Στην ουσία τίποτα δεν κερδίζεις. Τουλάχιστον οι περισσότερες ασφάλειες, έχουν στα πακέτα τους την αποζημίωση από ανασφαλιστο όχημα στους όρους. Οπότε σε αυτή την περίπτωση, σε αποζημιώνει η δική σου ασφάλεια για τις ζημιές και έπειτα στρέφεται νομικά στον οδηγό του άλλου οχήματος για να αποζημιωθει αυτή.
Αρα σε αυτή την περίπτωση, όντως δεν σε νοιάζει αν ο άλλος είναι ασφαλισμένος ή όχι. Σε κάθε τροχαίο ατύχημα, καλούμε πάντα την φροντίδςα ατυχήματος. Πάντα!
Εμφάνιση 46-60 από 104
-
16-02-22, 12:13 Απάντηση: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #46
-
16-02-22, 12:25 Απάντηση: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #47
Πιστεύω οτι πιο πολύ σε βοηθάει όταν θέλεις να πάρεις κάποιο μεταχειρισμένο, όταν πήρα την μηχανή πριν μερικά χρόνια βρέθηκα σε μια κατάσταση που ήταν δηλωμένη κλεμμένη και για 48 ώρες λόγο ΣΚ ας πούμε οτι δεν το πέρασα με τον καλύτερο τρόπο.
Να σκεφτείς, ευτυχώς το έκανα μέσω σχολής οδηγών την μεταβίβαση, αλλιώς θα ήμουν και μέσα αυτόφωρο
Θα μου πεις κάθε πότε αγοράζεις κάτι μεταχειρισμένο, συμφωνώ.
Καλά θα ήταν να έχουμε και άλλα στοιχεία, αλλά σκέψου μόνο τι θα γινόταν μετά λόγο GDPR
-
16-02-22, 12:39 Απάντηση: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #48
Δεν μειώνω στο ελάχιστο την δυνατότητα να μπορεί κάποιος να βρίσκει εύκολα, ηλεκτρονικά, κάποιες πληροφορίες. Ξαναλέω, ως ιδιώτης δεν το βρίσκω χρηστικό.
Αν ψάξει κάποιος τις δικές μου πινακίδες θα δει αυτό:
Αν τράκαρα κάποιον και την κοπάνησα, τί θα κερδίσει;
Αν το πουλάω, πες ότι κάποιος θα δει ότι δεν είναι κλεμμένο, οκ. Δε θα δει το αυτοκίνητο; Δε θα το οδηγήσει; Δε θα το πάει σε μηχανικό;
Για να μην παρεξηγηθώ, το ξαναγράφω: δεν γκρινιάζω. Δεν δίνει σε εμένα κατι χρησιμο, αλλά δεν παραβλέπω το ενδεχόμενο να μου διαφεύγει κάτι και για αυτό ουσιαστικά σχολιάζω στο παρόν.You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry
-
16-02-22, 12:51 Re: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #49
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο κέρδος. Hype της στιγμής είναι να δοκιμάσει κάποιος δυο τρεις πινακίδες εκτός του δικού του.
Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
16-02-22, 13:11 Απάντηση: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #50
Εμένα δεν λειτουργεί ακόμα αλλά πιστευω θα είναι πολύ χρήσιμο
-
16-02-22, 13:17 Απάντηση: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #51
Δεν έχεις άδικο, αλλά με το που μπει και δει οτι είναι κλεμμένο δεν θα μπει σε κόπο και έξοδα για να το δει μηχανικός-test drive-φαναρτζής κτλ.
Μακάρι να συνδεθεί και το ΚΤΕΟ για να δείχνει τα χλμ των τελευταίων ελέγχων ΚΤΕΟ και να φύγει ένα ακόμα άγχος απο τον αγοραστή. Αυτό το σύστημα το έχει ήδη ενσωματωμένο το ΚΤΕΟ Ιταλίας για όλα τα δικά της οχήματα πάντως οπότε δεν είναι δύσκολο να γίνει...Scuderia Ferrari
-
16-02-22, 14:12 Απάντηση: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #52
Σήμερα δουλεύει. Πολύ χρήσιμο και όπως πάντα
thanks Πιερρακάκη, very cool
είναι μια μίνι ελπίδα γιατί η Κεραμέως με έχει αφήσει με ανοιχτό το στομα για όλους τους λάθος λόγους
-
16-02-22, 14:40 Απάντηση: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #53
-
16-02-22, 15:48 Απάντηση: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #54
Γιατί εγω σαν έμπορος μπορεις να μου πείς τον αριθμό πλαισίου και να αντιστοιχήσω άμεσα τα ανταλλακτικά που έχω στην αποθηκη μου και να τα προσφέρω.
Εαν δωσουν τον συνδιασμό πινακίδα με αριθμό πλαισίου ανοιχτό, εγώ-ο εμπορος- θα έχω κάνει αυτή την αντιστοίχηση ήδη στο site μου και εσυ θα βάζεις την πινακίδα σου και θα βρίσκεις ποια ανταλλακτικα ταιριάζουν στο όχημα σου και θα τα παραγγείλεις.
-
16-02-22, 15:50 Απάντηση: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #55
-
16-02-22, 16:07 Απάντηση: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #56
-
16-02-22, 16:10 Re: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #57
Η αναζήτηση τι σχέση εχει σε αυτή την περίπτωση. Δεν θα καλέσεις όπως και να έχει?
Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
16-02-22, 16:25 Απάντηση: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #58
-
16-02-22, 16:29 Απάντηση: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #59
-
16-02-22, 16:35 Απάντηση: Σε λειτουργία το Open Car για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οχήματα #60
Καλά αυτό πώς γίνεται, δίνει η τροχαία ίδιους αριθμούς κυκλοφορίας σε μοτοποδήλατα, 50αρια, με τους αριθμούς που δινει το Υπουργείο Μεταφορών; Ή έχει γίνει χοντρό μπέρδεμα;
Have you been to Samos? No you have not been to Samos! :D :p
Bookmarks