Εμφάνιση 5.401-5.415 από 6228
-
23-12-24, 14:25 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5401There's no substitute for experience
CorollaClub
-
23-12-24, 15:24 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5402
Εγώ προσωπικά δεν τα ακουμπάω αυτά που είναι στον πίνακα.. ηλεκτρολόγο θα φωνάξω..
Με το shelly plus 2 μπορώ δηλαδή να ελέγξω και τις 2 συσκευές, ε;
Στην εφαρμογή να υποθέσω ότι τα δύο switches είναι ξεκάθαρα ξεχωριστές οντότητες; Ρωτάω γιατί δεν είμαι εγώ αυτός που θα τα χειρίζεται και θέλω να είναι όσο πιο εύκολα αντιληπτό γίνεται..
Να υποθέσω επίσης ότι και με αυτά θα χρειαστώ και 2 ξεχωριστά ρελέ ισχύος, σωστά;
Επίσης γιατί μερακλής το pro2; To λες καθαρά από την άποψη ότι είναι ράγας και θα είναι πιο "περιποιημένο";
- - - Updated - - -
Κοιτάω για το plus 2 και έχει μόνο pm, οπότε να υποθέσω ότι το Power Metering πάει χαμένο σε τόσο μεγάλες συσκευές που θέλω να ελέγχει, αλλά δεν πειράζει, δε με ενδιαφέρει το ΡΜ..Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
23-12-24, 16:12 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5403
Εγώ αυτό που θα πω είναι για τον θερμοσίφωνα, ότι καλό είναι να υπάρχει και "φυσικός" διακόπτης στον πίνακα
Αυτό γιατί τόσο η γυναίκα μου όσο και εγώ καμιά φορά βρίσκουμε πιο πρακτικό να πατήσουμε τον φυσικό διακόπτη παρά να ανοίξουμε το κινητό (π.χ. όταν περνάς μπροστά από τον πίινακα και θυμάσαι ότι πρέπει να βάλεις θερμοσίφωνο). Μάλιστα το έχω κάνει έτσι ώστε από όπου και να ενεργοποιηθεί με διακόπτη (είτε από το κινητό/εφαρμογή είτε από τον φυσικό διακόπτη του sonoff basic r2) να κλείνει στα 19 λεπτά.
Ωραίοι οι προγραμματισμοί, οι χρονοδιακόπτες κλπ, όμως και ο φυσικός διακόπτης απαραίτητος.
-
23-12-24, 16:52 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5404
Ένα από τα προαπαιτούμενα όταν είχα βάλει κι εγώ στο δικό μου σπίτι πριν καμιά 2ετία-3ετία ήταν ακριβώς αυτό.
Οπότε ναι, λοιπόν, η εγκατάσταση θα γίνει με αυτό σαν γνώμονα, εννοείται.Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
23-12-24, 17:40 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5405
-
23-12-24, 19:03 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5406
Εννοείται πως μπαίνει και απλός διακόπτης που συνδέεται και ελέγχει το Shelly αλλιώς το waf θα ρίξει παντόφλα.
Το Shelly pro το είπα για ποιο όμορφο και με μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο αλλά δεν έχει διακόπτη πάνω του παρά ενα κουμπάκι.
Σωστός.
-
23-12-24, 19:16 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5407
Εγώ για θερμοσίφωνα πήρα το αντίστοιχο tongou σε coolseer με διπολικό διακόπτη και είμαι μια χαρά...
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
23-12-24, 19:18 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5408
-
23-12-24, 19:19 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5409-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
23-12-24, 19:27 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5410
-
23-12-24, 20:32 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5411
Για τέτοια φορτία μόνο επώνυμα προιόντα απο Ευρωπαικά γνωστά καταστήματα.
Και αν δεν υπάρχει all-in-one λύση τότε πάμε με τις κλασσικές λύσεις
Shelly pro em + ρελέ ισχύος ----->> Για να έχουμε μέτρηση κατανάλωσης και έλεγχο άνοιξε-κλείσε.
Σίγουρη και αξιόπιστη λύση.
Διπλάσια ή τριπλάσια τιμή αλλά το κόστος αστοχίας μπορεί να είναι 1000χ μεγαλύτερο...
-
23-12-24, 22:18 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5412-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
23-12-24, 22:21 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5413There's no substitute for experience
CorollaClub
-
23-12-24, 23:35 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5414-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
23-12-24, 23:39 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5415There's no substitute for experience
CorollaClub
Bookmarks