Σελ. 504 από 649 ΠρώτηΠρώτη ... 484494499502503504505506509514524 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 7.546-7.560 από 9732

Θέμα: Nova FTTH

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    45000/9500
    ISP
    Wind
    Router
    Zyxel
    SNR / Attn
    6(dB) / 11.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπα, στην Nova FTTH δεν παρατηρώ κάποια καθυστέρηση σε site ή εφαρμογή...
    Αρα μάλλον εχει κατι η γραμμή μου? Γινεται αυτο σε ftth? Με vdsl 50 δε θυμαμαι να ειχα τετοια προβληματα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Aggelos_VDSL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρα μάλλον εχει κατι η γραμμή μου? Γινεται αυτο σε ftth? Με vdsl 50 δε θυμαμαι να ειχα τετοια προβληματα
    Εάν βλέπεις συστηματικά φουλ download/upload δεν έχει σφάλμα η γραμμή.
    Πιθανόν κάποια παροδική συμφόρηση, είτε κοντά σου, είτε και μακρύτερα.

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Aggelos_VDSL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια μόνο εμενα αργουν να φορτώσουν βιντεο, εφαρμογες οπως τικτοκ, να σταλθουν μηνύματα στο ινσταγκραμ ενω η ταχυτητα σταθερα 100?
    σε τι συσκευη ?
    The gr81 .

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Τις τελευταίες ημέρες και εγώ παρατηρώ το ίντερνετ σαν να σέρνεται...
    Δεν είναι κάτι το έντονο βέβαια και οι ταχύτητες είναι οκ...
    Απλά μερικές φορές οι σελίδες αργούν να φορτώσουν και μερικές εφαρμογές το ίδιο και φαίνεται σαν να μην έχεις ίντερνετ..
    Υπέθεσα ότι είχε κολλήσει το ρούτερ και έκανα ρεσταρτ...
    Δεν ξέρω... Όπως είπα, δεν είναι έντονο...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Έγινε σήμερα η αλλαγή από cosmote σε nova 1000 σε υποδομη vodafone. Είχαν πει θα έρθει τεχνικός για την σύνδεση. Τελικά ήρθε ένα sms απλά και έπεσε το ίντερνετ από cosmote! Τα σύνδεσα μόνος τελικά και όλα δουλεύουν ρολόι. Bufferload με cosmote ήταν Grade C για κάποιο λόγο μόνιμα.
    Η γραμμή τερματίζει 960 λόγο κάρτας δικτύου του pc.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails IMG_20240831_110840.jpg  

IMG_20240831_110808.jpg  

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Just for the record το fast δεν έχει πολύ ακρίβεια σε αυτά που δείχνει...

Φορητότητα έκανες να υποθέσω ε;
    Την οριζόντια την είχες ήδη...
    Σωστά;
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Ναι απλά φορητότητα. Δευτέρα έκανα την αίτηση σήμερα ολοκληρώθηκε. Με πήρε και ο ΟΤΕ για να κάνω ανανέωση σε αυτούς αντί να φύγω και μου δίναν 5 μήνες δώρο τα πάγια αλλά μετά πήγαινα στην νέα τιμή 53,90€ για την αντίστοιχη γραμμή.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    370/250
    ISP
    Nova
    Router
    NOKIA G-2425G-A
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SirionX Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι απλά φορητότητα. Δευτέρα έκανα την αίτηση σήμερα ολοκληρώθηκε. Με πήρε και ο ΟΤΕ για να κάνω ανανέωση σε αυτούς αντί να φύγω και μου δίναν 5 μήνες δώρο τα πάγια αλλά μετά πήγαινα στην νέα τιμή 53,90€ για την αντίστοιχη γραμμή.
    Εντυπωσιακό.
    Στην περίπτωση μου συνεβη το εξης σε καταστημα Cosmote:
    -Είμαι στην Νοβα αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από την τιμή που μου δίνουν για ανανέωση και αναζητώ προσφορές από άλλους παροχους
    -Μπορούμε να σας δώσουμε την 300αρα με 37,90
    -Έχω προσφορα απο Vodafone στα 29,90 με 2 πάγια δώρο για την 300αρα
    -Ε, πηγαινετε στην Vodafone τότε....
    -Ούτε κάποιο πάγιο δώρο;
    -Γιατί να σας δώσουμε δώρο;

Όπως θα έλεγε και η Κοσιωνη, ε νομίζω δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε άλλο την κουβέντα...
    ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Rezwalker Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντυπωσιακό.
    Στην περίπτωση μου συνεβη το εξης σε καταστημα Cosmote:
    -Είμαι στην Νοβα αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από την τιμή που μου δίνουν για ανανέωση και αναζητώ προσφορές από άλλους παροχους
    -Μπορούμε να σας δώσουμε την 300αρα με 37,90
    -Έχω προσφορα απο Vodafone στα 29,90 με 2 πάγια δώρο για την 300αρα
    -Ε, πηγαινετε στην Vodafone τότε....
    -Ούτε κάποιο πάγιο δώρο;
    -Γιατί να σας δώσουμε δώρο;

Όπως θα έλεγε και η Κοσιωνη, ε νομίζω δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε άλλο την κουβέντα...
    Βρίσκομαι σε παρόμοια κατάσταση με Nova VDSL.
    Απόλυτα δυσαρεστημένος από την κατάσταση π επικρατεί και την αφοσίωση της Τεχνικής Υποστήριξης να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να ΜΗΝ λυθεί το πρόβλημα.
    Τρέχει επίσημο αίτημα/παράπονο που άνοιξα για να καταγγείλω τη σύμβαση μόλις περάσει 30ήμερο.

Σκεφτόμουν μήπως ζητήσω να με γυρίσουν σε FTTH μπας και βελτιωθούν τα πράγματα, αλλά μου είπαν ότι δεν είμαι εντός του δικτύου FTTH Nova και συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι καθόλου ενημερωμένος τί παίζει με FTTH...
    (η πολυκατοικία έχει εγκατάσταση Cosmote και νόμιζα ότι θα την νοικιάζουν όπως γινόταν και με τις καμπίνες σε VDSL αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν είναι έτσι τα πράγματα γιατί ποιός νοιάζεται για τον καταναλωτή... μονοπώλια μέχρι να δύσει ο ήλιος!)

Τώρα σκεφτόμουν κι εγώ να ζητήσω καμιά προσφορά από Cosmote δεδομένου ότι έχει εγκατάσταση η πολυκατοικία με την ελπίδα ότι ίσως πάρω καλύτερη τιμή απ την διαφημιζόμενη...
    Η εμπειρία που περιγράφεις είναι από κατάστημα ή πήρες σε κάποιο τμήμα προσφορών?
    Γιατί σε καταστήματα "παραδοσιακά" νομίζω ούτε επίγνωση έχουν ούτε δικαιοδοσία για να κάνουν προσφορά.

---

Και γενικότερη ερώτηση προς όλους, τί ακριβώς παίζει με τις εγκαταστάσεις οπτικών? Υπάρχει κάποιο thread που να μπορώ να διαβάσω για να καταλάβω?
    Άμα έχει βάλει η πολυκατοικία ήδη Cosmote, έχει "κλειδώσει" η πολυκατοικία? Ή μπορεί να περάσει 2η εταιρεία?
    Έχω καταλάβει καλά ότι δεν νοικιάζονται μεταξύ παρόχων οι εγκαταστάσεις οπτικών ινών?

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    370/250
    ISP
    Nova
    Router
    NOKIA G-2425G-A
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jokio Εμφάνιση μηνυμάτων

Τώρα σκεφτόμουν κι εγώ να ζητήσω καμιά προσφορά από Cosmote δεδομένου ότι έχει εγκατάσταση η πολυκατοικία με την ελπίδα ότι ίσως πάρω καλύτερη τιμή απ την διαφημιζόμενη...
    Η εμπειρία που περιγράφεις είναι από κατάστημα ή πήρες σε κάποιο τμήμα προσφορών?
    Γιατί σε καταστήματα "παραδοσιακά" νομίζω ούτε επίγνωση έχουν ούτε δικαιοδοσία για να κάνουν προσφορά.
    Η σχετική εμπειρία συνέβη σε κατάστημα Cosmote. Εντάξει, είχα επίγνωση πριν πάω ότι θα ακούσω υψηλότερες τιμές από τον ανταγωνισμό, αλλά δεν φανταζόμουν γενικότερα τέτοιου είδους πολιτική....
    ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jokio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και γενικότερη ερώτηση προς όλους, τί ακριβώς παίζει με τις εγκαταστάσεις οπτικών? Υπάρχει κάποιο thread που να μπορώ να διαβάσω για να καταλάβω?
    Άμα έχει βάλει η πολυκατοικία ήδη Cosmote, έχει "κλειδώσει" η πολυκατοικία? Ή μπορεί να περάσει 2η εταιρεία?
    Έχω καταλάβει καλά ότι δεν νοικιάζονται μεταξύ παρόχων οι εγκαταστάσεις οπτικών ινών?
    Cosmote/Nova/Vodafone μπορεις να βαλεις με την ιδια υποδομη
    Απλα η Nova κανει λιγο τη δυσκολη για να μην πληρωνει προμηθεια στον ΟΤΕ. Οπότε στην τιμή που στο δικό της δικτυο δινει Gigabit, στου ΟΤΕ δινει 200 Mbps FTTH " Το Fiber Ultra αφορά στα προγράμματα Fiber 1 Giga ή Fiber 200, τα οποία παρέχουν ταχύτητες 1 Gbps μέσω FTTH τεχνολογίας από το δίκτυο Nova Fiber ή 200Mbps μέσω FTTH τεχνολογίας, αντίστοιχα, όπου είναι τεχνικά εφικτό."
    Oποτε κανε κι εσυ λιγο το δυσκολο και πηγαινε ΟΤΕ/Vodafone

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλα η Nova κανει λιγο τη δυσκολη για να μην πληρωνει προμηθεια στον ΟΤΕ. Οπότε στην τιμή που στο δικό της δικτυο δινει Gigabit, στου ΟΤΕ δινει 200 Mbps FTTH " Το Fiber Ultra αφορά στα προγράμματα Fiber 1 Giga ή Fiber 200, τα οποία παρέχουν ταχύτητες 1 Gbps μέσω FTTH τεχνολογίας από το δίκτυο Nova Fiber ή 200Mbps μέσω FTTH τεχνολογίας, αντίστοιχα, όπου είναι τεχνικά εφικτό."
    Δεν νομίζω ότι είναι και οι 3 "μεγάλες" παντού...σαν να έχουν "μοιράσει" τις περιοχές....στην πολυκατοικία μου είχαμε κεντρική εγκατάσταση Cosmote και δυνατότητα επίσης για Wind/Nova. Η Vodafone που ήμουν εγώ έδινε τότε μόνο FTTC και όχι FTTH. Πήγα λοιπόν για 2 χρόνια Wind/Nova FTTH 100/10. Μετά ήρθε και η Ιναλαν, που είμαι τώρα. Επίσης είχα δυνατότητα και για HCN. Φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο σε ποια περιοχή είσαι και τι θέλεις.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Nova πλέον την έχω αποκλείσει.
    Ακόμα και λαμβάνοντας την τιμή υπόψη, άμα συνυπολογίσει κανείς την τιμή ενός router, γιατί τα καρακλειδωμένα τούβλα που παρέχουν δεν είναι σοβαρή λύση, είναι συγκρίσιμη με τις άλλες.
    Επίσης νομίζω είναι οι μόνοι που ακόμα δίνουν WiFi 5...

Ιδανικά θα ήθελα να πάω σε Cosmote, αλλά λίγο π κοιτούσα τον τελευταίο μήνα για το πιο φθηνό FTTH Unlimited, κάθε βδομάδα ανεβάζουν τις τιμές (ίσως κακό timing? γιατί κάτι διάβασα για ημι-συμμετρικό upload από Σεπτέμβρη).
    Οπότε έριχνα μια ματιά και στους υπόλοιπους... Vodafone, Inalan κλπ.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από athkal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν νομίζω ότι είναι και οι 3 "μεγάλες" παντού...σαν να έχουν "μοιράσει" τις περιοχές....στην πολυκατοικία μου είχαμε κεντρική εγκατάσταση Cosmote και δυνατότητα επίσης για Wind/Nova. Η Vodafone που ήμουν εγώ έδινε τότε μόνο FTTC και όχι FTTH.
    Ήταν απόφαση της Vodafone να μην δινει διαθεσιμότητα στη συγκεκριμένη δ/νση.
    Γενικά η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί οι 3 μπορούν να δώσουν διαθεσιμότητα όπου έχει υποδομή ένας απο τους 3.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Ήταν απόφαση της Vodafone να μην δινει διαθεσιμότητα στη συγκεκριμένη δ/νση.
    Γενικά η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί οι 3 μπορούν να δώσουν διαθεσιμότητα όπου έχει υποδομή ένας απο τους 3.
    Αυτό..
    Απλά στο ξεκίνημα και για κάποιο διάστημα, η βονταφον έδινε FTTH μόνο πάνω από δική της υποδομή.

Σελ. 504 από 649 ΠρώτηΠρώτη ... 484494499502503504505506509514524 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία