Εμφάνιση 8.101-8.115 από 9750
Θέμα: Nova FTTH
-
15-10-24, 14:46 Τηλεμετρία μετρητών ρεύματος #8101
-
15-10-24, 15:24 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #8102
-
15-10-24, 15:55 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #8103
Λογικά ναι.. Νομίζω σε όλες μου έδινε 6 δώρο. 5 ευρώ ήταν η διαφορά στο μήνα 200αρα με 300αρα αλλά λέω το ίδιο πράγμα είναι, δεν την χρειάζομαι για τώρα οπότε έκανα 200αρα.. Απλά μου είπε ότι όποτε θες γίνεται αναβάθμιση σε 300αρα ή και παραπάνω απλά πάρε με τηλ, και δεν νομίζω να χάνω τα πάγια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DejaVu__ : 15-10-24 στις 16:05.
-
15-10-24, 16:44 Απάντηση: Nova FTTH #8104
Χαίρεται, ελπίζω να βρούμε σύντομα Nova_admin password για το HG8145X6-10 γιατί δυστυχώς η υποστήριξη της Nova βάζει άτομα με λίγες γνώσεις και δεν καταλαβαίνουν καν τι είναι το bridge wan. Χαράμισα στην κυριολεξία 1 ώρα και 10 λεπτά συνομιλώντας και αλλάζοντας άτομα για να μου κάνουν το ανωτέρω σε μία πόρτα καταλήγοντας ότι ο χρήστης user δεν έχει κανέναν περιορισμό σύμφωνα με το τεχνικό τους τμήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος batouska : 15-10-24 στις 21:14.
-
15-10-24, 16:45 Απάντηση: Τηλεμετρία μετρητών ρεύματος #8105
200 FTTH + τηλεοραση full pack = 50 €
+5 € multiview 2ος αποκωδικοποιητης .
και επειδη εχουμε και το APP στην smart , συνολικα εχουμε 3 θεασεις .The gr81 .
-
15-10-24, 17:45 Απάντηση: Nova FTTH #8106
Εμένα όπως είπα μου πέρασαν βιδωτά φισακια και μέσα και έξω στο floor box αν το λέω καλά..
Δηλαδή ο τερματισμός της ίνας έγινε μπροστά μου..
Μάλιστα το παιδί που έστειλε ο εργολάβος, γιατί νεαρό παιδί ήταν και όχι τεχνικός, όπως ο ίδιος μου είπε κάνει αυτή τη δουλειά επειδή του άρεσε, την έμαθε και τη κάνει χωρίς πτυχίο... Αν αυτό σημαίνει κάτι...
Σε κάθε περίπτωση τη δουλειά την έκανε οκ με καναλακι στο διάδρομο, σιλικόνη για κλείσιμο της τρύπας, όλα οκ...
Το μόνο μείον ότι τότε η Νόβα δεν έβαζε πριζακι και μου έμειναν δύο μικρές οπτικές κουλούρες μέσα που τις μάζεψα προσεκτικά γύρω από το ρούτερ...
Πέρασε πρώτα λοιπόν την ίνα από ένα μεταλλικό κουτί και μετά την έβαλε στο φις...
Μάλιστα εκείνη την ημέρα είχε ξεχάσει και το analyzer σε προηγούμενο πελάτη που κάλεσε μπροστά μου να του πει ότι το ξέχασε και θα περάσει να το πάρει....
Και δεν μου μέτρησε τη γραμμή...
Παρά την κούμπωσε στο ρούτερ και τσεκαρε λαμπάκια και στατιστικά και μου είπε ότι είναι οκ....
Δηλαδή το ρούτερ έγινε το analyzer του εκείνη τη στιγμή...
Αυτά...
Πάντως αυτό με τα έτοιμα καλώδια που περνάνε είναι άλλο φρούτο φαίνεται...
- - - Updated - - -
Αυτό που προτείνεις είναι η καλύτερη λύση που έχει ο φίλος πιστεύω και εγώ αφού υπάρχει και λίστα με τα συνεργεία...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 15-10-24 στις 17:52.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
15-10-24, 17:46 Απάντηση: Nova FTTH #8107
Μα ακόμη κι αυτά θέλουν κάποια εργαλεία/υλικά για κοπή και απογύμνωση της ίνας, μέτρηση εξασθένησης κλπ και από ότι κατάλαβα του είπαν πως ούτε κι αυτά υπάρχουν. Δλδ ο εργολάβος της περιοχής έρχεται με ένα δράπανο και προτερματισμένα καλώδια οπτικής σε διάφορα μεγέθη για την οριζόντια;
"... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
----
Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!
-
15-10-24, 20:57 Απάντηση: Nova FTTH #8108
Ναι, πλέον στις πιο πολλές περιπτώσεις που έχω συναντήσει/μιλήσει εγώ τόσο ΟΤΕ όσο και Nova έχουν το κιτ της Huawei με έτοιμες κουλούρες της "διάφανης" ίνας, τα εργαλεία για να την περάσουν "κολλητή", και την πρίζα που αποθηκεύεται η κασέτα με το περίσσευμα.
Σε εμένα πάντως είχαν μετρητή, τόσο του ΟΤΕ όσο και της Nova, αν και στην ανάγκη και το ONT/router κάνει. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις πιστοποίηση της γραμμής με αυτή τη μέτρηση. Πλέον πολλές οριζόντιες ο ΟΤΕ τις κάνει με δικούς του τεχνικούς και δικά του εργαλεία, αλλά αυτοί είναι λίγο πιο περιορισμένοι σε δύσκολα περάσματα ή τρυπήματα γιατί δεν έχουν πολλά εργαλεία για μερεμέτια.
-
15-10-24, 21:30 Απάντηση: Nova FTTH #8109
Να ρωτήσω γιατί δεν ξέρω. Η ίνα στην άκρη της, έχει κάποιο βύσμα για να περάσει από τον τοίχο; Άρα αναγκαστικά θα γίνει λίγο πιο μεγάλη τρύπα για να περάσει και το βύσμα; Ενώ αν τερματίζονταν μετά μέσα στο σπίτι θα γινόταν μικρότερη τρύπα στον τοίχο; Έχει λογική αυτό;
-
15-10-24, 21:48 Απάντηση: Nova FTTH #8110
Υπάρχουν δύο επιλογές για τον εγκαταστάτη:
είτε θα έχει κουλούρα την ίνα, θα τη φέρει στα σωστά μέτρα όπου θα την κόψει,
και στο τέλος θα φορέσει τα βύσματα
(και όλο αυτό σημαίνει πως δε χρειάζεται να ανοίγει μεγάλες τρύπες και μεγάλα κανάλια, αλλά - ιδανικά για έναν επαγγελματία - χρειάζεται κατάλληλο και ίσως ακριβό εξοπλισμό μαζί με κάποια δεξιοτεχνία)
είτε θα έχει έτοιμες ίνες με βύσματα σε κανά δυο έτοιμα μεγέθη, και όποιον πάρει ο Χάρος από τα περισσεύματα και τα ελλείμματα
(και όλο αυτό σημαίνει μαζί πως χρειάζεται να ανοίγει μεγαλύτερες τρύπες και μεγαλύτερα κανάλια, αλλά αυτού του είδους την «τέχνη» εύκολα μπορεί να την κάνει και ο Τσάκωνας).
Και κάπου εδώ αρχίζουν τα παρατράγουδα έχω καταλάβει εγώ, όπου έρχεται ο άλλος τρελίτσα
μόνο με ένα δράπανο κι ένα κατσαβίδι στο χέρι, δεν έχει ούτε ατσαλίνα
και σου βγάζει πόρισμα ...ανεφικτότητα στην εγκατάσταση.
-
16-10-24, 10:29 Απάντηση: Nova FTTH #8111
https://nova.gr/wifi-6-router
Τι έχουμε εδώ? Ξερει κανείς τίποτα για αυτό?
-
16-10-24, 10:38 Απάντηση: Nova FTTH #8112
Έχει ήδη γίνει αναφορά στο forum για WiFi 6 Router Huawei all-in-one (με ενσωματωμένο ONT), μοντέλο HG8145X6-10, που δίδεται στις FTTH συνδέσεις. Τελευταία η Nova στο λανσάρισμα WiFi 6 εξοπλισμού, πολύ μετά τις Cosmote & Vodafone...
Link κατασκευαστήΤου κόσμου το στενό γεφύρι
Θα το περάσουμε μαζί
Θα 'ναι η καρδιά σου παραθύρι
Τα λόγια σου παλιό κρασί
-
16-10-24, 11:02 Απάντηση: Nova FTTH #8113
Είναι δωρεάν με σύνδεση Ftth;
-
16-10-24, 12:11 Απάντηση: Nova FTTH #8114Του κόσμου το στενό γεφύρι
Θα το περάσουμε μαζί
Θα 'ναι η καρδιά σου παραθύρι
Τα λόγια σου παλιό κρασί
-
16-10-24, 12:42 Απάντηση: Nova FTTH #8115
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
Παιδιά, τελειωνει όπου να'ναι το 2χρονο του συμβολαίου. Θα πρέπει να αρχίσω να ψάχνομαι. Βλέπω το 1 gbit που'χω τώρα το'χουν πάει στα 48 ευρώ;
https://nova.gr/statheri-tilefonia/p...thero-internetFor those who come after.
Bookmarks