Σελ. 339 από 357 ΠρώτηΠρώτη ... 319329334337338339340341344349 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 5.071-5.085 από 5344
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα που το σκέφτομαι χωρίς να το έχω κάνει ποτέ, τι σε εμποδίζει να βάλεις το R3 στο ρόλο απευθείας? Εκεί καταλήγουν όλα, και τα καλώδια του διακόπτη και ουδέτερος και όλα.
    Καλημέρα...τώρα είναι αργά....τελείωσα τα σκαψίματα και άρχισε η αποκατάσταση.....με το συγκεκριμένο "καταραμένο" ρολό που είναι στο γραφείο μου:
    - Πριν κάποια χρόνια είχε μπει πουλί (αλήθεια πως???). Δεν το κατάλαβα, κάποιες στιγμές ακούγονταν θόρυβοι, νόμιζα ότι ήταν από έξω (γιατί πράγματι πουλιά δημιουργούν θορύβους στο εξαερισμό κουζίνας κλπ). Μετά από καιρό σταμάτησαν οι θόρυβοι, μετά από καιρό άρχισε να βρωμάει παντού, νόμιζα ότι ψόψησε κάποια γάτα στον ακάλυπτο, μέχρι που άνοιξα το ρολό !
    - Δεν θυμάμαι εάν εξαιτίας αυτού πειράχθηκαν και τα αυτόματα στοπ που είχε το μοτέρ και κατόπιν έπρεπε να το ελέγχεις εσύ με τους διακόπτες και με προσοχή πόσο.
    - 3ο φοβερό περιστατικό με την γυναίκα που καθαρίζει. Η καημένη χωρίς να το καταλάβει το άφησε σε λειτουργία συνεχή (δεν έκανε και θόρυβο)....έμεινε πολλές ώρες ανοικτό, υπεθερμάνθηκε (όταν το άνοιξα έπρεπε να μείνει ανοικτό κανά μισάωρο μέχρι να μπορείς να το ακουμπήσεις). Ζημιά όμως δεν έπαθε τελικά,

Μετά από όλα αυτά τώρα αποφάσισα να πάρω τον sonoff dual R3. Φαίνεται εξαιρετικό ΟΜΩΣ με τίποτα ΔΕΝ το συνιστώ εάν πρόκειται να τον βάλετε σε σημείο που δεν θέλετε σκαψίματα ή που δεν θέλετε και εξωτερικό κουτί. Βάλτε τον π.χ. στο σαλόνι σας και ετοιμάστε κατευθείαν και τα χαρτιά του διαζυγίου σας....σε κανένα γραφείο μας που κάνουμε ότι θέλουμε ή σε κανένα γκαράζ κλπ είναι ΟΚ....οικονομικός και με πάρα πολλές ρυθμίσεις (και μέτρηση ενέργειας).
    Αλλιώς πάτε στα Shelly 2.5 που έχεις πει και εσύ (μάλλον καταργήθηκαν και αντικαταστάθηκαν από άλλο κωδικό). Αυτό θα κάνω και εγώ για τα άλλα ρολά μου, εκτός εάντυχόν βγάλει και η Sonoff "mini" έκδοση του dual R3.

Περιοχή
    GR/Crete
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    Router
    Siemens κάτι
    SNR / Attn
    9,1(dB) / 28(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από athkal Εμφάνιση μηνυμάτων
    - Δεν θυμάμαι εάν εξαιτίας αυτού πειράχθηκαν και τα αυτόματα στοπ που είχε το μοτέρ και κατόπιν έπρεπε να το ελέγχεις εσύ με τους διακόπτες και με προσοχή πόσο.
    - 3ο φοβερό περιστατικό με την γυναίκα που καθαρίζει. Η καημένη χωρίς να το καταλάβει το άφησε σε λειτουργία συνεχή (δεν έκανε και θόρυβο)....έμεινε πολλές ώρες ανοικτό, υπεθερμάνθηκε (όταν το άνοιξα έπρεπε να μείνει ανοικτό κανά μισάωρο μέχρι να μπορείς να το ακουμπήσεις). Ζημιά όμως δεν έπαθε τελικά,
    Καθώς το διάβαζα άναβαν κόκκινα λαμπάκια στο μυαλό μου!!!!!

Και ασφάλεια πυρός να έχεις, δεν σε καλύπτει αν γίνει κάτι απο εκεί.

1) Αλλαγή να δουλεύουν τα στοπ
    2) Γιατί δεν δούλεψε το θερμικό?!?

Πρώτα φτιάχνεις αυτά και μετά παίζεις με αυτοματισμούς.

Τουλάχιστον πρέπει να αλλάξεις τους διακόπτες και να βάλεις να έχουν αυτόματη επαναφορά. Να πρέπει να τον πατάς εσύ για να κουνάει το ρολό.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teodor_ch Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καθώς το διάβαζα άναβαν κόκκινα λαμπάκια στο μυαλό μου!!!!!

Και ασφάλεια πυρός να έχεις, δεν σε καλύπτει αν γίνει κάτι απο εκεί.

1) Αλλαγή να δουλεύουν τα στοπ
    2) Γιατί δεν δούλεψε το θερμικό?!?

Πρώτα φτιάχνεις αυτά και μετά παίζεις με αυτοματισμούς.

Τουλάχιστον πρέπει να αλλάξεις τους διακόπτες και να βάλεις να έχουν αυτόματη επαναφορά. Να πρέπει να τον πατάς εσύ για να κουνάει το ρολό.
    Ίσα ίσα με τον αυτοματισμό που θα μπει εκτός από τον χειρισμό μέσω wifi, διακόπτες κλπ θα υπάρχει και second fail check έλεγχος μέσω της μέτρησης ενέργειας που καταναλώθηκε, άρα θα σταματάει και έτσι. Τουλάχιστον αυτές τις ικανότητες πρέπει να έχει ο διακόπτης sonoff dual R3 που θα βάλω.
    Από εκεί και πέρα και εμένα η αρχική μου απορία ήταν γιατί δεν λειτούργησε το θερμικό. Μήπως όμως λειτουργούσε, διέκοπτε και μετά με ανοικτό το διακόπτη έμπαινε πάλι σε λειτουργία? Σε έναν αέναο κύκλο? Ή θα έπρεπε να έχει χειροκίνητη επαναφορά μόνο?
    Τέλος πάντων δεν υπάρχει θέμα. Αφορά ένα σχετικά μικρό ρολό παραθύρου του γραφείου μου, το οποίο κατά 95% χρησιμοποιώ μόνο εγώ. Εδώ σκέφτομαι να βάλω χερούλι στην πόρτα με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, για να μην μπαίνει η γυναίκα μου χωρίς εξουσιοδότηση και μου αλλάζει τις θέσεις βιβλίων, λαπτοπ, TVbox κλπ χωρίς την προηγούμενη ενημέρωσή μου.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/50
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Εδώ σκέφτομαι να βάλω χερούλι στην πόρτα με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, για να μην μπαίνει η γυναίκα μου χωρίς εξουσιοδότηση και μου αλλάζει τις θέσεις βιβλίων, λαπτοπ, TVbox κλπ χωρίς την προηγούμενη ενημέρωσή μου.
    Τέτοιες και άλλες παρόμοιες λ@λ@κίες κάνουμε και έχουν πάτημα μετά... "Α, εγώ δε βάζω χέρι εκεί, μην κάνω καμιά ζημιά και μετά φωνάζεις.. Μόνος σου να το καθαρίσεις"
    Σε άλλα νέα, Home Assistant Core update 2024.11.1, το έκανα κι εγώ και όλα καλά μέχρι στιγμής.
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Να κάνω και έναν απολογισμό για τις 2 συσκευές sonoff που έβαλα πρόσφατα.
    1. Sonoff Basic για θερμοσίφωνα. Ο wifi διακόπτης αυτός κάνει για πολλές χρήσεις, όμως εγώ τον ήθελα απλά για τον ηλεκτρικό πίνακα και χειρισμό του θερμοσίφωνα. Καλό είναι βέβαια να πάρει κάποιος και την πρόσθετη βάση din rail για εύκολη τοποθέτηση στον πίνακα του σπιτιού. Συνολικά μία πολύ οικονομική και εύκολη στην τοποθέτηση λύση (φυσικά πάντοτε μαζί με ρελέ ισχύος τουλάχιστον 25Α). Πανεύκολη ρύθμιση, πολλές επιλογές με την εφαρμογή ewelink στο κινητό ή την ενσωμάτωσή της στο ΗΑ (θα πω στο τέλος για αυτό).
    2. Sonoff Dual R3. Αυτός ο διακόπτης κάνει επίσης για πολλές εφαρμογές, εγώ όμως τον ήθελα για ένα ρολό (που μάλιστα δεν λειτουργούν τα αυτόματα στοπ του όπως ξαναείπα). Είναι πολύ οικονομική λύση σε σύγκριση με τον shelly 2.5 (ή τον αντικαταστάτη του), όμως με τίποτα δεν θα τον συνιστούσα για αγορά και τοποθέτηση μέσα στο κουτί του διακόπτη. Απλά δεν χωράει και θέλει πολύ σκάψιμο (κόντεψα να χρειασθεί να βγάλω "Άδεια εργασιών μικρής κλίμακας"...όχι από την Πολεοδομία, αλλά από την γυναίκα μου). Εάν δεν σας ενοχλεί να βάλετε και ένα εξωτερικό κουτί όπου θα μεταφερθεί ο ήδη υπάρχων διακόπτης, τότε είναι μία καλή και οικονομική λύση.
    2.1 Λειτουργικότητα. Έχει πάρα πολλές επιλογές για οτιδήποτε πιθανόν χρειαστείτε (αυτόματη ρύθμιση ακραίων θέσεων ή χειροκίνητη, χρονοδιακόπτες, προγράμματα, μετρήσεις κλπ). Δυστυχώς στην περίπτωσή μου το αυτόματο calibration που είχε δεν ήταν δυνατό, επειδή δεν λειτουργούν τα αυτόματα στοπ. Έπρεπε να κάνω αρκετές δοκιμές για να πετύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα ήταν επιθυμητό να ορίζεις ξεχωριστά τά όρια στο άνοιγμα και ξεχωριστά στο κλείσιμο, όπως διάβασα ότι κάνουν τα shelly 2.5. Τώρα βέβαια που ρυθμίσθηκαν όλα είναι μία εξαιρετική επιλογή.
    2.2 Χειροκίνητο ή μέσω wifi. Λειτουργούν άψογα και τα 2. Το ωραίο είναι ότι δεν έχει σημασία που θα συνδέσεις τα καλώδια reverse and forward, αλλά πανεύκολα αλλάζεις αυτά στην εφαρμογή διακριτά τόσο για τους εξωτερικούς διακόπτες όσο και για τον wifi χειρσμό. Υπάρχει και LAN δυνατότητα που μπορείς να εκμεταλλευθείς.
    2.3 Home Assistant. Εδώ χρησιμοποιώντας το πρόσθετο sonoff το μόνο που έχεις είναι 2 διακόπτες (Open/Close). Δεν μπορείς να έχεις π.χ. την επιλογή ποσοστού 50% κλπ καθώς και άλλες ρυθμίσεις που έχεις στο κινητό. Με την ευκαιρία να πω ότι προσωπικά έχω βάλει Android Emulator στο λαπτοπ και μπορώ και από εκεί να κάνω οτιδήποτε κάνω και στο κινητό (spoiler).
    2.4. Προσωπικό συμπέρασμα. Το sonoff Dual R3 είναι μία πολύ καλή και οικονομική λύση, εάν μπορείτε να βάλετε και εξωτερικό διακόπτη και να κάνετε και κάποια μικρά σκαψιματάκια. Αλλιώς το shelly 2.5 είναι μονόδρομος, παρά το ότι έχει υπερδιπλάσια τιμή. Μάλιστα στην περίπτωσή μου, που είναι άχρηστο το αυτόματο calibration που κάνει ο sonoff Dual R3, θα ήταν ένα επιπλέον σημαντικό το ότι το shelly 2.5 έχει ξεχωριστά calibration για άνοιγμα/κλείσιμο.

Spoiler:
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  ewelink_laptop_1.png 
Εμφανίσεις:  8 
Μέγεθος:  649,3 KB 
ID: 259873 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  ewelink_laptop_2.png 
Εμφανίσεις:  7 
Μέγεθος:  432,5 KB 
ID: 259874

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    220/22
    ISP
    NOVA
    Εχει και χειροκινητο calibration . Το ξερω σιγουρα γιατι εχουμε στο γραφειο τεντα 2 κομματια ( 5 +5 μετρα ) , και εχουν διαφορετικη ρυθμιση για το stop .
    Αυτο εγινε γιατι αλλαξαμε μοτερ καποια στιγμη , και δεν ρυθμιστηκε το κατω στοπ να ταιριαζει με το αλλο .

Οποτε μεσω sonoff app , ρυθμιστηκαν χειροκινητα τα ορια .

Θυμαμαι οταν το ρυθμιζα , που ελεγε πατηστε οποιοδηποτε κουμπι οταν φτασει .....

Αν δεν σε πειραζει να χαλασεις την ρυθμιση που εχεις .... ριξε μια ματια στο calibration παλι. αν βεβαια εισαι ευχαριστημενος ... το αφηνεις οπως ειναι.

Παρολα αυτα .... καλοριζικα .
    The gr81 .

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από griniaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχει και χειροκινητο calibration . Το ξερω σιγουρα γιατι εχουμε στο γραφειο τεντα 2 κομματια ( 5 +5 μετρα ) , και εχουν διαφορετικη ρυθμιση για το stop .
    Αυτο εγινε γιατι αλλαξαμε μοτερ καποια στιγμη , και δεν ρυθμιστηκε το κατω στοπ να ταιριαζει με το αλλο .

Οποτε μεσω sonoff app , ρυθμιστηκαν χειροκινητα τα ορια .

Θυμαμαι οταν το ρυθμιζα , που ελεγε πατηστε οποιοδηποτε κουμπι οταν φτασει .....

Αν δεν σε πειραζει να χαλασεις την ρυθμιση που εχεις .... ριξε μια ματια στο calibration παλι. αν βεβαια εισαι ευχαριστημενος ... το αφηνεις οπως ειναι.

Παρολα αυτα .... καλοριζικα .
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι ξέρω τις οδηγίες και φυσικά επέλεξα "manual calibration". Το θέμα όμως ήταν ότι ενώ πατούσα τον (οποιοδήποτε διακόπτη όπως λένε οι οδηγίες της sonoff) για να σταματήσει η 1 διαδικασία (αρχικα κλείσιμο/κατέβασμα) δεν σταματούσε εκεί, προχωρούσε και μάλιστα μη έχοντας το αυτόματο στοπ (αυτό είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου ρολού όπως είπα) προχωρούσε...μία φορά δε προχώρησε παραπάνω από ότι έπρεπε...άνοιγμα του κουτιού στο ρολό, επισκευή και πάλι από την αρχή
    Κάποια στιγμή πέτυχα την σχετικά καλύτερη ρύθμιση και τώρα δεν πειραματίζομαι άλλο. Υπάρχει όμως και μία κατά την γνώμη μου ωραία ανάλυση γιατί θα έπρεπε να έχει manual calibration ξεχωριστά για κάθε κίνηση. https://forum.ewelink.cc/t/blinds-mo...ibration/13577

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    220/22
    ISP
    NOVA
    Προλαβες να ριξεις καμμια ματια στην καταναλωση ?

Περιπου τι καταναλωση εχει στο ανεβα και τι στο κατεβα ?

για να βαλεις τα ορια οπως ειχαμε πει ? ( προληπτικα μπας και ξεπεραστει το στοπ ) ?
    The gr81 .

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από griniaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προλαβες να ριξεις καμμια ματια στην καταναλωση ?

Περιπου τι καταναλωση εχει στο ανεβα και τι στο κατεβα ?

για να βαλεις τα ορια οπως ειχαμε πει ? ( προληπτικα μπας και ξεπεραστει το στοπ ) ?
    Μπα όχι δεν το έκανα ακόμα. Θα το κάνω σιγά σιγά. Για να είμαι ειλικρινής φοβήθηκα μήπως αυτό μου δημιουργήσει το αντίθετο πρόβλημα. Ποιο θα έχει προτεραιότητα? Το manual calibration που ήδη έχω κάνει ή αυτή η 2η (fail safe) επιλογή? Μήπως το ένα "μπλοκάρει" το άλλο? Θέλω να το μελετήσω λίγο. Δεν είμαστε για καινούργιο άνοιγμα του κουτιου στο ρολλό
    Πρακτικά όπως είναι τώρα έχω πετύχει το 99% των απαιτήσεών μου. Φυσικά θα δω και την παραπάνω επιλογή, ακόμα και από "επιστημονική" περιεργεια.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Εγώ αν είχα πάντως βάλει σε ρολό... από OCD μήπως αυτά τα calibration κάνουν καμια παπάτζα και δεν σταματήσουν οπότε θα πάρω το μοτέρ στο χέρι, εφόσον λοιπόν υπάρχει ΗΑ και zigbee θα είχα βάλει 100% πάνω και κάτω σαν στοπ σένσορες για πόρτα zigbee (5€ έκαστο κάνουν). Έτσι στο ΗΑ θα έλεγχα το τέρμα και άσε το Shelly/Sonoff να κουρεύεται.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Εγώ αν είχα πάντως βάλει σε ρολό... από OCD μήπως αυτά τα calibration κάνουν καμια παπάτζα και δεν σταματήσουν οπότε θα πάρω το μοτέρ στο χέρι, εφόσον λοιπόν υπάρχει ΗΑ και zigbee θα είχα βάλει 100% πάνω και κάτω σαν στοπ σένσορες για πόρτα zigbee (5€ έκαστο κάνουν). Έτσι στο ΗΑ θα έλεγχα το τέρμα και άσε το Shelly/Sonoff να κουρεύεται.
    Καλά εσύ είσαι βαλτός να με κάνεις να χωρίσω με την γυναίκα μου
    Εδώ κάθε μέρα γκρινιάζει που της βάζω "ένα σωρό apks" στο κινητό της....ε αν βάλω και ΗΑ κατευθείαν τηλ στον δικηγόρο. Οι πιο πολλές γυναίκες θέλουν κάτι απλό. Μόλις τελείωσα με το ρολλό, ήρθε να κάνει έλεγχο εάν λειτουργούν οι εξωτερικοί διακόπτες όπως πριν.
    Γκρίνια και για το θερμοσίφωνο....λέει ότι προτιμάει το χειροκίνητο σύστημα με τον διακόπτη...απαντάς ότι και το sonof εχει μικρο μπουτόν που κάνει την ίδια δουλειά ακριβώς και ότι μπορεί τα πάντα να τα κάνει από το κινητό εάν θέλει..όχι η γκρινια - γκρίνια. Βέβαια αυτό ειναι γνωστό, όπως επίσης ότι σε λίγο θα το εκτιμήσει. Αντίστοιχο ¨μαρτύριο" πέρασα πριν από χρόνια που πήρα σκούπα χωρίς σακούλα..."και πως θα είναι αυτή?"..."και μόνο 650watt τι θα τραβάει, εγώ που δούλευα στην Phillips ξέρω ότι πρέπει να είναι 2.000watt" κλπ κλπ Ε τώρα έβαλε και τον γιο μας να πάρει ολόιδια (ως 2η σκούπα βέβαια, γιατί εκείνος θέλει και στικ ή ρομπότ).

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Καλά εσύ είσαι βαλτός να με κάνεις να χωρίσω με την γυναίκα μου
    Εδώ κάθε μέρα γκρινιάζει που της βάζω "ένα σωρό apks" στο κινητό της....ε αν βάλω και ΗΑ κατευθείαν τηλ στον δικηγόρο. Οι πιο πολλές γυναίκες θέλουν κάτι απλό. Μόλις τελείωσα με το ρολλό, ήρθε να κάνει έλεγχο εάν λειτουργούν οι εξωτερικοί διακόπτες όπως πριν.
    Γκρίνια και για το θερμοσίφωνο....λέει ότι προτιμάει το χειροκίνητο σύστημα με τον διακόπτη...απαντάς ότι και το sonof εχει μικρο μπουτόν που κάνει την ίδια δουλειά ακριβώς και ότι μπορεί τα πάντα να τα κάνει από το κινητό εάν θέλει..όχι η γκρινια - γκρίνια. Βέβαια αυτό ειναι γνωστό, όπως επίσης ότι σε λίγο θα το εκτιμήσει. Αντίστοιχο ¨μαρτύριο" πέρασα πριν από χρόνια που πήρα σκούπα χωρίς σακούλα..."και πως θα είναι αυτή?"..."και μόνο 650watt τι θα τραβάει, εγώ που δούλευα στην Phillips ξέρω ότι πρέπει να είναι 2.000watt" κλπ κλπ Ε τώρα έβαλε και τον γιο μας να πάρει ολόιδια (ως 2η σκούπα βέβαια, γιατί εκείνος θέλει και στικ ή ρομπότ).
    Τίποτα δεν θα βάλεις βρε στη γυναίκα σου απλά ένα Automation ασφαλείας στο ΗΑ που θα σταματάει το μοτέρ αν πιάσει το πάνω ή το κάτω σένσορα. Οι 2 αυτοί κλέφτες πόρτας σε zigbee κάνουν 10€ πες ... πόσο κάνει το μοτέρ του ρολού αν στο κάψει το Sonoff/Shelly αν μετά από διακοπή ρεύματος χάσει το calibration? ααα και δεν έχεις και τα μαμά στοπ...
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Για πειτε απο λαμπες τι εχετε; Δωστε καμια ιδεα. Γλυκοκοιταζω την Τ1Μ της aqara για πλαφονιερα και απο οσο εχω καταλαβει θελει ουδετερο. Να φανταστω πως εχω τον ουδετερο ή ειναι οπως και οι διακοπτες που δεν εχουν;

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Liamakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για πειτε απο λαμπες τι εχετε; Δωστε καμια ιδεα. Γλυκοκοιταζω την Τ1Μ της aqara για πλαφονιερα και απο οσο εχω καταλαβει θελει ουδετερο. Να φανταστω πως εχω τον ουδετερο ή ειναι οπως και οι διακοπτες που δεν εχουν;
    Για τι λάμπες μιλάμε, Ε27 ή τίποτα άλλο? επίσης θες RGB ή απλές να ελέγχεις την ένταση μόνο και την απόχρωση (κίτρινο έως οδοντιατρείο).
    Έχεις Zigbee? ή θες Wifi μόνο?
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Για τι λάμπες μιλάμε, Ε27 ή τίποτα άλλο? επίσης θες RGB ή απλές να ελέγχεις την ένταση μόνο και την απόχρωση (κίτρινο έως οδοντιατρείο).
    Έχεις Zigbee? ή θες Wifi μόνο?
    Ιδανικα zigbee. E27 ειναι το ντουι, καλοδεχουμενο το RGB.

Σελ. 339 από 357 ΠρώτηΠρώτη ... 319329334337338339340341344349 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία