Σελ. 338 από 357 ΠρώτηΠρώτη ... 318328333336337338339340343348 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 5.056-5.070 από 5344
    Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από badweed Εμφάνιση μηνυμάτων
    ισως εχει ενα μικρο κουμπακι , δεν εχω αυτο το μοντελο , σε εμενα ,στα sonoff pow r2 ειναι ασπρο κουμπακι εκει , σε αυτο μοιαζει να εχει ενα μαυρο . με εχει προβληματισει μερικες φορες παντως πως λειτουργει , αν και τους εχω περασει tasmota .
    Όχι κουμπάκι, είσοδο διακόπτη λέω να μπορείς να σηκώνεις διακόπτη κανονικό να το ελέγχεις.
    Ρωτάω για ένα φίλο μου
    Το μοντέλο πείτε μου τουλάχιστον να το δω μόνος μου.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανείς δεν μου απαντά ρε σεις αν αυτό το Sonoff έχει είσοδο διακόπτη γιατί εγώ δεν την βλέπω.
    Έχει ένα μικρό μαύρο κουμπάκι για χειροκίνητο ON/OFF. Ακριβώς από κάτω ενδεικτικό λαμπάκι σε γαλάζιο/μπλε χρώμα ( αναβοσβήνει όταν δεν έχει σύνδεση wifi και είναι σταθερό όταν έχει). Γίνεται κόκκινο όταν οπλίζει το ρελέ ισχύος.

Το avatar του μέλους badweed
    Το μέλος badweed είναι συνδεδεμένο αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα
    Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    22
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000 εως 6500 /860
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    8(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Fastpath
    τα sonoff pow r2 , δεν εχουνε , αυτο μοιαζει για μοντελο χωρις τον μετρητη καταναλωσης
    τα πιο φτηνα πρεπει να ειναι , μαλλον τα basic r2
    εχει το μαυρο κουμπακι
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    ξερεις ή ασχολεισαι με το να μαθεις ;

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    τα sonoff pow r2 , δεν εχουνε , αυτο μοιαζει για μοντελο χωρις τον μετρητη καταναλωσης
    εχει το μαυρο κουμπακι
    Ναι αυτό είναι...basic r2....μέτρηση δεν με ενδιαφέρει...αυτό που ήθελα ήταν κυρίως το χρονόμετρο (π.χ. για να το θέτεις στο ON και να κλείνει σε π.χ. 10 λεπτά, 15 λεπτά κλπ ανάλογα την εποχή). Πρακτικά και μόνο αυτό να είχε, ακόμα και με χειροκίνητο ON/OFF, προσωπικά θα μου έφθανε. Ε αυτό έχει και wifi και χειρισμό μέσω κινητού και προγράμματα, άρα είναι παραπάνω από ΟΚ για αυτά που ήθελα.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    εχει το μαυρο κουμπακι
    Οκ ευχαριστώ
    CorollaClub

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000000/1000000
    ISP
    Inalan
    Router
    fritz!box
    Αυτό που μου λείπει αυτή τη στιγμή από το HA είναι το άνοιγμα και κλείσιμο του λέβητα αερίου. Αυτή τη στιγμή έχω έναν απλό θερμοστάτη μπαταρίας. Αξίζει να βάλω έναν φτηνό όπως αυτόν;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosthess : 10-11-24 στις 16:21.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giorgosthess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που μου λείπει αυτή τη στιγμή από το HA είναι το άνοιγμα και κλείσιμο του λέβητα αερίου. Αυτή τη στιγμή έχω έναν απλό θερμοστάτη μπαταρίας. Αξίζει να βάλω έναν φτηνό όπως αυτόν;
    Θα του ελέγχεις τον αλγόριθμο του αναψε σβησε από το ΗΑ? Γιατί δεν ξέρω τι κάνει σε αυτό μόνος του. Οι Siemens είναι πάρα πολλοί καλοί στο θέμα αλγορίθμου αλλά ακριβοί και χωρίς σύνδεση με HA (δεν ξέρω αν βγήκαν καινούργια μοντέλα).
    Πάντως στο ΗΑ ο δικός του θερμοστάτης δεν είναι κακός.
    CorollaClub

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000000/1000000
    ISP
    Inalan
    Router
    fritz!box
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα του ελέγχεις τον αλγόριθμο του αναψε σβησε από το ΗΑ? Γιατί δεν ξέρω τι κάνει σε αυτό μόνος του. Οι Siemens είναι πάρα πολλοί καλοί στο θέμα αλγορίθμου αλλά ακριβοί και χωρίς σύνδεση με HA (δεν ξέρω αν βγήκαν καινούργια μοντέλα).
    Πάντως στο ΗΑ ο δικός του θερμοστάτης δεν είναι κακός.
    Μπα δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο. Θα αφήσω τον θερμοστάτη να κάνει αυτη τη δουλειά μόνος του. Για το απλό απομακρυσμένο on-off και ρύθμιση θερμοκρασίας το θέλω και για να έχω ακόμα μια πληροφορία στο HA από την θερμοκρασία που έχει το μέρος που είναι ο θερμοστάτης. Αν ήθελα κάτι πιο προχωρημένο θα πήγαινα στο baxi mago μιας και ο λέβητας είναι Baxi αλλά μου φαίνονται πολλά τα 200 για ένα θερμοστάτη. Αυτός που έχω τώρα είναι ένας απλός μπαταρίας και δεν μου αρέσει καθόλου.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη, Ντεπώ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    FRITZ!Box 5530
    Ρεύμα (230V AC) έχεις εκεί κοντά που σχεδιάζεις να βάλεις τον θερμοστάτη? Θέλει ρεύμα για να λειτουργήσει αυτός.

Το αναφέρω γιατί οι not-smart/κλασσικοί/το-πολύ-με-μπαταρία θερμοστάτες έχουν τοποθετηθεί σε σημεία που δεν περνάει κάποιο ρεύμα ή πρίζα εκεί κοντά

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000000/1000000
    ISP
    Inalan
    Router
    fritz!box
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dpap76 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρεύμα (230V AC) έχεις εκεί κοντά που σχεδιάζεις να βάλεις τον θερμοστάτη? Θέλει ρεύμα για να λειτουργήσει αυτός.

Το αναφέρω γιατί οι not-smart/κλασσικοί/το-πολύ-με-μπαταρία θερμοστάτες έχουν τοποθετηθεί σε σημεία που δεν περνάει κάποιο ρεύμα ή πρίζα εκεί κοντά
    Το έχω κατα νου. Αν τον πάρω θα βάλω ρεύμα. Ένα σκαψιματάκι 2 μέτρα θα κάνω από το κοντινότερο μπουάτ.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη, Ντεπώ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    FRITZ!Box 5530

και εγώ θέλω να το κάνω κάποια στιγμή αλλά όλο το αναβάλλω. που να σκάβω τον τοίχο τώρα, δεν είμαι εγώ για τέτοια
    κανένα κανάλι θα περάσω μάλλον. Έχω τον Siemens RDH100 τώρα και μια χαρά είναι.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000000/1000000
    ISP
    Inalan
    Router
    fritz!box

και εγώ θέλω να το κάνω κάποια στιγμή αλλά όλο το αναβάλλω. που να σκάβω τον τοίχο τώρα, δεν είμαι εγώ για τέτοια
    Και με καναλακι και εξωτερικο κουτι γινεται αν δεν ειναι σε τοσο εμφανες σημειο. Εκανα αλλαγη λεβητα με το "εξοικονομω" προσφατα και μολις ειδα τον θερμοστατη που μου βαλαν αισθανθηκα σαν να εκανα υποβαθμιση.
    Ειχα θερμοστατη baxi αλλα οχι smart .

Περιοχή
    GR/Crete
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    Router
    Siemens κάτι
    SNR / Attn
    9,1(dB) / 28(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Τελευταία προσθήκη σένσορα που υπολογίζει πόσες kWh έχω καβάτζα στο net-metering.
    Έμαθα και για το action: utility_meter.calibrate όπου του πέρασα τη σημερινή καβάντζα και απο εδώ και πέρα δουλεύει μόνο του.

Απο εδώ πήρα την ιδέα
    https://community.home-assistant.io/...ensor/572429/2

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L

Άμα μπεις στον χορό χορεύεις. Εγώ έμπλεξα με το smart sonoff dual r3 που είναι για ρολά.
    Έσκαψα το κουτί (προς όλες τις πλευρές - και με το ζόρι χωρούσε )....αποφάσισα να βάλω εξωτερικό κουτί και να αφήσω το μέσα μόνο για τον sonoff.
    Όμως βρήκα και άλλο πρόβλημα που δεν το είχα σκεφθεί σωστά. Το ρολλό είχε μόνο 3 καλώδια (φάση - ανέβασμα/forward- κατέβασμα/reverse). Το sonoff χρειάζεται και ουδέτερο (Ν). Ο διακόπτης για το φως από επάνω δεν έχει τελικά ουδέτερο, αλλά μάλλον απλά επιστροφή (φάση + επιστροφή).
    Άρα θα χρειασθώ και ουδέτερο. Σκέφτομαι να φέρω από κοντά, με εξωτερικό καναλάκι όπως λες με καλώδιο (φάση + ουδέτερο), είναι και κοντά....φτάνουν τα σκαψίματα.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από athkal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άμα μπεις στον χορό χορεύεις. Εγώ έμπλεξα με το smart sonoff dual r3 που είναι για ρολά.
    Έσκαψα το κουτί (προς όλες τις πλευρές - και με το ζόρι χωρούσε )....αποφάσισα να βάλω εξωτερικό κουτί και να αφήσω το μέσα μόνο για τον sonoff.
    Όμως βρήκα και άλλο πρόβλημα που δεν το είχα σκεφθεί σωστά. Το ρολλό είχε μόνο 3 καλώδια (φάση - ανέβασμα/forward- κατέβασμα/reverse). Το sonoff χρειάζεται και ουδέτερο (Ν). Ο διακόπτης για το φως από επάνω δεν έχει τελικά ουδέτερο, αλλά μάλλον απλά επιστροφή (φάση + επιστροφή).
    Άρα θα χρειασθώ και ουδέτερο. Σκέφτομαι να φέρω από κοντά, με εξωτερικό καναλάκι όπως λες με καλώδιο (φάση + ουδέτερο), είναι και κοντά....φτάνουν τα σκαψίματα.
    Τώρα που το σκέφτομαι χωρίς να το έχω κάνει ποτέ, τι σε εμποδίζει να βάλεις το R3 στο ρόλο απευθείας? Εκεί καταλήγουν όλα, και τα καλώδια του διακόπτη και ουδέτερος και όλα.
    CorollaClub

Σελ. 338 από 357 ΠρώτηΠρώτη ... 318328333336337338339340343348 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία