Σελ. 635 από 635 ΠρώτηΠρώτη ... 615625630633634635
Εμφάνιση 9.511-9.523 από 9523

Θέμα: Nova FTTH

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Καλησπερα

Απο 9 απριλιου στο καταστημα του αδερφου μου δεν εχει ιντερνετ μεχρι σημερα. Ολο αυτον τον καιρο τους παιρνει τηλ με την απαντηση θα ερθει τεχνικος ξανα και ξανα χωρις τελικα να ερχεται κανενας. Καποια στιγμη ηρθε τεχνικος απο Νοβα να τοποθετηση ΕΟΝ σε ενα διπλα καταστημα και ειπε στον αδερφο μου οτι αν περιμενει να ερθει τεχνικος πως δεν προκειται καθως τους εχουν απληρωτους.

Ισχυει κατι τετοιο; Το καταστημα βρισκεται ροδο.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Έχω πικραθεί πολύ με τη νοβα....
    Έχω μια οφειλή 3 λογαριασμών περίπου...
    Είχα ζητήσει μια παράταση, τη πήρα και δεν μπόρεσα να πληρώσω έγκαιρα το λογαριασμό...
    Τώρα τους ζητάω να κάνω διακανονισμό και μου λένε ότι επειδή δεν ήμουν συνεπής στη παράταση δεν μπορούν να μου κάνουν ούτε δόσεις ούτε παράταση... Έτσι είναι το σύστημα λένε.. Εγώ βέβαια ζήτησα δόσεις...
    Μα τι κουλό είναι αυτό;
    Στη κοτε παράταση θέλω; Τη παίρνω όποτε θέλω ξανά και ξανά... Δόσεις θέλω; Τις παίρνω και αυτές το ίδιο....
    Τους έκανα σαφές εκεί στη νοβα ότι αν δεν μου επιτρέψουν να διακανονίσω θα κόψω τη γραμμή ακόμα και αν πληρώσω ρήτρα...
    Να πληρώσω θέλω όχι τίποτα τρελό... Απλά να με διευκολύνουν λίγο...
    Τώρα είμαι στη δεύτερη διετία στους 5 μήνες και η ποινή είναι ~130ε...
    Καλύτερα να δώσω αυτά και να κάνω αυτό που καιρό σκέφτομαι (να κόψω λόγω αύξησης παγίου ελστατ) παρά να δώσω 450+ ευρώ...
    Θα σφυρίξω άλλο ένα 4g router και τέλος... Βασικά το θέλω για δεύτερη γραμμή...
    Έχω ήδη και το gigamax...
    Με προβληματίζει όμως το cgnat στη voip τηλεφωνία.... Πρέπει να δω τι θα κάνω με αυτό και τι κάρτα θα βάλω...
    Ίσως ρίξω ένα άλλο ένα ΑΤΑ στο 6500 μου που έχω ήδη το vpn-internet με τις κάμερες... Μόνο που θα πρέπει να τραβήξω rj11 γιατί το 6500 είναι σε άλλο παραδίπλα σημείο...
    Θα βάλω και ένα 6400 ίσως με μια έξτρα η onthespot και τέλος...
    Δε θα κάτσω να σκάσω με τη νοβα...
    Πρόβλημα μαζί τους δεν είχα.... Αλλά φαίνεται ότι έχουν σκουριασμένα μυαλά... Πρέπει να μπαίνεις τσατ για να μιλάς αν θες κάτι.. Η κοτε τα έχει όλα αυτόματα..
    Τώρα περιμένω τηλέφωνο από το τμήμα συμβολαίων να δούμε τι θα γίνει...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 25-04-25 στις 23:31.
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω μια οφειλή 3 λογαριασμών περίπου...
    Καλύτερα να δώσω αυτά και να κάνω αυτό που καιρό σκέφτομαι (να κόψω λόγω αύξησης παγίου ελστατ)
    Εχεις μια οφειλη 3 λογαριασμων , αλλα σε πειραξε το 1 ευρω αυξηση λογω ελστατ. Καταλαβαινει και αλλος το ειρωνικο της υποθεσης ή ειμαι ο μοναδικος ?!

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mphxths Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχεις μια οφειλη 3 λογαριασμων , αλλα σε πειραξε το 1 ευρω αυξηση λογω ελστατ. Καταλαβαινει και αλλος το ειρωνικο της υποθεσης ή ειμαι ο μοναδικος ?!
    Ειρωνικό η όχι αυτή είναι η ιστορία...
    Προσωπικά θα τη κράταγα τη γραμμή μέχρι το τέλος να δω τι θα γίνει στην ανανέωση με το πάγιο, αν θα κάνει δηλαδή ρεσετ σε κάποιο επίπεδο....
    Αλλά με αυτά που κάνουν ίσως η εκτέλεση γίνει νωρίτερα....
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Ειρωνικό η όχι αυτή είναι η ιστορία...
    Προσωπικά θα τη κράταγα τη γραμμή μέχρι το τέλος να δω τι θα γίνει στην ανανέωση με το πάγιο, αν θα κάνει δηλαδή ρεσετ σε κάποιο επίπεδο....
    Αλλά με αυτά που κάνουν ίσως η εκτέλεση γίνει νωρίτερα....
    Εχεις οφειλη 3 λογαριασμους , ζητησες παραταση , δεν την τηρησες και τωρα ζητας διακανονισμο. Αλλα η νοβα ειναι κακια που δεν δεχεται διακανονισμο και ακουσον ακουσον , αυξησε και ενα ευρω τον λογαριασμο. Και εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι εσυ εισαι κυριος στις υποχρεωσεις σου και το 1 ευρω αυξηση ηταν η σταγονα που ξεχείλισε το ποτηρι και απειλεις , δεν εχω καταλαβει ποιον , οτι θα φυγεις απο την νοβα. Απορω πως δεν σε εχει διωξει η νοβα απο μονη της τοσο καιρο με τετοιο κανονι που της εχεις βαρεσει

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Εχεις οφειλη 3 λογαριασμους , ζητησες παραταση , δεν την τηρησες και τωρα ζητας διακανονισμο. Αλλα η νοβα ειναι κακια που δεν δεχεται διακανονισμο και ακουσον ακουσον , αυξησε και ενα ευρω τον λογαριασμο. Και εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι εσυ εισαι κυριος στις υποχρεωσεις σου και το 1 ευρω αυξηση ηταν η σταγονα που ξεχείλισε το ποτηρι και απειλεις , δεν εχω καταλαβει ποιον , οτι θα φυγεις απο την νοβα. Απορω πως δεν σε εχει διωξει η νοβα απο μονη της τοσο καιρο με τετοιο κανονι που της εχεις βαρεσει
    Υπερβολές και εσύ τώρα...
    Σιγά μην είναι και το κανόνι του Ναβαρονε...
    Τώρα το ποιος θα διώξει ποιον και αν, μένει να φανεί....
    Προσωπικά δε θα βάλω και τη γάτα μου να κλαίει...
    Αυτά... Και... Καλημέρα...
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    με τετοιο κανονι που της εχεις βαρεσει
    Πιστόλι.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστόλι.
    Αν σου πω οτι ολη μερα σημερα κοιτουσα την λεξη κανονι και δεν μου κολλαγε ? Λεω δεν ειναι η σωστη , κατι μου χτυπαει ... ε ναι .. ΠΙΣΤΟΛΙ

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000 mb / s
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Καλησπερα σε ολους στο πατρικο εχω EON 3play Full και VIDEO EON+ FIBER 100 , εκανα αιτηση για 500 αρα οπτικη ινα αναβαθμιση γραμμης , πριν εδινα 50 τωρα θα δινω 52 , αυριο απο της 12 : 00 εως 14 : 00 θα ερθουν οι τεχνικοι για την οπτικη ινα , η περιοχη ειναι Τουφα Χαλανδριου . Μου εστειλα ενα router Huawei .

Θα ερθει μια φορα οι τεχνικοι η και αλλες φορες ; .

Περιοχή
    Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SPIROS1979 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα σε ολους στο πατρικο εχω EON 3play Full και VIDEO EON+ FIBER 100 , εκανα αιτηση για 500 αρα οπτικη ινα αναβαθμιση γραμμης , πριν εδινα 50 τωρα θα δινω 52 , αυριο απο της 12 : 00 εως 14 : 00 θα ερθουν οι τεχνικοι για την οπτικη ινα , η περιοχη ειναι Τουφα Χαλανδριου . Μου εστειλα ενα router Huawei .

Θα ερθει μια φορα οι τεχνικοι η και αλλες φορες ; .
    Εγώ είχα κουτί έξω από την πόρτα μου. Ήρθε ένας άνθρωπος 9 το πρωί και σε 1 ώρα είχε φύγει και όλα δούλευαν τέλεια.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000 mb / s
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από esertas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ είχα κουτί έξω από την πόρτα μου. Ήρθε ένας άνθρωπος 9 το πρωί και σε 1 ώρα είχε φύγει και όλα δούλευαν τέλεια.
    εκει το σπιτι ειναι υπογειο διαμερισμα 70 τετραγωνικων ... εξω απο εκει εχει cosmote κουτι μεγαλο

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Τελικά οι άνθρωποι προς τιμήν τους μου άνοιξαν τη γραμμή και μου έδωσαν ξανά παράταση...
    Βέβαια πάλι δε θα μπορέσω να ανταποκριθώ λόγω κάποιων δυσκολιών που έχω... Τους το είπα άλλωστε... Δόσεις δεν είδα να δέχονται να κάνουν.... Για βοντα δεν ξέρω, αλλά η κοτε και παράταση δίνει και δόσεις κάνει...
    Στο εξοχικό έκοψα τη vdsl50 επειδή ήταν φάρμακειο το πάγιο στα 29€ και το γύρισα σε gigamax unlimited...
    Το εξοχικό το έχω συνιδιοκτησία και το μισό χρόνο με το να μένει η γραμμή εκεί idle έδινα τζάμπα χρήματα...
    Τουλάχιστον το gigamax το έχω πάντα μαζί μου...
    Αμφιταλαντεύομαι για το αν πρέπει να κάνω το ίδιο και με την οπτική σπίτι...
    Η Νόβα είχε χαμηλές τιμές στο ιδιόκτητο... Και αυτός ήταν ένας λόγος που με τράβηξε σε αυτούς...
    Και μάλιστα ανανέωσα για να τους τιμήσω που μου είχαν αφήσει το ίδιο πάγιο....
    Τώρα με το πληθωρισμό αν το λέω καλά ξεκίνησε όμως να τις ανεβάζει...
    Μικρή η διαφορά αλλά αν συνεχίζει να ανεβαίνει συνεχώς δίχως να κάνει ρεσετ το level πχ σε κάθε ανανέωση με παζάρια δεν ξέρω αν έχει νόημα να τη κρατήσω αφού το μισό χρόνο λείπω από το σπίτι.... Αυτό με προβληματίζει....
    Θα την έβγαζα πιστεύω με το gigamax και τις έξτρα σιμ... Χωρίς βέβαια να ξέρω και σε αυτό τι ανανέωση θα μου κάτσει.... Τουλάχιστον όμως θα είναι μια γραμμή κινητή... Και όχι σταθερή σε ένα χώρο...
    Έχω ήδη ένα 4g router που έχω ρίξει κάμερες και ιοτ, άντε να βάλω ένα ακόμα 4g router γιατί θέλω να έχω μια δεύτερη γραμμή...
    Έτσι θα δίνω τα μισά χρήματα και ίσως και πιο κάτω από το να κρατάω την οπτική....
    Αν τη κόψω τώρα βέβαια θα έχω ποινή επειδή πριν 4-5 μήνες ανανέωσα, αλλά δεν με πειράζει καθώς θα είναι λιγότερα από το να τη κρατήσω... Η να τη κρατήσω κομμένη δίχως λόγο και να πληρώνω 20αρια άδικα...
    Τέλος να αναφέρω ότι δεν έχω καμία κακια με κανέναν εδώ μέσα, απλά την άποψη μου λέω....
    Αν θέλετε για πείτε μου την άποψη σας σχετικά με το τι πρέπει να κάνω....
    Τα νούμερα μου τα έχω κάνει voip, της οπτικής θα το κόψω μιας και σαν νέο νούμερο δεν το ξέρει κανείς....
    Οπότε θα χρειαστεί και ένα επιπλέον ατα....
    Θέλω δύο γραμμές σταθερές... Η συνήθεια της σταθερής συσκευής τηλεφώνου δύσκολα κόβεται... Απεριόριστα δεν θα έχω στο σπίτι αλλά δε με νοιάζει για καμιά random χρήση θα έχω κάνα χαμηλό υπόλοιπο πχ 5€ στον voip πάροχο και οκ... Πιο πολύ για εισερχόμενα...
    Κοίταζα το grand stream ht802 που είναι και δύσκολο στο στήσιμο, θα το έριχνα πάνω στην έξτρα με τη public για να μην έχω θέμα με το cgnat, αλλά αυτή είναι συζήτηση για αλλού...
    Αυτά....
    Κοινώς δεν μπορώ να αποφασίσω....
    Μου αρέσει σαν concept η οπτική αλλά με τρώνε τα παραπάνω....
    Στο gigamax δίνω και ένα σωρό λεφτά...
    Οπότε αν κόψω από την οπτική κάτι...
    Δεν ξέρω.... Κάτι θα είναι και αυτό...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 30-04-25 στις 00:09.
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Βέβαια πάλι δε θα μπορέσω να ανταποκριθώ λόγω κάποιων δυσκολιών που έχω
    Αν θέλετε για πείτε μου την άποψη σας σχετικά με το τι πρέπει να κάνω....
    Ή μας τρολαρεις ή δεν εχεις παρει γραμμη οτι ονειροβατεις. Δεν εξηγειται αλλιως η κατασταση. Λες ξεκαθαρα οτι δεν εχεις να πληρωνεις και ονειρευεσαι εξοχικα , gigamax , σταθερες , κινητες , οπτικες , grand stream ht802 , 4g routers , εξτρα σιμς ...
    Αυτο που προτεινω εγω ειναι , πηγαινε στο αεροδρομιο με ενα sleeping bag , αραξε σε μια γωνια , συνδεσου στο δωρεαν wifi και εισαι αρχοντας. Αν σε ρωτησει κανας σεκιουριτας τιποτα , πες οτι εχει καθυστερηση η πτηση σου ...

Σελ. 635 από 635 ΠρώτηΠρώτη ... 615625630633634635

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία