Σελ. 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 46-60 από 104
    Περιοχή
    ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    Asus Rt-ax92
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Chingachgook Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πω την αμαρτία μου, δε βλέπω κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα σε αυτό, σαν ιδιώτης και εξηγώ: αν ας πουμε με τρακάρει κάποιος και εγκαταλείψει, θα τσεκάρω την πινακίδα του και θα δω αν είναι ασφαλισμένος ή ανασφάλιστος. Και; Τί έχω να κερδίσω από αυτό (ξαναλέω, σαν ιδιώτης, όχι ως ελεγκτικός μηχανισμός/αστυνομια/ασφαλιστής);
    Στην ουσία τίποτα δεν κερδίζεις. Τουλάχιστον οι περισσότερες ασφάλειες, έχουν στα πακέτα τους την αποζημίωση από ανασφαλιστο όχημα στους όρους. Οπότε σε αυτή την περίπτωση, σε αποζημιώνει η δική σου ασφάλεια για τις ζημιές και έπειτα στρέφεται νομικά στον οδηγό του άλλου οχήματος για να αποζημιωθει αυτή.
    Αρα σε αυτή την περίπτωση, όντως δεν σε νοιάζει αν ο άλλος είναι ασφαλισμένος ή όχι. Σε κάθε τροχαίο ατύχημα, καλούμε πάντα την φροντίδςα ατυχήματος. Πάντα!

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Να πω την αμαρτία μου, δε βλέπω κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα σε αυτό, σαν ιδιώτης και εξηγώ: αν ας πουμε με τρακάρει κάποιος και εγκαταλείψει, θα τσεκάρω την πινακίδα του και θα δω αν είναι ασφαλισμένος ή ανασφάλιστος. Και; Τί έχω να κερδίσω από αυτό (ξαναλέω, σαν ιδιώτης, όχι ως ελεγκτικός μηχανισμός/αστυνομια/ασφαλιστής);
    Πιστεύω οτι πιο πολύ σε βοηθάει όταν θέλεις να πάρεις κάποιο μεταχειρισμένο, όταν πήρα την μηχανή πριν μερικά χρόνια βρέθηκα σε μια κατάσταση που ήταν δηλωμένη κλεμμένη και για 48 ώρες λόγο ΣΚ ας πούμε οτι δεν το πέρασα με τον καλύτερο τρόπο.

Να σκεφτείς, ευτυχώς το έκανα μέσω σχολής οδηγών την μεταβίβαση, αλλιώς θα ήμουν και μέσα αυτόφωρο

Θα μου πεις κάθε πότε αγοράζεις κάτι μεταχειρισμένο, συμφωνώ.

Καλά θα ήταν να έχουμε και άλλα στοιχεία, αλλά σκέψου μόνο τι θα γινόταν μετά λόγο GDPR

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Δεν μειώνω στο ελάχιστο την δυνατότητα να μπορεί κάποιος να βρίσκει εύκολα, ηλεκτρονικά, κάποιες πληροφορίες. Ξαναλέω, ως ιδιώτης δεν το βρίσκω χρηστικό.

Αν ψάξει κάποιος τις δικές μου πινακίδες θα δει αυτό:

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot 2022-02-16 113157.png 
Εμφανίσεις:  7 
Μέγεθος:  40,3 KB 
ID: 235003

Αν τράκαρα κάποιον και την κοπάνησα, τί θα κερδίσει;
    Αν το πουλάω, πες ότι κάποιος θα δει ότι δεν είναι κλεμμένο, οκ. Δε θα δει το αυτοκίνητο; Δε θα το οδηγήσει; Δε θα το πάει σε μηχανικό;

Για να μην παρεξηγηθώ, το ξαναγράφω: δεν γκρινιάζω. Δεν δίνει σε εμένα κατι χρησιμο, αλλά δεν παραβλέπω το ενδεχόμενο να μου διαφεύγει κάτι και για αυτό ουσιαστικά σχολιάζω στο παρόν.
    You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
    Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο κέρδος. Hype της στιγμής είναι να δοκιμάσει κάποιος δυο τρεις πινακίδες εκτός του δικού του.
    Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..

Εθνικισμός και μετανάστες

Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Εμένα δεν λειτουργεί ακόμα αλλά πιστευω θα είναι πολύ χρήσιμο

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Router
    Sercomm SP2
    Αν το πουλάω, πες ότι κάποιος θα δει ότι δεν είναι κλεμμένο, οκ. Δε θα δει το αυτοκίνητο; Δε θα το οδηγήσει; Δε θα το πάει σε μηχανικό;
    Δεν έχεις άδικο, αλλά με το που μπει και δει οτι είναι κλεμμένο δεν θα μπει σε κόπο και έξοδα για να το δει μηχανικός-test drive-φαναρτζής κτλ.
    Μακάρι να συνδεθεί και το ΚΤΕΟ για να δείχνει τα χλμ των τελευταίων ελέγχων ΚΤΕΟ και να φύγει ένα ακόμα άγχος απο τον αγοραστή. Αυτό το σύστημα το έχει ήδη ενσωματωμένο το ΚΤΕΟ Ιταλίας για όλα τα δικά της οχήματα πάντως οπότε δεν είναι δύσκολο να γίνει...
    Scuderia Ferrari

Περιοχή
    Αττική
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE ZXHN H268Q
    Path Level
    Fastpath
    Σήμερα δουλεύει. Πολύ χρήσιμο και όπως πάντα

thanks Πιερρακάκη, very cool

είναι μια μίνι ελπίδα γιατί η Κεραμέως με έχει αφήσει με ανοιχτό το στομα για όλους τους λάθος λόγους

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Υπαρχουν και ασφαλιστες μαιμου....

Περιοχή
    ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ+ΚΟΖΑΝΗ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    WIND FTTH + COSMOTE VDSL5
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    SPEEDPORT PLUS +ZYXEL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pankostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα συμφωνήσω με το 2ο σκέλος για το αν έχει υπάρξει τροχαίο. Όσο για τον αριθμό πλαισίου εφόσον το έχεις αγοράσει και είναι δικό σου ,βάζεις το πλαίσιο και μπορείς να βρεις ανταλλακτικά. Ποιος ο λόγος να ξέρεις τον αριθμό πλαισίου οποιαδήποτε πινακίδας γράψεις?
    Γιατί εγω σαν έμπορος μπορεις να μου πείς τον αριθμό πλαισίου και να αντιστοιχήσω άμεσα τα ανταλλακτικά που έχω στην αποθηκη μου και να τα προσφέρω.
    Εαν δωσουν τον συνδιασμό πινακίδα με αριθμό πλαισίου ανοιχτό, εγώ-ο εμπορος- θα έχω κάνει αυτή την αντιστοίχηση ήδη στο site μου και εσυ θα βάζεις την πινακίδα σου και θα βρίσκεις ποια ανταλλακτικα ταιριάζουν στο όχημα σου και θα τα παραγγείλεις.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dvixos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί εγω σαν έμπορος μπορεις να μου πείς τον αριθμό πλαισίου και να αντιστοιχήσω άμεσα τα ανταλλακτικά που έχω στην αποθηκη μου και να τα προσφέρω.
    Εαν δωσουν τον συνδιασμό πινακίδα με αριθμό πλαισίου ανοιχτό, εγώ-ο εμπορος- θα έχω κάνει αυτή την αντιστοίχηση ήδη στο site μου και εσυ θα βάζεις την πινακίδα σου και θα βρίσκεις ποια ανταλλακτικα ταιριάζουν στο όχημα σου και θα τα παραγγείλεις.
    Και γιατί να μην βάλει τον αριθμό πλαισίου που γνωρίζει αφού είναι κάτοχος της άδειας;

Περιοχή
    Νέα Υόρκη
    Downloads
    6
    Uploads
    2
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    600 Mbps down/20 Mbps up
    ISP
    Spectrum
    Αν σε τρακάρει κάποιος και φύγει και δεις την πινακίδα του, καλείς την αστυνομία και αναλαμβάνει αυτή.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Η αναζήτηση τι σχέση εχει σε αυτή την περίπτωση. Δεν θα καλέσεις όπως και να έχει?
    Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..

Εθνικισμός και μετανάστες

Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tsigarid Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν σε τρακάρει κάποιος και φύγει και δεις την πινακίδα του, καλείς την αστυνομία και αναλαμβάνει αυτή.
    Μαι ναι, αυτό λέω.
    You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
    Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Router
    ZTE H1600 & hAP ac²
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από goana12 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο μεταξυ εμενα ενα παλιο παπακι που εχω (HONDA 50cc) μου το βγαζει ΟΠΕΛ χρυσαφι σε ακινησια.

Το πιο καινουριο παπι και το αμαξι τα δειχνει κανονικα...
    Συνημμένο Αρχείο 234988

Το δικό μου Honda Chaly είναι φορτηγό!!

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  CHALY.png 
Εμφανίσεις:  16 
Μέγεθος:  26,2 KB 
ID: 235011

Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Καλά αυτό πώς γίνεται, δίνει η τροχαία ίδιους αριθμούς κυκλοφορίας σε μοτοποδήλατα, 50αρια, με τους αριθμούς που δινει το Υπουργείο Μεταφορών; Ή έχει γίνει χοντρό μπέρδεμα;
    Have you been to Samos? No you have not been to Samos! :D :p

Σελ. 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία