Σελ. 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 53
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24/1
    ISP
    FORTHnet LLU aDSL2+
    Router
    USR 9108
    Σιγά ρε ελληναράδες βλάβη στην ζεύξη του κέντρου τους είπαν εχουν οι άνθρωποι.

Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Πάντως δεν είναι και η πρώτη φορά που ο server του eshop δυσλειτουργεί, ίσως άλλες φορές να μην είχε τόσο πρόβλημα (δεν ξέρω τι ακριβώς έχει τώρα), αλλά δεν μου κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση...

Downloads
    17
    Uploads
    0
    Εμένα πάντως γνωστοί μου που δουλεύουν σε γνωστή εταιρία web hosting μου είπαν ότι ξέρουν πως τέτοιες διακοπές γίνονται προκειμένου να βλαφτεί η αξιοπιστία της κυβέρνησης ενόψει εκλογών.

Ελέγχεται το αν οι ίδιοι εγκάθετοι (οι οποίοι σημειωτέον πρόσκεινται σε γνωστή αλυσίδα πληροφορικής με συμφέροντα ΠΑΣΟΚ) είναι αυτοί που άναψαν και τις φωτιές στην Πάρνηθα....!

Ενδέχεται να εμπλέκονται και χθόνοι-Τούρκοι επιτήδιοι που ως γνωστόν ήταν και οι ηθικοί αυτουργοί της τραγωδίας με το φουσκωτό!!!

+εγώ τόσες μέρες περιμένω εκείνη την παραγγελία με το χαρτί υγείας!!!

.αυτά.-

Περιοχή
    Μαρκόπουλο Μεσογαίας
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49000/4998
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
    Router
    I don't remember
    SNR / Attn
    (dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από padavrexi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα πάντως γνωστοί μου που δουλεύουν σε γνωστή εταιρία web hosting μου είπαν ότι ξέρουν πως τέτοιες διακοπές γίνονται προκειμένου να βλαφτεί η αξιοπιστία της κυβέρνησης ενόψει εκλογών.

Ελέγχεται το αν οι ίδιοι εγκάθετοι (οι οποίοι σημειωτέον πρόσκεινται σε γνωστή αλυσίδα πληροφορικής με συμφέροντα ΠΑΣΟΚ) είναι αυτοί που άναψαν και τις φωτιές στην Πάρνηθα....!

Ενδέχεται να εμπλέκονται και χθόνοι-Τούρκοι επιτήδιοι που ως γνωστόν ήταν και οι ηθικοί αυτουργοί της τραγωδίας με το φουσκωτό!!!

+εγώ τόσες μέρες περιμένω εκείνη την παραγγελία με το χαρτί υγείας!!!

.αυτά.-

ΥΓ.: Φυσικά και εμένα δε μου δουλεύει από χθες η ιστοσελίδα του e-shop και ψάχνοντας thread (ήμουν σίγουρος πως δε θα περνούσε απαρατήρητο) βρήκα το παρόν.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος A_gamer : 10-08-07 στις 16:48.
    Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο-γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τον Επίτιμο.

Περιοχή
    Στη δικτατορία των ηλιθίων...
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Μπορει να μας τη σκαπουλαρε το portal της forthnet...το e-shop δε θα μας τη γλυτωσει...
    - Oι ανθρωποι που προτιθενται, να ανταλλαξουν την ελευθερια τους με την προσωρινη ασφαλεια, δεν αξιζουν κανενα απο τα δύο και θα χασουν και τα δύο...

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    οτι ειναι η Νο1 αλυσιδα σε ηλεκτρονικες αγορες δεν το συζητω καθολου διοτι ειμαι και ως ιδιωτης πελατης τους αλλα και εκει που δουλευω ειναι πελατες τους.

ειναι ελαχιστες οι εταιρειες που θεωρω αξιοπιστες στο λεγομενο "after sales" διοτι με αυτο το κριτηριο ψωνιζω εγω πραγματα γιατι αν εχω προβλημα και πρεπει να βρω την λυση με την μαμα εταιρεια (αυτο το ξερω και δεν χρειαζεται να αγορασω απο εδω τοτε το αγοραζω απο εξω).

τωρα τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω οποιος ξερει βγαζει τα συμπερασματα του απο τα λεγομενα οποιος δεν ξερει πεταει τις "γνωστες εξυπναδες" δεν θα κατσω ουτε να μαλωσω με κανεναν ουτε να σας αλλαξω μυαλα η νοοτροπια εγω ειπα καποια πραγματα τωρα αν τα πιστευετε η οχι ειναι δικο σας προβλημα οχι δικο μου.

παντως τεχνικα προβληματα συμβαινουν παντου και παντα απλα το προβλημα σε ολες αυτες τις εταιρειες ειναι οτι χανουν χρηματα οταν πεσει το συστημα.

καλη σας συνεχεια.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 10-08-07 στις 18:05.

Περιοχή
    Grenoble
    Downloads
    33
    Uploads
    13
    Τύπος
    FTTB
    Ταχύτητα
    102400/5120
    ISP
    Bouygues Telecom
    Router
    SMT-G7440
    παντως τεχνικα προβληματα συμβαινουν παντου και παντα απλα το προβλημα σε ολες αυτες τις εταιρειες ειναι οτι χανουν χρηματα οταν πεσει το συστημα.
    Πολλά $$, αφου λέγανε ότι τώρα το καλοκαίρι σε ώρες αιχμής είχαν 1 παραγγελία ανά 10sec!!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dkarko : 10-08-07 στις 17:01.
    i5-2500K@4.5 | Asrock Z77 Extreme4 | 2x8Gb Ballistix Tactical LP 1600C9 | HD7950 @ 1100/6000 | Chieftec 560W | Noctua NH-D15 | DEFINE R4

Downloads
    17
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zer0c00L Εμφάνιση μηνυμάτων
    οτι ειναι η Νο1 αλυσιδα σε ηλεκτρονικες αγορες δεν το συζητω καθολου διοτι ειμαι και ως ιδιωτης πελατης τους αλλα και εκει που δουλευω ειναι πελατες τους.

ειναι ελαχιστες οι εταιρειες που θεωρω αξιοπιστες στο λεγομενο "after sales" διοτι με αυτο το κριτηριο ψωνιζω εγω πραγματα γιατι αν εχω προβλημα και πρεπει να βρω την λυση με την μαμα εταιρεια (αυτο το ξερω και δεν χρειαζεται να αγορασω απο εδω τοτε το αγοραζω απο εξω).

τωρα τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω οποιος ξερει βγαζει τα συμπερασματα του απο τα λεγομενα οποιος δεν ξερει πεταει τις "γνωστες εξυπναδες" δεν θα κατσω ουτε να μαλωσω με κανεναν ουτε να σας αλλαχω μυαλα η νοοτροπια εγω ειπα καποια πραγματα τωρα αν τα πιστευετε η οχι ειναι δικο σας προβλημα οχι δικο μου.

καλη σας συνεχεια.
    Δηλαδή πραγματικά τώρα, εσύ πιστεύεις ότι άμα μια εταιρία σαν το eShop μείνει down για 1-2 μέρες φτάνει στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής;

.αυτά.-

ΥΓ: ,.'
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος padavrexi : 10-08-07 στις 17:06.

Περιοχή
    Πειραιάς
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    35840/3072
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΕΝΤΗΣ
    Δηλαδή πραγματικά τώρα, εσύ πιστεύεις ότι άμα μια εταιρία σαν το eShop μείνει down για 1-2 μέρες φτάνει στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής;

.αυτά.-

Χάνει πολλά λεφτά όμως

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    ISP
    OTEnet
    ακομα δεν μπενει το πρωι που πηρα παντως μου ειπαν οτι εχουν προβλημα... και στα ping που κανω σαν dns name νου βγαζει ασχετο ονομα

σαν το σπασμενο τηλεφωνο μου θυμίζει αυτο το νημα

αν μηνει 1 μερα down δεν χανει και τιποτα απλα θα του ερθουν μαζεμενες οι παραγγελιες και τωρα το καλοκαιρι ιδικα που λειπουν οι μισοι θα υπαρχη προβλημα!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdm : 10-08-07 στις 17:12.

Περιοχή
    Grenoble
    Downloads
    33
    Uploads
    13
    Τύπος
    FTTB
    Ταχύτητα
    102400/5120
    ISP
    Bouygues Telecom
    Router
    SMT-G7440

.αυτά.-

Δεν είπε κανείς για οικονομική καταστροφή. Έτσι και αλλιώς 2 μέρες off δεν τους είναι τίποτα. Οποιοςδήποτε αν κλείσει το μαγαζί τους για 2 μέρες λεφτά θα χάσει, σιγά.
    Απλά κάποιοι νόμιζαν ότι έκλεισε επειδή, φαντάζομαι, κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με μία άλλη εταιρεία πρόσφατα.
    i5-2500K@4.5 | Asrock Z77 Extreme4 | 2x8Gb Ballistix Tactical LP 1600C9 | HD7950 @ 1100/6000 | Chieftec 560W | Noctua NH-D15 | DEFINE R4

Zer0c00L Guest
    πληροφοριακα να σας πω οτι σε οποιαδηποτε εταιρεια που προσφερει υπηρεσιες αγορων αν πεσει το συστημα και δεν μπορει να πραγματοποιηθουν πωλησεις με οποιοδηποτε τροπο τοτε αυτο βγαζει ζημια και αναλογα με το βεληνεκες τις εταιρειας μπορει να ειναι απο ελαχιστη εως πολυ.

δηλαδη ετσι οπως τα λετε αν π.χ πεσει το συστημα μιας τραπεζας δεν θα συμβει τιποτα αν μεινει για λιγο εκτος ε.?

λυπαμαι αλλα μαλλον κανετε λαθος ειτε ειναι τραπεζα ειτε ειναι μαγαζι ειτε ειναι εταιρεια θα υπαρχει ζημια αλλιως δεν θα υπηρχε λογος οι τραπεζες , εταιρειες να εχουν τμηματα μηχανογραφησης - υποστηριξης δικτυου.

τωρα τι ζημια θα εχει το e-shop προσωπικα δεν ξερω απο εμπειρια θα πω οτι αν μεινει ετσι το πραγμα για μια εως δυο εβδομαδες τοτε τα πραγματα σοβαρευρουν.

Zer0c00L Guest

.αυτά.-

για 2 μερες πιστευω οτι θα εχει λιγη ζημια αν μεινει παντως απο βδομαδα και πανω τοτε σοβαρευει το πραγμα αν ξερεις απο λιανικο εμποριο και συστηματα online.

downtime = lost money = lost customers

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    H.O.L. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fritz Box Fon Wlan
    Path Level
    Interleaved
    πάντως όπως και να έχουν τα πράγματα για online μαγαζί και μάλιστα πληροφορικής είναι πολύ παράξενο να είναι 2 μέρες off..

Περιοχή
    Μαρκόπουλο Μεσογαίας
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49000/4998
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
    Router
    I don't remember
    SNR / Attn
    (dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Alex1001 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πάντως όπως και να έχουν τα πράγματα για online μαγαζί και μάλιστα πληροφορικής είναι πολύ παράξενο να είναι 2 μέρες off..
    Απ' ό,τι έχω μάθει από έμπιστες πηγές, ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. αγόρασε κάτι από το e-shop πρόσφατα και έμεινε πολύ ευχαριστημένος, έτσι έδωσε τις καλύτερες ευχές του σε αυτό.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος A_gamer : 10-08-07 στις 19:26.
    Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο-γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τον Επίτιμο.

Σελ. 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Εκλεισε η εταιρια! :D
    Από jim_p στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-08, 21:14
  2. Μηπως εκλεισε το google ?
    Από Stardusted στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-08-07, 17:15
  3. Έκλεισε το flash.gr;;;;
    Από kadronarxis στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκι
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-05, 19:42

Tags για αυτό το Θέμα