Σελ. 29 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 91924272829303134 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 421-435 από 512
    Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/ 22000
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Router
    FRITZ!Box 7690 VDSL2
    SNR / Attn
    31.3(dB) / 11,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από navigatoras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχετε πάρει κουπόνια εσείς οι ίδιοι ή μέσω παρόχου;

UPDATE: με την καθοδήγηση μιας ευγενικής δεσποσύνης από το 13888 προχώρησα την αίτηση και υπέβαλα τον τελευταίο λογαριασμό που δείχνει ότι έχω 200ρα, στο τελευταίο στάδιο έχει ένα κουτάκι που υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης ότι έχω 100ρα ή λιγότερη, πράγμα αληθές την στιγμή της αίτησης. Σε κάτι δευτερόλεπτα ήρθε μήνυμα με τον κωδικό του κουπονιού!

Την Δευτέρα περιμένω να έθει ο τεχνικός της united fiber για τα κάθετα και ότι άλλο προκύψει!
    Μόλις γίνει αυτό, θα ετοιμάσω μόνος μου ένα δύσκολο κομμάτι στην εσωτερική όδευση της ίνας και μετά θα ζητήσω την αναβάθμιση.
    καλημερα τελικα ενφανιστηκε ο εργολαβος δεκτηκες κανενα τηλεφωνο?εγω εχω λαβει αυτο το εμαιλ Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  united fiber.JPG 
Εμφανίσεις:  19 
Μέγεθος:  66,2 KB 
ID: 264153 μετα το μεσημερι με πηρε τηλεφωνο ενας εργολαβος και μου ειπε οτι εχει αναλαβει ενας εξωτερικος συνεργατης την εμφυσηση τις Ινας και μετα θα ερθει αυτος.

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από UltraB Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα περνώντας από την Ανθέων παρατήρησα ότι έχει αρχίσει η ΔΕΗ και αφήνει κουλούρες καθώς και σε κάποια στενάκια τριγύρω. Προχωράνε τα έργα με γοργούς ρυθμούς.
    Επειδη αφηνουνε χοντρες κουλουρες ? Αυτες ειναι οπτικες και ειναι placeholder Εδω κλαιν τιποτα δε το εχουν καν στο συτημα οτι βαζουν fiber

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από djdiageo1908 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημερα τελικα ενφανιστηκε ο εργολαβος δεκτηκες κανενα τηλεφωνο?εγω εχω λαβει αυτο το εμαιλ Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  united fiber.JPG 
Εμφανίσεις:  19 
Μέγεθος:  66,2 KB 
ID: 264153 μετα το μεσημερι με πηρε τηλεφωνο ενας εργολαβος και μου ειπε οτι εχει αναλαβει ενας εξωτερικος συνεργατης την εμφυσηση τις Ινας και μετα θα ερθει αυτος.
    Ηρθαν για αυτοψία, ειπαν θα με ειδοποιήσουν για την απόφαση, ακόμα τίποτα
    Αγαπάτε αλλήλους!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109998/10999
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei DN8245V-70
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MIXALIS1982KRITI Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πλατεια Σινανη στην Οθωνα Γιαννουλη, το στενο στο βενζιναδικο, εχουν ολοι οι στυλοι τα συγκεκριμενα καλωδια και μου ειπαν οτι το γιλεκο ενος απο τους τεχνικους εγραφε Τεχνικη υπηρεσια-τηλεπικοινωνιες!

Συνημμένο Αρχείο 263779
    update: Περασαν και τα κουτια σημερα, προχωρανε γοργα!!Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  871fb856-8000-4bb8-8df2-635036443e0c~1.jpg 
Εμφανίσεις:  31 
Μέγεθος:  343,8 KB 
ID: 264167

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54000/10600
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΘΕΡΙΣΣΟΥ
    Router
    Zyxel
    Στο μέτωπο του Γαζίου κλείνουν το κενό στο "ντόνατ" (αν δείτε το χάρτη) περνώντας οπτικές στην περιοχή του Γυμνασίου. Η απορία είναι προς τα που θα κινηθούν μετά...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    HOL - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Για γιοφυρο ξέρετε αν θα προχωρήσει καθόλου; Κοντά στο 8ο γυμνάσιο, γιατί βλέπω καμίνια έχουν μπει γραμμές παντού.

Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/ 22000
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Router
    FRITZ!Box 7690 VDSL2
    SNR / Attn
    31.3(dB) / 11,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    καλημερα σε ολους τους φιλους μολις δεκτηκα τηλεφωνο απο εργολαβο και μου εκλεισε ραντεβου για την Δευτερα 12/05 το πρωι για την τοποθετηση των κουτιον μεσα στο κτηριο μετα απο μια ωρα μου ηρθε και ενα μυν απο την cosmote
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot_20250507_130205_com.android.mms.jpg 
Εμφανίσεις:  29 
Μέγεθος:  155,1 KB 
ID: 264347

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 Mbps
    ISP
    Nova
    Router
    FRITZ!Box 7530 AX
    SNR / Attn
    26.7(dB) / 5.7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εδώ και 2-3 μέρες σκάβουν και Ηλιούπολη/Μεσαμπελιές στις οδούς Φρίξου - Νεφέλης - Δαρδανελίων και λογικά θα πάνε προς Ούλοφ Πάλμε. Άντε καιρός ήτανε να δούμε παραπάνω ταχύτητες.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12564 kbps/1020 kbps
    ISP
    Nova
    Router
    Zyxel AMG1302-T11C
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 16.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δεν ξερω αν ειπωθηκε αλλα σημερα περασα απο Παπανδρεου/Καστρινακη και ειδα να μπαλωνουν αυλακια καθετα στο δρομο προς σπιτια και προεξειχαν πορτοκαλι καλωδια σε καποια απ'αυτα. Υποθετω αναμονες για να μπουν σε σπιτια απ'το δρομο.

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Που κανεις αιτηση για την τοποθετηση ; Στο site της νοβα μεχρι 100 vdsl μου εβγαζε

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από npatch Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω αν ειπωθηκε αλλα σημερα περασα απο Παπανδρεου/Καστρινακη και ειδα να μπαλωνουν αυλακια καθετα στο δρομο προς σπιτια και προεξειχαν πορτοκαλι καλωδια σε καποια απ'αυτα. Υποθετω αναμονες για να μπουν σε σπιτια απ'το δρομο.
    Εκεί έχουν και διαμήκη αυλάκια, εκτός τις αναμονές. Παραδόξως, δεν είναι Nova που έχει όλη τη γύρω περιοχή σε Δημοκρατίας και Τρία Πεύκα, αλλά ΔΕΗ! Έχουν ήδη τοποθετήσει εναέριες σε μεγάλο μέρος της περιοχής και ειδικά προς Κηποθέατρο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimyok Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που κανεις αιτηση για την τοποθετηση ; Στο site της νοβα μεχρι 100 vdsl μου εβγαζε
    Στον εκάστοτε πάροχο που θέλεις να σου δώσει δίκτυο. Εάν δεν εμφανίζεται ούτε στο ΧΕΜΔ, ούτε στη σελίδα του παρόχου που έχει την υποδομή, θα πρέπει να περιμένεις κι άλλο.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    Λοιπόν χωριανοί, ενημέρωση:
    Μου σφύριξαν για ένα διαδικτυακό πρακτορείο της cosmote, το valuedeals, χθες το πρωί έβαλα το τηλ μου, σήμερα με κάλεσαν.
    Πήρα 1G στα 42,23 με χρήση κουπονιού, χωρίς τέλος ενεργοποίησης ή άλλα κόστη. Πιθανόν να αρχίσουν καλύτερες προσφορές αλλά δεν ήθελα να περιμένω άλλο.

Τώρα περιμένω να έρθουν για αυτοψία, εγκατάσταση υποδομής κτλ, είπαν ότι μέσα σε 60 ημέρες το πολύ (για να δούμε).

Οι τύποι της united fiber ήρθαν, είδαν, είπαν τι μπορούν να κάνουν (=μονο σωλήνα και αρχικό κουτί) τους είπα ΟΚ και έκτοτε αγνοούνται. Έχω πάρει τηλ τον μάστορα που ήρθε για την αυτοψία, μου λέει θα έρθω να υπογράψεις και έχουν περάσει δύο εβδομάδες έτσι. Οπότε χθες έκανα επαφή με την cosmote/valuedeals και προχώρησα.
    Αγαπάτε αλλήλους!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από navigatoras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν χωριανοί, ενημέρωση:
    Μου σφύριξαν για ένα διαδικτυακό πρακτορείο της cosmote, το valuedeals, χθες το πρωί έβαλα το τηλ μου, σήμερα με κάλεσαν.
    Πήρα 1G στα 42,23 με χρήση κουπονιού, χωρίς τέλος ενεργοποίησης ή άλλα κόστη. Πιθανόν να αρχίσουν καλύτερες προσφορές αλλά δεν ήθελα να περιμένω άλλο.

Τώρα περιμένω να έρθουν για αυτοψία, εγκατάσταση υποδομής κτλ, είπαν ότι μέσα σε 60 ημέρες το πολύ (για να δούμε).

Οι τύποι της united fiber ήρθαν, είδαν, είπαν τι μπορούν να κάνουν (=μονο σωλήνα και αρχικό κουτί) τους είπα ΟΚ και έκτοτε αγνοούνται. Έχω πάρει τηλ τον μάστορα που ήρθε για την αυτοψία, μου λέει θα έρθω να υπογράψεις και έχουν περάσει δύο εβδομάδες έτσι. Οπότε χθες έκανα επαφή με την cosmote/valuedeals και προχώρησα.
    Καλή τύχη και γρήγορη ενεργοποίηση
    Ειδικά στο Ηράκλειο έχω πετύχει εργολάβο που είναι ίδιος και για ΟΤΕ και για Nova, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την διαθεσιμότητά του...

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Μα οι ιδιοι γροθοι ειναι απλα εχουν χωρισει τις περιοχες εργατικο που ειμαι ειναι Nova . Προς τα πανω στη Κνωσου Ote

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimyok Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα οι ιδιοι γροθοι ειναι απλα εχουν χωρισει τις περιοχες εργατικο που ειμαι ειναι Nova . Προς τα πανω στη Κνωσου Ote
    Πάντως εδώ στα ορεινά της Κνωσσού, έχει γεμίσει κουτιά cosmote ενώ επί της Κνωσσού τα περισσότερα united fiber
    Αγαπάτε αλλήλους!

Σελ. 29 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 91924272829303134 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία