Εμφάνιση 76-90 από 109
-
22-11-21, 15:51 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #76"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
Ζ.Λορεντζάτος, COLLECTANEA
-
22-11-21, 15:53 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #77
Μάλλον θα πρέπει κάποιος να το κάνει απο την σελίδα του μητρώου επικοινωνίας και όχι μέσα απο την σελίδα για την υπεύθυνη δήλωση,
Δεν ξέρω δεν το δοκίμασα εγώ πούλησα την ψυχή μου στην κακιά τράπεζα και δεν μου δίνει επιλογή να την πάρω πίσω τώρα
-
22-11-21, 15:54 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #78
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
-
22-11-21, 15:54 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #79
Είμαι σίγουρος όμως πως ούτε αυτό θα αρέσει στον kanena
-
22-11-21, 15:56 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #80
Αφου εκανα την πιστοποιηση με το ελληνικό τηλέφωνο και επειδη απο καιρό σε καιρο βάζει φραγή, δήλωσα το Σουηδικό και το δέχτηκε και δουλευει κανονικά.
"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
Ζ.Λορεντζάτος, COLLECTANEA
-
22-11-21, 16:02 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #81
-
22-11-21, 19:45 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #82
-
22-11-21, 20:05 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #83
-
22-11-21, 22:34 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #84Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
30 Hours per Week
-
22-11-21, 22:40 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #85
-
22-11-21, 23:16 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #86Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
30 Hours per Week
-
22-11-21, 23:17 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #87
-
23-11-21, 00:30 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #88
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
-
23-11-21, 03:42 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #89
Το σύστημα έχει τεχνητή νοημοσύνη. Ξέρει πως οτι επιλογή και να του βγάλει δεν πρόκειται να του αρέσει οπότε σου λέει γιατί να ασχολούμαι; Και τον στέλνει στο ΚΕΠ που του αρέσει τόσα χρόνια.
-
23-11-21, 09:37 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #90Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
30 Hours per Week
Bookmarks