Δυστυχώς συμφωνώ τουλάχιστον ας έδιναν κωδικούς και όλα τα συναφή που χρειάζεται να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι μόνοι μας είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά εδώ ξέρουν πολλά περισσότερα από αυτούς στο τσατ και όλο και κάτι θα κάναμε εύκολα η δύσκολα. Στην τελική ας μην έστελναν καθόλου ρούτερ για να μη γίνει τέτοιο μπαχαλο.
Εμφάνιση 3.301-3.315 από 9551
Θέμα: Nova FTTH
-
15-02-23, 23:04 Απάντηση: Nova FTTH #3301
-
15-02-23, 23:15 Απάντηση: Nova FTTH #3302
-
15-02-23, 23:40 Απάντηση: Nova FTTH #3303
Πραγματικά με προβληματίζει το γεγονός, μήπως είναι καλύτερα να ακυρώσω τον τεχνικό και να μείνω με το ZTE router, μέχρι να βελτιωθεί η εταιρεία.
-
16-02-23, 00:15 Απάντηση: Nova FTTH #3304
Εμένα μου είπε σήμερα η κοπέλα στο τσατ βάλε πάλι το zte που έχεις ίντερνετ και όταν το έβαλα παπαλα δε δούλευε πια. Μας δουλεύουν κανονικά....
- - - Updated - - -
Είναι απίστευτοι οι τύποι επικοινώνησα πάλι επειδή μετά από τόσες ώρες ούτε καν απάντηση στο αίτημα δεν έχω όχι να φτιάξουν το ίντερνετ. Μπήκε πάλι μια άρχισα να τα ξαναγράφω και άρχισε να μου λέει τα ίδια το αίτημα σας ελέγχεται κλπ. Της λέω μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη όσον αφορά τον χρόνο που θα κρατήσει μέχρι να λυθεί το πρόβλημα; Και απλά παπαγάλιζε τα ίδια με τη προηγούμενη σου έχουμε στείλει λινκ αν χρειαστεί θα επικοινωνήσουμε κλπ. Κάρτα νοβα δεν έχω θα πάω αύριο να πάρω επειδή κατάλαβα πως θα πάει.... Ανίκανοι.
-
16-02-23, 00:26 Απάντηση: Nova FTTH #3305
Εγώ 3η μέρα χωρίς σταθερό, δεν πήγα ποτέ να πάρω κάρτα, γιατί δεν με ενδιαφέρει το να πάρω τηλέφωνο... έχω VF με απεριόριστα... με νοιάζει να δουλεύει το σταθερό για να με καλούν εκεί...
Πείραξα μερικές ρυθμίσεις στο Huawei με τους κωδικούς που έχουμε, αλλά τζίφος..
Αν το καλέσω μου λέει ότι η γραμμή δεν λειτουργεί, αλλά αν το σηκώσω, κάνει κανονικό ήχο αναμονής κλήσης και αν πάρω τηλέφωνο, βγάζει ήχο απασχολημένου...
Σκέφτομαι μήπως το δοκιμάσω σε ένα παλιό Fritz μήπως και παίξει...01/06/2022 | Ενεργοποίηση δικτύου και διαθεσιμότητα
02/06/2022 | Αίτηση προς Wind
06/07/2022 | Καταχώρηση αίτησης
20/07/2022 | Επιθεώρηση πολυκατοικίας
28/07/2022 | Εργασίες κάθετης εγκατάστασης
22/08/2002 | Εργασίες κόλλησης ινών
23/09/2022 | Ολοκλήρωση κάθετης
04/10/2022 | Παραλαβή εξοπλισμού
04/10/2022 | Ολοκλήρωση οριζόντιας εγκατάστασης
10/10/2022 | Ενεργοποίηση γραμμής
-
16-02-23, 00:53 Απάντηση: Nova FTTH #3306
Τον Αύγουστο έκανα αίτηση στη wind για ftth όταν έγινε διαθέσιμη αφού έληγε και το συμβόλαιο μου οπότε είπα να αναβαθμίσω μιας και είχα και το voucher.
Μέσα Σεπτέμβρη γίνεται η κάθετη εγκατάσταση και τις επόμενες μέρες κάποιες μετρήσεις όπου απ ότι μου λένε είναι όλα οκ και πλέον περιμένω τη wind.
Αρχικά μου είπαν αρχές Οκτώβρη, μετά το αργότερο το πρώτο 10ημερο Νοέμβρη, μετά χωρίς καν να με ενημερώσουν κι αφού κάθε φορά παλεύω να επικοινωνήσω με κάποιον μου είπαν ότι ακυρώθηκε το χρονοδιάγραμμα που είχαν και δεν ξέρουν πότε αλλά λογικά μέσα στον Δεκέμβρη το αργότερο!!
Για να μην πολυλογώ κάθε 10 μέρες περίπου έπαιρνα μόνιμα την ίδια απάντηση "δεν ξέρουμε..."
Μέσα Γενάρη βρίσκω τυχαία τεχνικό στην είσοδο της πολυκατοικίας που μου λέει ότι τώρα δόθηκε το σήμα, έκανε μέτρηση και είναι οκ και πως είναι θέμα της nova (πλέον).
Την ίδια μέρα παίρνω μήνυμα ότι θα αποσταλεί εξοπλισμός και θα με πάρει τεχνικός για ρεντεβου.
Πριν 10 μέρες ξαναπαίρνω να δω τι γίνεται και δεν προχωράει και μου λένε δεν έχουν εξοπλισμό (!!!) και ότι θα μάθουν από την αποθήκη και θα με ενημερώσουν άμεσα.
Όσο ενημέρωσαν εσάς ενημέρωσαν κι εμένα.
Φτάσαμε 15 Φλεβάρη, τους παίρνω 3 μέρες τώρα, το δίνουν σαν "επείγον" και δεν επικοινωνεί κανένας...
Πραγματικά έχω εξοργιστει...
Στο μεταξύ είναι συνδυαστικό με κινητό και δεν ενεργοποιουν ούτε τις παροχές του κινητού τόσους μήνες με αποτέλεσμα να είμαι εγκλωβισμενος στο παλιό πρόγραμμα
Τι προτείνετε να κάνω; Δεν βρίσκω και κάποιο email να στείλω καταγγελία.
-
16-02-23, 04:32 Απάντηση: Nova FTTH #3307
Το θέμα από έως 15/2 που έγραφε επίλυση έγινε πριν λίγο έως 18/2 δε θα τα πάω καλά μαζί τους και δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν με άφησαν χωρίς ίντερνετ. Αύριο θα πάρω τη sim και θα τη ζητήσω εντελώς δωρεάν χωρίς να χρεωθώ κάτι και αν αρνηθούν θα σπάσω το συμβόλαιο. Δηλαδή δύσκολο να το ενεργοποιήσουν από τα γραφεία τους δύσκολο και να μου στείλουν τεχνικό; Αρχίσαμε τις πονηριές....
- - - Updated - - -
Μπήκα στις ρυθμίσεις του ρούτερ και πάτησα ένα κουμπί που λέει diagnosis και μου βγάζει στο τέλος olt not registered. Μάλλον δεν έχουν περάσει τα στοιχεία μας. Είναι αλήθεια τόσο δύσκολο να περάσουν αυτά τα στοιχεία και μας αφήνουν χωρίς ίντερνετ;; Στη τελική γιατί δε μας τα δίνουν να τα περάσουμε μόνοι μας ώστε να μπορούμε να αλλάξουμε και ρούτερ αν θέλουμε. Με εκπλήσσουν κάθε μέρα αυτοί.
Ενημέρωσα πάλι ότι αν δεν έχω μέχρι τη Παρασκευή ίντερνετ κάνω καταγγελία και θα σπάσω το συμβόλαιο. Τι με νοιάζει με αυτούς όπως είπα δεν υπάρχει εξυπηρέτηση. Μου πρότειναν να μου δώσουν συσκευή με κάρτα sim τους λέω θέλω αυτό που πληρώνω αν ήθελα data θα αγόραζα data. Θα τους πάρει μια και καλή και για όλες τις προηγούμενες φορές που με είχαν φέρει στο αμήν.
Είναι μια εταιρία που λέει ψεμματα στους πελάτες της χωρίς καμία ντροπή και έτσι και εγώ επειδή σέβομαι τον εαυτό μου θα προχωρήσω εκ νέου σε καταγγελία.
- - - Updated - - -
info@eett.grΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Mike112 : 16-02-23 στις 04:29.
-
16-02-23, 10:32 Απάντηση: Nova FTTH #3308
Καλημέρα παίδες.
Κατάφερα και επικοινώνησα μαζί τους στις 10/2 και κάναμε την αίτηση αναβάθμισης τηλεφωνικά.
13/2 μου στέλνουν με μειλ το συμβόλαιο και τους απαντάω άμεσα.
Χθες 15/2 με καλούν και με ρωτάνε αν έχω απαντήσει στο μέιλ. Τους λέω ναι. Ευχαριστώ πολύ μου λένε και το κλείνουν.
Σήμερα 16/2 έρχεται μέιλ ότι θα παραλάβω το νέο εξοπλισμό ενώ με είχαν ενημερώσει πως δε θα χρειαστεί.
Στο μπαμ χτυπάει ο κούριερ την πόρτα και με το που παραλαμβάνω ήρθε μνμ από nova πως η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε.
Δεν έχω βάλει πάνω το νέο ρούτερ αυτή τη στιγμή το παλιό πιάνει 500mbps. Το αφήνω όπως είναι γιατί δουλευουμε από το σπίτι..
*Το speedtest είναι από wifi κινητού.
-
16-02-23, 10:43 Απάντηση: Nova FTTH #3309
Σοφά πράττεις.
Αμα θες βάλε και το καινούργιο, δεν θα δουλεύει.
Υπάρχει μια ανησυχία μήπως κάποιος απλώσει χέρι και δεν δουλεύει τίποτα.
ΥΓ
Στον φιλαράκο τον βλαμμένο (έχει δηλωθεί βλάβη) δεν τηλεφώνησε κανένας 6 μέρες τώρα.
No news, good news ..
YΓ2
Κοντεύω να γίνω ειδικός στην nova, χωρις σεμινάριο ...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitri_ns : 16-02-23 στις 10:48.
" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
16-02-23, 10:44 Απάντηση: Nova FTTH #3310
-
16-02-23, 10:47 Απάντηση: Nova FTTH #3311
-
16-02-23, 10:55 Απάντηση: Nova FTTH #3312
Δε ξέρω αν εννοείς εμένα βλαμμένο αλλά και να εννοείς το παραδέχομαι εν μέρη γιατί ήξερα κατά κάποιο τρόπο ότι θα πάει έτσι από τις προηγούμενες εμπειρίες που είχα μαζί τους. Από την άλλη ήθελα πολύ να δουλέψει το καινούργιο ακόμα και να άφηνα το zte κάποια στιγμή θα το μετάνιωνα ότι δε κατάφερα να βάλω το huawei να παίξει. Το μόνο που μετάνιωσα είναι ότι με κάλεσαν προχτές για τεχνικό και άλλαξα γνώμη επειδή δούλευε και είδα το μήνυμα του ds12 και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου (μέσα)
Πλέον δεν έχω τίποτα και μου λένε όλοι τα ίδια. Η κοπέλα σήμερα ήταν σίγουρη ότι θα έχω ενημέρωση της λέω όμως αυτό είπε και άλλη κοπέλα χτες οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω και πλέον θα πάρω τη δωρεάν κάρτα τους να σώσω ότι σώζεται. Πραγματικά είναι για λυπηση να έχουμε τεχνολογία ftth και να μην έχουμε τους ανθρώπους με τη κατάλληλη γνώση να υποστηρίξουν αυτές τις υπηρεσίες..
Πάντως η υποστήριξη τους είναι τόσο χάλια που πρέπει να το λέμε κάθε φορά έτσι ώστε να γνωρίζει και ο επόμενος πριν έρθει σε αυτή την εταιρία. Με λίγα λόγια έχεις καλές ταχύτητες σε προσιτές τιμές χωρίς υποστήριξη όμως με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν θες υποστήριξη την πληρώνεις και πας στον πιο ακριβό ΟΤΕ ...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mike112 : 16-02-23 στις 11:01.
-
16-02-23, 11:03 Απάντηση: Nova FTTH #3313" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
16-02-23, 11:06 Απάντηση: Nova FTTH #3314
-
16-02-23, 11:12 Απάντηση: Nova FTTH #3315
Bookmarks