Εξαιρούμε Inalan/HCN που ναι, έχουν συχνά προβλήματα αν και συνήθως όχι λόγω τομής κάποιας ίνας. Δεν το έγραψα στο προηγούμενο post μου αλλά το θεώρησα δεδομένο μιας και είμαστε σε topic των άλλων παρόχων. Η διαφωνία μου είναι καθαρά στο FTTH άλλων παρόχων VS χαλκός. Και απλώς δεν μπορώ να το πιστέψω ότι διαβάζω συγκεκριμένα εδώ μέσα ότι προτιμούν τον χαλκό επειδή έχει λιγότερες βλάβες. Άντε να πεις ότι είναι βαβούρα η εγκατάσταση, ίσως αυτό να στέκει κάπως.
Εμφάνιση 31-45 από 8239
Θέμα: Nova FTTH
-
12-03-22, 01:25 Απάντηση: Nova FTTH #31
-
12-03-22, 02:58 Απάντηση: Nova FTTH #32
Αν έχεις περίεργο στο κτίριο κόβεται εύκολα..
Από την άλλη αν μιλάμε για κάποιον τυχαίο, όσο εύκολα κόβει την ίνα, κόβει και το χαλκό από το box...
Για τα άλλα, όπως τα είπες..
*Ακόμη τίποτα σε εσένα; Ξεχασμένος ακόμη; Εγώ ναι....
- - - Updated - - -
Μα για τη βαβούρα είπαμε... Δεν είπαμε ότι ο χαλκός είναι ανώτερος και ότι έχει λιγότερες βλάβες..
*Μιλάω για εμένα..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 12-03-22 στις 04:03.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
12-03-22, 03:34 Απάντηση: Nova FTTH #33
ολλα τα ωραια ( ONT ) δε κρατανε για παντα .
Πολυ πολυ κακο αυτο που μαθαμε για all in one λυση ... νομιζω η Nova θα πρεπει να ειναι παραδειγμα προς αποφυγη ..
ας ελπισουμε δε θα ακολουθησουν οι αλλοι
-
12-03-22, 08:45 Απάντηση: Nova FTTH #34
δεν ξέρω τι γίνετε σε περίπτωση, πχ ενός καύσωνα, αν μια καμπινα η κάποιο κουτί εξωτερικά κάποιας οικοδομής ,είναι εκτεθειμένο πολλες ώρες σε έναν καύσωνα αν παθαίνουν ζημιά οι οπτικές ίνες , πχ να λιώσουν από την ζεστή (ακραίο αυτό), οι οπτικές ίνες σε διαφορά θερμοκρασίας κρύο ζεστή έχουν συστολή διαστολή
-
12-03-22, 08:49 Απάντηση: Nova FTTH #35
Μα ΤΙ ΛΕΣ? Εδω την παλευει ενεργος εξοπλισμος μεσα σε κουτια με ανεμιστηρες, και θα εχει προβλημα το γυαλι? Δεν γινεται απολυτως τιποτε.
Εκτος αν ο καυσωνας φτασει τους 150 βαθμους, οπότε και πάλι λίγο θα σε ενδιαφέρει.
Οσο για σας που ζοριζεστε με την εγκατασταση, δεν θα σας βαλει κανενας να σκαψετε, ελεος καπου με τον καλό χαλκό. (που αμα σας πει κανενας οτι θελει ξηλωμα και αντικατασταση θα πρέπει να τον πληρώσετε τσεπη)
-
12-03-22, 08:52 Απάντηση: Nova FTTH #36
οι καμπινες οπτικών ινών δεν έχουν ενεργό εξοπλισμό
-
12-03-22, 08:55 Απάντηση: Nova FTTH #37
Γιατι ποιος ειπε οτι εχουν?
Ξαναδιαβασε τι εγραψα..
-
12-03-22, 12:43 Απάντηση: Nova FTTH #38
-
12-03-22, 12:52 Απάντηση: Nova FTTH #39
επειδή αναφέρεις αυτό, (Εδώ την παλευει ενεργος εξοπλισμος μεσα σε κουτια με ανεμιστηρες) ελεγα μην νομίζεις ότι έχουν, επίσης άλλοι είναι υπερ του χαλκού, και εγώ άμα ήμουν από τους τυχερούς να έχω, vdsl καμπίνα πολύ κοντά μου, για να μπορώ να έχω ανετα, τα 100 η τα 200 υπερ. του χαλκού θα ήμουν
-
12-03-22, 13:15 Απάντηση: Nova FTTH #40
-
12-03-22, 15:27 Απάντηση: Nova FTTH #41
-
12-03-22, 19:18 Απάντηση: Nova FTTH #42
-
12-03-22, 21:29 Απάντηση: Nova FTTH #43
-
12-03-22, 21:41 Απάντηση: Nova FTTH #44
Από τι βλέπω από το site τίς Nokia βλέπω κι κάποια sfp module κρίμας όπου κάποιος ISP δεν τα έχει προτιμήσει να τα κουμπόνουμε σε Mikrotik,Ubi ή Avm κι να ησυχάσουμε από 30 συσκευές!!!
https://www.nokia.com/networks/products/fiber-ont/
-
12-03-22, 21:58 Απάντηση: Nova FTTH #45
Ίσως αν τους ζητηθεί να το παρέχουν, αλλά μετά θα μπλέκεις με την τηλεφωνία και την τηλεόραση, θα χρειαστείς το router του παρόχου σε bridge mode και να τους περνάς τα σχετικά VLAN
<--Εξαιρετικό webcomic με κατεστραμμένο D&D χιούμορ!!!
XKCD: Wikipedia trivia: if you take any article, click on the first link in the article text not in parentheses or italics, and then repeat, you will eventually end up at Philosophy
Bookmarks