Εάν δεν απαντήσει η βονταφον με κάτι αντίστοιχο, θα καταντήσει στην 3η θέση σε λίγους μήνες...
Εμφάνιση 61-75 από 85
-
23-02-22, 11:03 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #61
-
23-02-22, 12:02 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #62
Κάτι πρέπει να ετοιμάζει και η Vodafone!
Καθάρισε σήμερα την σελίδα του CU..
από τα πολλά μπλα-μπλα που είχε στην αρχή!
https://www.vodafonecu.gr/
-
23-02-22, 12:46 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #63
Θα μπορούσε κάποιος να δώσει μία γενική σύγκριση σήματος wind με σήμα cosmote;
Στα 4g εννοώ.
Κατά πόσο καλύτερο είναι της cosmote όπως λένε συνήθως σε κάλυψη και ταχύτητες;
-
23-02-22, 12:49 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #64
-
23-02-22, 12:50 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #65
-
23-02-22, 12:53 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #66
Το καλό με την cosmote είναι ότι έχει ξεκινήσει να κλείνει πολλές τρύπες.
Επίσης η κατάργηση του 3G φέρνει πολύ καλύτερο 4G τόσο σε κάλυψη όσο και σε ταχύτητες.
-
23-02-22, 14:09 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #67
Σε άλλο site που διαβάζω αναφορές από όλη την Ελλάδα,
λένε ότι κάμποσες κεραίες της Cosmote άρχισαν να δίνουν πλέον ταχύτητες ~ 1 Gbps..
Όπως φαίνεται βοήθησε πολύ το κλείσιμο του 3G..
-
23-02-22, 14:44 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #68
Το 3τζι έπρεπε να καταργηθεί όχι μόνο για να δώσει χώρο στο 4τζι αλλά επειδή το 4τζι έφερε την τεχνολογία βολτε όπου η ομιλία μεταδίδεται σαν δεδομένα. Το βοιπ των κινητών είναι το βόλτε.
Βγήκε πρόσφατα ένα ρούτερ 4τζι με σιμ που πίσω έχει θύρα για τηλεφωνική συσκευή. Κινητοσταθερό κατάσταση.
-
23-02-22, 15:00 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #69
@dslsub: Με Alt-Shift αλλάζει το πληκτρολόγιο σε αγγλικά. Ή με το κουμπάκι με την υδρόγειο αν γράφεις από κινητό.
Ποιο είναι αυτό το ρούτερ; Έχεις κάποιο link;hnesne
-
23-02-22, 15:22 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #70
-
23-02-22, 16:11 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #71
Αυτό είναι γνωστό από παλιά ρε συ, απλά ώρες ώρες βαριέμαι να τα πατάω συνέχεια
Αυτό:
https://www.tp-link.com/gr/home-netw...er/tl-mr6500v/
- - - Updated - - -
Αυτό δεν γράφει βολτε παρά μόνο άι πι τελέφονυ. Δεν ξέρω θέλει ψάξιμο στα χαρακτηριστικά του.
-
23-02-22, 17:56 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #72
-
23-02-22, 20:26 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #73
Σε πόσα topic το συζητάμε αυτό; Νομίζω 2-3;
- - - Updated - - -
Ενδιαφέρον.. Αλλά 30;
Δεν ξέρω.. Σκέτο πακέτο data με πιο χαμηλή τιμή θα ήταν πιο καλά.. Αν δεν θέλουμε ομιλία πρέπει να τη πάρουμε οπωσδήποτε;
- - - Updated - - -
Της βόντα μόνο τα απεριόριστα της έλειπαν.. Για να έχουμε απεριόριστο μπούκωμα μετά; Είσαι καλά;;
- - - Updated - - -
Παίζουν κανονικά με το σωστό apn.. Αν έχεις mifi παίζουν κ τα μηνύματα.. Το τηλέφωνο νομίζω δείχνει ότι καλεί αν σε παίρνουν αλλά δεν μπορείς να το δεις... Προσωπικά όταν το είχα δοκιμάσει είχα βάλει φραγή εισερχομένων Η εκτροπή στο τηλεφωνητή για να μη λένε ότι δεν απαντώ..
- - - Updated - - -
Υπάρχει κ αυτό ναι..
- - - Updated - - -
Που τέτοια χαρά..
Από την άλλη η βοντα που έδωσε 200γιγα με 20ε στο onthespot είναι αλήθεια και όχι typo..
- - - Updated - - -
Πρέπει βέβαια να είναι καλό και το σήμα και το δίκτυο... Σαν τη σταθερή τίποτα..
Η κοτε βέβαια στη κινητή τείνει να το αλλάξει αυτό καθώς είναι η μόνη που ώρες ώρες σου βγάζει τα μάτια με τα νούμερα που πετάει..
- - - Updated - - -
Και εγώ άλλα τόσα...
- - - Updated - - -
Video & Music Streaming μόνο;
Σερφάρισμα ΝΟ;
- - - Updated - - -
Το βλέπω το έργο να πηγαίνει προς τα εκεί..
- - - Updated - - -
Σήμα, κάλυψη δλδ η βοντα έχει... Ταχύτητες δεν....
Σαν τη κοτε τίποτα πάντως..
- - - Updated - - -
Ποιο είναι αυτό; Μοντέλο;
- - - Updated - - -
Λογική τιμή ε;....
- - - Updated - - -
Υπήρχαν και τέτοια.. Πως σου ξέφυγε;-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
25-02-22, 01:46 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #74
Ο αδερφός μου είναι στην Cosmote σε What's up.
Πήγαμε cosmote πριν λίγες μέρες για συμβόλαιο του έλεγαν μαζί με κάρτα ανεργίας , 600' προς όλους, απεριόριστα σε COSMOTE, 1GB με 23€. Στον Γερμανό είχε και γνωστό και του έκανε χειρότερη πρόσφορα με μικρότερες παροχές. Του λέω τόσα χρόνια πελάτης είναι όπως και η μάνα μου. Δεν έχετε κάτι καλύτερο ; Μου λέει όχι. Του λέει η Cosmote του έκαναν καλύτερη προσφορά σε συμβόλαιο απ' ότι η δική σας (300' προς όλους). Του λέω είναι σοβαρά πράγματα αυτά ; Ίδια εταιρεία δεν είστε ; Μου λέει ήρθατε με ύφος. Πάτε λέει στο κατάστημα της Cosmote ! Άντε γεια του λέω και φεύγω αφού του είπα τι παροχές έχω στην βονταφον.
Δεν έχει σταθερό τηλ στο όνομα του. Το έχω εγώ που είμαι βονταφον κι έχω στο κινητό : Απεριόριστα προς όλους , 8 GB με 18€.
Στην βονταφον του κάνουν προσφορά μαζί με ταυτόχρονη δική μου έκπτωση και έκδοση 1 λογαριασμού στο όνομα μου, με : Απεριόριστα προς όλους, 4GB, 23,57€ , με μείωση των δικών μου παροχών στα 16,9€ από 18.
Βλέπω στο παρόν νήμα ότι ξεκίνησε πόλεμος προσφορών.
Νιώθω ότι δυσκολεύομαι να πάρω απόφαση για τον αδερφό μου μιας και αυτός δεν ασχολείται ιδιαίτερα και τα ψάχνω εγώ για αυτόν.
Εσείς τι θα κάνατε με βάση τα παραπάνω και τις τρέχουσες προσφορές.
Θέλει σίγουρα απεριόριστα λεπτά ομιλίας και όσο γίνεται πολλά data(όπως όλοι μας πλέον).
-
25-02-22, 08:51 Απάντηση: Wind F2G: νέα προγράμματα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα δίκτυα #75
Να τα πάρει όλα και να πάει στη vodafone. Μόνο βέβαια εφόσον εκεί που κινείται έχει σήμα και εφόσον ισχύει η συγκεκριμένη προσφορά. Μπορεί και να το γυρίσει σε καρτοκινητό, αν του φτάνουν τα 600 λεπτά + 1 GB που έχει σήμερα υπάρχουν πολλές φτηνότερες λύσεις. Τα απεριόριστα που συζητιούνται εδώ δεν έχουν νόημα αν δεν τα χρησιμοποιείς
hnesne
Bookmarks