Σελ. 221 από 637 ΠρώτηΠρώτη ... 201211216219220221222223226231241 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.301-3.315 από 9551

Θέμα: Nova FTTH

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Core2Extreme Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι καταλαβαίνουμε από τα γραφόμενα των τελευταίων σελίδων;

Μάλλον ότι η Nova είναι ένα ατελείωτο... μπουρ.

Τέτοια χάλια δεν ξέρω αν έχουν υπάρξει ξανά σε εταιρία του χώρου.
    Δυστυχώς συμφωνώ τουλάχιστον ας έδιναν κωδικούς και όλα τα συναφή που χρειάζεται να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι μόνοι μας είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά εδώ ξέρουν πολλά περισσότερα από αυτούς στο τσατ και όλο και κάτι θα κάναμε εύκολα η δύσκολα. Στην τελική ας μην έστελναν καθόλου ρούτερ για να μη γίνει τέτοιο μπαχαλο.

Περιοχή
    Κέρκυρα/Ξάνθη
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109998/10998
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΞΑΝΘΗ
    Router
    ZyXEL VMG8623-T50B
    SNR / Attn
    10.7(dB) / 3.7(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mormnak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέρουμε τι γίνεται και δεν εμφανίζονται οι servers της Cosmote και της Nova στην σελίδα speedtest.net ?? Ουτε και η Lancom και GRnet εμφανίζονται..
    Καθε 2η μερα συμβαινει αυτο πλεον. Φτιαχνει μετα απο λιγο συνηθως.

Περιοχή
    Κυψέλη, Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps / 1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ΖΤΕ ZXHN F6600P
    Πραγματικά με προβληματίζει το γεγονός, μήπως είναι καλύτερα να ακυρώσω τον τεχνικό και να μείνω με το ZTE router, μέχρι να βελτιωθεί η εταιρεία.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πραγματικά με προβληματίζει το γεγονός, μήπως είναι καλύτερα να ακυρώσω τον τεχνικό και να μείνω με το ZTE router, μέχρι να βελτιωθεί η εταιρεία.
    Εμένα μου είπε σήμερα η κοπέλα στο τσατ βάλε πάλι το zte που έχεις ίντερνετ και όταν το έβαλα παπαλα δε δούλευε πια. Μας δουλεύουν κανονικά....

- - - Updated - - -

Είναι απίστευτοι οι τύποι επικοινώνησα πάλι επειδή μετά από τόσες ώρες ούτε καν απάντηση στο αίτημα δεν έχω όχι να φτιάξουν το ίντερνετ. Μπήκε πάλι μια άρχισα να τα ξαναγράφω και άρχισε να μου λέει τα ίδια το αίτημα σας ελέγχεται κλπ. Της λέω μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη όσον αφορά τον χρόνο που θα κρατήσει μέχρι να λυθεί το πρόβλημα; Και απλά παπαγάλιζε τα ίδια με τη προηγούμενη σου έχουμε στείλει λινκ αν χρειαστεί θα επικοινωνήσουμε κλπ. Κάρτα νοβα δεν έχω θα πάω αύριο να πάρω επειδή κατάλαβα πως θα πάει.... Ανίκανοι.

Περιοχή
    Πλ. Κολιάτσου
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit / 500Mbit
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Huawei HG8145V5
    Εγώ 3η μέρα χωρίς σταθερό, δεν πήγα ποτέ να πάρω κάρτα, γιατί δεν με ενδιαφέρει το να πάρω τηλέφωνο... έχω VF με απεριόριστα... με νοιάζει να δουλεύει το σταθερό για να με καλούν εκεί...

Πείραξα μερικές ρυθμίσεις στο Huawei με τους κωδικούς που έχουμε, αλλά τζίφος..

Αν το καλέσω μου λέει ότι η γραμμή δεν λειτουργεί, αλλά αν το σηκώσω, κάνει κανονικό ήχο αναμονής κλήσης και αν πάρω τηλέφωνο, βγάζει ήχο απασχολημένου...

Σκέφτομαι μήπως το δοκιμάσω σε ένα παλιό Fritz μήπως και παίξει...
    01/06/2022 | Ενεργοποίηση δικτύου και διαθεσιμότητα
    02/06/2022 | Αίτηση προς Wind
    06/07/2022 | Καταχώρηση αίτησης
    20/07/2022 | Επιθεώρηση πολυκατοικίας
    28/07/2022 | Εργασίες κάθετης εγκατάστασης
    22/08/2002 | Εργασίες κόλλησης ινών
    23/09/2022 | Ολοκλήρωση κάθετης
    04/10/2022 | Παραλαβή εξοπλισμού
    04/10/2022 | Ολοκλήρωση οριζόντιας εγκατάστασης
    10/10/2022 | Ενεργοποίηση γραμμής

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Τον Αύγουστο έκανα αίτηση στη wind για ftth όταν έγινε διαθέσιμη αφού έληγε και το συμβόλαιο μου οπότε είπα να αναβαθμίσω μιας και είχα και το voucher.

Μέσα Σεπτέμβρη γίνεται η κάθετη εγκατάσταση και τις επόμενες μέρες κάποιες μετρήσεις όπου απ ότι μου λένε είναι όλα οκ και πλέον περιμένω τη wind.

Αρχικά μου είπαν αρχές Οκτώβρη, μετά το αργότερο το πρώτο 10ημερο Νοέμβρη, μετά χωρίς καν να με ενημερώσουν κι αφού κάθε φορά παλεύω να επικοινωνήσω με κάποιον μου είπαν ότι ακυρώθηκε το χρονοδιάγραμμα που είχαν και δεν ξέρουν πότε αλλά λογικά μέσα στον Δεκέμβρη το αργότερο!!

Για να μην πολυλογώ κάθε 10 μέρες περίπου έπαιρνα μόνιμα την ίδια απάντηση "δεν ξέρουμε..."

Μέσα Γενάρη βρίσκω τυχαία τεχνικό στην είσοδο της πολυκατοικίας που μου λέει ότι τώρα δόθηκε το σήμα, έκανε μέτρηση και είναι οκ και πως είναι θέμα της nova (πλέον).

Την ίδια μέρα παίρνω μήνυμα ότι θα αποσταλεί εξοπλισμός και θα με πάρει τεχνικός για ρεντεβου.

Πριν 10 μέρες ξαναπαίρνω να δω τι γίνεται και δεν προχωράει και μου λένε δεν έχουν εξοπλισμό (!!!) και ότι θα μάθουν από την αποθήκη και θα με ενημερώσουν άμεσα.

Όσο ενημέρωσαν εσάς ενημέρωσαν κι εμένα.

Φτάσαμε 15 Φλεβάρη, τους παίρνω 3 μέρες τώρα, το δίνουν σαν "επείγον" και δεν επικοινωνεί κανένας...

Πραγματικά έχω εξοργιστει...

Στο μεταξύ είναι συνδυαστικό με κινητό και δεν ενεργοποιουν ούτε τις παροχές του κινητού τόσους μήνες με αποτέλεσμα να είμαι εγκλωβισμενος στο παλιό πρόγραμμα

Τι προτείνετε να κάνω; Δεν βρίσκω και κάποιο email να στείλω καταγγελία.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Το θέμα από έως 15/2 που έγραφε επίλυση έγινε πριν λίγο έως 18/2 δε θα τα πάω καλά μαζί τους και δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν με άφησαν χωρίς ίντερνετ. Αύριο θα πάρω τη sim και θα τη ζητήσω εντελώς δωρεάν χωρίς να χρεωθώ κάτι και αν αρνηθούν θα σπάσω το συμβόλαιο. Δηλαδή δύσκολο να το ενεργοποιήσουν από τα γραφεία τους δύσκολο και να μου στείλουν τεχνικό; Αρχίσαμε τις πονηριές....

- - - Updated - - -

Μπήκα στις ρυθμίσεις του ρούτερ και πάτησα ένα κουμπί που λέει diagnosis και μου βγάζει στο τέλος olt not registered. Μάλλον δεν έχουν περάσει τα στοιχεία μας. Είναι αλήθεια τόσο δύσκολο να περάσουν αυτά τα στοιχεία και μας αφήνουν χωρίς ίντερνετ;; Στη τελική γιατί δε μας τα δίνουν να τα περάσουμε μόνοι μας ώστε να μπορούμε να αλλάξουμε και ρούτερ αν θέλουμε. Με εκπλήσσουν κάθε μέρα αυτοί.

Ενημέρωσα πάλι ότι αν δεν έχω μέχρι τη Παρασκευή ίντερνετ κάνω καταγγελία και θα σπάσω το συμβόλαιο. Τι με νοιάζει με αυτούς όπως είπα δεν υπάρχει εξυπηρέτηση. Μου πρότειναν να μου δώσουν συσκευή με κάρτα sim τους λέω θέλω αυτό που πληρώνω αν ήθελα data θα αγόραζα data. Θα τους πάρει μια και καλή και για όλες τις προηγούμενες φορές που με είχαν φέρει στο αμήν.

Είναι μια εταιρία που λέει ψεμματα στους πελάτες της χωρίς καμία ντροπή και έτσι και εγώ επειδή σέβομαι τον εαυτό μου θα προχωρήσω εκ νέου σε καταγγελία.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nighthunter Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τον Αύγουστο έκανα αίτηση στη wind για ftth όταν έγινε διαθέσιμη αφού έληγε και το συμβόλαιο μου οπότε είπα να αναβαθμίσω μιας και είχα και το voucher.

Μέσα Σεπτέμβρη γίνεται η κάθετη εγκατάσταση και τις επόμενες μέρες κάποιες μετρήσεις όπου απ ότι μου λένε είναι όλα οκ και πλέον περιμένω τη wind.

Αρχικά μου είπαν αρχές Οκτώβρη, μετά το αργότερο το πρώτο 10ημερο Νοέμβρη, μετά χωρίς καν να με ενημερώσουν κι αφού κάθε φορά παλεύω να επικοινωνήσω με κάποιον μου είπαν ότι ακυρώθηκε το χρονοδιάγραμμα που είχαν και δεν ξέρουν πότε αλλά λογικά μέσα στον Δεκέμβρη το αργότερο!!

Για να μην πολυλογώ κάθε 10 μέρες περίπου έπαιρνα μόνιμα την ίδια απάντηση "δεν ξέρουμε..."

Μέσα Γενάρη βρίσκω τυχαία τεχνικό στην είσοδο της πολυκατοικίας που μου λέει ότι τώρα δόθηκε το σήμα, έκανε μέτρηση και είναι οκ και πως είναι θέμα της nova (πλέον).

Την ίδια μέρα παίρνω μήνυμα ότι θα αποσταλεί εξοπλισμός και θα με πάρει τεχνικός για ρεντεβου.

Πριν 10 μέρες ξαναπαίρνω να δω τι γίνεται και δεν προχωράει και μου λένε δεν έχουν εξοπλισμό (!!!) και ότι θα μάθουν από την αποθήκη και θα με ενημερώσουν άμεσα.

Όσο ενημέρωσαν εσάς ενημέρωσαν κι εμένα.

Φτάσαμε 15 Φλεβάρη, τους παίρνω 3 μέρες τώρα, το δίνουν σαν "επείγον" και δεν επικοινωνεί κανένας...

Πραγματικά έχω εξοργιστει...

Στο μεταξύ είναι συνδυαστικό με κινητό και δεν ενεργοποιουν ούτε τις παροχές του κινητού τόσους μήνες με αποτέλεσμα να είμαι εγκλωβισμενος στο παλιό πρόγραμμα

Τι προτείνετε να κάνω; Δεν βρίσκω και κάποιο email να στείλω καταγγελία.
    info@eett.gr
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mike112 : 16-02-23 στις 04:29.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Καλημέρα παίδες.
    Κατάφερα και επικοινώνησα μαζί τους στις 10/2 και κάναμε την αίτηση αναβάθμισης τηλεφωνικά.

13/2 μου στέλνουν με μειλ το συμβόλαιο και τους απαντάω άμεσα.

Χθες 15/2 με καλούν και με ρωτάνε αν έχω απαντήσει στο μέιλ. Τους λέω ναι. Ευχαριστώ πολύ μου λένε και το κλείνουν.

Σήμερα 16/2 έρχεται μέιλ ότι θα παραλάβω το νέο εξοπλισμό ενώ με είχαν ενημερώσει πως δε θα χρειαστεί.
    Στο μπαμ χτυπάει ο κούριερ την πόρτα και με το που παραλαμβάνω ήρθε μνμ από nova πως η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε.

Δεν έχω βάλει πάνω το νέο ρούτερ αυτή τη στιγμή το παλιό πιάνει 500mbps. Το αφήνω όπως είναι γιατί δουλευουμε από το σπίτι..

*Το speedtest είναι από wifi κινητού.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Screenshot_20230216_091750_Speedtest.jpg  

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από LeonT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα παίδες.
    Κατάφερα και επικοινώνησα μαζί τους στις 10/2 και κάναμε την αίτηση αναβάθμισης τηλεφωνικά.

13/2 μου στέλνουν με μειλ το συμβόλαιο και τους απαντάω άμεσα.

Χθες 15/2 με καλούν και με ρωτάνε αν έχω απαντήσει στο μέιλ. Τους λέω ναι. Ευχαριστώ πολύ μου λένε και το κλείνουν.

Σήμερα 16/2 έρχεται μέιλ ότι θα παραλάβω το νέο εξοπλισμό ενώ με είχαν ενημερώσει πως δε θα χρειαστεί.
    Στο μπαμ χτυπάει ο κούριερ την πόρτα και με το που παραλαμβάνω ήρθε μνμ από nova πως η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε.

Δεν έχω βάλει πάνω το νέο ρούτερ αυτή τη στιγμή το παλιό πιάνει 500mbps. Το αφήνω όπως είναι γιατί δουλευουμε από το σπίτι..

*Το speedtest είναι από wifi κινητού.
    Σοφά πράττεις.
    Αμα θες βάλε και το καινούργιο, δεν θα δουλεύει.
    Υπάρχει μια ανησυχία μήπως κάποιος απλώσει χέρι και δεν δουλεύει τίποτα.

ΥΓ
    Στον φιλαράκο τον βλαμμένο (έχει δηλωθεί βλάβη) δεν τηλεφώνησε κανένας 6 μέρες τώρα.
    No news, good news ..

YΓ2
    Κοντεύω να γίνω ειδικός στην nova, χωρις σεμινάριο ...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitri_ns : 16-02-23 στις 10:48.
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    Κυψέλη, Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps / 1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ΖΤΕ ZXHN F6600P
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DoSMaN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ 3η μέρα χωρίς σταθερό, δεν πήγα ποτέ να πάρω κάρτα, γιατί δεν με ενδιαφέρει το να πάρω τηλέφωνο... έχω VF με απεριόριστα... με νοιάζει να δουλεύει το σταθερό για να με καλούν εκεί...

Αν το καλέσω μου λέει ότι η γραμμή δεν λειτουργεί, αλλά αν το σηκώσω, κάνει κανονικό ήχο αναμονής κλήσης και αν πάρω τηλέφωνο, βγάζει ήχο απασχολημένου...

Dosman θύμισε μου, έβαλες τον καινούριο τύπο router της Huawei, και στις δύο FTTH, και δεν δουλεύει κανένα από τα δύο;

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DoSMaN Εμφάνιση μηνυμάτων

Φιλε ακριβως το ιδιο κι εγω εδω και 50 ημερες απο την μερα ενεργοποιησης!!!! Δεν προκειται να στο φτιαξουν!!!! Καταγγελια αμεσως και εφυγες. Εγω περιμενω τεχνικο οτε για φορητοτητα και δεν τους πληρωνω φραγκο!!!! Ξεφτιλες!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σοφά πράττεις.
    Αμα θες βάλε και το καινούργιο, δεν θα δουλεύει.
    Υπάρχει μια ανησυχία μήπως κάποιος απλώσει χέρι και δεν δουλεύει τίποτα.

ΥΓ
    Στον φιλαράκο τον βλαμμένο (έχει δηλωθεί βλάβη) δεν τηλεφώνησε κανένας 6 μέρες τώρα.
    No news, good news ..

YΓ2
    Κοντεύω να γίνω ειδικός στην nova, χωρις σεμινάριο ...
    Δε ξέρω αν εννοείς εμένα βλαμμένο αλλά και να εννοείς το παραδέχομαι εν μέρη γιατί ήξερα κατά κάποιο τρόπο ότι θα πάει έτσι από τις προηγούμενες εμπειρίες που είχα μαζί τους. Από την άλλη ήθελα πολύ να δουλέψει το καινούργιο ακόμα και να άφηνα το zte κάποια στιγμή θα το μετάνιωνα ότι δε κατάφερα να βάλω το huawei να παίξει. Το μόνο που μετάνιωσα είναι ότι με κάλεσαν προχτές για τεχνικό και άλλαξα γνώμη επειδή δούλευε και είδα το μήνυμα του ds12 και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου (μέσα) Πλέον δεν έχω τίποτα και μου λένε όλοι τα ίδια. Η κοπέλα σήμερα ήταν σίγουρη ότι θα έχω ενημέρωση της λέω όμως αυτό είπε και άλλη κοπέλα χτες οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω και πλέον θα πάρω τη δωρεάν κάρτα τους να σώσω ότι σώζεται. Πραγματικά είναι για λυπηση να έχουμε τεχνολογία ftth και να μην έχουμε τους ανθρώπους με τη κατάλληλη γνώση να υποστηρίξουν αυτές τις υπηρεσίες..

Πάντως η υποστήριξη τους είναι τόσο χάλια που πρέπει να το λέμε κάθε φορά έτσι ώστε να γνωρίζει και ο επόμενος πριν έρθει σε αυτή την εταιρία. Με λίγα λόγια έχεις καλές ταχύτητες σε προσιτές τιμές χωρίς υποστήριξη όμως με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν θες υποστήριξη την πληρώνεις και πας στον πιο ακριβό ΟΤΕ ...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mike112 : 16-02-23 στις 11:01.

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mike112 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε ξέρω αν εννοείς εμένα βλαμμένο αλλά και να εννοείς το παραδέχομαι εν μέρη γιατί ήξερα κατά κάποιο τρόπο ότι θα πάει έτσι από τις προηγούμενες εμπειρίες που είχα μαζί τους. Από την άλλη ήθελα πολύ να δουλέψει το καινούργιο ακόμα και να άφηνα το zte κάποια στιγμή θα το μετάνιωνα ότι δε κατάφερα να βάλω το huawei να παίξει. Το μόνο που μετάνιωσα είναι ότι με κάλεσαν προχτές για τεχνικό και άλλαξα γνώμη επειδή δούλευε και είδα το μήνυμα του ds12 και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου (μέσα) Πλέον δεν έχω τίποτα και μου λένε όλοι τα ίδια. Η κοπέλα σήμερα ήταν σίγουρη ότι θα έχω ενημέρωση της λέω όμως αυτό είπε και άλλη κοπέλα χτες οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω και πλέον θα πάρω τη δωρεάν κάρτα τους να σώσω ότι σώζεται. Πραγματικά είναι για λυπηση να έχουμε τεχνολογία ftth και να μην έχουμε τους ανθρώπους με τη κατάλληλη γνώση να υποστηρίξουν αυτές τις υπηρεσίες..
    Δεν εννοώ εσένα, έχω άλλον
    Που "αναβαθμίστηκε" αλλά δεν δουλευε τ'ιποτα
    Βάλαμε το παλιό ρούτερ και δουλεύουν όλα.
    Αλλά το έχουνε δηλώσει βλάβη και θα του στείλουν τεχνικό, κάποτε.

Καταλαβαίνεις ανησυχώ ..

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εννοώ εσένα, έχω άλλον
    Που "αναβαθμίστηκε" αλλά δεν δουλευε τ'ιποτα
    Βάλαμε το παλιό ρούτερ και δουλεύουν όλα.
    Αλλά το έχουνε δηλώσει βλάβη και θα του στείλουν τεχνικό, κάποτε.

Καταλαβαίνεις ανησυχώ ..
    Ε άμα του δουλεύει το παλιό ρούτερ δεν έχει γιατι να ανησυχεί καθώς έχει την υπηρεσία που πληρώνει. Από την άλλη εγώ δεν έχω τίποτα και πρέπει να τη βγάλω με τα data τους στη sim που θα μου δώσουνε...

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mike112 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε άμα του δουλεύει το παλιό ρούτερ δεν έχει γιατι να ανησυχεί καθώς έχει την υπηρεσία που πληρώνει. Από την άλλη εγώ δεν έχω τίποτα και πρέπει να τη βγάλω με τα data τους στη sim που θα μου δώσουνε...
    Και τις καταπληκτικές ταχύτητες τις wind (nova)

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Σελ. 221 από 637 ΠρώτηΠρώτη ... 201211216219220221222223226231241 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία