Σελ. 234 από 640 ΠρώτηΠρώτη ... 214224229232233234235236239244254 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.496-3.510 από 9587

Θέμα: Nova FTTH

Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50 Mbps
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145V5
    δες PM

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από apodem Εμφάνιση μηνυμάτων
    δες PM
    Το είδα. Ευχαριστώ

- - - Updated - - -

Μπήκα απλώς να δω και δεν έχουν κάνει registration το τηλέφωνο σε μένα όπως βλέπω. Registration username κενό.... Τα άλλα είναι ίδια.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot_2023-02-19-09-47-49-08_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg 
Εμφανίσεις:  30 
Μέγεθος:  105,5 KB 
ID: 245991

- - - Updated - - -

Θα μπορούσα να το βάλω μόνος μου αλλά δε το ρισκάρω μη πάθει κάτι πάλι και χάσω και το ίντερνετ...

Ελπίζω να μην είναι αυτό που νομίζω να πρέπει να βάλουν το ηλεφωνο μου εκεί που λέει registration username και περιμένω μία βδομάδα για κάτι τόσο απλό.....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mike112 : 19-02-23 στις 11:08.

Περιοχή
    Πλ. Κολιάτσου
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit / 500Mbit
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Huawei HG8145V5
    Κανείς δεν έχει λόγο να φοβάται για το Internet πειράζοντας τα στοιχεία της τηλεφωνίας... βάλτε παντού όπου φαίνεται το τηλέφωνό σας το 302χχχχχ (όπου χχχ το τηλέφωνό σας εννοείται) και πατήστε apply.

Αυτό αφορά ΜΟΝΟ την τηλεφωνία που έτσι κι αλλιώς έχει θέμα και χειρότερα ΔΕΝ γίνεται και απλά μπορεί να φτιάξει...

Αφαιρέστε το + όπου το βλέπετε.

(αν παίζει με + σε κάποιους αφήστε το... δεν πειράζουμε ό,τι δουλεύει...)

=====
    Εμένα με πήρε πριν λίγο από Nova για το θέμα της ταχύτητας που έχω δηλώσει και μου λέει "από εμάς το βλέπω ότι είναι όλα οκ, έχετε 500άρα" του λέω "εγώ σου λέω ότι δεν έχω... κατεβάζω με μέγιστο 26MB/sec και το speed test πιάνει από 280 μέχρι 340" και μου κάνει μην δίνετε σημασία στα speed test γιατί δεν είναι αξιόπιστα...

Και του λέω πως θα μετρήσω τότε ότι αυτό που πληρώνω, αυτό είναι;
    Και μου λέει κατεβάστε κάτι... του λέω ότι κατεβάζω κάτι... 10gb από τη γραμμή της Nova είναι μέγιστο 26ΜΒ/δευτερόλεπτο ενώ με Wind στον ίδιο χώρο με άλλο router κατεβάζω με σχεδόν 55ΜΒ/sec...

Έχω τον ορίτζιναλ εξοπλισμό προ αναβάθμισης συνδεδεμένο και στις 2 γραμμές...

Όταν έβαλα τον νέο που μου έστειλαν είχα internet δεν είχα τηλέφωνο αλλά σε speed test καμία διαφορά.
    Η Wind δίνει καλύτερα αποτελέσματα όπως με το ΖΤΕ ενώ η Nova τα ίδια με χαμηλές ταχύτητες...

Θέλουν σώνει και ντε να μου στείλουν τεχνικό για να κάνει ΤΙ; speed test κι αυτός;
    Χθες με κάλεσε ένας από το 13700 με έβαλε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να κάνω συνεχόμενα speed tests για να μου πουν στο τέλος ότι θα πρέπει να έρθει τεχνικός;; τζάμπα έκανα όλες τις ενέργειες;

Αυτό το πράγμα εν τω μεταξύ που κάποιοι από το 13700 νομίζουν ότι μιλάνε σε αδαής και μη γνώστες, με ξεπερνάει...

Ζήτησα κλήση από προϊστάμενο και αναμένω αλλά είπα ότι αν είναι να με πάρει να μου πει ότι δε μπορεί να κάνει κάτι ο ίδιος (ίσως με περισσότερη πρόσβαση) και να μου πει τα ίδια που μου είπαν και οι ίδιοι, τότε δεν το θέλω και αν με καλέσει θα τσακωθώ...
    01/06/2022 | Ενεργοποίηση δικτύου και διαθεσιμότητα
    02/06/2022 | Αίτηση προς Wind
    06/07/2022 | Καταχώρηση αίτησης
    20/07/2022 | Επιθεώρηση πολυκατοικίας
    28/07/2022 | Εργασίες κάθετης εγκατάστασης
    22/08/2002 | Εργασίες κόλλησης ινών
    23/09/2022 | Ολοκλήρωση κάθετης
    04/10/2022 | Παραλαβή εξοπλισμού
    04/10/2022 | Ολοκλήρωση οριζόντιας εγκατάστασης
    10/10/2022 | Ενεργοποίηση γραμμής

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DoSMaN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανείς δεν έχει λόγο να φοβάται για το Internet πειράζοντας τα στοιχεία της τηλεφωνίας... βάλτε παντού όπου φαίνεται το τηλέφωνό σας το 302χχχχχ (όπου χχχ το τηλέφωνό σας εννοείται) και πατήστε apply.

Αυτό αφορά ΜΟΝΟ την τηλεφωνία που έτσι κι αλλιώς έχει θέμα και χειρότερα ΔΕΝ γίνεται και απλά μπορεί να φτιάξει...

=====
    Εμένα με πήρε πριν λίγο από Nova για το θέμα της ταχύτητας που έχω δηλώσει και μου λέει "από εμάς το βλέπω ότι είναι όλα οκ, έχετε 500άρα" του λέω "εγώ σου λέω ότι δεν έχω... κατεβάζω με μέγιστο 26MB/sec και το speed test πιάνει από 280 μέχρι 340" και μου κάνει μην δίνετε σημασία στα speed test γιατί δεν είναι αξιόπιστα...

Και μου λέει κατεβάστε κάτι... του λέω ότι κατεβάζω κάτι... 10gb από τη γραμμή της Nova είναι μέγιστο 26ΜΒ/δευτερόλεπτο ενώ με Wind στον ίδιο χώρο με άλλο router κατεβάζω με σχεδόν 55ΜΒ/sec...

Όταν έβαλα τον νέο που μου έστειλαν είχα internet δεν είχα τηλέφωνο αλλά σε speed test καμία διαφορά.
    Η Wind δίνει καλύτερα αποτελέσματα όπως με το ΖΤΕ ενώ η Nova τα ίδια με χαμηλές ταχύτητες...

Θέλουν σώνει και ντε να μου στείλουν τεχνικό για να κάνει ΤΙ; speed test κι αυτός;
    Χθες με κάλεσε ένας από το 13700 με έβαλε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να κάνω συνεχόμενα speed tests για να μου πουν στο τέλος ότι θα πρέπει να έρθει τεχνικός;; τζάμπα έκανα όλες τις ενέργειες;

Αυτό το πράγμα εν τω μεταξύ που κάποιοι από το 13700 νομίζουν ότι μιλάνε σε αδαής και μη γνώστες, με ξεπερνάει...

Ζήτησα κλήση από προϊστάμενο και αναμένω αλλά είπα ότι αν είναι να με πάρει να μου πει ότι δε μπορεί να κάνει κάτι ο ίδιος (ίσως με περισσότερη πρόσβαση) και να μου πει τα ίδια που μου είπαν και οι ίδιοι, τότε δεν το θέλω και αν με καλέσει θα τσακωθώ...
    Καλά άκρη δε θα βγάλεις με αυτούς εμένα με ταλαιπωρούν ένα μήνα για αλλαγή στοιχείων που ζήτησα γιατί έχουν περάσει λάθος ημερομηνία γεννήσεως. Έστειλα φόρμα δεν απάντησε κανείς πήγα σε κατάστημα λέει το διόρθωσε ο υπάλληλος και δε το διόρθωσε ποτέ. Χτες περίμενα 4 ώρες στο τσατ να τους πω να το διορθώσουν. Είναι πολύ ασυνεπείς.

Όσο για την τηλεφωνία θα περιμένω μέχρι τις 21/2 και αν αλλάξουν πάλι ημερομηνία επίλυσης χωρίς να το έχουν φτιάξει μέχρι τότε θα φάνε τόσο γερό κράξιμο που μάλλον θα με διώξουν μονοι τους από πελάτη.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    1
    Σχετικά με τα credentials της Nova που σας έλεγα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ γιατί μου εμφανίζει ότι δεν είναι σωστά, θυμήθηκα ότι την πρώτη φορά που είχε έρθει ο τεχνικός μου είχε πει ότι αυτό το ρούτερ δεν έπρεπε να μου το στείλουν γιατί είναι από αυτά που έδινε η Wind πριν την συγχώνευση. Μήπως αυτό έχει τα credentials της Wind και για αυτό γράφει ότι δεν είναι σωστά;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    WEB
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkoukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το έχουμε αναφέρει πολλάκις. Ο μόνος πάροχος που δίνει κωδικό της τηλεφωνίας είναι η Cosmote. Vodafone και Nova δεν τους δίνουν.
    Σε Vodafone και υπό προϋποθέσεις μπορούμε να βρούμε τον κωδικό και να δουλέψει η τηλεφωνία σε δική μας συσκευή. Σε Nova είναι αδύνατον.

Υποχρέωση δεν έχουν από κανέναν κανονισμό και είναι καθαρά πολιτική κάθε εταιρείας.
    Όλοι κάποια στιγμή θα επιτρέψουν την χρήση τηλεφωνίας με εξοπλισμό του πελάτη.

Περιοχή
    Πλ. Κολιάτσου
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit / 500Mbit
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Huawei HG8145V5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ds12 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σχετικά με τα credentials της Nova που σας έλεγα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ γιατί μου εμφανίζει ότι δεν είναι σωστά, θυμήθηκα ότι την πρώτη φορά που είχε έρθει ο τεχνικός μου είχε πει ότι αυτό το ρούτερ δεν έπρεπε να μου το στείλουν γιατί είναι από αυτά που έδινε η Wind πριν την συγχώνευση. Μήπως αυτό έχει τα credentials της Wind και για αυτό γράφει ότι δεν είναι σωστά;
    Ναι αυτό είναι...
    Εγώ που έχω ΖΤΕ που είναι με firmware της Wind (το γράφει δηλαδή) δεν με βάζει με αυτά τα στοιχεία...

Βέβαια θα ήταν πολύ ενδιαφέρον γιατί έτσι θα μπορούσα να βάλω το σταθερό μου στο ΖΤΕ και θα ένιωθα καλύτερα γιατί πιστεύω ότι είναι καλύτερο ρούτερ από το Huawei... (αυτό έχει αποδείξει μέχρι στιγμής τουλάχιστον)
    01/06/2022 | Ενεργοποίηση δικτύου και διαθεσιμότητα
    02/06/2022 | Αίτηση προς Wind
    06/07/2022 | Καταχώρηση αίτησης
    20/07/2022 | Επιθεώρηση πολυκατοικίας
    28/07/2022 | Εργασίες κάθετης εγκατάστασης
    22/08/2002 | Εργασίες κόλλησης ινών
    23/09/2022 | Ολοκλήρωση κάθετης
    04/10/2022 | Παραλαβή εξοπλισμού
    04/10/2022 | Ολοκλήρωση οριζόντιας εγκατάστασης
    10/10/2022 | Ενεργοποίηση γραμμής

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5

=====

Dosman μπορείς να καταλάβεις από την εικόνα που έστειλα αν έχουν περάσει τον κωδικό στο δικό μου σταθερό; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να περάσω μόνο το username που είναι το σταθερό μου και να παίξει; Εγώ φοβάμαι να το πειράξω αλλά με αυτούς τι να κάνω θα περιμένω για πάντα γιατί δε τους νοιάζει...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mike112 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το είδα. Ευχαριστώ

- - - Updated - - -

Μπήκα απλώς να δω και δεν έχουν κάνει registration το τηλέφωνο σε μένα όπως βλέπω. Registration username κενό.... Τα άλλα είναι ίδια.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot_2023-02-19-09-47-49-08_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg 
Εμφανίσεις:  30 
Μέγεθος:  105,5 KB 
ID: 245991

- - - Updated - - -

Θα μπορούσα να το βάλω μόνος μου αλλά δε το ρισκάρω μη πάθει κάτι πάλι και χάσω και το ίντερνετ...

Ελπίζω να μην είναι αυτό που νομίζω να πρέπει να βάλουν το ηλεφωνο μου εκεί που λέει registration username και περιμένω μία βδομάδα για κάτι τόσο απλό.....
    Όπως είπε ήδη και ο DoSMaN, προτείνω να δοκιμάσεις τον αριθμό σου στο username.

Θα ξαναπώ κάτι όχι ως μομφή σε εσένα, και όποιος θέλει μπορεί να το αγνοήσει.
    Έχουμε εδραιώσει ότι υπάρχουν δυσλειτουργίες στις διαδικασίες της Nova αυτή την περίοδο.
    Βλέπω περιπτώσεις όπως αυτή που υπάρχουν σωστές συμβουλές στο φόρουμ, και αντί να υπερισχύσει η τεχνική συζήτηση και πιθανή επίλυση του προβλήματος, ανακυκλώνουμε τα παρπάπονα για την κατάσταση.
    Πέρα από το γεγονός ότι αυτό δεν είναι ευχάριστο, πάνε χαμένες και οι τεχνικές πληροφορίες μέσα στη γενικότερη συζήτηση.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως είπε ήδη και ο DoSMaN, προτείνω να δοκιμάσεις τον αριθμό σου στο username.

Θα ξαναπώ κάτι όχι ως μομφή σε εσένα, και όποιος θέλει μπορεί να το αγνοήσει.
    Έχουμε εδραιώσει ότι υπάρχουν δυσλειτουργίες στις διαδικασίες της Nova αυτή την περίοδο.
    Βλέπω περιπτώσεις όπως αυτή που υπάρχουν σωστές συμβουλές στο φόρουμ, και αντί να υπερισχύσει η τεχνική συζήτηση και πιθανή επίλυση του προβλήματος, ανακυκλώνουμε τα παρπάπονα για την κατάσταση.
    Πέρα από το γεγονός ότι αυτό δεν είναι ευχάριστο, πάνε χαμένες και οι τεχνικές πληροφορίες μέσα στη γενικότερη συζήτηση.
    Δε θα το κάνω γιατί φοβάμαι ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά. Δε νομίζω ότι τα παράπονα ενοχλούν κανέναν εκτός από εσένα από τη στιγμή που κάνουμε συζήτηση πρέπει να τα λέμε όλα και όχι μόνο τα τεχνικά προβλήματα αλλά και ποιος ευθύνεται για αυτά. Τι πρέπει να κάνουμε φίλε μου να τους λέμε ευχαριστώ κιόλας; Ας δούλευαν σωστά οι υπηρεσίες τους και δε θα έβλεπες παράπονα. Τέλος επειδή εγώ θεωρώ τον εαυτό μου επισκέπτη σε αυτό το φόρουμ και θα σεβαστώ αν κάτι δεν είναι σωστό αν θεωρεί κάποιος moderator ότι ενοχλώ με τα παράπονα μου μπορεί να μου το πει και θα σταματήσω να γράφω. Αλλά νομίζω είναι υπερβολικό να μη μπορεί ο άλλος να εκφραστεί ειδικά αν το κάνει κόσμια...

Περιοχή
    Κολωνός
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    Wind - ΚΟΛΩΝΟΣ
    Router
    Ubiquiti Dream Machine SE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mike112 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε θα το κάνω γιατί φοβάμαι ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά. Δε νομίζω ότι τα παράπονα ενοχλούν κανέναν εκτός από εσένα από τη στιγμή που κάνουμε συζήτηση πρέπει να τα λέμε όλα και όχι μόνο τα τεχνικά προβλήματα αλλά και ποιος ευθύνεται για αυτά. Τι πρέπει να κάνουμε φίλε μου να τους λέμε ευχαριστώ κιόλας; Ας δούλευαν σωστά οι υπηρεσίες τους και δε θα έβλεπες παράπονα. Τέλος επειδή εγώ θεωρώ τον εαυτό μου επισκέπτη σε αυτό το φόρουμ και θα σεβαστώ αν κάτι δεν είναι σωστό αν θεωρεί κάποιος moderator ότι ενοχλώ με τα παράπονα μου μπορεί να μου το πει και θα σταματήσω να γράφω. Αλλά νομίζω είναι υπερβολικό να μη μπορεί ο άλλος να εκφραστεί ειδικά αν το κάνει κόσμια...
    Τι μπορεί να πάει στραβά; Να μην δουλεύει το σταθερό περισσότερο;

Περιοχή
    Κυψέλη, Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps / 1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ΖΤΕ ZXHN F6600P
    Παιδιά, χθες μου είπαν, ότι σήμερα Κυριακή θα ξαναέρθει τεχνικός για να φτιάξει το καινούριο router (είμαι με το παλιό, και δουλεύει).

Μου έκανε εντύπωση, επειδή είναι Κυριακή, ίσως να αρχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση.

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spiderman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλοι κάποια στιγμή θα επιτρέψουν την χρήση τηλεφωνίας με εξοπλισμό του πελάτη.
    Κράτα μικρό καλάθι. Και στις άλλες χώρες δεν δίνουν όλοι οι πάροχοι τα στοιχεία σύνδεσης της τηλεφωνίας, η οποία είναι κλειδωμένη σε δικό τους εξοπλισμό (είτε Router είτε VoIP ΑΤΑ).

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Codehack Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι μπορεί να πάει στραβά; Να μην δουλεύει το σταθερό περισσότερο;
    Ο apodem το έχει registered και πάλι δε του δουλεύει οπότε γιατί να το πειράξω αφού δε ξέρω από αυτά κιόλας.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    1
    Ναι αυτό είναι...
    Εγώ που έχω ΖΤΕ που είναι με firmware της Wind (το γράφει δηλαδή) δεν με βάζει με αυτά τα στοιχεία...

Βέβαια θα ήταν πολύ ενδιαφέρον γιατί έτσι θα μπορούσα να βάλω το σταθερό μου στο ΖΤΕ και θα ένιωθα καλύτερα γιατί πιστεύω ότι είναι καλύτερο ρούτερ από το Huawei... (αυτό έχει αποδείξει μέχρι στιγμής τουλάχιστον)
    Μόλις μίλησα με την τεχνική υποστήριξη και ο υπάλληλος μου είπε πως έχει το firmware της Wind. Στην επόμενη αναβάθμιση του ρούτερ θα μπει το firmware της Nova.

Σελ. 234 από 640 ΠρώτηΠρώτη ... 214224229232233234235236239244254 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία