Σελ. 357 από 410 ΠρώτηΠρώτη ... 337347352355356357358359362367377 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 5.341-5.355 από 6148
    Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τη hon εφαρμογή που δουλεύει το Candy βιάστηκα να μιλήσω μου φαίνεται..
    Το βάλαμε δοκιμαστικά το στεγνωτήριο να ξεκινήσει χτες βράδυ και να τελειώσει 7 και 5 το πρωί.
    Η γυναίκα που σηκώθηκε το πρωί το ειδε paused και το πάτησε χειροκίνητα.
    Οπότε τα ρούχα που τελείωσαν από το πλυντήριο το πρωί δεν μπόρεσε να τα βάλει στο στεγνωτήριο γιατί μέχρι να φύγει είχε τα βραδυνά...
    Αυτό ήταν το πρώτο θέμα, αλλά μπορεί να έφταιγα κι εγώ σε κάτι γιατί κάτι του σκάλιζα χτες, οπότε πες πως πάτησα καταλάθος εγώ κάτι και έμεινε paused.
    Καμια ώρα αργότερα μπαίνω εγώ να το δω από την εφαρμογή. Μου λεει ότι απομένει 1ώρα και 35 λεπτά ακόμα.
    Κοιτάω στο ΗΑ και μου λεει κουκουρούκου..
    Κάνω reload το integration και δείχνει μετά το σωστό χρόνο που απομένει.
    Ξαναανοίγω την εφαρμογή μετά από μία ώρα και κάτι και βλέπω να γράφει πάλι 1 ώρα και 35 λεπτά... Την κάνω close εντελώς και ξανά άνοιγμα και μου δείχνει ότι απομένουν 14 λεπτά.
    Το ΗΑ είχε μείνει στο προηγούμενο, πάλι με reload έδειξε σωστά το χρόνο.
    Λίγη ώρα μετά, 3η φορά που μπαίνω στην εφαρμογή και πάλι 14 λεπτά βλέπω. Ξανά swipe να κλεισει εντελώς και με άνοιγμα ξανά μου δείχνει ότι το πρόγραμμα έχει τελειώσει.
    Το ΗΑ τρίτη φορά reload το integration για να δείξει ότι τέλειωσε...

Ότι ναναι..
    Δεν είμαι σίγουρος αν το integration φταίει πάντως, γιατί και η εφαρμογή κάνει αυτά τα κουλά.
    Στη θεωρία το integration διαβάζει στο background και δεν επηρεάζεται από το ότι εμένα η εφαρμογή κολλάει και δεν κάνει refresh
    Οπότε τώρα είμαι στο "φταίει το app? Φταίνε και τα δυο;"
    Σε κάθε περίπτωση πάντως το smart κομμάτι του στεγνωτηρίου δεν είναι και τόσο smart..
    Ελπίζω να βγει κανα update και να το στρώσει, γιατί έτσι που είναι τώρα είναι άχρηστο. Αν είναι να κάνω reload το integration κάθε φορά που θέλω να δω την ενημερωμένη κατάσταση του στεγνωτηρίου, πάω και το βλέπω και από κοντά και δεν χαλιέμαι κιόλας...
    Ρε παιδιά, θέλω τα φώτα σας σχετικά με αυτό..
    Βρήκα λοιπόν ένα άλλο integration για τις συσκευές που χρησιμοποιούν την εφαρμογή hON.
    Αυτό που είχα βρει αρχικά είναι το https://github.com/Andre0512/hon
    Το integration είνναι πολύ καλό, τσιμπάει τα πάντα και έχει και switches /sliders κλπ για απομακρυσμένο έλεγχο του στεγνωτηρίου. Παράλληλα έχει και entities με το "status" της συσκευής. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν κάνει refresh, άρα τελικά είναι άχρηστο..
    Βρήκα και αυτό, όμως... https://github.com/gvigroux/hon
    Κι αυτό μια χαρά είναι, αλλά δεν έχει controls για τη συσκευή καθόλου. Το status δουλεύει όμως και κάνει σωστά refresh χωρίς να χρειάζεται να κάνω reload το integration.
    Είπα να βάλω και τα 2 ο πονηρός για να έχω τα controls από τη μία και το status που κάνει σωστό refresh από την άλλη, αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα.
    Έχετε καμιά ιδέα πως θα μπορούσε να ξεπεραστεί αυτό;
    Βέβαια για να πω την αλήθεια, μόνο και μόνο που με το 2o integration βλέπω το status χωρίς πρόβλημα, μου αρκεί.
    Απλά λέω μπας και υπάρχει κάποιος τρόπος...
    Αν ξερει κανείς ας πει...
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    hON.
    Στο HACS που έχω βάλει και με search για Candy βγάζει αυτά...έχεις βάλει κάτι τέτοιο εσύ? Βέβαια όπως έχεις πει το Simply-Fi στο έβγαλε ως μη συμβατό.
    Spoiler:
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  εικόνα_2024-12-09_170625990.png 
Εμφανίσεις:  13 
Μέγεθος:  90,2 KB 
ID: 260666

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Ναι, το simplyfi δεν είναι συμβατό και τα άλλα δύο είναι αυτά που έχω βάλει λινκ από το GitHub
    Αυτό με τα πολλά downloads είναι που έχει μέχρι και έλεγχο αλλά δεν κάνει για κάποιο λόγο refresh.
    Το δεύτερο δε δίνει επιλογές για έλεγχο, μόνο view του status, αλλά τουλάχιστον δουλεύει κανονικά.
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Ποιος έχει το google travel time στο HA ? Μου ήρθαν αυξήσεις... απο 0 που πλήρωνα θα πάει 32 euro το μήνα...
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot 2024-12-09 at 10.57.36 PM.png 
Εμφανίσεις:  30 
Μέγεθος:  31,9 KB 
ID: 260672

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Ενώ έχει βγει μέρες, τώρα το έβαλα και είμαι καλά

Home Assistant Core 2024.12.3
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενώ έχει βγει μέρες, τώρα το έβαλα και είμαι καλά

Home Assistant Core 2024.12.3
    Πώς γκενεν αυτό; Το .3 σήμερα βγήκε. Μήπως το μπερδεύεις με το .2 που είχε βγει στις 10/12; Για stable και general availability μιλάω.
    Ανυπόγραφος

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από euri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πώς γκενεν αυτό; Το .3 σήμερα βγήκε. Μήπως το μπερδεύεις με το .2 που είχε βγει στις 10/12; Για stable και general availability μιλάω.
    Εμένα χθες βράδυ όταν το έβαλα ήταν 20 hours...

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Μάλιστα. Σε μένα σήμερα εμφανίστηκε.
    Ανυπόγραφος

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Καλά το 3 ημέρες που είπα δεν ήταν και ακριβώς. Το είδα χτες και δεν το έκανα οπότε το έβαλα σήμερα.

- - - Updated - - -

Σήμερα παρέλαβα το SMLIGHT SLZB-06M.
    https://smlight.tech/product/slzb-06m/

Δεν έχασα χρόνο, snapshot to HA μου, το έβαλα στο δίκτυο, backup το zha config μου και migrate στεγνά από το Sonoff ZBBridge που με τίμησε σχεδόν 5 χρόνια (αλλά μου έκανε νερά τελευταία), στο νέο.
    Έπαιξαν όλα αμέσως και έχω αισθητή διαφορά στο response ειδικά σε ομάδες λαμπων που έχω σε group. Θα το παρακολουθήσω λίγες μέρες αν κάνει τίποτα νερά βέβαια αλλά δείχνει οκ.
    Στα πολύ θετικά το scan που έχει από τη σελίδα του που μου έδειξε όλα τα κανάλια και πιο είναι το καλύτερο.
    Από ρεύμα πήρε από το PoE με Ethernet και τέλος.
    Έχει μέσα ρύθμιση για πάνω από 115200baud αλλά δεν ασχολήθηκα ναι πω την αλήθεια και το έχω default σε όλα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Να ρωτήσω αν παίζει κάποια λύση.
    Ψάχνω να αγοράσω δυο φωτιστικά τοίχου για τους δυο διαδρόμους που έχουμε στο σπίτι.
    Οι διάδρομοι είναι σαν Γ περίπου.
    Απλά οι διακόπτες για άνοιξε κλείσε στο φως δουλεύουν και για τους δυο διαδρόμους ή φωτιστικά λάμπες να το πω αλλιώς.
    Σκεφτόμουν να πάρω κάτι με ανιχνευτή κίνησης ούτως ώστε να είναι μόνιμα ανοιχτός ο διακόπτης ή μάλλον οι διακόπτες και απλά να δουλεύει με την κίνηση όταν περνάμε.
    όμως δεν υπάρχει κάτι που να έχουμε βρει αξιόλογο και στα γούστα μας.
    παίζει κάποιο σενάριο να πάρω δυο φωτιστικά τοίχου και σε 2ο χρόνο να μπει κάποιος αισθητήρας κίνησης ή κάτι παρόμοιο?

Περιοχή
    Γλυκά Νερά
    Downloads
    18
    Uploads
    1
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    Router
    RB4011iGS+hAP AC+cAP AC
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά το 3 ημέρες που είπα δεν ήταν και ακριβώς. Το είδα χτες και δεν το έκανα οπότε το έβαλα σήμερα.

- - - Updated - - -

Σήμερα παρέλαβα το SMLIGHT SLZB-06M.
    https://smlight.tech/product/slzb-06m/

Δεν έχασα χρόνο, snapshot to HA μου, το έβαλα στο δίκτυο, backup το zha config μου και migrate στεγνά από το Sonoff ZBBridge που με τίμησε σχεδόν 5 χρόνια (αλλά μου έκανε νερά τελευταία), στο νέο.
    Έπαιξαν όλα αμέσως και έχω αισθητή διαφορά στο response ειδικά σε ομάδες λαμπων που έχω σε group. Θα το παρακολουθήσω λίγες μέρες αν κάνει τίποτα νερά βέβαια αλλά δείχνει οκ.
    Στα πολύ θετικά το scan που έχει από τη σελίδα του που μου έδειξε όλα τα κανάλια και πιο είναι το καλύτερο.
    Από ρεύμα πήρε από το PoE με Ethernet και τέλος.
    Έχει μέσα ρύθμιση για πάνω από 115200baud αλλά δεν ασχολήθηκα ναι πω την αλήθεια και το έχω default σε όλα.

Ωραιο!
    Αν καταλαβα καλα μπορεις να εχεις περισσοτερα απο ενα 06M στον ιδιο coordinator? Μπορει να κουμπώσει πολυ ωραία στα POE-out των mikrotik AP που εχω σε καθε οροφο!
    Πως εκανες το migration? Θέλει re-pairing η καθε συσκευή?

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimgk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτήσω αν παίζει κάποια λύση.
    Ψάχνω να αγοράσω δυο φωτιστικά τοίχου για τους δυο διαδρόμους που έχουμε στο σπίτι.
    Οι διάδρομοι είναι σαν Γ περίπου.
    Απλά οι διακόπτες για άνοιξε κλείσε στο φως δουλεύουν και για τους δυο διαδρόμους ή φωτιστικά λάμπες να το πω αλλιώς.
    Σκεφτόμουν να πάρω κάτι με ανιχνευτή κίνησης ούτως ώστε να είναι μόνιμα ανοιχτός ο διακόπτης ή μάλλον οι διακόπτες και απλά να δουλεύει με την κίνηση όταν περνάμε.
    όμως δεν υπάρχει κάτι που να έχουμε βρει αξιόλογο και στα γούστα μας.
    παίζει κάποιο σενάριο να πάρω δυο φωτιστικά τοίχου και σε 2ο χρόνο να μπει κάποιος αισθητήρας κίνησης ή κάτι παρόμοιο?
    Shelly 1 μεσα στο κουτί του διακόπτη και aqara motion sensor, δοκιμασμένος χρόνια και παιζει αψογα.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nEC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραιο!
    Αν καταλαβα καλα μπορεις να εχεις περισσοτερα απο ενα 06M στον ιδιο coordinator? Μπορει να κουμπώσει πολυ ωραία στα POE-out των mikrotik AP που εχω σε καθε οροφο!
    Πως εκανες το migration? Θέλει re-pairing η καθε συσκευή?

- - - Updated - - -

Shelly 1 μεσα στο κουτί του διακόπτη και aqara motion sensor, δοκιμασμένος χρόνια και παιζει αψογα.
    Μόνο ένας είναι ο cordinator στο ΗΑ, ολα τα άλλα πάνε σαν zigbee router που το Ethernet δεν παίζει κανένα ρόλο σε σχέση με άλλα router πιο φτηνά όπως οι λάμπες οι ledvance που χρησιμοποιώ εγώ. Εννοώ δεν έχεις λόγο να δίνεις 40ευρα για τέτοια.
    1000 φορες να βάλεις sonoff zigbee relays σε πριζες και τέλος αν δεν μπορείς να έχεις λάμπες (που σημειωτέον θα πρέπει να είναι πάντα ΟΝ αλλά να ελέγχεις την φωτεινότητα με έξυπνους διακόπτες.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Για το migration δεν μας είπες
    Αν και έβλεπα ότι εάν πας από IP based σε IP based coordinator και κρατήσεις την ίδια IP, μάλλον πρέπει να είναι σχετικά εύκολο.
    Εγώ που σκέφτομαι κάποια στιγμή να αλλάξω το USB με Ethernet λογικά θα χρειαστώ παραπάνω δουλειά...

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για το migration δεν μας είπες
    Αν και έβλεπα ότι εάν πας από IP based σε IP based coordinator και κρατήσεις την ίδια IP, μάλλον πρέπει να είναι σχετικά εύκολο.
    Εγώ που σκέφτομαι κάποια στιγμή να αλλάξω το USB με Ethernet λογικά θα χρειαστώ παραπάνω δουλειά...
    Α ναι.
    Καταρχήν με το που άναψα το νέο, το ειδε το ΗΑ και το έκανα add απλα σαν συσκευή smlight.
    Στην αρχή ήμουν φοβισμένος και πάτησα migration και εβγαλα το Sonoff από το ρεύμα αλλά στο migration το 1ο στεπ ήταν να το σβήσει. Οκ λέω, το βάζω στο ρεύμα, το σβηνει και μου λέει τι είναι το νέο, του λέω ezsb , μου βγάζει καρτελα όπου δηλώνω το ip : port (στα δίνει αυτά το sigma στην web σελίδα του), μετά μου λέει ποια settings να κάνει restore, μου εμφανίζει τα settings της σημερινής ημέρας γιατί με το που πατας migration , κανει το zha backup μόνο του, αλλα είχα κάνει και εγώ πιο πριν για το φόβο των Ιουδαίων), και τέλος.
    10sec πηρε η όλη φάση και έπαιξαν όλες οι συσκευές μου.

Εννοείται το SMLIGHT το έχω με σταθερή καρφωτη ip.

Στο χάρτη πλέον των συσκευών στο zha, επειδή αυτό το ρημαδι είναι με κεραία και πολύ πιο δυνατό, σχεδόν όλες μου οι zigbee συσκευές είναι συνδεδεμένες πάνω του ασχέτως αν έχουν και άλλες συνδέσεις. Πριν στο sonoff ήταν το 1/4 πάνω του συνδεδεμένα απευθείας.

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    ωραιος bluechris για τις δοκιμες και την μεταφορα της εμπειριας

δεν εχω πειστει ακομη με το zigbee οτι ειναι κατι που δεν μπορει να ακολουθησει σε φασμα λειτουργιας το κλασικο wifi

ισως στους χρονους που οι συσκευες κανουν sleep χωρις να αποσυνδεονται ή να χρειαζεται λιγοτερη επικοινωνια για να ξανασυνδεθουν ;
    δεν θελω να εισαγω πολλες πτυχες στο δικτυο μου* , αλλα ουτε και στο συννεφο ηλεκτρομαγνητικης ακτινοβολιας που με περιβαλει να προσθετω συχνοτητες και να το πυκνωνω .
    εχω ενα υποτυπωδες δικτυο zigbee , δεν εχω ενθουσιαστει απο την εμβελεια , βεβαια ειναι ποταποι και οι δεκτες που χρησιμοποιω . απλως περιμενα οτι θα ειχε χαμηλοτερες ταχυτητες συνδεσης , σε αλλο φασμα συχνοτητων απο το wifi , και θα ειχε καλυτερη εμβελεια .

ειναι πολλοι οι τροποι να μεταφερθουν data , απο σηματα μορς , ενα ηχειο και ενα μικροφωνο , μια θυρα usb ,δικτυου , οπτικης , με χειρονομιες μπορεις να μεταφερεις μηνυμα αυτουσιο που χρειαζεται να γραψεις εκθεση για να εξηγησεις πως εφτασες σε αυτο το σημειο ..

χτες εβλεπα εναν που επισκευαζε εναν ενισχυτη (εχει γινει και viral λιγο γιατι ο κατασκευαστης του ενισχυτη του κατεβασε το βιντεο ) , και μεχρι που τον εφτιαξε , δεν εβαλε να ακουσει το παραμικρο , εβαλε εναν παλμογραφο και εβλεπε τα σηματα , αλλα και οταν τον διορθωσε , εβλεπε τον ηχο στον παλμογραφο. μετα το εβαλε να το ακουσει .
    (γενικα ωραιο βιντεακι παρουσιασης ενδιαφεροντος, ως προς το αντικειμενο . δινει δηλαδη μια αισθηση λατρειας ο youtuber προς το αντικειμενο που δεν μπορει να μην σεβαστει ο κατασκευαστης και να αναθεωρησει την πολιτικη του και τις πραξεις του (ακομη και σωστη αν ητανε ) εφοσων ειναι ανταξια των δικων του δυνατοτητων )

δηλαδη δεν ειναι μονο ποικιλοι οι τροποι μεταφορας ενος σηματος , αλλα ειναι και ποικιλοι οι τροποι αποκωδικοποιησης τους , με τα αυτια , με τα ματια , με αριθμητικες πραξεις ,ή απλως σαν φυτιλι για αλλες ενεργειες .

* ο πειραματισμος ,εννοειται οτι ξε-σηκωνει διαφορες τεχνολογιες, αλλα δεν καταληγουν ολες να ειναι χρησιμες και αναγκαιες (πχ μετρο θεσσαλονικης , ενα εργο για το συννεφιασμενο καρβουνιασμενο βροχερο κεντρο του κοσμου , λονδινο , του 1800 , στην ηλιολουστη ελλαδα 150 χρονια επειτα) .
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος badweed : 15-12-24 στις 00:47.
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Σελ. 357 από 410 ΠρώτηΠρώτη ... 337347352355356357358359362367377 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία