Καλημερα, ευχαριστω αμα χρειαστει θα το δω, εμενα με ενδιαφερει αμα εχω στο αλλο σπιτι πισω απο ΝΑΤ ip πχ με κινητη cosmote W.U να μπορω να παρακαμψω το ΝΑΤ να κανω την δουλεια μου μονο αυτο.
Αλλα ειδα οτι υπαρχει και σε raspi και σε docker μαλιστα οποτε αμα κανω κατι θα το κανω με αυτα γιατι εχω αρκετα και εχω και το 4 με 8gb ram που φυσικα ειναι κλασεις ποιο δυνατο απο το hap ac2 και αλλα mikrotik για το Zerotier δεν προκειται να αγορασω.
Εψαξα ειδη για υλοποιησεις και νομιζω σε raspi καλυτερα. Thanks![]()
Εμφάνιση 16-20 από 20
-
07-12-23, 10:30 Απάντηση: Zerotier Mikrotik VPN (ROS 7.X) server-clients all OS #16
-
07-12-23, 15:42 Απάντηση: Zerotier Mikrotik VPN (ROS 7.X) server-clients all OS #17
-
07-12-23, 20:14 Απάντηση: Zerotier Mikrotik VPN (ROS 7.X) server-clients all OS #18
-
10-12-24, 19:19 Απάντηση: Zerotier Mikrotik VPN (ROS 7.X) server-clients all OS #19
Καλησπερα! δεν ξερω αν κανω καλα που ρωταω εδω αλλα επειδη πιστευω οτι το προβλημα ειναι στο mikrotik θα γραψω εδω.
Εχω στησει Zerotier σε Raspi 4b/8 εδω πέρα και δουλευει κανονικα, δλδ απο το κινητο μου τα βλεπω ολα στο εσωτερικο μου δικτυο.
Στο εξοχικο εκανα το ιδιο αλλα ειναι σε Raspi 1 model b 256 με ΟpenWrt, τα εχω κανει ολα βαση οδηγιων κτλ και εχει κανονικα παρει ip ειναι στο site δηλωμενη οπως και το κινητο κτλ.
Στο μικροτικ εκει εχω δηλωσει τα σχετικα οπως στο αλλο για εδω σε firewall filters και nat και route.
Παρολαυτα συνδεομαι με το κινητο αλλα δεν μπορω να δω κανενα μηχανημα στο εσωτερικο μου δικτυο!
εχει κανεις καμια ιδεα τι φταιει?
οποιος ασχοληθει οτι ζητηθει να δωσω περισσοτερες πληροφοριες.
Ευχαριστω!
- - - Updated - - -
Μεσα απο το mikrotik που εχει το ιντερνετ κανω κανονικα ping την ip του ZeroTier που εχει το openwrt.
-
22-01-25, 20:30 Απάντηση: Zerotier Mikrotik VPN (ROS 7.X) server-clients all OS #20
Καλησπερα! εκανα και εγω το ZeroTier στο hap ac3 που ειναι πισω απο cgnat κινητης cosmote, μπαινω απο το κινητο μου απο κινητη αλλα πχ με το mikro winbox δεν μπαινω πουθενα.
απο το hap κανω κανονικα ping την ip που εχει παρει το κινητο, εχω βαλει ολους τους κανονες που ειπαμε και ειναι δηλωμενα ολα στο site.
μονο αυτα τα 2 δεν τα παιρνει λεει οτι ειναι λαθος το interface ενω εχει το ιδιο ονομα! Αυτα τι κανουν? μπορει να φταινε αυτα ?
/ip firewall filter> add action=accept chain=forward in-interface=zerotier1 place-before=0
/ip firewall filter> add action=accept chain=input in-interface=zerotier1 place-before=0
Bookmarks