Σελ. 268 από 640 ΠρώτηΠρώτη ... 248258263266267268269270273278288 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 4.006-4.020 από 9587

Θέμα: Nova FTTH

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mike112 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά δείτε και αυτό! Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός κανονικότητα. Έχω και τα σκριν που μου έλεγαν ότι θα έρθει μειωμένος και τελικά ήρθε κανονικός ούτε 1 ευρώ μείωση. Να τονίσω ότι είμαι 1 εβδομάδα χωρίς ίντερνετ και κάπου 1 μήνα χωρίς σταθερό. Αυτά λοιπόν για να ξέρουμε τι μεταχείριση έχουν προς τους πελάτες τους και μη ξεχνάμε πως αν κάποιος δε το πληρώσει μπαίνει φραγή και για την επανασύνδεση σε χρεώνουν 7 ευρώ επιπλέον...!
    Θα επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση και θα στο πιστώσουν... απλά το δεξί χέρι δεν ενημέρωσε το σριστερό (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, μου έχει συμβεί και με wind και με cosmote).
    Όσον αφορά στο τέλος επανασύνδεσης, τα 7 ευρώ είναι η μισή είδηση, η άλλη μισή είναι ότι πριν ήταν €10,5
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Το avatar του μέλους RedHell007
    RedHell007 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση και θα στο πιστώσουν... απλά το δεξί χέρι δεν ενημέρωσε το σριστερό (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, μου έχει συμβεί και με wind και με cosmote).
    Όσον αφορά στο τέλος επανασύνδεσης, τα 7 ευρώ είναι η μισή είδηση, η άλλη μισή είναι ότι πριν ήταν €10,5
    Έτσι ακριβώς κ σε μένα έχει συμβεί λάθος με λογαριασμό,πήρα τηλ στο 13800 τους εξήγησα ,το είδαν κ αυτοί κ άλλαξε ο λογαριασμός!!! Όσο για τα 7,5 ευρώ,εγώ ξέρω ότι σου δίνει 15 μέρες αφού έχει λήξει ο λογαριασμός σου περιθώριο να το πληρώσεις δλδ έχεις 1 μήνα να πληρώσεις συν 15 μέρες αφού περάσει ο μήνας,45 μέρες περιθώριο να πληρώσεις τον λογαριασμό.Μην είμαστε περίεργοι απλά για να γράψουμε κάτι .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά μου λέει η τιμή είναι 40 κάτι ευρώ αλλά αφαιρέθηκε και η επιπλέον χρέωση αφορούσε την αναβάθμιση ταχύτητας... Άρα χρεώνεται η αναβάθμιση ταχύτητας και μετά την αφαιρεσαν και φυσικά έκπτωση δεν είχα καμία που με είχαν επιβεβαίωση ότι θα είχα λόγω βλάβης σταθερού... Φυσικά το σταθερό ακόμα δε μου δουλεύει. Μίλησα με κάποιον στο 13700 πριν λίγο και του έκανε και εντύπωση και μου λέει πως γίνεται ένα μήνα να είσαι χωρίς σταθερό του φάνηκε τραγικό και του ίδιου...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mike112 : 08-03-23 στις 12:42.

Περιοχή
    Ραφήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50 Μbps FTTH
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145v5
    Path Level
    Interleaved
    Καλά εδώ και σε μένα που είναι μια βδομάδα , μια στο 13700 που είπε σήμερα ότι είναι απαράδεκτο. Σε σένα με ένα μήνα !!!!! Αυτό με το συστημικό πρόβλημα που το έχουν κάνει καραμέλα.....

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βλάβες στα τηλέφωνα, βλάβες στο ίντερνετ... Τι διαβάζουμε τόσες σελίδες πίσω;
    Δεν είναι βλάβες επειδή πχ κόπηκε ή χάλασε κάτι, αλλά θέματα που προέκυψαν από την συγχώνευση των συστημάτων των Nova/Wind.

Ίδιο "αποτέλεσμα" δεν λέω, αλλά όταν λυθούν κι εξομαλυνθούν οι διαδικασίες δεν θα τα ξαναδούμε, σε τέτοιο βαθμό τουλάχιστον.

Αν εσύ εξαιτίας τους θες να πληρώνεις +200 ευρώ το χρόνο για να κάθεται ουσιαστικά η γραμμή, δικό σου θέμα.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς και πριν κόψω την dsl θα δοκιμάσω να στηριχτώ στην οπτική.
    Αν κάνεις φορητότητα αριθμού, θα κοπεί αυτόματα με την ενεργοποίηση της οπτικής, δεν θα έχεις και τις 2 ταυτόχρονα παρα μόνο αν κάνεις αίτηση για νέο αριθμό στην οπτική.

Περιοχή
    Κυψέλη, Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps / 1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ΖΤΕ ZXHN F6600P
    Να τονίσω ότι είμαι 1 εβδομάδα χωρίς ίντερνετ και κάπου 1 μήνα χωρίς σταθερό.
    Τι έγινε και σου κόπηκε το Internet;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    VDSL 50
    Παιδιά δείτε και αυτό! Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός κανονικότητα. Έχω και τα σκριν που μου έλεγαν ότι θα έρθει μειωμένος και τελικά ήρθε κανονικός ούτε 1 ευρώ μείωση. Να τονίσω ότι είμαι 1 εβδομάδα χωρίς ίντερνετ και κάπου 1 μήνα χωρίς σταθερό. Αυτά λοιπόν για να ξέρουμε τι μεταχείριση έχουν προς τους πελάτες τους και μη ξεχνάμε πως αν κάποιος δε το πληρώσει μπαίνει φραγή και για την επανασύνδεση σε χρεώνουν 7 ευρώ επιπλέον...!
    εχουν δικαιωμα να κανουν την πιστωση εντος 4μηνου

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι έγινε και σου κόπηκε το Internet;
    Έχω τώρα απλά λέω μετά την αναβάθμιση δεν είχα μία βδομάδα. Το διατύπωσα λάθος ήθελα να γράψω δεν είχα ίντερνετ. Αλλά σταθερό ακόμα δεν έχω.

Το avatar του μέλους Peris Teris
    Peris Teris Guest
    Σήμερα το πρωί, πέτυχα συνεργείο της νέας Wind που περνούσε οπτικές κοντά στο σπίτι μου και του ρώτησα γιατί δεν έχω ακόμα διαθεσιμότητα. Ευτυχώς έπεσα σε γνώστη, και μου είπε ότι η περιοχή μου δεν είναι στα άμεσα σχέδια...

Τουλάχιστον έμαθα και έχω κάνει ήδη αίτηση για αλλαγή παρόχου και θα πάω σε 100άρα στην Cosmote.Όταν με καλό δωθεί διαθεσιμότητα και σε μένα θα βάλω FTTH από αυτήν να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!

ΝΟVA, ANTE ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

To πέναλτι πρόωρης αποχώρησης για τους 2-3 μήνες που έπρεπε να περιμένω, αν θέλουν ας το διεκδικήσουν μέσω της δικαστικής οδού, γιατί δεν θα τους το πληρώσω!!! Τους σιχάθηκε η ψυχή μου!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Καλησπέρα. Διάβασα αυτό πριν λίγο. Ρίξτε μια ματιά.. Λέει ότι από τον Οκτώβριο θα μπορούμε να αλλάξουμε τα ρούτερ και οι πάροχοι θα είναι υποχρεωμένοι να μας αφήνουν να το αλλάξουμε με ότι ρούτερ θέλουμε σωστά;

https://techmaniacs.gr/router/

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Καλησπέρα. Διάβασα αυτό πριν λίγο. Ρίξτε μια ματιά.. Λέει ότι από τον Οκτώβριο θα μπορούμε να αλλάξουμε τα ρούτερ και οι πάροχοι θα είναι υποχρεωμένοι να μας αφήνουν να το αλλάξουμε με ότι ρούτερ θέλουμε σωστά;

https://techmaniacs.gr/router/
    Εχουμε σχετική συζήτηση εδώ

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Είδηση κιόλας στο main page.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είδηση κιόλας στο main page.
    Ναι ναι το είδα. Επιτέλους καλά νεα!

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112640/11255 D/U
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ
    Router
    pfsense & TG789vac rooted
    SNR / Attn
    15.4(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ναι ναι το είδα. Επιτέλους καλά νεα!

καλα;

δε αναφερει πουθενα ρυτά πως οι παροχοι ειναι υποχραιωμενοι να δινουν
    α) κωδικους προσβασης σε υπηρεσιες (τους κωδικους για το PPP και τη υπηρεσια του internet , τα SIP secrets (σε απλα ελληνικα τους κωδικους τηλεφωνιας ) για να λειτουργισει η υπηρεσια του τηλεφωνου
    Β) τις προδιαγραφες του δυκτιου :
    1.Προδιαγραφες για τη συνδεση internet (VPI/VCI , VlanID , MTU κτλ )
    2.Προδιαγραφες για τη συνδεση τηλεφωνου πανω απο το internet ( IMS servers , ports etc)
    3. Προδιαγραφες για τον bonding server σε περιπτωσεις hybrid προσβασης (DSL+LTE)
    κτλ
    οτι ειναι απαραιτητο γενικα , αν καποιος θελει να λειτουργησει με δικο του εξοπλησμο και εχει τις γνωσεις για να το ρυθμησει , να μπορει .

το φεκ οπως βγηκε απλα καθοριζει που τελειωνει το δημόσιο δυκτιο , σε καθε περιπτωση συνδεσης (FTTH , FTTC κτλ) μεχρι που ειναι το σημειο ευθηνης του παροχου. τιποτε παραπανω .
    για αυτο λεω πως ισως ειναι μια τρυπα στο νερο ...

Περιοχή
    Κυψέλη, Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps / 1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ΖΤΕ ZXHN F6600P
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από finos Εμφάνιση μηνυμάτων

καλα;

δε αναφερει πουθενα ρυτά πως οι παροχοι ειναι υποχραιωμενοι να δινουν
    α) κωδικους προσβασης σε υπηρεσιες (τους κωδικους για το PPP και τη υπηρεσια του internet , τα SIP secrets (σε απλα ελληνικα τους κωδικους τηλεφωνιας ) για να λειτουργισει η υπηρεσια του τηλεφωνου
    Β) τις προδιαγραφες του δυκτιου :
    1.Προδιαγραφες για τη συνδεση internet (VPI/VCI , VlanID , MTU κτλ )
    2.Προδιαγραφες για τη συνδεση τηλεφωνου πανω απο το internet ( IMS servers , ports etc)
    3. Προδιαγραφες για τον bonding server σε περιπτωσεις hybrid προσβασης (DSL+LTE)
    κτλ
    οτι ειναι απαραιτητο γενικα , αν καποιος θελει να λειτουργησει με δικο του εξοπλησμο και εχει τις γνωσεις για να το ρυθμησει , να μπορει .

το φεκ οπως βγηκε απλα καθοριζει που τελειωνει το δημόσιο δυκτιο , σε καθε περιπτωση συνδεσης (FTTH , FTTC κτλ) μεχρι που ειναι το σημειο ευθηνης του παροχου. τιποτε παραπανω .
    για αυτο λεω πως ισως ειναι μια τρυπα στο νερο ...
    Ερώτηση κάνω, γιατί δεν γνωρίζω. Συνηθίζεται ένα ΦΕΚ να αναφέρει τεχνικές προδιαγραφές, είτε για FTTH συνδέσεις, συνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος, κλπ.;

Σελ. 268 από 640 ΠρώτηΠρώτη ... 248258263266267268269270273278288 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία