Εμφάνιση 5.056-5.070 από 5344
-
09-11-24, 21:13 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5056There's no substitute for experience
CorollaClub
-
09-11-24, 21:16 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5057
-
09-11-24, 21:17 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5058
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 22
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 14000 εως 6500 /860
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 8(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Fastpath
τα sonoff pow r2 , δεν εχουνε , αυτο μοιαζει για μοντελο χωρις τον μετρητη καταναλωσης
τα πιο φτηνα πρεπει να ειναι , μαλλον τα basic r2
εχει το μαυρο κουμπακιαντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
ξερεις ή ασχολεισαι με το να μαθεις ;
-
09-11-24, 21:25 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5059
Ναι αυτό είναι...basic r2....μέτρηση δεν με ενδιαφέρει...αυτό που ήθελα ήταν κυρίως το χρονόμετρο (π.χ. για να το θέτεις στο ON και να κλείνει σε π.χ. 10 λεπτά, 15 λεπτά κλπ ανάλογα την εποχή). Πρακτικά και μόνο αυτό να είχε, ακόμα και με χειροκίνητο ON/OFF, προσωπικά θα μου έφθανε. Ε αυτό έχει και wifi και χειρισμό μέσω κινητού και προγράμματα, άρα είναι παραπάνω από ΟΚ για αυτά που ήθελα.
-
09-11-24, 21:33 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5060There's no substitute for experience
CorollaClub
-
10-11-24, 16:03 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5061
Αυτό που μου λείπει αυτή τη στιγμή από το HA είναι το άνοιγμα και κλείσιμο του λέβητα αερίου. Αυτή τη στιγμή έχω έναν απλό θερμοστάτη μπαταρίας. Αξίζει να βάλω έναν φτηνό όπως αυτόν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosthess : 10-11-24 στις 16:21.
-
10-11-24, 16:46 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5062
Θα του ελέγχεις τον αλγόριθμο του αναψε σβησε από το ΗΑ? Γιατί δεν ξέρω τι κάνει σε αυτό μόνος του. Οι Siemens είναι πάρα πολλοί καλοί στο θέμα αλγορίθμου αλλά ακριβοί και χωρίς σύνδεση με HA (δεν ξέρω αν βγήκαν καινούργια μοντέλα).
Πάντως στο ΗΑ ο δικός του θερμοστάτης δεν είναι κακός.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
10-11-24, 17:36 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5063
Μπα δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο. Θα αφήσω τον θερμοστάτη να κάνει αυτη τη δουλειά μόνος του. Για το απλό απομακρυσμένο on-off και ρύθμιση θερμοκρασίας το θέλω και για να έχω ακόμα μια πληροφορία στο HA από την θερμοκρασία που έχει το μέρος που είναι ο θερμοστάτης. Αν ήθελα κάτι πιο προχωρημένο θα πήγαινα στο baxi mago μιας και ο λέβητας είναι Baxi αλλά μου φαίνονται πολλά τα 200 για ένα θερμοστάτη. Αυτός που έχω τώρα είναι ένας απλός μπαταρίας και δεν μου αρέσει καθόλου.
-
10-11-24, 17:41 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5064
Ρεύμα (230V AC) έχεις εκεί κοντά που σχεδιάζεις να βάλεις τον θερμοστάτη? Θέλει ρεύμα για να λειτουργήσει αυτός.
Το αναφέρω γιατί οι not-smart/κλασσικοί/το-πολύ-με-μπαταρία θερμοστάτες έχουν τοποθετηθεί σε σημεία που δεν περνάει κάποιο ρεύμα ή πρίζα εκεί κοντά
-
10-11-24, 17:45 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5065
-
10-11-24, 17:50 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5066
και εγώ θέλω να το κάνω κάποια στιγμή αλλά όλο το αναβάλλω. που να σκάβω τον τοίχο τώρα, δεν είμαι εγώ για τέτοια
κανένα κανάλι θα περάσω μάλλον. Έχω τον Siemens RDH100 τώρα και μια χαρά είναι.
-
10-11-24, 18:02 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5067
-
10-11-24, 20:41 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5068
Τελευταία προσθήκη σένσορα που υπολογίζει πόσες kWh έχω καβάτζα στο net-metering.
Έμαθα και για το action: utility_meter.calibrate όπου του πέρασα τη σημερινή καβάντζα και απο εδώ και πέρα δουλεύει μόνο του.
Απο εδώ πήρα την ιδέα
https://community.home-assistant.io/...ensor/572429/2
-
10-11-24, 21:28 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5069
Άμα μπεις στον χορό χορεύεις. Εγώ έμπλεξα με το smart sonoff dual r3 που είναι για ρολά.
Έσκαψα το κουτί (προς όλες τις πλευρές - και με το ζόρι χωρούσε )....αποφάσισα να βάλω εξωτερικό κουτί και να αφήσω το μέσα μόνο για τον sonoff.
Όμως βρήκα και άλλο πρόβλημα που δεν το είχα σκεφθεί σωστά. Το ρολλό είχε μόνο 3 καλώδια (φάση - ανέβασμα/forward- κατέβασμα/reverse). Το sonoff χρειάζεται και ουδέτερο (Ν). Ο διακόπτης για το φως από επάνω δεν έχει τελικά ουδέτερο, αλλά μάλλον απλά επιστροφή (φάση + επιστροφή).
Άρα θα χρειασθώ και ουδέτερο. Σκέφτομαι να φέρω από κοντά, με εξωτερικό καναλάκι όπως λες με καλώδιο (φάση + ουδέτερο), είναι και κοντά....φτάνουν τα σκαψίματα.
-
11-11-24, 08:26 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5070There's no substitute for experience
CorollaClub
Bookmarks