Όχι δεν έχω ΗΑ. Εγώ δουλεύω με Ηomekit οπότε όλα μου τα προϊόντα με τον 1 ή με τον άλλο τρόπο συνδέονται εκεί. Μόνο το Ring δεν ήταν συμβατό αλλά έστησα και ένα Homebridge στο NAS μου για να μπορώ μέσω Homekit να ανοίγω και να κλείνω την πόρτα της εισόδου μου.
Επίσης έχω και ένα IKEA dirigera hub στο σπίτι, αλλά απ'ότι διάβασα δεν πρέπει να συνδέονται εκεί τα προϊόντα της Aqara. Για hub για τα aqara έχω μια G2H pro camera...
Εμφάνιση 5.326-5.333 από 5333
-
06-12-24, 13:52 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5326
-
06-12-24, 14:52 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5327
-
06-12-24, 16:48 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5328
-
06-12-24, 18:16 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5329
Εάν δεν έχεις Ariston, δεν νομίζω ότι αξίζει. Υπάρχουν φθηνότερες και καλύτερες λύσεις, όμως εγώ αποφάσισα αυτόν για 2 λόγους:
1. Είχα ήδη το "συμβατικό" χειριστήριο Sensys (το μπροστινό κομμάτι στο βίντεο) και απλά θα κούμπωνε πίσω το έξτρα module του wifi. Άρα κανένα μερεμέτι (είναι και στο σαλόνι), ο παράγοντας γυναίκα που λέγαμε (WAF)
2. Επειδή έχει δυνατότητα πατώντας ένα κουμπάκι να αναπληρώσει το νερό, όταν χρειάζεται, θεώρησα ότι με το δικό τους χειριστήριο και θα λαμβάνω το τυχόν μήνυμα και θα δίνω την εντολή "αυτόματης πλήρωσης". Δυστυχώς φαίνεται να γίνεται μόνο το ένα από τα 2. Δηλαδή έρχεται το μήνυμα, όμως πρέπει να πας να πατήσεις το κουμπάκι στο χειριστήριο (όπως έκανα παλιά)....ο τεχνικός μου είπε ότι αυτό γίνεται για "λόγους ασφαλείας"
Τέλος πάντων βάζω και ένα κατατοπιστικό βιντεάκι για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω. https://www.youtube.com/watch?v=pEEvMijHNjk
Θα βάλω σε σπόιλερ και 3 screenshots από το κινητό μου και κάποιο από την ενσωμάτωση στο Home Assistance. Στο HA όλα ήταν έτοιμα, βάζοντας το σχετικό integration
Spoiler:
-
06-12-24, 18:23 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5330
Μόνο και η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου του θερμοστάτη και το on/off, αξίζει....
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
07-12-24, 01:44 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5331
-
07-12-24, 18:22 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5332
Ποια ήταν μήπως θυμάσαι ? Κατάφερες να την κάνεις να γυρίσει σε pair mode ?
- - - Updated - - -
2024.12.1 δουλεύει αλλά πέσαμε σε αυτό
https://github.com/home-assistant/core/issues/131853
-
07-12-24, 20:40 Απάντηση: Smart Home - Power Metering, Switching and General IOT devices. #5333
Bookmarks