Σελ. 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 72
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dslsub Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γενικευμένο σίγουρα όχι αλλά σε "γενικές γραμμές" βγαίνει κάποιο συμπέρασμα.
    Από την εμπειρία με τις δικές μου αποστολές, διαφωνώ κάθετα με το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξες.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100Mbps↓ 10Mbps↑
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    13.3(dB) / 18.0(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από την εμπειρία με τις δικές μου αποστολές, διαφωνώ κάθετα με το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξες.
    Έχω παραλάβει 20 φορές από acs και δεν είχα κάτι περίεργο ακόμα.

Με τα ΕΛΤΑ στη 2η ήδη μου έτυχε περίπτωση. Με παίρνει τηλέφωνο το παιδί και μου λέει ότι βρίσκεται σε μία άσχετη διεύθυνση και με ρωτάει να βγω να παραλάβω. Του λέω δεν είμαι εκεί, έγινε λάθος.
    Θα προσπαθήσω να έρθω αργότερα μου λέει. Τελικά ήρθε 6 ώρες αργότερα, εντάξει ευγενικός κάναμε λάθος και τα σχετικά αλλά έπαθα πλάκα.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχουν μια υπηρεσία κατά παραγγελία να αλλάζεις ώρα και μέρος αποστολής για όταν είσαι στη δουλειά και έμπλεξαν διευθύνσεις πελατών μεταξύ τους.
    Ότι να 'ναι.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Από όλες τις φορές που έχω πάρει από Σκρουτζ, μόνο μια φορά ήρθε κάτι με sendx.. Όλες οι άλλες ήταν με acs... Και μιλάμε για Αττική - Αθήνα.. Το ότι τώρα τελευταία η acs κάνει πάνω εβδομάδα στάνταρ για να φέρει κάτι, το αφήνω στην άκρη....

- - - Updated - - -

Και εγώ πάντως να σημειώσω ότι δεν έχω και τη καλύτερη εικόνα για τα ΕΛΤΑ κούριερ..
    Και αυτοί θα έλεγα ότι αργούν κάπως... Όχι τρομερά...
    Και επίσης όπως αναφέρθηκε θέλει κόπο να τους βρεις στα τηλέφωνα...
    Μου φαίνεται ότι δεν έχουν πολύ προσωπικό...
    Και πιο είναι το παράδοξο εδώ;
    Ότι η acs έχει προσωπικό και πάλι σέρνεται....
    Εκεί στα ΕΛΤΑ κάνουν άθλο μου φαίνεται..

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλό ακούγεται στα χαρτιά, και για τους καταναλωτές σαφώς οι στάνταρ χαμηλότερες τιμές είναι καλύτερες από τις 'συνδρομές' της ανταγωνιστικής πλατφόρμας και το 'σπρώξιμο' σε ακριβότερα (και ακυρότερα να προσθέσω) κατά κανόνα μαγαζιά. Τα ELTA courier έχουν έτσι κι αλλιώς τις περισσότερες επιλογές για το μικρό μαγαζί. Το αβέβαιο της εξίσωσης είναι τα ΕΛΤΑ courier που είναι ή του ύψους ή του βάθους. Χωρίς λόγο και αιτία κάποιες φορές καθυστερούν αδικαιολόγητα, άλλες είναι όλα σφαίρα για την ίδια διαδρομή. Και γενικότερα υιοθετούν την τακτική των άλλων 'κακών' courier που αφήνουν εικονικά σημειώματα και παραδίδουν με σχεδόν πάντα 1 μέρα καθυστέρηση. Και είναι και η μοναδική εταιρεία courier που δεν απαντούν ποτέ τηλέφωνα σε κανένα κατάστημα.

- - - Updated - - -

Ποια acs, το skroutz κάνει εδώ και κάποιους μήνες διανομή με δική του εταιρεία.
    Όντως τώρα τελευταία το skroutz επιλέγει αυτόματα ποιο ακριβά μαγαζιά και νομίζω ότι έχει ανεβάσει κ τα μεταφορικά ώστε να διαλέγεις τη συνδρομή.. Έχω πιάσει τον εαυτό μου αρκετές φορές να ακυρώνει τη παραγγελία από το καλάθι και να παραγγέλνω στο μαγαζί απευθείας εκτός Σκρουτζ..

- - - Updated - - -

Προσωπικά πάντως τη πλατφόρμα του best price δεν τη χρησιμοποίησα - συμπάθησα ποτέ..
    Μπαίνω μεν και βλέπω, αλλά δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον μέχρι τώρα..
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Καλά τα είπε ο ariadgr. Γενικευμένο = που αφορά όλες τις πτυχές. Σε γενικές γραμμές = στο περίπου.

Εγώ θα διαφωνήσω με το περί καταστημάτων, υπάρχει γενικό (γενικευμένο) πρόβλημα αναξιοπιστίας. Από το ίδιο κατάστημα παραγγελία τη μία φορά έκανε 1 εβδομάδα, με αδικαιολόγητες καθυστερήσεις τόσο στην Πάτρα όσο και στο σούπερ-ντούπερ-γουάου αυτοματοποιημένο νέο κέντρο της Αθήνας που αυξάνει κατά 250% την ταχύτητα, την άλλη φορά ήρθε σε 1 μέρα. Και σε κανένα κατάστημα δεν σηκώνουν τηλέφωνα, αυτό είναι κατάντια. Ναι, υπάρχουν τοπικά καταστήματα χάλια, όπως του Πειραιά, που φταίνε αυτά λόγω ανοργωνασιάς τοπικής, αλλά το πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ courier είναι γενικευμένο και συγκεκριμένο. Βασίζονται σε franchisees, τους πληρώνουν ψίχουλα, αυτοί για τον λόγο αυτό είναι υποστελεχωμένοι και πάει αλυσίδα.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά πάντως τη πλατφόρμα του best price δεν τη χρησιμοποίησα - συμπάθησα ποτέ..
    Μπαίνω μεν και βλέπω, αλλά δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον μέχρι τώρα..
    Έχει χρησιμότητα για κάποια μαγαζιά που βγήκαν από το skroutz γιατί έπεσαν οι αξιολογήσεις τους στα τάρταρα και δεν μπορούν να τις επανορθώσουν. Στο bestprice που έχει λιγότερους επισκέπτες γενικά μπαίνεις, γράφεις την αρνητική σου και εκτονώνεσαι

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από όλες τις φορές που έχω πάρει από Σκρουτζ, μόνο μια φορά ήρθε κάτι με sendx.. Όλες οι άλλες ήταν με acs...
    Προσωπικά μια φορά παράγγειλα από το καλάθι του Skroutz, με τη δική τους μεταφορική, και αισθάνθηκα μ@λ@κ@ς, δεν το ξανάκανα. Ίσως βελτιωθεί η κατάσταση όταν γίνουν περισσότερα τα smart lockers τους.
    hnesne

Downloads
    41
    Uploads
    0
    σωθήκαμε με την συνδρομή/καλάθι του Σκρουτζ.
    είναι τρομερό απλά άλλαξαν οι οροι και όσοι πάτησαν μεταφορά στους νέους όρους με δώρο άλλο ένα χρονο... η λογικά από την επόμενη ανανέωση θα είναι απλά μια καλή περίπτωση και όχι το Απόλυτο όπως είναι σήμερα.
    Όσοι πρόλαβαν την αρχική συνδρομή καταλαβαίνουν.

Στο best price κάποιες φορές όμως βρίσκεις και καλύτερες τιμές. πχ για κινητά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100Mbps↓ 10Mbps↑
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    13.3(dB) / 18.0(dB)
    Το σκρουτζ έχει γρήγορη ολοκλήρωση παραγγελίας με λίγα κλικ και ευανάγνωστα γραφικά και αυτό το βοηθάει πολύ.

Θυμάμαι παλιά ότι και το άμαζον για αυτό προχώρησε και μεγάλωσε γρήγορα. Διεύθυνση σωσμένη- επόμενο, τρόπος πληρωμής σωσμένος - επόμενο, ή παραγγελία καταχωρήθηκε. Με 2 κλικ.
    Το ebay από την άλλη είχε κάτι δυσανάγνωστες σελίδες και για πληρωμή έκανε ποπαπ το εικονίδιο του paypal και δώσ' του πάλι λογκιν και τα ποπαπ άλλες φορές ήταν μπλοκαρισμένα και φόρτωσε ξανά τη σελίδα και έφερνε δυσφορία.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Router
    ZTE H288A
    SNR / Attn
    10.1(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Για την acs που γράφετε νομίζω ότι έχει σχέση αν είσαι συνδρομητής skroutz plus. Χωρίς αυτό αδιαφορούσαν με τις παραδόσεις αλλά από τότε που έκανα τη συνδρομή προσπαθούν περισσότερο να παραδίδουν εγκαίρως.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Melomakarono LTE
    Έχοντας το skroutz plus δεν έχω κανένα παράπονο από τον τρόπο παράδοσης. Δωρεάν επιστροφές, δωρεάν μεταφορικά και άμεση εξυπηρέτηση. Σίγουρα είναι σπαστικό να βλέπεις καταστήματα που δεν έχουν καλάθι skroutz να έχουν φθηνότερη τιμή. Βέβαια, η ευκολία του καλαθιού είναι απίστευτη!

Εν τέλη αυτό που κατάλαβα δεν είναι με πια εταιρία έρχονται αλλά τι όφελος έχει ο καταναλωτής.
    Με το bestprice θα έχουμε δωρεάν μεταφορικά ή όχι; Σαν καταναλωτής αυτό με ενδιαφέρει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100Mbps↓ 10Mbps↑
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    13.3(dB) / 18.0(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Melomakarono Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σίγουρα είναι σπαστικό να βλέπεις καταστήματα που δεν έχουν καλάθι skroutz να έχουν φθηνότερη τιμή.
    Προσοχή στις φθηνές τιμές, οι περισσότερες είναι με παράδοση σε 30 ημέρες, μπορεί να προκαλέσουν πολλά νεύρα με τις καθυστερήσεις και αν γίνει προπληρωμή να τρέχεις για το πόσο που έδωσες και το μαγαζί να έχει εξαφανιστεί.
    Τις προσπερνάω πάντα.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Υπάρχουν κι άλλες ενδιάμεσες προτάσεις. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως τα περισσότερα καταστήματα που παίζουν ΜΟΝΟ με το καλάθι του skroutz είναι άμπαλοι και ανίκανοι να έχουν δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν το έχουν γενικά με τις εξ αποστάσεως παραγγελίες. Τα κακά των κακών δηλαδή του skroutz, εικονικές διαθεσιμότητες, καθυστερήσεις στην αποστολή και κερασάκι στην τούρτα αδυναμία απευθείας συνεννόησης με το κατάστημα. Σε κάποιους αρέσει η συνδρομή βέβαια, που συμφέρει μόνο εφόσον περιορίζεις τις αγορές σου σε αυτά τα καταστήματα. Προσωπικά χρησιμοποιώ το skroutz για αναζητήσεις σε αγορές, προτιμώ μαγαζιά που δέχονται paypal για έξτρα σιγουριά και ευκολία στην πληρωμή, όπως και μαγαζιά που μπορώ να πάω να παραλάβω ο ίδιος. Ή συμβιβάζομαι και ψωνίζω κάποια συγκεκριμένα πράγματα από το πλαίσιο που έχει τιμές στο θεό αλλά με βολεύει και έχει πάντα να παρκάρω. Άλλος προτιμά να πληρώνει για μεταφορικά μια φορά το χρόνο και να έρχονται σε δεύτερη μοίρα άλλα πράγματα στις αγορές του, σεβαστό. Ο καθένας τις προτεραιότητές του.
    hnesne

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Melomakarono LTE
    Ή συμβιβάζομαι και ψωνίζω κάποια συγκεκριμένα πράγματα από το πλαίσιο που έχει τιμές στο θεό αλλά με βολεύει και έχει πάντα να παρκάρω.
    Παλαιολιθικό μοντέλο αγορών. Από τι μια ακριβές τιμές όπως αναφέρεις από την άλλη χρήση αυτοκινήτου (καύσιμο) μας πήγες στο 2010.

Προφανώς τα καταστήματα με φυσικό καταστήματα έχουν περισσότερα έξοδα να καλύψουν, λογικό γι’ αυτό και οι αυξημένες τιμές σε σχέση με μη φυσικά καταστήματα.

Το καλάθι skroutz αυτό ακριβώς σε εξασφαλίζει. Προσωπικά δεν κοιτάω ποτέ το κατάστημα παρά μόνο την τιμή. Τα αλλά τα αναλαμβάνει το skroutz μιας και εγώ με το skroutz συναλλάσσομαι. Ότι πρόβλημα προκύψει το skroutz θα ενημερώσω όχι το κατάστημα.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    1. Λόγω ηλικίας δικαιούμαι να είμαι παλαιολιθικός
    2. Δηλαδή εσύ θεωρείς πως τα μαγαζιά που δέχονται αποκλειστικά παραγγελίες μέσω σκρουτζ και δεν ξέρουν τι θα πει eshop δεν είναι παλαιολιθικά. Και έχουν και μικρότερα markups από το Πλαίσιο Δεν υπάρχει λογική πίσω από αυτό.
    3. Μπερδεύεις τους pure players του ecommerce με τους άμπαλους παίκτες του skroutz, καμία μα καμία σχέση.
    hnesne

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 1451 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για την acs που γράφετε νομίζω ότι έχει σχέση αν είσαι συνδρομητής skroutz plus. Χωρίς αυτό αδιαφορούσαν με τις παραδόσεις αλλά από τότε που έκανα τη συνδρομή προσπαθούν περισσότερο να παραδίδουν εγκαίρως.
    Καμία σχέση.
    Εξαρτάται αποκλειστικά από το κατάστημα παράδοσης της courier.
    Από προσωπική εμπειρία με δεκάδες αποστολές.
    Αλλά ας μη συνεχίζουμε τη συζήτηση για άλλες εταιρίες διότι είναι off-topic.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Υπάρχουν κι άλλες ενδιάμεσες προτάσεις. Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως τα περισσότερα καταστήματα που παίζουν ΜΟΝΟ με το καλάθι του skroutz είναι άμπαλοι και ανίκανοι να έχουν δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν το έχουν γενικά με τις εξ αποστάσεως παραγγελίες. Τα κακά των κακών δηλαδή του skroutz, εικονικές διαθεσιμότητες, καθυστερήσεις στην αποστολή και κερασάκι στην τούρτα αδυναμία απευθείας συνεννόησης με το κατάστημα. Σε κάποιους αρέσει η συνδρομή βέβαια, που συμφέρει μόνο εφόσον περιορίζεις τις αγορές σου σε αυτά τα καταστήματα. Προσωπικά χρησιμοποιώ το skroutz για αναζητήσεις σε αγορές, προτιμώ μαγαζιά που δέχονται paypal για έξτρα σιγουριά και ευκολία στην πληρωμή, όπως και μαγαζιά που μπορώ να πάω να παραλάβω ο ίδιος. Ή συμβιβάζομαι και ψωνίζω κάποια συγκεκριμένα πράγματα από το πλαίσιο που έχει τιμές στο θεό αλλά με βολεύει και έχει πάντα να παρκάρω. Άλλος προτιμά να πληρώνει για μεταφορικά μια φορά το χρόνο και να έρχονται σε δεύτερη μοίρα άλλα πράγματα στις αγορές του, σεβαστό. Ο καθένας τις προτεραιότητές του.
    Μου θύμισες περίπτωση που ακολουθούσα παλιά..
    Πήγαινα στο πλαίσιο επειδή με βόλευε, έβρισκα τον υπεύθυνο, του έλεγα τι ήθελα και πόσο το έχει το φθηνότερο κατάστημα στο σκρουτζ με φυσική παρουσία και μου έκανε καλύτερη τιμή..
    Σε συγκεκριμένο κατάστημα που πήγαινα τότε είχαμε γίνει και φιλαράκια με τον υπεύθυνο... Που λέει ο λόγος...
    Κάποτε είχα κάνει μια φορά το ίδιο και στο κίτρινο κατάστημα αλλά δεν έπιασε και την έκανα..
    Συνήθιζα τότε να μπαίνω από τα pc που είχαν για το κοινό στο σκρουτζ και να βλέπω τιμές μέσα από το κατάστημα..

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Melomakarono Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παλαιολιθικό μοντέλο αγορών. Από τι μια ακριβές τιμές όπως αναφέρεις από την άλλη χρήση αυτοκινήτου (καύσιμο) μας πήγες στο 2010.

Προφανώς τα καταστήματα με φυσικό καταστήματα έχουν περισσότερα έξοδα να καλύψουν, λογικό γι’ αυτό και οι αυξημένες τιμές σε σχέση με μη φυσικά καταστήματα.

Το καλάθι skroutz αυτό ακριβώς σε εξασφαλίζει. Προσωπικά δεν κοιτάω ποτέ το κατάστημα παρά μόνο την τιμή. Τα αλλά τα αναλαμβάνει το skroutz μιας και εγώ με το skroutz συναλλάσσομαι. Ότι πρόβλημα προκύψει το skroutz θα ενημερώσω όχι το κατάστημα.
    Καταστήματα δίχως φυσική παρουσία και δίχως διαθεσιμότητα τα αποφεύγω κ εγώ +-... Ιδίως αυτό με τη διαθεσιμότητα..
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    41
    Uploads
    0
    με φυσική παρουσία (κοβιτ?) θα έδινα ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 200 και με το να μου τα φέρουν σπίτι 120.
    θέλετε να βάλουμε και τις βενζίνες για να τα βρούμε στα 200 και όχι στα 250??

Α δεν τα θέλω τελικά έτσι επειδή γουστάρω έλα πάρτα πίσω.

παιδιά δεν το δουλεύετε δεν αντιλαμβάνεστε μην επιμένετε ακούτε και μάθετε.

Θέλετε και άλλα.... βρες εσύ χτένα για ψείρες με 24 σεντ, Κούβα 10 κιλά μπογιά η σακουλάκια για κολιβα η μπαταρία ρολογιού κολίρια ζάχαρες κιλότες
    και δωρεάν μεταφορικά παράδοση στην Γαύδο και στην κάθε Γαύδο...
    και με δωρεάν επιστροφές.

ντρέπομαι κάθε μέρα που έρχεται ο κούριερ σπίτι για να φέρει Με δωρεάν μεταφορικά τα μουστάκια μιας γαρίδας η κάτι σε μεγεθος μεγάλο μπαούλο.

ένα πράγμα μόνο δεν μπορώ να βρω... usb thermal pads. αν τα βρει κανείς ας ποσταρει
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas2005 : 12-03-22 στις 07:04.

Σελ. 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία