Εμφάνιση 4.156-4.170 από 9582
Θέμα: Nova FTTH
-
16-03-23, 19:48 Απάντηση: Nova FTTH #4156
-
16-03-23, 22:39 Απάντηση: Nova FTTH #4157
-
17-03-23, 00:40 Απάντηση: Nova FTTH #4158
Τα προβλήματα στη νόβα αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολλά και δε περιορίζονται μόνο στην οπτική ίνα η στη σταθερή τηλεφωνία αλλά και σε κινητή κλπ. Η συγχώνευση προφανώς δε πήγε και τόσο καλά... Στην οπτική ίνα όσοι δεν άλλαξαν ρουτερ δεν έχουν πρόβλημα μετά την αναβάθμιση από την άλλη όσοι κάναμε το λάθος το μάθαμε με το χειρότερο τρόπο...
https://m.facebook.com/story.php?sto...29766020417759
Σαν εξυπηρέτηση παίρνουν πάντως από εμένα ένα ωραίο 0. Έκανα άλλη μια προσπάθεια σήμερα να μιλήσω στο τσατ και μετά από 2 ώρες που είδα ότι δεν είχε μπει κανένας εκπρόσωπος γράφω ότι περιμένω ακόμα εδώ και 2 ώρες. 14 λεπτά μετά μπήκε εκπρόσωπος και τερμάτισε τη συνομιλία μόνος του σαν άρχοντας. Εμείς πρέπει να περιμένουμε όλοι μέρα αυτοί δε περιμένουν ούτε μισή ώρα.
-
17-03-23, 02:44 Απάντηση: Nova FTTH #4159
Στο τσατ όπως είχα γράψει βγαίνουν μόνο αν πρόκειται για νέα γραμμή η προσφορά..
Για βλάβη δεν ξέρω αν βγαίνουν η όχι.. Είναι νωρίς για να πω... Δεν έχω εικόνα βλάβης ακόμα... Και εύχομαι να μην...
Αν πάντως πατήσει κάποιος για εξυπηρέτηση πελατών όσες φορές και να δοκίμασα απλά δεν μπαίνει κανένας εκπρόσωπος... Πάνω από μισή ώρα δεν περίμενα πάντως για να δω αν μπήκε η όχι κανείς..
Στα δε τηλεφωνικά support το μόνο που κάνουν είναι να κρατάνε στοιχεία για να σε πάρουν αργότερα...
Παίρνουν πάντως δεν λέω.. Άλλο αν αυτό που σου λένε είναι να... Περιμένεις......
Το ίδιο και στη φόρμα επικοινωνίας, συνήθως τις επόμενες ημέρες παίρνουν πίσω..
Μόνο μια φορά με γείωσαν με τη φόρμα επικοινωνίας..
Έχω περιέργεια να δω όταν συνδεθώ αν θα μου κάτσει καμιά βλάβη με το καλημέρα....-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
17-03-23, 03:51 Απάντηση: Nova FTTH #4160
Εμένα σε φόρμα επικοινωνίας ποτέ δεν με πήραν τηλ η απάντησαν.
Από το 2013 με adsl..
μετά από μια 10ετία, ήρθε η VDSL (02/2023). Ευτυχισμένο το 2009.444-165 444 ΠΑΤΗΣΙΑ 165 VDSL_VECTORING/V.plus Q3/2021
και πλέον.. 05/2024, έφτασα στο 1Gbps, και εκσυγχρονίστηκα :D
-
17-03-23, 09:36 Απάντηση: Nova FTTH #4161
-
17-03-23, 13:16 Απάντηση: Nova FTTH #4162
Συγγνώμη αλλά μπήκα στο fb που έστειλες κ λένε για adsl !!! Άλλοι γράφουν για καρκίνο επειδή πιάνει 12 Mbps αντί για 24 σε adsl!!! Λοιπόν έχετε ξεφύγει εντελώς. Τι συγκρίνεις το adsl k vdsl με οπτική!!! Κ στο κάτω κάτω της γραφής μου φαίνεται πολύ περίεργο να είσαι τόσες μέρες με οπτική χωρίς τηλέφωνο κ χάλια ίντερνετ!! Ίσως λέτε ψέματα για λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω.Εγω με όσους μιλάω κ γνωρίζω που κάναμε αναβάθμιση σε 500 ή 1000 είχαμε ίντερνετ αλλά τηλ ήρθε σε 5-8 μέρες .Κ πήραμε μειωμένο λογαριασμό!!! Ναι στο τσατ δεν απαντάνε αλλά γιατί να μην πάρεις στο 13800 ή 13700 δεν καταλαβαίνω,εγώ εκεί έπαιρνα κ έβγαλα άκρη έστω αν χρειάστηκε να πάρω 2-3-4 φορές
- - - Updated - - -
Διαβάζω μηνυματα ότι προτιμούν να μείνουν σε adsl ή vdsl κ όχι να βάλουν οπτική γιατί διαβάζουν 2-3 καταστραφολογους ότι θα μείνουν χωρίς τηλ , γελάω με το πόσο αδαείς ή ημιμαθείς είναι ορισμένοι. Είναι λες διαβάζω μηνυματα στο you tube ή fb με τις συνωμοσίες από τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου!!!! Θα πεθάνουμε όλοι !!! Μην βάλετε οπτική είναι όλα ψεύτικα ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
- - - Updated - - -
Ναι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν καθυστερήσεις για εγκατάσταση οπτικής αφού όλοι έκαναν αιτήσεις! Έχω φίλο σε νέο Ηράκλειο που έκανε αίτηση σε Vodafone για οπτική,του είπαν 1 μήνα , είναι στο τέλος του 2 μήνα κ ακόμα δεν έχουν συνδέσει την πολυκατοικία του με κάθετη!!! Τι συζητάμε τώρα .Λέμε για την νόβα που έχουμε οπτική 500 ή 1000 με 26 ή 32 ευρώ ενώ πληρώναμε vdsl 50 τα διπλάσια κ πιάναμε με το ζόρι 30 !!!!! Έχουμε κοντή μνήμη τελικά.
- - - Updated - - -
Δεν είμαι φαν μπόι της νόβα ούτε άλλου παρόχου κ ναι έχω ταλαιπωρηθεί από vdsl 50 που με είχαν συνδέσει σε αστικό κέντρο με αποτέλεσμα να πιάνω 25 με το ζόρι.
- - - Updated - - -
Δλδ είχες 2 ώρες ελεύθερο χρόνο στο τσατ κ δεν είχες 2-3 λεπτά να πάρεις στο 13700 ? Νομίζω ότι μας δουλεύεις κ άσχημα κιόλας. Όσο για για το ρούτερ που λες ,που το στηρίζεις? Από σένα ή έχεις κάνει έρευνα? Το ρούτερ δουλεύει μια χαρά .Που δεν πιάνεις ασύρματα όλη την ταχύτητα? Βάλε μπουστ στο δωμάτιο ή όροφο που το χρειάζεσαι,τόσο απλό . Καταρχάς τι κινητό έχεις ? Υποστηρίζει 5g ? Αν όχι το 2,4 είναι απλά για υποστήριξη κ στα specs του ρούτερ δεν πάει πάνω από 300 Mbps στα 2,4!!!!! Το κινητό της μάνα μου δεν υποστηρίζει 5g παρόλο που δέχεται το σήμα ,με αποτέλεσμα αν κάνεις speed test δεν πιάνει πάνω από 160 Mbps!!!! Γνωρίζεις αν οι συσκευές σου ή το κινητό σου υποστηρίζει 5g ? Εγώ σου προτείνω πάντως να γυρίσεις στο adsl με τα 10 Mbps για να δουλεύουν κ οι συσκευές σου ασύρματαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος RedHell007 : 17-03-23 στις 13:29.
-
17-03-23, 13:45 Απάντηση: Nova FTTH #4163
Η Nova έχει πραγματικό πρόβλημα μετά τη συγχώνευση.
Όταν έκανα αναβάθμιση σε 1 Gbps, παλεύανε να ενεργοποιήσουν το νέο router (Huawei), και δεν τα κατάφερναν.
Οι δε τεχνικοί που έρχονταν, με ρωτούσαν τηλεφωνικά αν έχει μπει η οπτική ίνα στο διαμέρισμα, πριν έρθουν. Και μου έλεγαν, υπάρχει κάποιο λάθος σε αυτά που τους ενημέρωσαν για τη σύνδεση μου.
Για αυτό τους είπα να αφήσουν το παλιό router της Wind (ZTE) που δούλευε, και το άφησαν.
Αλλιώς και εγώ θα ήμουν χωρίς Internet και τηλέφωνο.
-
17-03-23, 14:10 Απάντηση: Nova FTTH #4164
Εγώ είχα zyxel της wind,oταν έστειλαν το Huawei ,το έβαλα κ δεν δούλευε τπτ κ ξανά έβαλα το παλιό ,μετά από 5 μέρες ήρθε τεχνικός έβαλε το Huawei είχα κανονικά ίντερνετ αλλά χωρίς τηλ ,το τηλ ήρθε σε 5 μέρες .
- - - Updated - - -
δεν θα έμενες πότε χωρίς ίντερνετ,στην χειρότερη χωρίς τηλ για κάποιες μέρες .
- - - Updated - - -
Καταρχάς εγώ σχολιάζω το τσουβαλιασμα στην καταστροφολογια του muke , επειδή δεν έχει αυτός , που δεν το πιστεύω πλέον αλλά οκ . Πρέπει να είναι όλα χάλια για όλους !!! Κ αρχίζει να παρουσιάζει κ καλά απόδειξεις από το fb ΧΑ ΧΑ ΧΑ για adsl κ κινητή!!! Έλεος πια .
-
17-03-23, 14:29 Απάντηση: Nova FTTH #4165
Αν του απαντήσω όπως πρέπει θα μου στειλουν πάλι παρατηρήσεις. Για το αν έχει πρόβλημα φαίνεται πάντως από όλους αυτούς τους ευχαριστημένους πελάτες που ψάχνεις στα 500+ σχόλια να βρεις ένα θετικό.....περαιτέρω δε θα ασχοληθώ για τον λόγο που έγραψα. Ο καθένας έχει τη δικιά του κρίση και μπορεί να κρίνει και την εξυπηρέτηση πελατών τους και το αν έχει προβλήματα με τα τη συγχώνευση κλπ.
Τώρα γιατί καίγεται τόσο πολύ με αυτά που γράφω και τα επιχειρηματολογω κιόλας είναι πραγματικά άξιον απορίας...
Νόμιζα ότι με τον αποκλεισμό δε θα έβλεπε τα μηνύματα μου και έτσι θα γλίτωνα και όλο το παραλήρημα αλλά ...
-
17-03-23, 14:33 Απάντηση: Nova FTTH #4166
-
17-03-23, 14:40 Απάντηση: Nova FTTH #4167
Η πρώτη αίτηση είχε γίνει στην Wind και από αυτήν έγινε ακύρωση του συμβολαίου πριν την συγχώνευση.
Η δεύτερη / τρέχουσα έχει γίνει στην Nova πλέον και εκκρεμεί γιατί ο εργολάβος που έσκαψε όλη την περιοχή και τράβηξε τις οπτικές ίνες, ΔΕΝ άφησε αναμονή για 2 πολυκατοικίες και πρέπει να έρθει για σκάψιμο πάλι. Έχει γίνει αίτημα από 20/01 για το θέμα αυτό αλλά είπαμε πετάνε χαρταετό.
-
17-03-23, 14:43 Απάντηση: Nova FTTH #4168
Ε στη τελική έχω γράψει και πιο πάνω ότι όσοι δεν άλλαξαν ρουτερ μετά την αναβάθμιση που ξέρω προσωπικά 2 άτομα δεν έχουν πρόβλημα. Αυτό δεν αναιρεί όμως το μέγεθος του προβλήματος και το πόσοι άλλοι έχουν προβλημα. Τι λογική είναι αυτή επειδή δουλεύει σε μένα δουλεύει και σε σένα και ψεύδεσαι ότι δε σου δουλεύει; Απίστευτα πράγματα διαβάζουμε.
Φυσικά τα προβλήματα είναι πολλά και η εξυπηρέτηση τους χάλια ειδικά το ονλαιν τσατ στην ουσία δε σε βοηθάνε με κάτι απλά σου λένε τα ίδια πράγματα ότι εργαζόμαστε στην επίλυση και θα σε ειδοποιήσουμε κλπ.
-
17-03-23, 14:54 Απάντηση: Nova FTTH #4169
Είσαι ο μόνος που έχει πρόβλημα 1 μήνα και ,σύμφωνα με τα λεγόμενα σου .Όλοι μας βγάλαμε άκρη ,άλλος σε 5 μέρες άλλος σε 10 μέρες .
- - - Updated - - -
Εγω υπέγραψα στην wind για οπτική 22 Φεβρουαρίου 2022 κ μου έφεραν την οπτική στο σπίτι 1 Ιουλίου 2022 . Είναι 4 μήνες !!
-
17-03-23, 14:55 Απάντηση: Nova FTTH #4170
Bookmarks