Εμφάνιση 1.216-1.230 από 1377
-
02-10-24, 08:37 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1216
-
02-10-24, 09:33 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1217
πως αλλιώς θα το κάνει αν δεν έχει υπολογιστές ανοιχτούς? θα βάλει raspberry? αυτά τσάμπα είναι? όπως και να έχει, αυτό που θέλει να κάνει, θέλει λεφτά, δεν γίνεται αλλιώς. Για μένα τα πράγματα γίνονται σωστά από την αρχή.
- - - Updated - - -
Όποιος θέλει, στο βίντεο από κάτω ας δει το site magic της Unifi να καταλάβει πόσο απλό είναι να συνδέσεις 2+ άκρα μεταξύ τους.
Από το 4:10 και μετά
Το κανάλι του συγκεκριμένου είναι πολύ καλό αν κάποιος έχει όρεξη να μάθει τι εστί Unifi και τι μπορεί να κάνει από software/hardware.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
04-10-24, 12:36 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1218RB3011 & RB LHGG & ZTE MC8020 | ucm6202 | fritzbox 7390 | HP microserver gen8 | Raspberry pi 2 tvserver | ....και αρκετά ακόμη...
-
04-10-24, 12:42 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1219There's no substitute for experience
CorollaClub
-
05-10-24, 01:55 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1220
μπηκε κοφτης στην extra sim του vodafone unlimited?
γιατι σερνομαι;;;;;;
-
05-10-24, 07:03 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1221
Κοφτης οχι, ειναι feature του giga δικτυου
-
05-10-24, 07:22 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1222
-
05-10-24, 17:53 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1223
εστρωσε εκεινη την ωρα ειχε θεμα
μελλοντικα θα μπει κοφτης; και στα ποσα gb; στην εξτρα σιμ;
-
05-10-24, 20:08 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1224
Στην πρόσφατη ανακοίνωση νομίζω αν θυμάμαι καλά έγραφε ότι μετά τα 40 γιγα συνεχίζει με 4Μ...
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
07-10-24, 23:49 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1225
Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι να είστε καλά και ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε μετά τις αλλαγές, έβαλαν και στα συμβόλαια περιορισμό ή μόνο στις Extra Sim ; Εννοώ πάντα για το Unlimited αν δίνει μέχρι και κάποιο όγκο χρήσης και μετά μπαίνει κόφτης στην ταχύτητα ή κάτι ; Ευχαριστώ για όλα !
-
08-10-24, 00:09 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1226
Έξτρα μόνο... Δεν υπάρχει θέμα με τη κυρίως κάρτα....
- - - Updated - - -
Πώς γίνεται η διαδικασία και τι κόστος;
- - - Updated - - -
Για το unifi θες εξοπλισμό;
- - - Updated - - -
Η διαδικασία ποια είναι;
Αν είναι σεντόνι μήπως θέλει άλλο νήμα...-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
08-10-24, 01:07 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1227
Προς το παρον, δεν εχει ακουστει κατι, και ελπιζουμε να παραμεινει ετσι. Αλλα επειδη giga network ειναι αυτο, ποτέ δεν ξέρεις.
- - - Updated - - -
Ρε συ.. κανεις που κανεις το quotation της αρκουδας, πρεπει να βαζεις και τις εικονες μεσα? Σε εχω χρεωσει ηδη ενα χαλασμενο ροδακι στο scroll, και επεται συνεχεια.
-
08-10-24, 08:15 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1228
Για μια απλή εγκατάσταση, το express από πάνω φτάνει, αλλιώς πας στο Ultra αλλά το ultra δεν είναι και AP οπότε θες και ένα Unifi AP extra. Εγώ περιμένω το BF να πάρω ένα Ultra.
Δες τον τύπο που το δείχνει full, και με την αγορά του domain name που αν έχεις domain ήδη το αγνοείς αυτό το κομμάτι.
Αυτό που δεν δείχνει ο τύπος είναι πως στην Cloudflare δηλώνεις έξτρα διευθύνσεις προς εσωτερικές IP στο σπίτι που μπορεί να έχεις (το firewall σου πχ ή το Freepbx σου ή οτιδήποτε), όπου τις δηλώνεις μαζί με κάποιο subdomain και μέσω του tunnel του ΗΑ, όταν γράφεις το subdomain πχ firewall.todomainnamemoy.gr, σε πηγαίνει στο firewall σου.
Από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις και το tunnel και με άλλους τρόπους με την cloudflare αλλά αυτός εμένα με βόλεψε.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
08-10-24, 11:08 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1229
ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO 17/11/2024 ΘA EΦAPMOΣTOYN METABOΛEΣ ΣTHN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING. EIΔIKOTEPA, H XPEΩΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ ΘA ΔIAMOPΦΩΘEI ΣTA 5,04€ ME Φ.Π.A./MHNA KAI H ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΣTA 40GB/MHNA. ΓIA THN ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΔEITE ΠEPIΣΣOTEPA EΔΩ https://bit.ly/internet4sharing_pox MΠOPEITE NA ΔIAKOΨETE ATEΛΩΣ THN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING OΠOTEΔHΠOTE. ΓIA ΔIAKOΠH THΣ YΠHPEΣIAΣ ME SMS, ΣTEIΛTE TO ΓPAMMA X ΣTO 1235 MEXPI 15/10/2024
-
08-10-24, 11:21 Απάντηση: Vodafone Giga Unlimited & Extra SIM #1230
Μόλις έλαβα και εγώ το ίδιο μήνυμα τραγική η επιλογή τους . Έχω unlimited extra sim Και με εξυπηρετούσε Τώρα θα αναγκαστώ να αλλάξω εταιρία
Bookmarks