Σελ. 541 από 650 ΠρώτηΠρώτη ... 521531536539540541542543546551561 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 8.101-8.115 από 9750

Θέμα: Nova FTTH

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Totti10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nova 300αρα με EON+ μαζι με τα καναλια cosmote sports στα 59€ εδωσαν προσφορα σε φιλαρακι μου για φορητότητα απο cosmote
    Το ίδιο έδιναν και σε μένα πήγα σήμερα από κατάστημα νόβα, αλλά έβαλα 200αρα με 54€ το μήνα. Μπορεί ίσως όταν ενεργοποιηθεί να το γυρίσω σε 300αρα αλλά δεν την χρειάζομαι κιόλας.. Με 6 πάγια δώρο κιόλας έγινε το συμβόλαιο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DejaVu__ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ίδιο έδιναν και σε μένα πήγα σήμερα από κατάστημα νόβα, αλλά έβαλα 200αρα με 54€ το μήνα. Μπορεί ίσως όταν ενεργοποιηθεί να το γυρίσω σε 300αρα αλλά δεν την χρειάζομαι κιόλας.. Με 6 πάγια δώρο κιόλας έγινε το συμβόλαιο.
    Στην 300αρα σου εδιναν παλι παγια δωρο;;;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Totti10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην 300αρα σου εδιναν παλι παγια δωρο;;;
    Λογικά ναι.. Νομίζω σε όλες μου έδινε 6 δώρο. 5 ευρώ ήταν η διαφορά στο μήνα 200αρα με 300αρα αλλά λέω το ίδιο πράγμα είναι, δεν την χρειάζομαι για τώρα οπότε έκανα 200αρα.. Απλά μου είπε ότι όποτε θες γίνεται αναβάθμιση σε 300αρα ή και παραπάνω απλά πάρε με τηλ, και δεν νομίζω να χάνω τα πάγια..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DejaVu__ : 15-10-24 στις 16:05.

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΘΕΡΜΗ
    Router
    HG8145X6-10
    Χαίρεται, ελπίζω να βρούμε σύντομα Nova_admin password για το HG8145X6-10 γιατί δυστυχώς η υποστήριξη της Nova βάζει άτομα με λίγες γνώσεις και δεν καταλαβαίνουν καν τι είναι το bridge wan. Χαράμισα στην κυριολεξία 1 ώρα και 10 λεπτά συνομιλώντας και αλλάζοντας άτομα για να μου κάνουν το ανωτέρω σε μία πόρτα καταλήγοντας ότι ο χρήστης user δεν έχει κανέναν περιορισμό σύμφωνα με το τεχνικό τους τμήμα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος batouska : 15-10-24 στις 21:14.

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    200 FTTH + τηλεοραση full pack = 50 €

+5 € multiview 2ος αποκωδικοποιητης .
    και επειδη εχουμε και το APP στην smart , συνολικα εχουμε 3 θεασεις .
    The gr81 .

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατανοώ την οπτική σου, αλλά σε αυτό μου φαίνεται πιο λογική η προσέγγιση του παρόχου. Δεν έχει να κάνει με τη Nova καθεαυτή, αλλά με τον συγκεκριμένο εργολάβο που δραστηριοποιείται στην περιοχή σου. Εμένα πχ ήταν ο ίδιος εργολάβος με τα ίδια υλικά και τεχνικές τόσο για για Cosmote όσο και για Nova. Ούτε αυτός είχε splicer, έβαζε μόνο προτερματισμένα καλώδια Huawei, και μάλιστα αρκετά άτεχνα.
    Από τη στιγμή που δεν χρεώνουν την οριζόντια (όπως έκαναν παλιότερα) και δεδομένου ότι υπάρχει και το πρόγραμμα Smart Readiness που επιδοτεί την εγκατάσταση οριζόντιας καλωδίωσης οπτικής ίνας, δεν μου φαίνεται παράλογο να σε παραπέμψουν σε ιδιώτη, εφόσον η δική τους εγκατάσταση δεν σε ικανοποιεί. Πάντως και το κουμπωτό/βιδωτό βύσμα, αν και υποδεέστερο, θεωρείται εντός προδιαγραφών.
    Εμένα όπως είπα μου πέρασαν βιδωτά φισακια και μέσα και έξω στο floor box αν το λέω καλά..
    Δηλαδή ο τερματισμός της ίνας έγινε μπροστά μου..
    Μάλιστα το παιδί που έστειλε ο εργολάβος, γιατί νεαρό παιδί ήταν και όχι τεχνικός, όπως ο ίδιος μου είπε κάνει αυτή τη δουλειά επειδή του άρεσε, την έμαθε και τη κάνει χωρίς πτυχίο... Αν αυτό σημαίνει κάτι...
    Σε κάθε περίπτωση τη δουλειά την έκανε οκ με καναλακι στο διάδρομο, σιλικόνη για κλείσιμο της τρύπας, όλα οκ...
    Το μόνο μείον ότι τότε η Νόβα δεν έβαζε πριζακι και μου έμειναν δύο μικρές οπτικές κουλούρες μέσα που τις μάζεψα προσεκτικά γύρω από το ρούτερ...
    Πέρασε πρώτα λοιπόν την ίνα από ένα μεταλλικό κουτί και μετά την έβαλε στο φις...
    Μάλιστα εκείνη την ημέρα είχε ξεχάσει και το analyzer σε προηγούμενο πελάτη που κάλεσε μπροστά μου να του πει ότι το ξέχασε και θα περάσει να το πάρει....
    Και δεν μου μέτρησε τη γραμμή...
    Παρά την κούμπωσε στο ρούτερ και τσεκαρε λαμπάκια και στατιστικά και μου είπε ότι είναι οκ....
    Δηλαδή το ρούτερ έγινε το analyzer του εκείνη τη στιγμή...
    Αυτά...
    Πάντως αυτό με τα έτοιμα καλώδια που περνάνε είναι άλλο φρούτο φαίνεται...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από antonis_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς.
    Επειδή στο φαντασιακό υπάρχει η αίσθηση ότι με τον ΟΤΕ δια μαγείας υπάρχουν λύσεις δια πάσαν νόσον,
    θέλω πολύ να δω το φίλο να αιτηθεί FTTH στον ΟΤΕ,
    να του έρθουν τα ίδια συνεργεία που του ήρθαν με τη Nova,
    και μετά να παίρνει τηλέφωνα την υποστήριξη του ΟΤΕ να τους λέει πόσο σοβαρή εταιρεία είναι...

Τέλος πάντων υπάρχει για όλους ένα μητρώο με εγκαταστάτες οπτικών ινών,
    το βρίσκετε στο σύνδεσμο
    https://smartreadiness.gov.gr/egkatastates
    έχει ονοματεπώνυμα και στοιχεία επικοινωνίας ανά περιοχή
    και εγώ στη μεγάλη ανάγκη αυτό που θα έκανα
    θα επικοινωνούσα για το πρόβλημα απευθείας πρώτα με εγκαταστάστες αν αναλαμβάνουν και συνεργάζονται με τον συγκεκριμένο πάροχο για οριζόντια εγκατάσταση,
    και έπειτα θα έκανα μια κρούση εκ νέου στον πάροχο επανερχόμενος με το πλήρες ιστορικό της αίτησης.
    Αυτά μπας και δίνουμε καμία λύση στο τέλος.
    Αυτό που προτείνεις είναι η καλύτερη λύση που έχει ο φίλος πιστεύω και εγώ αφού υπάρχει και λίστα με τα συνεργεία...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 15-10-24 στις 17:52.
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    ZTE H288A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως και το κουμπωτό/βιδωτό βύσμα, αν και υποδεέστερο, θεωρείται εντός προδιαγραφών.
    Μα ακόμη κι αυτά θέλουν κάποια εργαλεία/υλικά για κοπή και απογύμνωση της ίνας, μέτρηση εξασθένησης κλπ και από ότι κατάλαβα του είπαν πως ούτε κι αυτά υπάρχουν. Δλδ ο εργολάβος της περιοχής έρχεται με ένα δράπανο και προτερματισμένα καλώδια οπτικής σε διάφορα μεγέθη για την οριζόντια;
    "... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
    ----
    Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
    It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από frap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα ακόμη κι αυτά θέλουν κάποια εργαλεία/υλικά για κοπή και απογύμνωση της ίνας, μέτρηση εξασθένησης κλπ και από ότι κατάλαβα του είπαν πως ούτε κι αυτά υπάρχουν. Δλδ ο εργολάβος της περιοχής έρχεται με ένα δράπανο και προτερματισμένα καλώδια οπτικής σε διάφορα μεγέθη για την οριζόντια;
    Ναι, πλέον στις πιο πολλές περιπτώσεις που έχω συναντήσει/μιλήσει εγώ τόσο ΟΤΕ όσο και Nova έχουν το κιτ της Huawei με έτοιμες κουλούρες της "διάφανης" ίνας, τα εργαλεία για να την περάσουν "κολλητή", και την πρίζα που αποθηκεύεται η κασέτα με το περίσσευμα.
    Σε εμένα πάντως είχαν μετρητή, τόσο του ΟΤΕ όσο και της Nova, αν και στην ανάγκη και το ONT/router κάνει. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις πιστοποίηση της γραμμής με αυτή τη μέτρηση. Πλέον πολλές οριζόντιες ο ΟΤΕ τις κάνει με δικούς του τεχνικούς και δικά του εργαλεία, αλλά αυτοί είναι λίγο πιο περιορισμένοι σε δύσκολα περάσματα ή τρυπήματα γιατί δεν έχουν πολλά εργαλεία για μερεμέτια.

Περιοχή
    Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Path Level
    Interleaved
    Να ρωτήσω γιατί δεν ξέρω. Η ίνα στην άκρη της, έχει κάποιο βύσμα για να περάσει από τον τοίχο; Άρα αναγκαστικά θα γίνει λίγο πιο μεγάλη τρύπα για να περάσει και το βύσμα; Ενώ αν τερματίζονταν μετά μέσα στο σπίτι θα γινόταν μικρότερη τρύπα στον τοίχο; Έχει λογική αυτό;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από esertas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτήσω γιατί δεν ξέρω. Η ίνα στην άκρη της, έχει κάποιο βύσμα για να περάσει από τον τοίχο; Άρα αναγκαστικά θα γίνει λίγο πιο μεγάλη τρύπα για να περάσει και το βύσμα; Ενώ αν τερματίζονταν μετά μέσα στο σπίτι θα γινόταν μικρότερη τρύπα στον τοίχο; Έχει λογική αυτό;
    Υπάρχουν δύο επιλογές για τον εγκαταστάτη:

είτε θα έχει κουλούρα την ίνα, θα τη φέρει στα σωστά μέτρα όπου θα την κόψει,
    και στο τέλος θα φορέσει τα βύσματα
    (και όλο αυτό σημαίνει πως δε χρειάζεται να ανοίγει μεγάλες τρύπες και μεγάλα κανάλια, αλλά - ιδανικά για έναν επαγγελματία - χρειάζεται κατάλληλο και ίσως ακριβό εξοπλισμό μαζί με κάποια δεξιοτεχνία)

είτε θα έχει έτοιμες ίνες με βύσματα σε κανά δυο έτοιμα μεγέθη, και όποιον πάρει ο Χάρος από τα περισσεύματα και τα ελλείμματα
    (και όλο αυτό σημαίνει μαζί πως χρειάζεται να ανοίγει μεγαλύτερες τρύπες και μεγαλύτερα κανάλια, αλλά αυτού του είδους την «τέχνη» εύκολα μπορεί να την κάνει και ο Τσάκωνας).

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα παρατράγουδα έχω καταλάβει εγώ, όπου έρχεται ο άλλος τρελίτσα
    μόνο με ένα δράπανο κι ένα κατσαβίδι στο χέρι, δεν έχει ούτε ατσαλίνα
    και σου βγάζει πόρισμα ...ανεφικτότητα στην εγκατάσταση.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΙΓΑΛΕΩ
    https://nova.gr/wifi-6-router

Τι έχουμε εδώ? Ξερει κανείς τίποτα για αυτό?

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    FRITZ Mesh WiFi 6
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από miltaros Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://nova.gr/wifi-6-router

Τι έχουμε εδώ? Ξερει κανείς τίποτα για αυτό?
    Έχει ήδη γίνει αναφορά στο forum για WiFi 6 Router Huawei all-in-one (με ενσωματωμένο ONT), μοντέλο HG8145X6-10, που δίδεται στις FTTH συνδέσεις. Τελευταία η Nova στο λανσάρισμα WiFi 6 εξοπλισμού, πολύ μετά τις Cosmote & Vodafone...

Link κατασκευαστή
    Του κόσμου το στενό γεφύρι
    Θα το περάσουμε μαζί
    Θα 'ναι η καρδιά σου παραθύρι
    Τα λόγια σου παλιό κρασί

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΙΓΑΛΕΩ
    Είναι δωρεάν με σύνδεση Ftth;

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    FRITZ Mesh WiFi 6
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από miltaros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι δωρεάν με σύνδεση Ftth;
    Ναι, δωρεάν. Τώρα βέβαια που ξαναβλέπω τη σελίδα τους, γράφει "Γρηγορότερο, καλύτερο-στα προγράμματα ΕΟΝ"...Αν σε ενδιαφέρει, ρώτησε τους αν το δίνουν μόνο σε συνδυαστικά με τηλεόραση πακέτα ή γενικά σε όλα. Εκτός αν μπορεί να μας διαφωτίσει άλλο μέλος...
    Του κόσμου το στενό γεφύρι
    Θα το περάσουμε μαζί
    Θα 'ναι η καρδιά σου παραθύρι
    Τα λόγια σου παλιό κρασί

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Παιδιά, τελειωνει όπου να'ναι το 2χρονο του συμβολαίου. Θα πρέπει να αρχίσω να ψάχνομαι. Βλέπω το 1 gbit που'χω τώρα το'χουν πάει στα 48 ευρώ;

https://nova.gr/statheri-tilefonia/p...thero-internet
    For those who come after.

Σελ. 541 από 650 ΠρώτηΠρώτη ... 521531536539540541542543546551561 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία