Σελ. 245 από 640 ΠρώτηΠρώτη ... 225235240243244245246247250255265 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.661-3.675 από 9587

Θέμα: Nova FTTH

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και σε μένα που ήρθε ο τεχνικός και φωτογράφισε το s/n, με ρώτησε, "γιατί σου έφεραν καινούριο router, αφού δουλεύει καλά ο παλιός".

Μάλλον θέλουν να ξεστοκάρουν τα 1 gbps μοντέλα της Huawei, αν πράγματι ξέρουν τι θέλουν.
    Ε οκ ας κάνουν ότι θέλουν με τον εξοπλισμό τους. Γιατί πρέπει όμως να έχω εγώ πρόβλημα όταν όλα λειτουργούσαν άψογα με το προηγούμενο. Τα ψεμματα που λένε στην εξυπηρέτηση είναι άπειρα. Χτες μου είπε κιόλας θα στείλουμε τεχνικό. Τίποτα παιδιά ούτε μήνυμα ούτε τηλέφωνο.... Την καταγγελία την έχω στείλει θα δούμε τι θα γίνει τώρα πάντως σε καμία περίπτωση η νόβα δεν είναι σοβαρή εταιρία και μιλάω για νόβα γιατί με wind δεν είχα πρόβλημα. Από τότε που έγινε η συγχώνευση άρχισαν όλα τα προβλήματα...

Τελικά όπως ακριβώς το φαντάστηκα άπειρα ψεμματα στο 13700 τεχνικός άφαντος. Περίμενες όλη μέρα για να σου πούνε ψεμματα. 10η μέρα χωρίς τηλέφωνο και 7 μέρες ήμουν χωρίς ίντερνετ. Απορώ αν υπάρχει ένας άνθρωπος να μας βοηθήσει και να τους τραβήξει το αυτί...;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mike112 : 22-02-23 στις 14:45.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    Leox -> MikroTik hAP ac²
    Μου κάνει εντύπωση πάντως που σταμάτησαν να δίνουν το Νόκια γιατί μου φαίνεται γενικά καλύτερο από τα άλλα 2.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jaisonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου κάνει εντύπωση πάντως που σταμάτησαν να δίνουν το Νόκια γιατί μου φαίνεται γενικά καλύτερο από τα άλλα 2.
    Εγω το νοκια εχω αλλα δεν δουλευει τιποτα 50 ημερες τωρα αχαχααχχα. Για κλαμματα οι τυποι...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    Leox -> MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από polakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω το νοκια εχω αλλα δεν δουλευει τιποτα 50 ημερες τωρα αχαχααχχα. Για κλαμματα οι τυποι...
    Όποιο ρούτερ και να έχεις, άμα σε έχουν δηλωμένο στο σύστημα τους λάθος, δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει τίποτα. Ικανούς τους έχω να ψάχνουνε στο σύστημα της wind ενώ εσύ είσαι απο μεριά forthnet...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jaisonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όποιο ρούτερ και να έχεις, άμα σε έχουν δηλωμένο στο σύστημα τους λάθος, δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει τίποτα. Ικανούς τους έχω να ψάχνουνε στο σύστημα της wind ενώ εσύ είσαι απο μεριά forthnet...
    Ακριβως φιλε. Κατι τετοιο παιζει με μενα και με δουλευουν.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από polakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβως φιλε. Κατι τετοιο παιζει με μενα και με δουλευουν.
    Πολλούς μας δουλεύουν φίλε μου. Εμένα με σηκώνουν από τις δουλειές μου δήθεν για να βοηθήσουν χτες δήθεν θα μου έφτιαχναν το παλιό άφησα δουλειά στη μέση πάω σπίτι και μου λένε θα σας ενημερώσω. Σήμερα περίμεναμε δήθεν τεχνικό. Απαράδεκτοι και δε ξέρω πως να βγάλω άκρη...

Είμαι τόσο σε απόγνωση με αυτούς που είμαι θετικός στο να πληρώσω τα 10 ευρώ τεχνικού αν μου φτιάξει εννοείται το ίντερνετ και το σταθερό επιτόπου μόνο στο zte και όχι στο huawei. Αν βγάλει κανείς άκρη να μας ενημερώσει εδώ παιδιά..

Περιοχή
    Κυψέλη, Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps / 1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ΖΤΕ ZXHN F6600P
    Εμένα με πήραν χθες και σήμερα τηλέφωνο, στο σταθερό και στο κινητό, από μία εταιρεία που πουλάει δορυφορικά συστήματα, στην περιοχή Ζωγράφου (Αθήνα).

Τους πήρα τηλέφωνο, έλεγε ο τηλεφωνητής εταιρεία τάδε για δορυφορικά συστήματα, είστε σε αναμονή.

Το σήκωσε μία κοπέλα, της είπα, γεια σας, είδα με πήρατε τηλέφωνο.

Ναι, μου λέει, είμαστε της Nova, και σας πήραμε τηλέφωνο, για να έρθει τεχνικός για το router.

Της είπα, ότι χθες μίλησα με Nova για να κρατήσω το ZTE.

Μου λέει, οπότε δεν χρειάζεστε τεχνικό.

Όχι, της είπα, είμαι OK.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnp : 22-02-23 στις 16:16.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παιδιά θέλω να κάνω καταγγελία στην νόβα μέσω της φόρμας που έχει η ΕΕΤΤ αλλά λέει πρέπει να στείλεις πρώτα στη νόβα πρώτου κάνεις καταγγελία εδώ. Που το βρίσκω αυτό στη σελίδα τους να κάνω καταγγελία στη νόβα;

"Για θέματα τηλεφωνίας ή Διαδικτύου, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα. Πριν απευθυνθείτε στην ΕΕΤΤ, πρέπει προηγουμένως να έχετε υποβάλει καταγγελία στην εταιρεία σας, η οποία υποχρεούται να σας απαντήσει εγγράφως εντός 20 ημερολογιακών ημερών."

- - - Updated - - -

Κωδικούς admin από το zte έχει κανείς; Υπάρχει κάποια περίπτωση να περάσουμε όλα τα στοιχεία από το huawei στο zte και το ont και να παίξει; Πραγματικά αδιαφορούν και δε κάνουν τίποτα ούτε για τη τηλεφωνία ούτε για το σάπιο ρούτερ που μου έστειλαν.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mike112 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά θέλω να κάνω καταγγελία στην νόβα μέσω της φόρμας που έχει η ΕΕΤΤ αλλά λέει πρέπει να στείλεις πρώτα στη νόβα πρώτου κάνεις καταγγελία εδώ. Που το βρίσκω αυτό στη σελίδα τους να κάνω καταγγελία στη νόβα;

"Για θέματα τηλεφωνίας ή Διαδικτύου, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα. Πριν απευθυνθείτε στην ΕΕΤΤ, πρέπει προηγουμένως να έχετε υποβάλει καταγγελία στην εταιρεία σας, η οποία υποχρεούται να σας απαντήσει εγγράφως εντός 20 ημερολογιακών ημερών."

- - - Updated - - -

Κωδικούς admin από το zte έχει κανείς; Υπάρχει κάποια περίπτωση να περάσουμε όλα τα στοιχεία από το huawei στο zte και το ont και να παίξει; Πραγματικά αδιαφορούν και δε κάνουν τίποτα ούτε για τη τηλεφωνία ούτε για το σάπιο ρούτερ που μου έστειλαν.
    Δεν εχουν καν φορμα καταγγελιας οι τυποι. Ειναι ερασιτεχνες. Καμια ελπιδα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mike112 Εμφάνιση μηνυμάτων

- - - Updated - - -

Νομιζω δεν χρειαζεται πλεον να στειλεις στον παροχο πριν στειλεις στην εεττ..Απλα στην καταγγελια να γραψεις οτι μιλουσες καθε μερα μαζι τους και δεν εβγαινε ακρη

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Ρε παιδια στο νοκια μου λεει στο wan στο username acs-default@forthnet.gr

Τι αμπαλο username ειναι αυτο; Οταν ειχα vdsl100 ειχα αλλο username θυμαμαι. Και κωδικος ποιος ειναι; Δεν μου εχουνβαλει καν στοιχεια γιαυτο δεν εχω ιντερνετ 200αρι; Δεν θυμαμαι το παλιο username μου. Που μπορω να το βρω;

Και που μπορω να πειραξω κατι για την τηλεφωνια μπας και παιξει; Ξερει κανεις καμια ρυθμιση να δοκιμασω; Ημαρτον γιναμε τεχνικοι...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος polakis : 22-02-23 στις 20:24.

Περιοχή
    Αθήνα - Καλαμάτα
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps / 100Mbps
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΚΟΛΩΝΟΣ
    Path Level
    Fastpath
    Ξέρει κανείς τους κωδικούς admin της Huawei ;
    Αφού δουλεύει το ZTE θέλω να σβήσω τα πάντα από το Huawei και να το κάνω σκέτο router για ένα άλλο δυκτιο που έχω

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Παιδια στην τηλεφωνια αυτα μου λεει. Τι πρεπει να αλλαξω ξερει κανεις;
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails IMG_0810.jpg  

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος polakis : 22-02-23 στις 20:48.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από evogreek93 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζω δεν χρειαζεται πλεον να στειλεις στον παροχο πριν στειλεις στην εεττ..Απλα στην καταγγελια να γραψεις οτι μιλουσες καθε μερα μαζι τους και δεν εβγαινε ακρη
    Έστειλα κατευθείαν με email στο info@eett.gr με όλα τα στοιχεία μου αναλυτικά και λεπτομερές ότι έχει προηγηθεί αν θα το δεχτούν δε ξέρω αλλά αν στείλεις από τη φόρμα που έχει η ΕΕΤΤ δε μπορείς να τη στείλεις αν δεν στείλεις τη καταγγελία πρώτα στον πάροχο και δε βρήκα πουθενά πως στέλνω... Αν αποτύχουν όλα αυτά θα καλέσω τηλέφωνο την ΕΕΤΤ απλά είμαστε μόνοι μας τώρα όσοι έχουμε πρόβλημα να ξέρετε. Ότι πιο τραγικό έχω συνάντηση στη ζωή μου σε εξυπηρέτηση σου λένε ψέματα κάθε μέρα χωρίς καμία ντροπή. Ακόμα και αν το φτιάξουν μετά το πέρας της διετίας δε ξαναπατησω σε αυτή την εταιρία....!

Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50 Mbps
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145V5
    Για δοκιμάστε να δούμε, εμένα από σήμερα μετά από 10 ημέρες έπαιξε το τηλέφωνο.

Στο Huawei HG8145v5 όποιος εχει admin rights:

Πατάμε στο Advanced -> Voice -> Voip Basic

Outbound Proxy Server Address: sip-voice-evobb.forthnet.gr
    Address of the Primary Proxy Server: res.vobb.ims.wind.gr
    Home Domain: res.vobb.ims.wind.gr
    URI: +30XXXXXXXXXX αλλάζετε τα XXXXXXXXXX με το νούμερο σας
    Registration User Name: κενό… σβήστε το νούμερο αν το έχει
    Authentication User Name: 30ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ@res.vobb.ims.wind.gr προσοχή χωρίς + μπροστά. Αλλάζετε τα XXXXXXXXXX με το νούμερο σας

Δεν τολμάω να τους πω να βάλω το ZTE που μου έστειλαν και δεν το ΄έχω βάλει ακόμα. Μετά πο 5-6 μήνες βλέπουμε.

Try now Thanks me later !!! Ελπίζω να βοηθήσω κάποιους.

Σελ. 245 από 640 ΠρώτηΠρώτη ... 225235240243244245246247250255265 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία