Εμφάνιση 16-30 από 72
-
10-03-22, 21:48 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #16
-
10-03-22, 21:59 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #17
Έχω παραλάβει 20 φορές από acs και δεν είχα κάτι περίεργο ακόμα.
Με τα ΕΛΤΑ στη 2η ήδη μου έτυχε περίπτωση. Με παίρνει τηλέφωνο το παιδί και μου λέει ότι βρίσκεται σε μία άσχετη διεύθυνση και με ρωτάει να βγω να παραλάβω. Του λέω δεν είμαι εκεί, έγινε λάθος.
Θα προσπαθήσω να έρθω αργότερα μου λέει. Τελικά ήρθε 6 ώρες αργότερα, εντάξει ευγενικός κάναμε λάθος και τα σχετικά αλλά έπαθα πλάκα.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχουν μια υπηρεσία κατά παραγγελία να αλλάζεις ώρα και μέρος αποστολής για όταν είσαι στη δουλειά και έμπλεξαν διευθύνσεις πελατών μεταξύ τους.
Ότι να 'ναι.
-
10-03-22, 22:49 Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #18
Από όλες τις φορές που έχω πάρει από Σκρουτζ, μόνο μια φορά ήρθε κάτι με sendx.. Όλες οι άλλες ήταν με acs... Και μιλάμε για Αττική - Αθήνα.. Το ότι τώρα τελευταία η acs κάνει πάνω εβδομάδα στάνταρ για να φέρει κάτι, το αφήνω στην άκρη....
- - - Updated - - -
Και εγώ πάντως να σημειώσω ότι δεν έχω και τη καλύτερη εικόνα για τα ΕΛΤΑ κούριερ..
Και αυτοί θα έλεγα ότι αργούν κάπως... Όχι τρομερά...
Και επίσης όπως αναφέρθηκε θέλει κόπο να τους βρεις στα τηλέφωνα...
Μου φαίνεται ότι δεν έχουν πολύ προσωπικό...
Και πιο είναι το παράδοξο εδώ;
Ότι η acs έχει προσωπικό και πάλι σέρνεται....
Εκεί στα ΕΛΤΑ κάνουν άθλο μου φαίνεται..
- - - Updated - - -
Όντως τώρα τελευταία το skroutz επιλέγει αυτόματα ποιο ακριβά μαγαζιά και νομίζω ότι έχει ανεβάσει κ τα μεταφορικά ώστε να διαλέγεις τη συνδρομή.. Έχω πιάσει τον εαυτό μου αρκετές φορές να ακυρώνει τη παραγγελία από το καλάθι και να παραγγέλνω στο μαγαζί απευθείας εκτός Σκρουτζ..
- - - Updated - - -
Προσωπικά πάντως τη πλατφόρμα του best price δεν τη χρησιμοποίησα - συμπάθησα ποτέ..
Μπαίνω μεν και βλέπω, αλλά δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον μέχρι τώρα..-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
10-03-22, 23:29 Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #19
Καλά τα είπε ο ariadgr. Γενικευμένο = που αφορά όλες τις πτυχές. Σε γενικές γραμμές = στο περίπου.
Εγώ θα διαφωνήσω με το περί καταστημάτων, υπάρχει γενικό (γενικευμένο) πρόβλημα αναξιοπιστίας. Από το ίδιο κατάστημα παραγγελία τη μία φορά έκανε 1 εβδομάδα, με αδικαιολόγητες καθυστερήσεις τόσο στην Πάτρα όσο και στο σούπερ-ντούπερ-γουάου αυτοματοποιημένο νέο κέντρο της Αθήνας που αυξάνει κατά 250% την ταχύτητα, την άλλη φορά ήρθε σε 1 μέρα. Και σε κανένα κατάστημα δεν σηκώνουν τηλέφωνα, αυτό είναι κατάντια. Ναι, υπάρχουν τοπικά καταστήματα χάλια, όπως του Πειραιά, που φταίνε αυτά λόγω ανοργωνασιάς τοπικής, αλλά το πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ courier είναι γενικευμένο και συγκεκριμένο. Βασίζονται σε franchisees, τους πληρώνουν ψίχουλα, αυτοί για τον λόγο αυτό είναι υποστελεχωμένοι και πάει αλυσίδα.
- - - Updated - - -
Έχει χρησιμότητα για κάποια μαγαζιά που βγήκαν από το skroutz γιατί έπεσαν οι αξιολογήσεις τους στα τάρταρα και δεν μπορούν να τις επανορθώσουν. Στο bestprice που έχει λιγότερους επισκέπτες γενικά μπαίνεις, γράφεις την αρνητική σου και εκτονώνεσαι
- - - Updated - - -
Προσωπικά μια φορά παράγγειλα από το καλάθι του Skroutz, με τη δική τους μεταφορική, και αισθάνθηκα μ@λ@κ@ς, δεν το ξανάκανα. Ίσως βελτιωθεί η κατάσταση όταν γίνουν περισσότερα τα smart lockers τους.hnesne
-
11-03-22, 08:10 Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #20
σωθήκαμε με την συνδρομή/καλάθι του Σκρουτζ.
είναι τρομερό απλά άλλαξαν οι οροι και όσοι πάτησαν μεταφορά στους νέους όρους με δώρο άλλο ένα χρονο... η λογικά από την επόμενη ανανέωση θα είναι απλά μια καλή περίπτωση και όχι το Απόλυτο όπως είναι σήμερα.
Όσοι πρόλαβαν την αρχική συνδρομή καταλαβαίνουν.
Στο best price κάποιες φορές όμως βρίσκεις και καλύτερες τιμές. πχ για κινητά.
-
11-03-22, 08:53 Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #21
Το σκρουτζ έχει γρήγορη ολοκλήρωση παραγγελίας με λίγα κλικ και ευανάγνωστα γραφικά και αυτό το βοηθάει πολύ.
Θυμάμαι παλιά ότι και το άμαζον για αυτό προχώρησε και μεγάλωσε γρήγορα. Διεύθυνση σωσμένη- επόμενο, τρόπος πληρωμής σωσμένος - επόμενο, ή παραγγελία καταχωρήθηκε. Με 2 κλικ.
Το ebay από την άλλη είχε κάτι δυσανάγνωστες σελίδες και για πληρωμή έκανε ποπαπ το εικονίδιο του paypal και δώσ' του πάλι λογκιν και τα ποπαπ άλλες φορές ήταν μπλοκαρισμένα και φόρτωσε ξανά τη σελίδα και έφερνε δυσφορία.
-
11-03-22, 09:10 Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #22
Για την acs που γράφετε νομίζω ότι έχει σχέση αν είσαι συνδρομητής skroutz plus. Χωρίς αυτό αδιαφορούσαν με τις παραδόσεις αλλά από τότε που έκανα τη συνδρομή προσπαθούν περισσότερο να παραδίδουν εγκαίρως.
-
11-03-22, 15:24 Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #23
Έχοντας το skroutz plus δεν έχω κανένα παράπονο από τον τρόπο παράδοσης. Δωρεάν επιστροφές, δωρεάν μεταφορικά και άμεση εξυπηρέτηση. Σίγουρα είναι σπαστικό να βλέπεις καταστήματα που δεν έχουν καλάθι skroutz να έχουν φθηνότερη τιμή. Βέβαια, η ευκολία του καλαθιού είναι απίστευτη!
Εν τέλη αυτό που κατάλαβα δεν είναι με πια εταιρία έρχονται αλλά τι όφελος έχει ο καταναλωτής.
Με το bestprice θα έχουμε δωρεάν μεταφορικά ή όχι; Σαν καταναλωτής αυτό με ενδιαφέρει.
-
11-03-22, 15:31 Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #24
-
11-03-22, 16:10 Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #25hnesne
-
11-03-22, 17:26 Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #26
Παλαιολιθικό μοντέλο αγορών. Από τι μια ακριβές τιμές όπως αναφέρεις από την άλλη χρήση αυτοκινήτου (καύσιμο) μας πήγες στο 2010.
Προφανώς τα καταστήματα με φυσικό καταστήματα έχουν περισσότερα έξοδα να καλύψουν, λογικό γι’ αυτό και οι αυξημένες τιμές σε σχέση με μη φυσικά καταστήματα.
Το καλάθι skroutz αυτό ακριβώς σε εξασφαλίζει. Προσωπικά δεν κοιτάω ποτέ το κατάστημα παρά μόνο την τιμή. Τα αλλά τα αναλαμβάνει το skroutz μιας και εγώ με το skroutz συναλλάσσομαι. Ότι πρόβλημα προκύψει το skroutz θα ενημερώσω όχι το κατάστημα.
-
11-03-22, 19:40 Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #27hnesne
-
11-03-22, 19:53 Re: Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #28
-
12-03-22, 01:13 Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #29-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
12-03-22, 06:56 Απάντηση: Συνεργασία των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το BestPrice.gr #30
με φυσική παρουσία (κοβιτ?) θα έδινα ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 200 και με το να μου τα φέρουν σπίτι 120.
θέλετε να βάλουμε και τις βενζίνες για να τα βρούμε στα 200 και όχι στα 250??
Α δεν τα θέλω τελικά έτσι επειδή γουστάρω έλα πάρτα πίσω.
παιδιά δεν το δουλεύετε δεν αντιλαμβάνεστε μην επιμένετε ακούτε και μάθετε.
Θέλετε και άλλα.... βρες εσύ χτένα για ψείρες με 24 σεντ, Κούβα 10 κιλά μπογιά η σακουλάκια για κολιβα η μπαταρία ρολογιού κολίρια ζάχαρες κιλότες
και δωρεάν μεταφορικά παράδοση στην Γαύδο και στην κάθε Γαύδο...
και με δωρεάν επιστροφές.
ντρέπομαι κάθε μέρα που έρχεται ο κούριερ σπίτι για να φέρει Με δωρεάν μεταφορικά τα μουστάκια μιας γαρίδας η κάτι σε μεγεθος μεγάλο μπαούλο.
ένα πράγμα μόνο δεν μπορώ να βρω... usb thermal pads. αν τα βρει κανείς ας ποσταρειΤελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas2005 : 12-03-22 στις 07:04.
Bookmarks