Εμφάνιση 7.546-7.560 από 9732
Θέμα: Nova FTTH
-
30-08-24, 21:42 Re: Απάντηση: Nova FTTH #7546
-
30-08-24, 22:36 Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova FTTH #7547
-
31-08-24, 00:18 Απάντηση: Re: Nova FTTH #7548
-
31-08-24, 06:50 Απάντηση: Nova FTTH #7549
Τις τελευταίες ημέρες και εγώ παρατηρώ το ίντερνετ σαν να σέρνεται...
Δεν είναι κάτι το έντονο βέβαια και οι ταχύτητες είναι οκ...
Απλά μερικές φορές οι σελίδες αργούν να φορτώσουν και μερικές εφαρμογές το ίδιο και φαίνεται σαν να μην έχεις ίντερνετ..
Υπέθεσα ότι είχε κολλήσει το ρούτερ και έκανα ρεσταρτ...
Δεν ξέρω... Όπως είπα, δεν είναι έντονο...-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
31-08-24, 12:54 Απάντηση: Nova FTTH #7550
Έγινε σήμερα η αλλαγή από cosmote σε nova 1000 σε υποδομη vodafone. Είχαν πει θα έρθει τεχνικός για την σύνδεση. Τελικά ήρθε ένα sms απλά και έπεσε το ίντερνετ από cosmote! Τα σύνδεσα μόνος τελικά και όλα δουλεύουν ρολόι. Bufferload με cosmote ήταν Grade C για κάποιο λόγο μόνιμα.
Η γραμμή τερματίζει 960 λόγο κάρτας δικτύου του pc.
-
31-08-24, 14:04 Απάντηση: Nova FTTH #7551
Just for the record το fast δεν έχει πολύ ακρίβεια σε αυτά που δείχνει...
Φορητότητα έκανες να υποθέσω ε;
Την οριζόντια την είχες ήδη...
Σωστά;-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
31-08-24, 14:56 Απάντηση: Nova FTTH #7552
Ναι απλά φορητότητα. Δευτέρα έκανα την αίτηση σήμερα ολοκληρώθηκε. Με πήρε και ο ΟΤΕ για να κάνω ανανέωση σε αυτούς αντί να φύγω και μου δίναν 5 μήνες δώρο τα πάγια αλλά μετά πήγαινα στην νέα τιμή 53,90€ για την αντίστοιχη γραμμή.
-
31-08-24, 15:17 Απάντηση: Nova FTTH #7553
Εντυπωσιακό.
Στην περίπτωση μου συνεβη το εξης σε καταστημα Cosmote:
-Είμαι στην Νοβα αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από την τιμή που μου δίνουν για ανανέωση και αναζητώ προσφορές από άλλους παροχους
-Μπορούμε να σας δώσουμε την 300αρα με 37,90
-Έχω προσφορα απο Vodafone στα 29,90 με 2 πάγια δώρο για την 300αρα
-Ε, πηγαινετε στην Vodafone τότε....
-Ούτε κάποιο πάγιο δώρο;
-Γιατί να σας δώσουμε δώρο;
Όπως θα έλεγε και η Κοσιωνη, ε νομίζω δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε άλλο την κουβέντα...ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ
-
31-08-24, 18:16 Απάντηση: Nova FTTH #7554
Βρίσκομαι σε παρόμοια κατάσταση με Nova VDSL.
Απόλυτα δυσαρεστημένος από την κατάσταση π επικρατεί και την αφοσίωση της Τεχνικής Υποστήριξης να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να ΜΗΝ λυθεί το πρόβλημα.
Τρέχει επίσημο αίτημα/παράπονο που άνοιξα για να καταγγείλω τη σύμβαση μόλις περάσει 30ήμερο.
Σκεφτόμουν μήπως ζητήσω να με γυρίσουν σε FTTH μπας και βελτιωθούν τα πράγματα, αλλά μου είπαν ότι δεν είμαι εντός του δικτύου FTTH Nova και συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι καθόλου ενημερωμένος τί παίζει με FTTH...
(η πολυκατοικία έχει εγκατάσταση Cosmote και νόμιζα ότι θα την νοικιάζουν όπως γινόταν και με τις καμπίνες σε VDSL αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν είναι έτσι τα πράγματα γιατί ποιός νοιάζεται για τον καταναλωτή... μονοπώλια μέχρι να δύσει ο ήλιος!)
Τώρα σκεφτόμουν κι εγώ να ζητήσω καμιά προσφορά από Cosmote δεδομένου ότι έχει εγκατάσταση η πολυκατοικία με την ελπίδα ότι ίσως πάρω καλύτερη τιμή απ την διαφημιζόμενη...
Η εμπειρία που περιγράφεις είναι από κατάστημα ή πήρες σε κάποιο τμήμα προσφορών?
Γιατί σε καταστήματα "παραδοσιακά" νομίζω ούτε επίγνωση έχουν ούτε δικαιοδοσία για να κάνουν προσφορά.
---
Και γενικότερη ερώτηση προς όλους, τί ακριβώς παίζει με τις εγκαταστάσεις οπτικών? Υπάρχει κάποιο thread που να μπορώ να διαβάσω για να καταλάβω?
Άμα έχει βάλει η πολυκατοικία ήδη Cosmote, έχει "κλειδώσει" η πολυκατοικία? Ή μπορεί να περάσει 2η εταιρεία?
Έχω καταλάβει καλά ότι δεν νοικιάζονται μεταξύ παρόχων οι εγκαταστάσεις οπτικών ινών?
-
31-08-24, 18:54 Απάντηση: Nova FTTH #7555
-
31-08-24, 18:59 Απάντηση: Nova FTTH #7556
Cosmote/Nova/Vodafone μπορεις να βαλεις με την ιδια υποδομη
Απλα η Nova κανει λιγο τη δυσκολη για να μην πληρωνει προμηθεια στον ΟΤΕ. Οπότε στην τιμή που στο δικό της δικτυο δινει Gigabit, στου ΟΤΕ δινει 200 Mbps FTTH " Το Fiber Ultra αφορά στα προγράμματα Fiber 1 Giga ή Fiber 200, τα οποία παρέχουν ταχύτητες 1 Gbps μέσω FTTH τεχνολογίας από το δίκτυο Nova Fiber ή 200Mbps μέσω FTTH τεχνολογίας, αντίστοιχα, όπου είναι τεχνικά εφικτό."
Oποτε κανε κι εσυ λιγο το δυσκολο και πηγαινε ΟΤΕ/Vodafone
-
31-08-24, 19:17 Απάντηση: Nova FTTH #7557
Δεν νομίζω ότι είναι και οι 3 "μεγάλες" παντού...σαν να έχουν "μοιράσει" τις περιοχές....στην πολυκατοικία μου είχαμε κεντρική εγκατάσταση Cosmote και δυνατότητα επίσης για Wind/Nova. Η Vodafone που ήμουν εγώ έδινε τότε μόνο FTTC και όχι FTTH. Πήγα λοιπόν για 2 χρόνια Wind/Nova FTTH 100/10. Μετά ήρθε και η Ιναλαν, που είμαι τώρα. Επίσης είχα δυνατότητα και για HCN. Φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο σε ποια περιοχή είσαι και τι θέλεις.
-
31-08-24, 19:35 Απάντηση: Nova FTTH #7558
Nova πλέον την έχω αποκλείσει.
Ακόμα και λαμβάνοντας την τιμή υπόψη, άμα συνυπολογίσει κανείς την τιμή ενός router, γιατί τα καρακλειδωμένα τούβλα που παρέχουν δεν είναι σοβαρή λύση, είναι συγκρίσιμη με τις άλλες.
Επίσης νομίζω είναι οι μόνοι που ακόμα δίνουν WiFi 5...
Ιδανικά θα ήθελα να πάω σε Cosmote, αλλά λίγο π κοιτούσα τον τελευταίο μήνα για το πιο φθηνό FTTH Unlimited, κάθε βδομάδα ανεβάζουν τις τιμές (ίσως κακό timing? γιατί κάτι διάβασα για ημι-συμμετρικό upload από Σεπτέμβρη).
Οπότε έριχνα μια ματιά και στους υπόλοιπους... Vodafone, Inalan κλπ.
-
31-08-24, 22:12 Απάντηση: Nova FTTH #7559
-
01-09-24, 01:40 Απάντηση: Nova FTTH #7560
Bookmarks