Εμφάνιση 9.556-9.570 από 9691
Θέμα: Nova FTTH
-
08-05-25, 23:43 Απάντηση: Nova FTTH #9556-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
08-05-25, 23:53 Απάντηση: Nova FTTH #9557
Τωρα σοβαρα τα ρωτας αυτα ? Αν το ξερουν ολοι εντος σπιτιου ? Τι ? Μυστικη ειναι η εγκατασταση της ινας ? Αγνοουν οι υπολοιποι στο σπιτι την υπαρξη της ? Κοινοβιο ειστε ?
Αν ενημερωσεις το μαστορι και αυτος ειναι μανταλακιας και τα κανει ολα καινουργια , τι να σου πω .. παρε αλλο μαστορι
-
09-05-25, 11:27 Απάντηση: Nova FTTH #9558-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
09-05-25, 12:16 Απάντηση: Nova FTTH #9559
Ρε συ Γρηγόρη, η ίνα είναι τόσο μικρή που έτσι και μπει σε γωνία και δεν είναι χύμα στη μέση ενός τοίχου (που αποκλείεται να τη βάλουν έτσι..), για να της κάνεις ζημιά, πρέπει να το θες
Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
09-05-25, 12:58 Απάντηση: Nova FTTH #9560There's no substitute for experience
CorollaClub
-
09-05-25, 13:47 Απάντηση: Nova FTTH #9561
-
09-05-25, 13:56 Απάντηση: Nova FTTH #9562There's no substitute for experience
CorollaClub
-
09-05-25, 14:00 Απάντηση: Nova FTTH #9563
Δεν ξέρω... Εγώ θα φοβόμουν αν δεν φαίνεται έστω και λίγο....
Άντε πες εμείς ξέρουμε...
Οι υπόλοιποι στο σπίτι το κατέχουν το άθλημα; Αν λείπουμε εμείς και έρθει εργάτης θα ξέρουν να ενημερώσουν οι άλλοι;
Και αν δεν το βλέπουμε ούτε εμείς οι ίδιοι θα θυμόμαστε καλά;
Μου φαίνεται θα προτιμούσα το ορθόδοξο κανάλι και μέσα η οπτική....
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
09-05-25, 14:25 Απάντηση: Nova FTTH #9564
Εμένα δεν έχει καθόλου ίνα μέσα στο σπίτι και από το floorbox μέχρι την τρύπα που μπαίνει μέσα έχω κανάλι γιατί το συνεργείο δεν είχε το μηχάνημα. Εκ των υστέρων θα προτιμούσα αυτοκόλλητη γιατί είναι πιο διακριτική, αλλά στην τελική απ' έξω είναι, οπότε χ$στηκα..
Αλλα της διπλανής καθώς και ενός φίλου που τους έβαλαν αυτοκόλλητη, διακρίνονται ελάχιστα. Αν πας και βάψεις από πάνω δε θα φαίνεται τίποτα.
Στη διπλανή την πήγαν σοβατεπί πίσω από σερβάν (ή όπως λέγεται αυτό το ρημάδι το έπιπλο) και στο φίλο μπήκαν από τη γωνία δίπλα στο εξωτερικό κάσωμα και την κόλλησαν στο σοβατεπί γύρω από μια κολόνα και έβαλαν την πρίζα στη μέσα μεριά της κολώνας.
Του ενός είναι 3 μέτρα, του δεύτερου μισό μέτρο, άντε πες 1.
Ε αν πάνε και καρφώσουν καμιά ρόκα εκεί πάνω, θα κάνουν ζημιά.
Αλλα πόσο δύσκολο είναι να το θυμάσαι δηλαδή; ΟΚ, δε μιλάμε να βάλεις καμιά αυτοκόλλητη καμιά 30αριά μέτρα να περνάει από όλο το σπίτι. Εκεί πάσο. Αλλά οι νορμαλ περιπτώσεις είναι αυτές που ανέφερα.
- - - Updated - - -
Στην τελική αν είναι τόσο δύσκολο να το θυμάσαι, σου κάνει ζημιά ο κατσαπλιάς ο μάστορας, μένεις καμιά βδομάδα χωρίς ίντερνετ μέχρι να το φτιάξει ο πάροχος, πληρώνεις και κανα 50άρι για τη ζημιά (δεν ξέρω πόσο είναι) και μετά δεν θα το ξαναξεχάσεις ότι εκεί έχεις ίνα. Αν ήταν μέσα στο σπίτι μου και πήγαινε τίποτα μέτρα, θα το προτιμούσα αυτό από το να βλέπω τα κανάλια...Από το 2014 VDSL περίμενα..
-
09-05-25, 14:33 Απάντηση: Nova FTTH #9565
Αμα φοβάστε
Γράψτε με σπρέι στην μέση του τοίχου
"Οπτική Ινα"
Και περάστε την ίνα με κόκκινη ή κίτρινη φωσφοριζέ μπογιά.
Για μεγαλύτερη ασφάλεια βάλτε και "μάτια γάτας"" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
09-05-25, 15:13 Απάντηση: Nova FTTH #9566-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
09-05-25, 15:17 Απάντηση: Nova FTTH #9567
Τι λέτε ρε παιδιά για εργάτες, μάστορες κλπ.....ο μεγάλος "κίνδυνος" είναι πάλι από τις γυναίκες (την γυναίκα σας, την φίλη σας, την γυναίκα που έρχεται και καθαρίζει)...ειδικά εάν έχετε καμιά γυναίκα σαν την δική μου που είναι της "διακόσμησης"....ειδικά τα Χριστούγεννα βάζει καρφιά, πρόκες, διχάλες κλπ σε τοίχους και ταβάνια όπου κρέμονται διαφορες μπάλες και άλλα διακοσμητικά
Μην λέμε τα βασικά "πυρ,γυνή και θάλασσα"....δεν έλεγαν και μάστορες
-
09-05-25, 15:17 Απάντηση: Nova FTTH #9568
-
09-05-25, 15:37 Απάντηση: Nova FTTH #9569
-
09-05-25, 15:51 Απάντηση: Nova FTTH #9570
Νταξ, πέρα από την πλάκα τώρα, αν μιλάμε μια κοινό εξοχικό, όλοι όσοι μένουν έχουν κοινή ευθύνη.
Αν πάρει κάποιος εργάτη και δεν του πει να προσέξει στο συγκεκριμένο σημείο, ας φροντίσει και για την αποκατάσταση της ζημιάς άμεσα μετά...Από το 2014 VDSL περίμενα..
Bookmarks