Ρε παιδιά, θέλω τα φώτα σας σχετικά με αυτό..
Βρήκα λοιπόν ένα άλλο integration για τις συσκευές που χρησιμοποιούν την εφαρμογή hON.
Αυτό που είχα βρει αρχικά είναι το https://github.com/Andre0512/hon
Το integration είνναι πολύ καλό, τσιμπάει τα πάντα και έχει και switches /sliders κλπ για απομακρυσμένο έλεγχο του στεγνωτηρίου. Παράλληλα έχει και entities με το "status" της συσκευής. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν κάνει refresh, άρα τελικά είναι άχρηστο..
Βρήκα και αυτό, όμως... https://github.com/gvigroux/hon
Κι αυτό μια χαρά είναι, αλλά δεν έχει controls για τη συσκευή καθόλου. Το status δουλεύει όμως και κάνει σωστά refresh χωρίς να χρειάζεται να κάνω reload το integration.
Είπα να βάλω και τα 2 ο πονηρός για να έχω τα controls από τη μία και το status που κάνει σωστό refresh από την άλλη, αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα.
Έχετε καμιά ιδέα πως θα μπορούσε να ξεπεραστεί αυτό;
Βέβαια για να πω την αλήθεια, μόνο και μόνο που με το 2o integration βλέπω το status χωρίς πρόβλημα, μου αρκεί.
Απλά λέω μπας και υπάρχει κάποιος τρόπος...
Αν ξερει κανείς ας πει...
Εμφάνιση 5.341-5.344 από 5344
-
09-12-24, 17:46 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5341Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
09-12-24, 18:06 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5342
-
09-12-24, 20:24 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5343
Ναι, το simplyfi δεν είναι συμβατό και τα άλλα δύο είναι αυτά που έχω βάλει λινκ από το GitHub
Αυτό με τα πολλά downloads είναι που έχει μέχρι και έλεγχο αλλά δεν κάνει για κάποιο λόγο refresh.
Το δεύτερο δε δίνει επιλογές για έλεγχο, μόνο view του status, αλλά τουλάχιστον δουλεύει κανονικά.Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
09-12-24, 23:58 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5344
Bookmarks