Σελ. 376 από 410 ΠρώτηΠρώτη ... 356366371374375376377378381386396 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 5.626-5.640 από 6140
    Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από acct Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με όλη μου την αγάπη, ετούτο είναι ίσως το μόνο φόρουμ που έχω συναντήσει ικανούς ανθρώπους με πλούσια γνώση να γράφουν με την ίδια βεβαιότητα για πράγματα που ξέρουν πολύ καλά και για πράγματα που ξέρουν ελάχιστα!

Καταρχάς, αν έχεις τρόπο να αποδείξεις ότι η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας είναι λόγω των LED, δημοσιεύεις άνετα σε Q1 χθες και το άρθρο σου γίνεται ανάρπαστο.

Επιπλέον, ο ήλιος είναι καραμπλέ σε σχέση με τις περισσότερες πηγές φωτός. Προφανώς στην ουσία μας μοιάζει 'λευκός', εφόσον το φως του καλύπτει τόσο ευρύ φάσμα (που αντιστοιχεί σε θερμοκρασία μέλανος σώματος ~6000 Κ), αλλά αυτό σημαίνει και ότι ικανό μέρος της ακτινοβολίας του (ιδίως ως προς την ενέργεια) εκμπέμπεται σε μήκη κύματος κάτω από τα 500 nm. Αν οι συνήθεις πηγές φωτός μας είχαν τόση εκπεμπόμενη ενέργεια από τα 500 nm μέχρι τα 400 nm, όπου το ορατό φάσμα γενικά οριοθετείται από το ιώδες, θα ήταν πολύ δυσάρεστες.

Η υπεριώδης, που εκτείνεται κάτω από τα ~400 nm είναι η (προερχόμενη από τον ήλιο) ακτινοβολία που έχει τις πιο επικίνδυνες βιολογικές επιδράσεις και βέβαια έχεις και σε αυτό το μέρος του φάσματος μπόλικη ενέργεια, ιδίως επειδή αυτά τα φωτόνια φέρουν σημαντικά περισσότερη ενέργεια από τα πιο 'ζεστά' (ερυθρά).

Είναι παραπλανητικό (και επικίνδυνο) να σκέφτεσαι τον ήλιο ως ένα μέλαν σώμα 6000 K, απλώς και μόνο επειδή εκπέμπει και τεράστια ποσά υπέρυθρης ακτινοβολίας, που στρεβλώνουν το ολοκλήρωμα της ενέργειας. Εκπέμπει πολλή και επικίνδυνη ακτινοβολία στο μπλε, το ιώδες και το υπεριώδες και πρέπει να τον αντιμετωπίζεις ανάλογα.
    Δεν κοιτάει κανείς τον ήλιο direct, όταν λέμε φως του ήλιου είναι στον ορίζοντα χωρίς να τον κοιτάμε, βασικό αυτό. Εκεί λοιπόν δεν υπάρχει μπλε με την έννοια του μπλε των LED.
    Πήγαινε σε ένα κατάστημα που πουλάει τηλεοράσεις που είναι σε Store mode και κοίτα τες προσεκτικά, μιλάμε για φωτεινά ΜΠΛΕ πολυβόλα που δίνουν το ΟΥΑΟΥ εφέ που θέλει ο ψαράς πελάτης να δει για να τις πάρει.

Όπως και να έχει εγώ απλά επισήμανα κάτι, όποιος θέλει το ψάχνει και όλα καλά, δεν το είπα για να πιεστεί κανείς.. το vivid & standard mode στις TV ή το Dynamic στα κινητά, είναι ότι καλύτερο
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    προσωπικα προτιμω το κοκκινο, κατακκοκινο βαθυ , με ελαχιστη φωτεινοτητα , χρωμα σε led για τον χωρο που καθομαι στον υπολογιστη . ισα να βλεπω να μην σκονταψω σε κανα καλωδιο που σκονταφτω και παρασερνω και καναν υπολογιστη (με ssd δεν με νοιαζει να πεσουν και λιγο κατω -ρεκορ μεχρι τωρα ειναι 3 υπολογιστες και 1 wifi ap και ενα switch σε ενα μονο βημα- ) .
    το βρισκω πολυ ξεκουραστο
    εμπνευση για την επιλογη ,ειναι και εμπειρικοι παραγοντες , αλλα και η ταινια ο κυνηγος (predator) , με εχει παραξενεψει το χρωμα του φωτος που ειχαν στα ελικοπτερα και ειχα μαθει (τοτε) οτι ειναι το πιο καταλληλο για να βλεπεις ελαχιστη φωτεινοτητα χωρις να φαινεται ενας χωρος φωτισμενος
    το μπουρδελο ουτε που περασε απο το μυαλο μου
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Περιοχή
    Γλυκά Νερά
    Downloads
    18
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Router
    RB4011iGS+hAP AC+cAP AC
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχετε να προτείνετε κάποιον indoor αισθητήρα ποιότητας αέρα που (καλό θα ήταν) να συνεργάζεται με τον Home Assistant;
    Σήμερα είπα να κάνω μια αναζήτηση και έχω σαν οδηγό αυτό το thread: hBest Air Quality Monitors That Work With Home Assistant

Το πρώτο που μου κάνει εντύπωση είναι πως οι συσκευές αυτές, από άποψη κόστους, είναι στην κλίμακα του 200ευρου!!
    Εχω 2 χρόνια περίπου το Awair element ( https://uk.getawair.com/products/element ), κουμπωμένο στο HA και παίζει τέλεια (η συσκευή κάνει expose και local api, οποτε δεν εχει καμια ανάγκη το cloud). Να τονίσω οτι ειναι όργανα σοβαρά και όχι παιχνιδάκια, οπότε μην περιμένεις να τα βρεις στα 50€!

Κατι aqara air quality monitors φτηνά (εχω ενα), μετράνε μονο VOC και αυτό πάλι είναι μέτρηση της κακιάς ώρας.

Εχω φτιάξει και το αντίστοιχο dashboard:

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot 2024-05-24 102636.png 
Εμφανίσεις:  8 
Μέγεθος:  39,4 KB 
ID: 261578

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nEC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω 2 χρόνια περίπου το Awair element ( https://uk.getawair.com/products/element ), κουμπωμένο στο HA και παίζει τέλεια (η συσκευή κάνει expose και local api, οποτε δεν εχει καμια ανάγκη το cloud). Να τονίσω οτι ειναι όργανα σοβαρά και όχι παιχνιδάκια, οπότε μην περιμένεις να τα βρεις στα 50€!

Κατι aqara air quality monitors φτηνά (εχω ενα), μετράνε μονο VOC και αυτό πάλι είναι μέτρηση της κακιάς ώρας.

Εχω φτιάξει και το αντίστοιχο dashboard:

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot 2024-05-24 102636.png 
Εμφανίσεις:  8 
Μέγεθος:  39,4 KB 
ID: 261578
    Ευχαριστώ!
    Έφαγα μια φρίκη πρόσφατα με τη ρύπανση στη Θεσσαλονίκης και νιώθω πως πρέπει να πάρω τα μέτρα μου.
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Έχετε να προτείνετε κάποιον indoor αισθητήρα ποιότητας αέρα που (καλό θα ήταν) να συνεργάζεται με τον Home Assistant;
    Σήμερα είπα να κάνω μια αναζήτηση και έχω σαν οδηγό αυτό το thread: hBest Air Quality Monitors That Work With Home Assistant

Το πρώτο που μου κάνει εντύπωση είναι πως οι συσκευές αυτές, από άποψη κόστους, είναι στην κλίμακα του 200ευρου!!
    Του IKEA δουλεύει μια χαρά. Βεβαίως κατατάσσεται στα "παιχνιδάκια" σύμφωνα με την παραπάνω περιγραφή.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Ευχαριστώ!
    Έφαγα μια φρίκη πρόσφατα με τη ρύπανση στη Θεσσαλονίκης και νιώθω πως πρέπει να πάρω τα μέτρα μου.
    Θα μας αρρωστήσετε πρόωρα....μολυσμένος αέρας (και που δεν είναι?)....ωχρά κηλίδα !!! επικίνδυνα τα λαπτοπ μας, οι τηλεοράσεις μας κλπ κλπ
    Παιδιά αφήστε....κάποια πράγματα ας μην τα μετράμε....τι θα κάνουμε...θα πάμε στην Χαλκιδική? όχι τώρα, νωρίς είναι ακόμα.
    Spoiler:
    Παρεπιπτόντως προχθές στην Άφυτο / Άθυτο (όπως θέλετε πες τε το) είχε ένα καφέ ανοικτό (το μοναδικό !!) με την καλύτερη θέα σε όλο το 1ο/2ο πόδι και την "λάδι" θάλασσα + ωραία μουσική. Μαγικά !! ....άσε τους μετρητές αέρα.

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Του IKEA δουλεύει μια χαρά. Βεβαίως κατατάσσεται στα "παιχνιδάκια" σύμφωνα με την παραπάνω περιγραφή.
    Αυτός είναι;
    https://www.ikea.com/us/en/p/vindsty...mart-30498239/

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από athkal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα μας αρρωστήσετε πρόωρα....μολυσμένος αέρας (και που δεν είναι?)....ωχρά κηλίδα !!! επικίνδυνα τα λαπτοπ μας, οι τηλεοράσεις μας κλπ κλπ
    Παιδιά αφήστε....κάποια πράγματα ας μην τα μετράμε....τι θα κάνουμε...θα πάμε στην Χαλκιδική? όχι τώρα, νωρίς είναι ακόμα.
    Spoiler:
    Παρεπιπτόντως προχθές στην Άφυτο / Άθυτο (όπως θέλετε πες τε το) είχε ένα καφέ ανοικτό (το μοναδικό !!) με την καλύτερη θέα σε όλο το 1ο/2ο πόδι και την "λάδι" θάλασσα + ωραία μουσική. Μαγικά !! ....άσε τους μετρητές αέρα.
    Προχθές ήμουν στις κεραίες του Χορτιάτη με τα παιδιά και παίζαμε με το χιόνι, από εκεί είχες θέα όλες τις χιονισμένες οροσειρές της Μακεδονίας (και λίγο Βουλγαρίας) και το νέφος της Θεσσαλονίκης Σήμερα που είμαι στο σπίτι, θέλω το μετρητή μου!
    Bazinga

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Σήμερα που είμαι στο σπίτι, θέλω το μετρητή μου!
    Άντε και βλέπεις ότι έχει θέμα ο αέρας. Τι θα κάνεις? Ποια η πρακτική σημασία αυτής της ένδειξης? Να καταλάβω που πρακτικά θα μου είναι χρήσιμο ένα τέτοιο.

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Άντε και βλέπεις ότι έχει θέμα ο αέρας. Τι θα κάνεις? Ποια η πρακτική σημασία αυτής της ένδειξης? Να καταλάβω που πρακτικά θα μου είναι χρήσιμο ένα τέτοιο.
    Σε λάθος νήμα είσαι
    Bazinga

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Σε λάθος νήμα είσαι
    Δεν νομίζω...είδα και έπαθα να δικαιολογήσω στην γυναίκα μου γιατί πήρα Air Fryer with wifi και χειρισμό από το κινητό...πες μου πως θα δικαιολογούσα την αγορά/χρησιμότητα αυτού που ψάχνεις...και ίσως αλλάξω γνώμη.

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Δεν νομίζω...είδα και έπαθα να δικαιολογήσω στην γυναίκα μου γιατί πήρα Air Fryer with wifi και χειρισμό από το κινητό...πες μου πως θα δικαιολογούσα την αγορά/χρησιμότητα αυτού που ψάχνεις...και ίσως αλλάξω γνώμη.
    Να πας στο νήμα με τους παντοφλάκηδες
    Τεσπα, τώρα θέλεις να σου αιτιολογήσω την αγορά μετρητή ποιότητας αέρα; Ε βαριέμαι!
    Bazinga

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    CosmOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειναι ομως. Sensirion αισθητηρας και η υλοποιηση με πολυ καλο value/money. Αυτο οσον αφορα τα μικροσωματιδια. Οσον αφορα τα VOC, καμια προσιτη συσκευη δεν δινει απολυτες τιμες και στην πραξη το μονο που μπορει να σου πει ειναι αν ανεβηκαν η κατεβηκαν τα επιπεδα σε ενα συγκεκριμενο σημειο.

- - - Updated - - -

Αυτός είναι;
    https://www.ikea.com/us/en/p/vindsty...mart-30498239/

- - - Updated - - -

Προχθές ήμουν στις κεραίες του Χορτιάτη με τα παιδιά και παίζαμε με το χιόνι, από εκεί είχες θέα όλες τις χιονισμένες οροσειρές της Μακεδονίας (και λίγο Βουλγαρίας) και το νέφος της Θεσσαλονίκης Σήμερα που είμαι στο σπίτι, θέλω το μετρητή μου!
    Χαλια μαυρα ειμαστε:
    https://map.purpleair.com/air-qualit...6/39.77/23.069

- - - Updated - - -

Γιατι μετα θα μπορεσεις να δικαιολογησεις την αγορα εξυπνου καθαριστη αερα.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη, Ντεπώ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    FRITZ 5690 Pro
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από acct Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με όλη μου την αγάπη, ετούτο είναι ίσως το μόνο φόρουμ που έχω συναντήσει ικανούς ανθρώπους με πλούσια γνώση να γράφουν με την ίδια βεβαιότητα για πράγματα που ξέρουν πολύ καλά και για πράγματα που ξέρουν ελάχιστα!

Καταρχάς, αν έχεις τρόπο να αποδείξεις ότι η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας είναι λόγω των LED, δημοσιεύεις άνετα σε Q1 χθες και το άρθρο σου γίνεται ανάρπαστο.

Επιπλέον, ο ήλιος είναι καραμπλέ σε σχέση με τις περισσότερες πηγές φωτός. Προφανώς στην ουσία μας μοιάζει 'λευκός', εφόσον το φως του καλύπτει τόσο ευρύ φάσμα (που αντιστοιχεί σε θερμοκρασία μέλανος σώματος ~6000 Κ), αλλά αυτό σημαίνει και ότι ικανό μέρος της ακτινοβολίας του (ιδίως ως προς την ενέργεια) εκμπέμπεται σε μήκη κύματος κάτω από τα 500 nm. Αν οι συνήθεις πηγές φωτός μας είχαν τόση εκπεμπόμενη ενέργεια από τα 500 nm μέχρι τα 400 nm, όπου το ορατό φάσμα γενικά οριοθετείται από το ιώδες, θα ήταν πολύ δυσάρεστες.

Η υπεριώδης, που εκτείνεται κάτω από τα ~400 nm είναι η (προερχόμενη από τον ήλιο) ακτινοβολία που έχει τις πιο επικίνδυνες βιολογικές επιδράσεις και βέβαια έχεις και σε αυτό το μέρος του φάσματος μπόλικη ενέργεια, ιδίως επειδή αυτά τα φωτόνια φέρουν σημαντικά περισσότερη ενέργεια από τα πιο 'ζεστά' (ερυθρά).

Είναι παραπλανητικό (και επικίνδυνο) να σκέφτεσαι τον ήλιο ως ένα μέλαν σώμα 6000 K, απλώς και μόνο επειδή εκπέμπει και τεράστια ποσά υπέρυθρης ακτινοβολίας, που στρεβλώνουν το ολοκλήρωμα της ενέργειας. Εκπέμπει πολλή και επικίνδυνη ακτινοβολία στο μπλε, το ιώδες και το υπεριώδες και πρέπει να τον αντιμετωπίζεις ανάλογα.

Ασχέτως τι βλέπουνε τα μάτια μας και τι μεταφράζει ο εγκέφαλος μας, ο Ήλιος είναι πράσινος

το peak του είναι στα 500nm, δηλαδή στο πράσινο-μπλέ

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέχασα να πω τη μεγάλη μου πίκρα που είναι να βλέπω παιδάκια με κινητό, να βαράνε ώρες μπροστά τους (ή τάμπλετ) και να είναι με led του κ@λου φτηνιάρικα κινέζικα... μιλάμε για τρελή καταστροφή στα μάτια τους. Αυτά εμείς δεν τα ζήσαμε οι μεγαλύτεροι γιατί μεγαλώσαμε με CRT τα περισσότερα χρόνια μας που δεν πάθαινες απολύτως τίποτα μιλάμε και φυσικά δεν είχαμε κινητά μικροί.
    οι οθόνες CRT με το κανόνι ηλεκτρονίων 15.000V παράγουν ακτινοβολία ακτίνων X. είναι γνωστό οτι ποτέ δεν κάθεσαι πίσω ή απο κάτω απο μια οθόνη CRT γιατί εκεί συνήθως αντανακλάται η περισσότερη ακτινοβολία. Δεν ειναι επιβλαβής, δεν είναι επιπέδου ακτινογραφίας και μάλλον κανεις μας δεν θα παθει τιποτα αλλά οχι οτι οι CRT είναι ασφαλές ή πιο ασφαλές απο τα LED. Οταν εγραφαν "να κρατάτε δύο μέτρα απόσταση" απο την TV δεν το έλεγαν για τα μάτια μας αλλά για τον ζουμερό εγκέφαλο μας

Για να μην πούμε για το το flickering, το high-pitch noise που τρυπάει τα αυτιά και τα τοξικά υλικά που περιέχει.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cathod...ealth_concerns

ευτυχώς γλυτώσαμε απο αυτές.

το μπλέ led είναι απλώς χρώμα και τιποτα δεν θα πάθουν τα ματια μας με το μπλέ χρώμα. ο εγκέφαλος μας αν αυτό το μπλέ το εκλαμβάνει ως "ώρα να ξυπνήσω" και εκκρίνει ορμόνες την ώρα που κανονικά θα έπρεπε να κοιμόμαστε και εμποδίζει τον υπνο και τα σχετικά αυτό ειναι άλλο καπέλο και δεν έχει σχέση με τους οφθαλμούς μας σαν όργανα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dpap76 : 22-01-25 στις 00:28.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    RB4011iGS+5HacQ2HnD
    Σήμερα έκανα upadate και δεν βλέπω στη μπάρα αριστερά το HACS τι έγινε ξαφνικά;
    CPU: Intel Core I7 920@2,66Ghz,GPU: nVidia Asus ENGTS 250/DI/CUBA 512MD3 ,RAM:3x1GΒ Corsair TR3G1333 PC3@1333Mhz, PSU: Thermaltake 650W,Μοtherboard: Asus P6TD DELUXE, CASE: CoolerMaster ENTURION

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkarabas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα έκανα upadate και δεν βλέπω στη μπάρα αριστερά το HACS τι έγινε ξαφνικά;
    Shift+f5
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Σελ. 376 από 410 ΠρώτηΠρώτη ... 356366371374375376377378381386396 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία