Σελ. 553 από 654 ΠρώτηΠρώτη ... 533543548551552553554555558563573 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 8.281-8.295 από 9796

Θέμα: Nova FTTH

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Πάντως χτες ήμουν σε ένα φίλο που του έκαναν την οριζόντια και έχει το συγκεκριμένο ρούτερ.
    500 άρα γραμμή και band steering ενεργό, κανένα θέμα με τεστ από κινητό.
    Κι εγώ κι αυτός όμως με wifi 6...
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί συνήθως όταν το κάνεις disable στα ISP routes, ταυτόχρονα τα χωρίζει σε 2 SSID, ένα 2.4 κι ένα 5Ghz.
    Κατά την γνώμη μου όταν θέλεις να δοκιμάσεις την μέγιστη ταχύτητα που μπορείς να πιάσεις με wifi (π.χ. στο κινητό) βάζεις κωδικό μόνο στο SSID με 5G και όχι στα 2.4 (γιατί καμιά φορά έχει την τάση να "αλλάζει" από 2.4 σε 5 και το ανάποδο). Μετά τις δοκιμές του βάζεις password και για 2.4.
    Επίσης στα 5G έχω 2 διαφορετικά SSIDs. Το ένα με Google DNS και το άλλο με του παρόχου.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από miltaros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σας ευχαριστω πολυ ολους αρχικα για την βοηθεια!! Το width παει στο αυτοματο για 80/160. Δυστυχως δεν εχει επιλογη να το βαλω η στο 80 η στο 160!! Εβγαλα το band steering!! Επισης εχω δυο δικτυα τοσο για το 2.4 οσο και το 5!! αλλαξα και καναλι ( θελει 10 λεπτα καθε φορα ωστε να εμφανιστει το wifi ) εφτασα τα 350 με αλλαγη καναλιου. Τωρα δοκιμαζω αλλο καναλι μπας και βελτιωθει λιγο ακομα!!
    Εγκατέστησε στο κινητό σου την εφαρμογή wifi analyzer, κάνε scan και δες τι παίζει από τους γύρω σε συχνότητες και βάλε άλλες. Στα 2.4g οι βασικές είναι οι 1, 6, 11 αλλά δεν υπάρχει θέμα να διαλέξεις οτιδήποτε από 1-13. Εγώ σπίτι παίζω 8 και 13 στα 2 AP μου χωρίς κανένα θέμα.
    Στα 5Ghz τα περισσότερα ρουτερ των provider είναι χαμηλά 36-48 οπότε μπορείς να διαλέξεις κάτι ποιο ψηλά και ας είναι DFS, εγώ με DFS παίζω χρόνια χωρίς θέμα.

Επίσης δες λίγο τις ανάγκες σου για σίγουρη πραγματική ταχύτητα, καλά τα 80/160/320mhz αλλά κάθε διπλασιασμός τρώει τα διπλά κανάλια. Εμένα προσωπικά τα 40mhz μου φτάνουν και μου δίνουν γύρω στα 200mbit σε 1x1 και 400σε 2x2.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί συνήθως όταν το κάνεις disable στα ISP routes, ταυτόχρονα τα χωρίζει σε 2 SSID, ένα 2.4 κι ένα 5Ghz.
    Δεν το ήξερα αυτό thx.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Ερώτηση..
    Όπως έχω πει ήδη μερικές φορές, έχω διαθέσιμη προσφορά ανανέωσης στο nova account για ανανέωση της 500αρας στα 26, τιμή που είχα ήδη....
    Αν τη χτυπήσω περίπου 5 μήνες πριν τη λήξη του παλιού συμβολαίου, θα υπάρχουν τίποτα ευτράπελα λέτε με ποινή πρόωρης λήξης κλπ; Να περιμένω να λήξει;
    Η ανανέωση θα μετρήσει από τώρα η από τη λήξη του παλιού;
    Έλεγα να πιέσω για κάνα δωρεάν μήνα η για τα 15 γιγα που δίνουν σε f2g αλλά μάλλον βαριέμαι να ασχοληθώ... Ήδη τους έστειλα ένα σχετικό μήνυμα και δεν πήρε κανείς πίσω... Οπότε τώρα που οι τιμές παίρνουν την ανιούσα, λέω να τη χτυπήσω τη προσφορά....
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Γεια σας παιδιά, είμαι καινούργιος εδώ και ζητώ συγγνώμη για την ενόχληση. Ήμουν στο εξωτερικό για αρκετό καιρό λόγω των σπουδών μου και τώρα επέστρεψα στο σπίτι της οικογένειάς μου. Δυστυχώς, χρησιμοποιώ ακόμα VDSL και η υποδομή μου πιθανότατα είναι FTTC. Πρόσφατα τοποθετήθηκαν νέες οπτικές ίνες στις πιο ενεργές περιοχές της πόλης. Πώς μπορώ να επιταχύνω τη διαδικασία και να μεταβώ σε FTTH; Πού μπορώ να κάνω αίτηση ή να στείλω επιστολή; Επειδή με αυτό το ίντερνετ δεν μπορώ να παίξω FPS παιχνίδια, το ανταγωνιστικό gaming δεν είναι διασκεδαστικό και θα τρελαθώ!

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερώτηση..
    Όπως έχω πει ήδη μερικές φορές, έχω διαθέσιμη προσφορά ανανέωσης στο nova account για ανανέωση της 500αρας στα 26, τιμή που είχα ήδη....
    Αν τη χτυπήσω περίπου 5 μήνες πριν τη λήξη του παλιού συμβολαίου, θα υπάρχουν τίποτα ευτράπελα λέτε με ποινή πρόωρης λήξης κλπ; Να περιμένω να λήξει;
    Έλεγα να πιέσω για κάνα δωρεάν μήνα η για τα 15 γιγα που δίνουν σε f2g αλλά μάλλον βαριέμαι να ασχοληθώ... Ήδη τους έστειλα ένα σχετικό μήνυμα και δεν πήρε κανείς πίσω... Οπότε τώρα που οι τιμές παίρνουν την ανιούσα, λέω να τη χτυπήσω τη προσφορά....
    Λογικά θα ανανεωθεί με το νέο συμβόλαιο μέχρι να λήξει, καλή είναι η τιμή πάντως και κουπόνι δεν παίρνεις οπότε δεν νομίζω να πέσουν οι τιμές γενικά.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΙΓΑΛΕΩ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγκατέστησε στο κινητό σου την εφαρμογή wifi analyzer, κάνε scan και δες τι παίζει από τους γύρω σε συχνότητες και βάλε άλλες. Στα 2.4g οι βασικές είναι οι 1, 6, 11 αλλά δεν υπάρχει θέμα να διαλέξεις οτιδήποτε από 1-13. Εγώ σπίτι παίζω 8 και 13 στα 2 AP μου χωρίς κανένα θέμα.
    Στα 5Ghz τα περισσότερα ρουτερ των provider είναι χαμηλά 36-48 οπότε μπορείς να διαλέξεις κάτι ποιο ψηλά και ας είναι DFS, εγώ με DFS παίζω χρόνια χωρίς θέμα.

Επίσης δες λίγο τις ανάγκες σου για σίγουρη πραγματική ταχύτητα, καλά τα 80/160/320mhz αλλά κάθε διπλασιασμός τρώει τα διπλά κανάλια. Εμένα προσωπικά τα 40mhz μου φτάνουν και μου δίνουν γύρω στα 200mbit σε 1x1 και 400σε 2x2.

Δεν το ήξερα αυτό thx.
    Σε ευχαριστώ πολύ bluechris θα τα δοκιμάσω μπας και φτιάξει!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Ερώτηση..
    Καλή τιμή τη θεωρώ. Εάν συμφωνήσεις, η ανανέωση θα γίνει από τώρα, και θα ξεκινήσει να μετράει από τώρα η διάρκεια της νέας σύμβασης. Προφανώς δεν θα θεωρηθεί πρόωρη διακοπή. Δύσκολα θα αποσπάσεις δωρεάν πάγιο.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλή τιμή τη θεωρώ. Εάν συμφωνήσεις, η ανανέωση θα γίνει από τώρα, και θα ξεκινήσει να μετράει από τώρα η διάρκεια της νέας σύμβασης. Προφανώς δεν θα θεωρηθεί πρόωρη διακοπή. Δύσκολα θα αποσπάσεις δωρεάν πάγιο.
    Σίγουρα η τιμή δεν είναι κακή...γιατί όμως να μην περιμένει μέχρι τον τελευταίο μήνα και τότε να το ψάξει? Θεωρώ ότι οι τιμές μάλλον θα έχουν πτωτική τάση ή ίδιες τιμές για μεγαλύτερη ταχύτητα. Όταν δε υπάρχει και ο "κίνδυνος" να τους φύγει, ίσως δώσουν και κάποιους δωρεάν μήνες.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Γρήγορη, κατά τη γνώμη μου η προσφορά είναι πολύ καλή.
    Εγώ στη θέση σου θα την έπαιρνα.
    Θα ξεκινήσει από τώρα η νέα διετία του συμβολαίου, μέχρι τέλος του 26 περίπου.
    Και μέχρι τότε δεν πιστεύω να είναι πιο κάτω οι τιμές για 500αρα...

- - - Updated - - -

Και για να συμπληρώσω σε αυτό που απάντησε και ο athkal (μαζί ποσταραμε χεχε), όταν θα πλησιάζει να τελειώσει το συμβόλαιο, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η προσφορά ανανέωσης δεν θα είναι τόσο καλή.
    Έτσι το κάνουν συνήθως για να σε δέσουν σχετικά πρόωρα για την επόμενη διετία..
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και για να συμπληρώσω σε αυτό που απάντησε και ο athkal (μαζί ποσταραμε χεχε), όταν θα πλησιάζει να τελειώσει το συμβόλαιο, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η προσφορά ανανέωσης δεν θα είναι τόσο καλή.
    Έτσι το κάνουν συνήθως για να σε δέσουν σχετικά πρόωρα για την επόμενη διετία..
    Κοίταξε σε τίποτα δεν υπάρχει βεβαιότητα για αυτό και ο καθένας μας ακούει τις διάφορες γνώμες και αποφασίζει με δική του ευθύνη πάντα. Προσωπικά ποτέ δεν φοβήθηκα να πάρω κάποια "ρίσκα" κατά καιρούς και ευτυχώς ΠΟΤΕ δεν έχασα...συνήθως μάλιστα βρήκα με μεγάλες έως "σκανδαλώδεις" διαφορές. Αυτό που είπα περί τιμών στηρίζεται στο ότι συνεχώς μπαίνουν και νέοι παίκτες (ΔΕΗ, Ιναλαν κλπ), άρα η λογική λέει ότι εάν δεν πέσουν οι τιμές το λιγότερο δεν θα ανέβουν.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200↓ 20↑ Mbps
    ISP
    Nova
    Router
    Nokia G-2425G-A & Deco M5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mucee Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σας παιδιά, είμαι καινούργιος εδώ και ζητώ συγγνώμη για την ενόχληση. Ήμουν στο εξωτερικό για αρκετό καιρό λόγω των σπουδών μου και τώρα επέστρεψα στο σπίτι της οικογένειάς μου. Δυστυχώς, χρησιμοποιώ ακόμα VDSL και η υποδομή μου πιθανότατα είναι FTTC. Πρόσφατα τοποθετήθηκαν νέες οπτικές ίνες στις πιο ενεργές περιοχές της πόλης. Πώς μπορώ να επιταχύνω τη διαδικασία και να μεταβώ σε FTTH; Πού μπορώ να κάνω αίτηση ή να στείλω επιστολή; Επειδή με αυτό το ίντερνετ δεν μπορώ να παίξω FPS παιχνίδια, το ανταγωνιστικό gaming δεν είναι διασκεδαστικό και θα τρελαθώ!
    Καλως ήρθες πίσω αγαπητέ (δε σου κρύβω βέβαια πως είμαι φαν του έξω),
    οι πάροχοι έχουν αναλάβει ανά περιοχή τα έργα υποδομών και σκάβουν. Μπορείς να κάνεις έναν έλεγχο εδώ: https://www.broadband-assist.gov.gr/.
    Από εδω θα καταλάβεις αν έχουν γίνει έργα στην περιοχή σου, αν έχει ενεργοποιηθεί κλπ. Με επιστολή κλπ δε θα γίνει κάτι. ή θα έχουν γίνει έργα ή βρίσκεται η περιοχή στο πλάνο ή όχι. Κάνε τον έλεγχο και πες μας τι βγάζει ώστε να σου εξεγήσουμε τη διαδικασία.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από athkal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίταξε σε τίποτα δεν υπάρχει βεβαιότητα για αυτό και ο καθένας μας ακούει τις διάφορες γνώμες και αποφασίζει με δική του ευθύνη πάντα. Προσωπικά ποτέ δεν φοβήθηκα να πάρω κάποια "ρίσκα" κατά καιρούς και ευτυχώς ΠΟΤΕ δεν έχασα...συνήθως μάλιστα βρήκα με μεγάλες έως "σκανδαλώδεις" διαφορές. Αυτό που είπα περί τιμών στηρίζεται στο ότι συνεχώς μπαίνουν και νέοι παίκτες (ΔΕΗ, Ιναλαν κλπ), άρα η λογική λέει ότι εάν δεν πέσουν οι τιμές το λιγότερο δεν θα ανέβουν.
    Ναι, εννοείται, δίκιο έχεις σε αυτό που λες και ο καθένας μπορεί να το ρισκάρει για το καλύτερο.
    Απλά το ανέφερα γιατί η τιμή στα 26 είναι η αρχική η πολύ χαμηλή τιμή που διναν για το ιδιόκτητο και η οποία τώρα σε προσφορά (πήρε φίλος πρόσφατα) δίνεται στα 29. Δεν μιλάω βέβαια για τις επίσημες τιμές τιμοκαταλόγου...
    Οπότε το 26 είναι πολύ καλό.
    Αλλά φυσικά, όπως είπες κι εσύ, δικιά του η απόφαση και αν θέλει μπορεί να το ρισκάρει περιμένοντας..

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    10999 /95033
    ISP
    Vodafone
    Router
    Zte h268q
    SNR / Attn
    8.8(dB) / 8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ερώτηση..
    Εγώ θα έκανα αν ένωση είναι πολύ καλή τιμή απλά δεν ξέρεις αν οι τιμές πέσουν ή ανέβουν που δεν θεωρώ ότι θα την δώσουν κάτω από 26 το μήνα με τίποτα απλά ποτέ δεν ξέρεις σε 2 χρόνια οπότε για εμένα κάνε ανανέωση κλείδωσε την τιμή για 2 χρόνια μιλάω πάντα με τα τωρινά δεδομένα

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Σίγουρα η τιμή δεν είναι κακή...γιατί όμως να μην περιμένει μέχρι τον τελευταίο μήνα και τότε να το ψάξει? Θεωρώ ότι οι τιμές μάλλον θα έχουν πτωτική τάση ή ίδιες τιμές για μεγαλύτερη ταχύτητα. Όταν δε υπάρχει και ο "κίνδυνος" να τους φύγει, ίσως δώσουν και κάποιους δωρεάν μήνες.
    Φοβάμαι μήπως αν περιμένω μέχρι τον τελευταίο μήνα η προσφορά εξαφανιστεί η αντικατασταθεί από άλλη πιο ακριβή...
    Μπορεί τώρα με το κουπόνι να ακριβυνει η τιμή και κουπόνι στο συγκεκριμένο πακέτο δεν παίρνω... Αλλά και να έπαιρνα δε νομίζω να έβγαινε 26... Ίσως αν έδιναν κάνα δωρεάν μήνα μόνο μετά να έπιανα την ίδια τιμή...

- - - Updated - - -

Προσωπικά έλεγα να το αφήσω για τη λήξη και να δω τότε τι θα παιχτεί...
    Αλλά έγραψα τι φοβάμαι...
    Εδώ τους έστειλα μήνυμα για να δώσουν κάνα δωρεάν μήνα η και τα 15 γιγα που δίνουν σε f2g και με γειωσαν... Δεν πήρε κανείς πίσω... Το μήνυμα το είδαν γιατί μου απάντησαν και μου είπαν ότι το μήνυμα προωθήθηκε στο αντίστοιχο τμήμα αλλά μετά σιγή....
    Είναι να τους φοβάσαι με τέτοια αδιαφορία....

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, εννοείται, δίκιο έχεις σε αυτό που λες και ο καθένας μπορεί να το ρισκάρει για το καλύτερο.
    Απλά το ανέφερα γιατί η τιμή στα 26 είναι η αρχική η πολύ χαμηλή τιμή που διναν για το ιδιόκτητο και η οποία τώρα σε προσφορά (πήρε φίλος πρόσφατα) δίνεται στα 29. Δεν μιλάω βέβαια για τις επίσημες τιμές τιμοκαταλόγου...
    Οπότε το 26 είναι πολύ καλό.
    Αλλά φυσικά, όπως είπες κι εσύ, δικιά του η απόφαση και αν θέλει μπορεί να το ρισκάρει περιμένοντας..
    Όπως το λες.... Για το ιδιόκτητο και παλιά τιμή... Μετά που βγήκε η 300αρα πήγε 26 και η 500 πήγε 29...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από i.t.93 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ θα έκανα αν ένωση είναι πολύ καλή τιμή απλά δεν ξέρεις αν οι τιμές πέσουν ή ανέβουν που δεν θεωρώ ότι θα την δώσουν κάτω από 26 το μήνα με τίποτα απλά ποτέ δεν ξέρεις σε 2 χρόνια οπότε για εμένα κάνε ανανέωση κλείδωσε την τιμή για 2 χρόνια μιλάω πάντα με τα τωρινά δεδομένα
    Μάλλον θα περιμένω τη BF να δω μήπως παιχτεί τίποτα και μετά θα τη χτυπήσω...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mucee Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimtsiap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλως ήρθες πίσω αγαπητέ (δε σου κρύβω βέβαια πως είμαι φαν του έξω),
    οι πάροχοι έχουν αναλάβει ανά περιοχή τα έργα υποδομών και σκάβουν. Μπορείς να κάνεις έναν έλεγχο εδώ: https://www.broadband-assist.gov.gr/.
    Από εδω θα καταλάβεις αν έχουν γίνει έργα στην περιοχή σου, αν έχει ενεργοποιηθεί κλπ. Με επιστολή κλπ δε θα γίνει κάτι. ή θα έχουν γίνει έργα ή βρίσκεται η περιοχή στο πλάνο ή όχι. Κάνε τον έλεγχο και πες μας τι βγάζει ώστε να σου εξεγήσουμε τη διαδικασία.
    Προσπάθησε να μαζέψεις υπογραφές από γείτονες που να θέλουν και αυτοί οπτική...
    Γιατί για ένα άτομο δε βλέπω να συγκινηθούν...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Σελ. 553 από 654 ΠρώτηΠρώτη ... 533543548551552553554555558563573 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία