Σελ. 278 από 639 ΠρώτηΠρώτη ... 258268273276277278279280283288298 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 4.156-4.170 από 9582

Θέμα: Nova FTTH

Περιοχή
    Κυψέλη, Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps / 1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ΖΤΕ ZXHN F6600P
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ambu Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΟΚ δεν ξέρω αν το έχετε πάρει είδηση αλλά το αποδεικτικό αυτό από την ΕΕΤΤ μπορεί να έρθει μέρες ή πλέον εβδομάδες μετά. Φυσικά μέχρι τότε εφόσον δεν έχεις κάποιο "αυτοματοποιημένο" μήνυμα - όπως πχ έχει η Nova - δεν ξέρεις όντως αν έχει σταλεί. Στην τελευταία μου καταγγελία για ενημέρωση σας, η ΕΕΤΤ έκανε να απαντήσει με την επιβεβαίωση πάνω από 1 μήνα. Ωστόσο αύξησαν ταυτόχρονα και στις 40 ημέρες την απάντηση των εταιρειών και όλοι πλέον πετάνε χαρταετό από ΕΕΤΤ έως τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Εγώ από πέρυσι τον Μάιο έχω κάνει αίτηση σύνδεσης με FTTH - μετά από δική τους επικοινωνία - το οποίο έχουν ήδη ακυρώσει μονομερώς μία φορά και περιμένω από τον Ιανουάριο που έχω κάνει την δεύτερη αίτηση και ουσιαστικά δεν έχει γίνει τίποτα. Έχω κάνει ήδη καταγγελία για την πρώτη και την ακύρωση στην οποία η απάντηση ήταν αοριστολογίες και δικαιολογίες ότι όλα έγιναν και υπάρχει και καλά τεχνικό πρόβλημα, οπότε περιμένω απάντηση στην δεύτερη καταγγελία μου που τρέχει. Βέβαια να πω την αλήθεια δεν βιάζομαι πια και τόσο πολύ για FTTH με όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα (τι να το κάνω αν δεν δουλεύει τίποτα μετά).
    Είχες κάνει αίτηση στην τότε Wind, ή στην τότε Nova;

Πάντως, όταν όλα της Nova λειτουργούν OK, είναι καλά.

Έχω 1 Gbps σύνδεση με 32€.

Το avatar του μέλους RedHell007
    RedHell007 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnp Εμφάνιση μηνυμάτων

Επιβεβαιώνω ότι όλα δουλεύουν κανονικά,έχω 500 Mbps 26 €. Μόνο 5 μέρες ήμουν χωρίς τηλέφωνό

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Τα προβλήματα στη νόβα αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολλά και δε περιορίζονται μόνο στην οπτική ίνα η στη σταθερή τηλεφωνία αλλά και σε κινητή κλπ. Η συγχώνευση προφανώς δε πήγε και τόσο καλά... Στην οπτική ίνα όσοι δεν άλλαξαν ρουτερ δεν έχουν πρόβλημα μετά την αναβάθμιση από την άλλη όσοι κάναμε το λάθος το μάθαμε με το χειρότερο τρόπο...

https://m.facebook.com/story.php?sto...29766020417759

Σαν εξυπηρέτηση παίρνουν πάντως από εμένα ένα ωραίο 0. Έκανα άλλη μια προσπάθεια σήμερα να μιλήσω στο τσατ και μετά από 2 ώρες που είδα ότι δεν είχε μπει κανένας εκπρόσωπος γράφω ότι περιμένω ακόμα εδώ και 2 ώρες. 14 λεπτά μετά μπήκε εκπρόσωπος και τερμάτισε τη συνομιλία μόνος του σαν άρχοντας. Εμείς πρέπει να περιμένουμε όλοι μέρα αυτοί δε περιμένουν ούτε μισή ώρα.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Στο τσατ όπως είχα γράψει βγαίνουν μόνο αν πρόκειται για νέα γραμμή η προσφορά..
    Για βλάβη δεν ξέρω αν βγαίνουν η όχι.. Είναι νωρίς για να πω... Δεν έχω εικόνα βλάβης ακόμα... Και εύχομαι να μην...
    Αν πάντως πατήσει κάποιος για εξυπηρέτηση πελατών όσες φορές και να δοκίμασα απλά δεν μπαίνει κανένας εκπρόσωπος... Πάνω από μισή ώρα δεν περίμενα πάντως για να δω αν μπήκε η όχι κανείς..
    Στα δε τηλεφωνικά support το μόνο που κάνουν είναι να κρατάνε στοιχεία για να σε πάρουν αργότερα...
    Παίρνουν πάντως δεν λέω.. Άλλο αν αυτό που σου λένε είναι να... Περιμένεις......
    Το ίδιο και στη φόρμα επικοινωνίας, συνήθως τις επόμενες ημέρες παίρνουν πίσω..
    Μόνο μια φορά με γείωσαν με τη φόρμα επικοινωνίας..
    Έχω περιέργεια να δω όταν συνδεθώ αν θα μου κάτσει καμιά βλάβη με το καλημέρα....
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/100Mbps
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Huawei
    Εμένα σε φόρμα επικοινωνίας ποτέ δεν με πήραν τηλ η απάντησαν.
    Από το 2013 με adsl..
    444-165444ΠΑΤΗΣΙΑ165VDSL_VECTORING/V.plusQ3/2021
    μετά από μια 10ετία, ήρθε η VDSL (02/2023). Ευτυχισμένο το 2009.
    και πλέον.. 05/2024, έφτασα στο 1Gbps, και εκσυγχρονίστηκα :D

Το avatar του μέλους Kostas251
    Kostas251 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Andreecko Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα σε φόρμα επικοινωνίας ποτέ δεν με πήραν τηλ η απάντησαν.
    To περίεργο θα ήταν να σου απαντούσαν... Το ίδιο έγινε και σε μένα, αλλά και σε έναν άλλον φίλο μου... Προφανώς, πλέον κοιτάνε μόνο να σε πάρουν πελάτη, και μετά σε γράφουν κανονικά, αφού είναι σαν να σου λένε, "Τώρα έχεις για 2 χρόνια δέσμευση. Ας πρόσεχες"

RedHell007 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mike112 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα προβλήματα στη νόβα αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολλά και δε περιορίζονται μόνο στην οπτική ίνα η στη σταθερή τηλεφωνία αλλά και σε κινητή κλπ. Η συγχώνευση προφανώς δε πήγε και τόσο καλά... Στην οπτική ίνα όσοι δεν άλλαξαν ρουτερ δεν έχουν πρόβλημα μετά την αναβάθμιση από την άλλη όσοι κάναμε το λάθος το μάθαμε με το χειρότερο τρόπο...

Σαν εξυπηρέτηση παίρνουν πάντως από εμένα ένα ωραίο 0. Έκανα άλλη μια προσπάθεια σήμερα να μιλήσω στο τσατ και μετά από 2 ώρες που είδα ότι δεν είχε μπει κανένας εκπρόσωπος γράφω ότι περιμένω ακόμα εδώ και 2 ώρες. 14 λεπτά μετά μπήκε εκπρόσωπος και τερμάτισε τη συνομιλία μόνος του σαν άρχοντας. Εμείς πρέπει να περιμένουμε όλοι μέρα αυτοί δε περιμένουν ούτε μισή ώρα.
    Συγγνώμη αλλά μπήκα στο fb που έστειλες κ λένε για adsl !!! Άλλοι γράφουν για καρκίνο επειδή πιάνει 12 Mbps αντί για 24 σε adsl!!! Λοιπόν έχετε ξεφύγει εντελώς. Τι συγκρίνεις το adsl k vdsl με οπτική!!! Κ στο κάτω κάτω της γραφής μου φαίνεται πολύ περίεργο να είσαι τόσες μέρες με οπτική χωρίς τηλέφωνο κ χάλια ίντερνετ!! Ίσως λέτε ψέματα για λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω.Εγω με όσους μιλάω κ γνωρίζω που κάναμε αναβάθμιση σε 500 ή 1000 είχαμε ίντερνετ αλλά τηλ ήρθε σε 5-8 μέρες .Κ πήραμε μειωμένο λογαριασμό!!! Ναι στο τσατ δεν απαντάνε αλλά γιατί να μην πάρεις στο 13800 ή 13700 δεν καταλαβαίνω,εγώ εκεί έπαιρνα κ έβγαλα άκρη έστω αν χρειάστηκε να πάρω 2-3-4 φορές

- - - Updated - - -

Διαβάζω μηνυματα ότι προτιμούν να μείνουν σε adsl ή vdsl κ όχι να βάλουν οπτική γιατί διαβάζουν 2-3 καταστραφολογους ότι θα μείνουν χωρίς τηλ , γελάω με το πόσο αδαείς ή ημιμαθείς είναι ορισμένοι. Είναι λες διαβάζω μηνυματα στο you tube ή fb με τις συνωμοσίες από τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου!!!! Θα πεθάνουμε όλοι !!! Μην βάλετε οπτική είναι όλα ψεύτικα ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

- - - Updated - - -

Ναι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν καθυστερήσεις για εγκατάσταση οπτικής αφού όλοι έκαναν αιτήσεις! Έχω φίλο σε νέο Ηράκλειο που έκανε αίτηση σε Vodafone για οπτική,του είπαν 1 μήνα , είναι στο τέλος του 2 μήνα κ ακόμα δεν έχουν συνδέσει την πολυκατοικία του με κάθετη!!! Τι συζητάμε τώρα .Λέμε για την νόβα που έχουμε οπτική 500 ή 1000 με 26 ή 32 ευρώ ενώ πληρώναμε vdsl 50 τα διπλάσια κ πιάναμε με το ζόρι 30 !!!!! Έχουμε κοντή μνήμη τελικά.

- - - Updated - - -

Δεν είμαι φαν μπόι της νόβα ούτε άλλου παρόχου κ ναι έχω ταλαιπωρηθεί από vdsl 50 που με είχαν συνδέσει σε αστικό κέντρο με αποτέλεσμα να πιάνω 25 με το ζόρι.

- - - Updated - - -

Δλδ είχες 2 ώρες ελεύθερο χρόνο στο τσατ κ δεν είχες 2-3 λεπτά να πάρεις στο 13700 ? Νομίζω ότι μας δουλεύεις κ άσχημα κιόλας. Όσο για για το ρούτερ που λες ,που το στηρίζεις? Από σένα ή έχεις κάνει έρευνα? Το ρούτερ δουλεύει μια χαρά .Που δεν πιάνεις ασύρματα όλη την ταχύτητα? Βάλε μπουστ στο δωμάτιο ή όροφο που το χρειάζεσαι,τόσο απλό . Καταρχάς τι κινητό έχεις ? Υποστηρίζει 5g ? Αν όχι το 2,4 είναι απλά για υποστήριξη κ στα specs του ρούτερ δεν πάει πάνω από 300 Mbps στα 2,4!!!!! Το κινητό της μάνα μου δεν υποστηρίζει 5g παρόλο που δέχεται το σήμα ,με αποτέλεσμα αν κάνεις speed test δεν πιάνει πάνω από 160 Mbps!!!! Γνωρίζεις αν οι συσκευές σου ή το κινητό σου υποστηρίζει 5g ? Εγώ σου προτείνω πάντως να γυρίσεις στο adsl με τα 10 Mbps για να δουλεύουν κ οι συσκευές σου ασύρματα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος RedHell007 : 17-03-23 στις 13:29.

Περιοχή
    Κυψέλη, Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps / 1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ΖΤΕ ZXHN F6600P
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RedHell007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν έχετε ξεφύγει εντελώς. Τι συγκρίνεις το adsl k vdsl με οπτική!!! Κ στο κάτω κάτω της γραφής μου φαίνεται πολύ περίεργο να είσαι τόσες μέρες με οπτική χωρίς τηλέφωνο κ χάλια ίντερνετ!! Ίσως λέτε ψέματα για λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω.Εγω με όσους μιλάω κ γνωρίζω που κάναμε αναβάθμιση σε 500 ή 1000 είχαμε ίντερνετ αλλά τηλ ήρθε σε 5-8 μέρες.
    Η Nova έχει πραγματικό πρόβλημα μετά τη συγχώνευση.

Όταν έκανα αναβάθμιση σε 1 Gbps, παλεύανε να ενεργοποιήσουν το νέο router (Huawei), και δεν τα κατάφερναν.

Οι δε τεχνικοί που έρχονταν, με ρωτούσαν τηλεφωνικά αν έχει μπει η οπτική ίνα στο διαμέρισμα, πριν έρθουν. Και μου έλεγαν, υπάρχει κάποιο λάθος σε αυτά που τους ενημέρωσαν για τη σύνδεση μου.

Για αυτό τους είπα να αφήσουν το παλιό router της Wind (ZTE) που δούλευε, και το άφησαν.

Αλλιώς και εγώ θα ήμουν χωρίς Internet και τηλέφωνο.

RedHell007 Guest

Όταν έκανα αναβάθμιση σε 1 Gbps, παλεύανε να ενεργοποιήσουν το νέο router (Huawei), και δεν τα κατάφερναν.

Οι δε τεχνικοί που έρχονταν, με ρωτούσαν τηλεφωνικά αν έχει μπει η οπτική ίνα στο διαμέρισμα, πριν έρθουν. Και μου έλεγαν, υπάρχει κάποιο λάθος σε αυτά που τους ενημέρωσαν για τη σύνδεση μου.

Για αυτό τους είπα να αφήσουν το παλιό router της Wind (ZTE) που δούλευε, και το άφησαν.

Εγώ είχα zyxel της wind,oταν έστειλαν το Huawei ,το έβαλα κ δεν δούλευε τπτ κ ξανά έβαλα το παλιό ,μετά από 5 μέρες ήρθε τεχνικός έβαλε το Huawei είχα κανονικά ίντερνετ αλλά χωρίς τηλ ,το τηλ ήρθε σε 5 μέρες .

- - - Updated - - -

δεν θα έμενες πότε χωρίς ίντερνετ,στην χειρότερη χωρίς τηλ για κάποιες μέρες .

- - - Updated - - -

Καταρχάς εγώ σχολιάζω το τσουβαλιασμα στην καταστροφολογια του muke , επειδή δεν έχει αυτός , που δεν το πιστεύω πλέον αλλά οκ . Πρέπει να είναι όλα χάλια για όλους !!! Κ αρχίζει να παρουσιάζει κ καλά απόδειξεις από το fb ΧΑ ΧΑ ΧΑ για adsl κ κινητή!!! Έλεος πια .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Αν του απαντήσω όπως πρέπει θα μου στειλουν πάλι παρατηρήσεις. Για το αν έχει πρόβλημα φαίνεται πάντως από όλους αυτούς τους ευχαριστημένους πελάτες που ψάχνεις στα 500+ σχόλια να βρεις ένα θετικό.....περαιτέρω δε θα ασχοληθώ για τον λόγο που έγραψα. Ο καθένας έχει τη δικιά του κρίση και μπορεί να κρίνει και την εξυπηρέτηση πελατών τους και το αν έχει προβλήματα με τα τη συγχώνευση κλπ.
    Τώρα γιατί καίγεται τόσο πολύ με αυτά που γράφω και τα επιχειρηματολογω κιόλας είναι πραγματικά άξιον απορίας...

Νόμιζα ότι με τον αποκλεισμό δε θα έβλεπε τα μηνύματα μου και έτσι θα γλίτωνα και όλο το παραλήρημα αλλά ...

Το avatar του μέλους Kostas251
    Kostas251 Guest
    Αν του απαντήσω όπως πρέπει θα μου στειλουν πάλι παρατηρήσεις. Για το αν έχει πρόβλημα φαίνεται πάντως από όλους αυτούς τους ευχαριστημένους πελάτες που ψάχνεις στα 500+ σχόλια να βρεις ένα θετικό.....περαιτέρω δε θα ασχοληθώ για τον λόγο που έγραψα. Ο καθένας έχει τη δικιά του κρίση και μπορεί να κρίνει και την εξυπηρέτηση πελατών τους και το αν έχει προβλήματα με τα τη συγχώνευση κλπ.
    Τώρα γιατί καίγεται τόσο πολύ με αυτά που γράφω και τα επιχειρηματολογω κιόλας είναι πραγματικά άξιον απορίας...
    Συμφωνώ.

Πάντως προσωπικά με την παλιά Nova δεν είχα κανένα πρόβλημα. Με την καινούργια όμως... Αφού είμαι 10+ χρόνια πελάτης και κατάφεραν μέσα σε μόλις 2 μήνες, να με κάνουν να θέλω να φύγω!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50 Mbps
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145V5

Η πρώτη αίτηση είχε γίνει στην Wind και από αυτήν έγινε ακύρωση του συμβολαίου πριν την συγχώνευση.
    Η δεύτερη / τρέχουσα έχει γίνει στην Nova πλέον και εκκρεμεί γιατί ο εργολάβος που έσκαψε όλη την περιοχή και τράβηξε τις οπτικές ίνες, ΔΕΝ άφησε αναμονή για 2 πολυκατοικίες και πρέπει να έρθει για σκάψιμο πάλι. Έχει γίνει αίτημα από 20/01 για το θέμα αυτό αλλά είπαμε πετάνε χαρταετό.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Kostas251 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ.

Πάντως προσωπικά με την παλιά Nova δεν είχα κανένα πρόβλημα. Με την καινούργια όμως... Αφού είμαι 10+ χρόνια πελάτης και κατάφεραν μέσα σε μόλις 2 μήνες, να με κάνουν να θέλω να φύγω!
    Ε στη τελική έχω γράψει και πιο πάνω ότι όσοι δεν άλλαξαν ρουτερ μετά την αναβάθμιση που ξέρω προσωπικά 2 άτομα δεν έχουν πρόβλημα. Αυτό δεν αναιρεί όμως το μέγεθος του προβλήματος και το πόσοι άλλοι έχουν προβλημα. Τι λογική είναι αυτή επειδή δουλεύει σε μένα δουλεύει και σε σένα και ψεύδεσαι ότι δε σου δουλεύει; Απίστευτα πράγματα διαβάζουμε.

Φυσικά τα προβλήματα είναι πολλά και η εξυπηρέτηση τους χάλια ειδικά το ονλαιν τσατ στην ουσία δε σε βοηθάνε με κάτι απλά σου λένε τα ίδια πράγματα ότι εργαζόμαστε στην επίλυση και θα σε ειδοποιήσουμε κλπ.

RedHell007 Guest

Νόμιζα ότι με τον αποκλεισμό δε θα έβλεπε τα μηνύματα μου και έτσι θα γλίτωνα και όλο το παραλήρημα αλλά ...
    Είσαι ο μόνος που έχει πρόβλημα 1 μήνα και ,σύμφωνα με τα λεγόμενα σου .Όλοι μας βγάλαμε άκρη ,άλλος σε 5 μέρες άλλος σε 10 μέρες .

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ambu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η πρώτη αίτηση είχε γίνει στην Wind και από αυτήν έγινε ακύρωση του συμβολαίου πριν την συγχώνευση.
    Η δεύτερη / τρέχουσα έχει γίνει στην Nova πλέον και εκκρεμεί γιατί ο εργολάβος που έσκαψε όλη την περιοχή και τράβηξε τις οπτικές ίνες, ΔΕΝ άφησε αναμονή για 2 πολυκατοικίες και πρέπει να έρθει για σκάψιμο πάλι. Έχει γίνει αίτημα από 20/01 για το θέμα αυτό αλλά είπαμε πετάνε χαρταετό.
    Εγω υπέγραψα στην wind για οπτική 22 Φεβρουαρίου 2022 κ μου έφεραν την οπτική στο σπίτι 1 Ιουλίου 2022 . Είναι 4 μήνες !!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei hg8145v5
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RedHell007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είσαι ο μόνος που έχει πρόβλημα 1 μήνα και ,σύμφωνα με τα λεγόμενα σου .Όλοι μας βγάλαμε άκρη ,άλλος σε 5 μέρες άλλος σε 10 μέρες .
    Δεν είμαι ένα μήνα με πρόβλημα έχει πάνω ένα μήνα. Ο Polakis δεν είχε θέμα με τη τηλεφωνία 50 μερες του το έφτιαξαν μετά από 50 μέρες και τώρα πάλι δεν εχει; Άρα δεν είμαι ο μόνος. Και αυτή είναι η τελευταία φορά που σου απαντάω.

Σελ. 278 από 639 ΠρώτηΠρώτη ... 258268273276277278279280283288298 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία