Σελ. 598 από 654 ΠρώτηΠρώτη ... 578588593596597598599600603608618 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 8.956-8.970 από 9801

Θέμα: Nova FTTH

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από def13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βγάζει ΟΤΕ και ΔΕΗ (με 2 διαφορετικα στιγματα).

οποτε αν με την αυτοψια φανει οτι δεν εχει καλυψη η nova, ακομα κι αν εχει υπογραφει το συμβολαιο υπαρχει δυνατοτητα υπαναχωρησης/ακυρωσης ;
    Η Nova νοικιάζει χονδρική από ΟΤΕ (και το αντίστροφο). Εάν έχει ο ένας, έχει και ο άλλος.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stel67 Εμφάνιση μηνυμάτων
    2,7% που γράφει στην τέταρτη παράγραφο.
    Εχεις αποδεχθεί μια σύμβαση που το προβλέπει.
    Το γεγονός ότι η αύξηση συνδέεται με ένα επίσημο δείκτη τιμών κάνει τον όρο λογικό
    Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά μου φαίνεται ότι δικαστική η πιθανότητα επιτυχίας είναι 0%
    Γι'αυτό λέω να κάτσω στα αυγά μου εφόσον το πάγιο δεν ξεπεράσει αυτά που έδινα και να σκεφτώ μετά τη διετία τι θα κάνω...
    Αν κάθε χρονιά τσιμπάει και από 1€ να το βράσω το σταθερό.... Κυριολεκτικά...
    Χώρια που μπορεί να αυξήσουν και το πάγιο...
    Βλέπε 26 που το είχα εγώ το 500αρι και άλλοι πόσο; 27; 29; Και να έχω και αύξηση από πάνω;
    Ευχαριστώ δεν θα πάρω....
    Και που να είσαι και με τιμές ΟΤΕ από πάνω...
    Εδώ μιλάμε για πρώην τιμές Νόβα σε ιδιόκτητο...

https://www.adslgr.com/forum/threads...84#post7697584
    Εδώ βέβαια λέει κάτι για δυνατότητα καταγγελίας.... Δεν διευκρινίζεται όμως το αν είναι αζημιως η όχι...

Δεν ξέρω αν μου φαίνεται εμένα έτσι, αλλά μου φαίνεται ότι οι πάροχοι πάνε να μας καβαλήσουν...
    Κλειστό συμβόλαιο είναι κλειστό... Σταθερό... Πώς το λένε....
    Αν είναι να είμαι με ανοιχτό κυμαινόμενο...
    Καλύτερα να μην έχω τέτοια έννοια στο κεφάλι...
    Καρτοκινητο μέχρι να δύσει ο ήλιος....

Στο gigamax που έχω μέχρι στιγμής δεν έχω δει αύξηση....
    Στη χειρότερη θα κρατήσω τα καρτοκινητα που μου έχουν μείνει, το gigamax το κρατάω ακόμη λόγω φθηνής έξτρα και public ip και συνδυαστικά με το onthespot θα τη βγάζω...

Όταν πάντως με πάρουν να με ρωτήσουν γιατί κόβω, θα ζητήσω να αφαιρεθεί ο όρος 6,4 από το συμβόλαιο και θα συνεχίσω αν το πάγιο είναι καλό...
    Έχουμε το δικαίωμα να το ζητήσουμε..
    Αν δεν το αφαιρέσουν θα τους ευχαριστήσω ευγενικά για τη μέχρι τώρα συνεργασία και θα χαιρετήσω....
    Και ξαναλέω πρόβλημα με τη μέχρι τώρα εμπειρία από Νόβα δεν έχω...
    Αλλά τέτοιες τακτικές δεν τις θέλω...

Δηλαδή πείτε μου ειλικρινά.... Που θα σταματήσει να ανεβαίνει το πάγιο; Που είναι το ταβάνι; Θα τρέμουμε κάθε χρόνο τα αποτελέσματα της ελστατ;

- - - Updated - - -

Τώρα είδα ότι με κουπόνι πλέον τη 500αρα τη δίνουν 32... Ότι να 'ναι δηλαδή... Ένα κλικ πιο ακριβά από βοντα...
    Σε άλλο νήμα ειπώθηκε ότι συμβόλαια με κουπόνι δεν έχουν την ετήσια αυτή αύξηση...
    Δεν ξέρω αν ισχύει...
    Αλλά και πάλι... Τι άλλο να πω..
    Ότι νομίζει ο καθένας πράττει...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 07-02-25 στις 07:33.
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Φιλοσοφωντας την κατασταση , αναρωτιεμαι το εξης. Τωρα που εχω 500αρα , δικαιουμαι voucher για να παω στην 1000αρα ? Γιατι βλεπω οτι η 1000αρα στο σαιτ κοστιζει (με voucher υποθετω) , οσο πληρωνω την 500αρα αυτη την στιγμη.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mphxths Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλοσοφωντας την κατασταση , αναρωτιεμαι το εξης. Τωρα που εχω 500αρα , δικαιουμαι voucher για να παω στην 1000αρα ? Γιατι βλεπω οτι η 1000αρα στο σαιτ κοστιζει (με voucher υποθετω) , οσο πληρωνω την 500αρα αυτη την στιγμη.
    Όχι. Πρέπει να επισυνάψεις λογαριασμό τελευταίου μήνα με 100Mbps ή λιγότερο.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Κάνε αίτηση σε άλλο αφμ και κόψε τη δική σου αν σε παίρνει χρονικά και δεν έχεις ποινή..
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Bλακεια ειπα. Ξεχασα οτι θελει 100mbps και κατω. Εδω δεν δικαιουμουν οταν ημουν στην 200αρα , πως νομιζα οτι δικαιουμαι τωρα που ειμαι 500αρα ?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνε αίτηση σε άλλο αφμ και κόψε τη δική σου αν σε παίρνει χρονικά και δεν έχεις ποινή..
    Τακτικες υποκοσμου δεν γνωριζω σορρυ Ασε δε τα κοψε , βαλε , αναβαθμισε και ο,τι ταλαιπωρια συνεπαγεται ολο αυτο , ειναι για δυνατα νευρα. Εγω δεν εχω τετοια.

Περιοχή
    Πλ. Κολιάτσου
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit / 500Mbit
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Huawei HG8145V5
    Λοιπόν... όπως θυμάστε, είχα κάνει αίτημα για αναβάθμιση της μίας 500άρας που είχα σε 1gbit.

Την Παρασκευή μου έστειλαν το συμβόλαιο, το αποδέχτηκα και Σάββατο είχε γίνει η αναβάθμιση...

Δε θυμάμαι άλλη φορά που να έχει γίνει τόσο γρήγορα η διαδικασία...

Παρακάτω τα του συμβολαίου για να υπάρχουν για όποιον ρωτήσει ή θέλει να δει σχετικά.

01/06/2022 | Ενεργοποίηση δικτύου και διαθεσιμότητα
    02/06/2022 | Αίτηση προς Wind
    06/07/2022 | Καταχώρηση αίτησης
    20/07/2022 | Επιθεώρηση πολυκατοικίας
    28/07/2022 | Εργασίες κάθετης εγκατάστασης
    22/08/2002 | Εργασίες κόλλησης ινών
    23/09/2022 | Ολοκλήρωση κάθετης
    04/10/2022 | Παραλαβή εξοπλισμού
    04/10/2022 | Ολοκλήρωση οριζόντιας εγκατάστασης
    10/10/2022 | Ενεργοποίηση γραμμής

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DoSMaN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν... όπως θυμάστε, είχα κάνει αίτημα για αναβάθμιση της μίας 500άρας που είχα σε 1gbit.

Την Παρασκευή μου έστειλαν το συμβόλαιο, το αποδέχτηκα και Σάββατο είχε γίνει η αναβάθμιση...

Δε θυμάμαι άλλη φορά που να έχει γίνει τόσο γρήγορα η διαδικασία...

Παρακάτω τα του συμβολαίου για να υπάρχουν για όποιον ρωτήσει ή θέλει να δει σχετικά.

Συγχαρητήρια μόλις απέκτησες και εσύ τον όρο 6,4 στην αρχή του συμβολαίου...
    Κάθε Φεβρουάριο το πάγιο θα αναπροσαρμόζεται αυτόματα βάσει του δείκτη της ελστατ....
    Πριν φαντάζομαι όπως και εγώ, τον όρο αυτόν δεν τον είχες...
    Πώς αισθάνεσαι για αυτό;

Ερώτηση 2...
    Με το ρούτερ τι έγινε; Θα αλλάξεις τελικά η όχι;
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Πώς αισθάνεσαι για αυτό;
    Λογικα καταστραφηκε η ζωη του. Η καταθλιψη ειναι σιγουρακι.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Όχι το λέω επειδή στο κατάστημα που είχε πάει δεν τα έβρισκαν στη τιμή και κάναμε τόση έρευνα για να βρούμε τα 30,5€ της προσφοράς που φυσικά δεν θα είναι τόσα...
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    που φυσικά δεν θα είναι τόσα...
    Θα ειναι οσα προβλεπει το συμβολαιο. Διαβαζουμε τους ορους και μετα υπογραφουμε. Και αν φυσικα μια φορα το χρονο το παγιο αυξανεται (οπως προβλεπει το συμβολαιο) σε τραγικο βαθμο , δηλ καναδυο ευρω , τοτε διακοπτουμε αμεσα γιατι δεν εχουμε την συνδεση για δουλεια αλλα για διακοσμητικο στοιχειο και παμε στον επομενο παροχο , που εχει τον ιδιο ορο στο συμβολαιο κ.ο.κ.

Περιοχή
    Πλ. Κολιάτσου
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit / 500Mbit
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Huawei HG8145V5
    Συγχαρητήρια μόλις απέκτησες και εσύ τον όρο 6,4 στην αρχή του συμβολαίου...
    Κάθε Φεβρουάριο το πάγιο θα αναπροσαρμόζεται αυτόματα βάσει του δείκτη της ελστατ....
    Πριν φαντάζομαι όπως και εγώ, τον όρο αυτόν δεν τον είχες...
    Πώς αισθάνεσαι για αυτό;
    Γρηγόρη από περιέργεια κοίταξα της Wind το συμβόλαιο για την γραμμή που έκοψα και ήταν πριν 2 χρόνια αλλά και της Nova που έχω τώρα και έκανα την ίδια περίοδο και ο όρος αυτός υπήρχε και εκεί...
    Απλά στην Nova είναι σε άλλη παράγραφο...

Ερώτηση 2...
    Με το ρούτερ τι έγινε; Θα αλλάξεις τελικά η όχι;
    Μόλις βρω χρόνο θα ασχοληθώ και με αυτό για να δω αν θα μου δώσουν ξεχωριστό ΟΝΤ και router για να πάω μετά να πάρω ένα fritz ή κάτι άλλο για να με καλύψει ή αν θα με βάλουν να πάρω ΚΑΙ ΟΝΤ...
    01/06/2022 | Ενεργοποίηση δικτύου και διαθεσιμότητα
    02/06/2022 | Αίτηση προς Wind
    06/07/2022 | Καταχώρηση αίτησης
    20/07/2022 | Επιθεώρηση πολυκατοικίας
    28/07/2022 | Εργασίες κάθετης εγκατάστασης
    22/08/2002 | Εργασίες κόλλησης ινών
    23/09/2022 | Ολοκλήρωση κάθετης
    04/10/2022 | Παραλαβή εξοπλισμού
    04/10/2022 | Ολοκλήρωση οριζόντιας εγκατάστασης
    10/10/2022 | Ενεργοποίηση γραμμής

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Θα ειναι οσα προβλεπει το συμβολαιο. Διαβαζουμε τους ορους και μετα υπογραφουμε. Και αν φυσικα μια φορα το χρονο το παγιο αυξανεται (οπως προβλεπει το συμβολαιο) σε τραγικο βαθμο , δηλ καναδυο ευρω , τοτε διακοπτουμε αμεσα γιατι δεν εχουμε την συνδεση για δουλεια αλλα για διακοσμητικο στοιχειο και παμε στον επομενο παροχο , που εχει τον ιδιο ορο στο συμβολαιο κ.ο.κ.
    Και τι ακριβώς προβλέπει το συμβόλαιο;
    Γιατί το πάγιο μια φορά σταθερό δεν θα μείνει...
    Ξέρεις μήπως εσύ που θα είναι το ταβάνι;
    Πάντως ένα πράγμα θα σου αναγνωρίσω..
    Το ότι όλοι οι πάροχοι την ίδια τακτική ακολουθούν... Τουλάχιστον μέχρι τώρα οι δυο δεν το εφάρμοζαν...
    Θα έλεγα ότι θα απέφευγα τη τακτική αυτή κόβοντας το σταθερό αλλά και στη κινητή τα ίδια σ...τα πάνε να κάνουν με τις κάρτες ανανέωσης....
    Δεν ξέρω.... Ειλικρινά δεν ξέρω...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DoSMaN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γρηγόρη από περιέργεια κοίταξα της Wind το συμβόλαιο για την γραμμή που έκοψα και ήταν πριν 2 χρόνια αλλά και της Nova που έχω τώρα και έκανα την ίδια περίοδο και ο όρος αυτός υπήρχε και εκεί...
    Απλά στην Nova είναι σε άλλη παράγραφο...

Μόλις βρω χρόνο θα ασχοληθώ και με αυτό για να δω αν θα μου δώσουν ξεχωριστό ΟΝΤ και router για να πάω μετά να πάρω ένα fritz ή κάτι άλλο για να με καλύψει ή αν θα με βάλουν να πάρω ΚΑΙ ΟΝΤ...
    Κοίταξε τι γίνεται εδώ...
    Εσένα και στα δυο συμβόλαια προβλέπει την αύξηση του πληθωρισμού...
    Δικαίωμα τροποποίησης των τιμοκαταλόγων αν θυμάμαι καλά οι πάροχοι είχαν πάντα από παλιά...
    Βέβαια εδώ είχες το δικαίωμα να σπάσεις το συμβόλαιο αν το έκαναν...
    Και δεν υπήρχε αναφορά για πληθωρισμό και λοιπές μπούρδες...
    Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τη διαφορά..

Έβαλα και πίσω ένα κείμενο από το νέο συμβόλαιο που φαίνεται η διαφορά..
    Αλλά να τι είχε το δικό μου το παλιό...
    Βλέπεις πουθενά αναφορά σε πληθωρισμό και τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού;

6.4 Η Εταιρεία δύναται να τροποποιεί τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών της τηρουμένων των διατυπώσεων της παρούσας
    παραγράφου. Σε περίπτωση τροποποίησης των χρεώσεων του Τιμοκαταλόγου της Εταιρείας, παρέχεται η δυνατότητα στον
    Πελάτη να καταγγείλει αζημίως το Συμβόλαιό του οποτεδήποτε λάβει γνώση για τις ως άνω τροποποιήσεις έως και δύο (2)
    μήνες, από τη θέση της τροποποίησης σε ισχύ, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι
    νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης των νέων τιμολογίων, με την επιφύλαξη των
    περιπτώσεων: i) μείωσης τιμολογίων, ii) τιμολογίων που αφορούν διεθνείς κλήσεις και υπηρεσίες διεθνούς περιαγωγής εκτός
    ευρωπαϊκής ένωσης και υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ορισθεί ειδικό πακέτο χρέωσης ή χρόνος ομιλίας ενσωματωμένος
    στο πάγιο της σύμβασης προς αυτή τη χώρα, iii) τελών μεταφοράς γραμμής και τελών επανασύνδεσης, iv) τιμολογίων που
    αφορούν σε κλήσεις πολυμεσικής πληροφόρησης, v) αύξησης που οφείλεται στην επιβολή φόρων ή και τελών, που
    επιβάλλονται στην τιμολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, υπέρ του δημοσίου ή επιβάλλεται άμεσα από το ενωσιακό ή
    ελληνικό δίκαιο. Η Εταιρεία ενημερώνει προσηκόντως τους Πελάτες με τους εκάστοτε προβλεπόμενους στον Γενικό
    Κανονισμό Αδειών τρόπους τουλάχιστον ένα (1) μήνα τη θέση σε εφαρμογή των σχετικών τροποποιήσεων. Τυχόν
    αναπροσαρμογή κατά τα ανωτέρω θα συνεπάγεται την χορήγηση προς τον πελάτη των δικαιωμάτων που προβλέπονται στο
    εκάστοτε ισχύον κανονιστικό πλαίσιο και θα τίθεται σε ισχύ μετά από τις προθεσμίες που προβλέπονται σε αυτό. Με την
    πάροδο των εν λόγω προθεσμιών και εάν δεν έχει μεσολαβήσει εμπρόθεσμη καταγγελία εκ μέρους του Πελάτη, τότε οι
    ανωτέρω αναπροσαρμογές θα καθίστανται δεσμευτικές γι’ αυτόν......

- - - Updated - - -

Σε κάθε περίπτωση, τώρα το συμβόλαιο το νέο ορίζει: Εντός του ανωτέρω διαστήματος των δύο (2) μηνών ο Πελάτης θα δύναται να αντιταχθεί στις ανωτέρω αυξήσεις που τον αφορούν και να καταγγείλει την παρούσα σύμβαση....
    Όπως επίσης: Η Εταιρεία ενημερώνει τον Πελάτη για τις ανωτέρω αυξήσεις ένα (1) μήνα, πριν την εφαρμογή τους με τις ακόλουθες δύο μεθόδους: α) με σχετική δημοσίευση της ως άνω αύξησης στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, στη διεύθυνση http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-e.../anakoinoseis/ και β) μέσω του λογαριασμού του, με αναφορά σε εμφανές σημείο του λογαριασμού ή στην περίπτωση που δεν αποστέλλεται έντυπος λογαριασμός με σχετική ενημέρωση δια του τρόπου, με τον οποίο πραγματοποιείται η ειδοποίηση για την έκδοση του λογαριασμού ή/και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν καταλαβαίνω ορθά πρέπει να ειδοποιήσουν 1 μήνα πριν και εντός διμήνου από την αύξηση μπορείς να την κάνεις...

- - - Updated - - -
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 11-02-25 στις 00:18.
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    Και τι ακριβώς προβλέπει το συμβόλαιο;
    Διαβασε τους ορους του συμβολαιου
    Ξέρεις μήπως εσύ που θα είναι το ταβάνι;
    Το απειρο. Σε δεκα χρονια , με 1 ευρω τον χρονο , θα εχει αυξηθει κατα ... 10 ευρω. Σε δεκα χρονια μπορει να εχουμε μετακομισει σε αλλον πλανητη εντωμεταξυ. Τι να σου πω ρε φιλε , ο καθενας το βλεπει απο την δικη του οπτικη. Ασχολεισαι με αυτο το θεμα 2 σελιδες τωρα λες και ηρθε η συντελεια του κοσμου. Εγω δεν θα χαλαω την ζαχαρενια μου για 1 ευρω τον χρονο. Ειναι το λιγοτερο των προβληματων μου.
    Θα έλεγα ότι θα απέφευγα τη τακτική αυτή κόβοντας το σταθερό αλλά και στη κινητή τα ίδια σ...τα πάνε να κάνουν με τις κάρτες ανανέωσης....
    Δεν ειναι ολα τα use cases ιδια με τα δικα σου. Εσυ μπορει να εχεις την συνδεση σαν διακοσμητικο στοιχειο. Ο αλλος μπορει να ειναι gamer/streamer και να θελει χαμηλα pings. Ο αλλος μπορει να επεξεργαζεται ηχο/βιντεο/3d και να διακινει πολλα γιγα καθημερινα. Θα ευχεται να εχει καλο σημα στο σπιτι του , για να πιανει καλη ταχυτητα ? Εγω προσωπικα με voda ειμαι μονιμως με "vo-wifi" εντος του σπιτιου ενω με νοβα και cosmote εχω οριακα καλο σημα. Με τι data να παιξω , κοροιδευομαστε ? Δεν γινεται ετσι απλα να κοψει καποιος το σταθερο και να παιξει με το κινητο/5g router.

Τεσπα , περι ορεξεως ...

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Διαβασε τους ορους του συμβολαιου

Το απειρο. Σε δεκα χρονια , με 1 ευρω τον χρονο , θα εχει αυξηθει κατα ... 10 ευρω. Σε δεκα χρονια μπορει να εχουμε μετακομισει σε αλλον πλανητη εντωμεταξυ. Τι να σου πω ρε φιλε , ο καθενας το βλεπει απο την δικη του οπτικη. Ασχολεισαι με αυτο το θεμα 2 σελιδες τωρα λες και ηρθε η συντελεια του κοσμου. Εγω δεν θα χαλαω την ζαχαρενια μου για 1 ευρω τον χρονο. Ειναι το λιγοτερο των προβληματων μου.

Δεν ειναι ολα τα use cases ιδια με τα δικα σου. Εσυ μπορει να εχεις την συνδεση σαν διακοσμητικο στοιχειο. Ο αλλος μπορει να ειναι gamer/streamer και να θελει χαμηλα pings. Ο αλλος μπορει να επεξεργαζεται ηχο/βιντεο/3d και να διακινει πολλα γιγα καθημερινα. Θα ευχεται να εχει καλο σημα στο σπιτι του , για να πιανει καλη ταχυτητα ? Εγω προσωπικα με voda ειμαι μονιμως με "vo-wifi" εντος του σπιτιου ενω με νοβα και cosmote εχω οριακα καλο σημα. Με τι data να παιξω , κοροιδευομαστε ? Δεν γινεται ετσι απλα να κοψει καποιος το σταθερο και να παιξει με το κινητο/5g router.

Τεσπα , περι ορεξεως ...
    1-2 ευρώ κάθε χρόνο μέχρι πότε; Που θα είναι το ταβάνι;
    Στο έγραψα ξανά αυτό...
    Αν δέχεσαι εσύ κυμαινόμενο συμβόλαιο αντί σταθερού και γενικά τις τακτικές αυτές δικαίωμα σου...

Σε ότι αφορά την κινητή ευτυχώς έχω κεραία κοτε δίπλα μου..
    Οι άλλες δυο είναι εντελώς μέτριες..
    Σε κάθε περίπτωση θέμα με την κινητή δεν έχω...

Βέβαια όσο το σκέφτομαι όσο και να μη μου αρέσει αυξήσεις δυστυχώς υπάρχουν παντού σε όλα τα πακέτα...
    Βλέπε αύξηση καρτοκινητή, βλέπε αύξηση στα πακέτα του onthespot...
    Οπότε θέλει καλό ζύγισμα η όλη απόφαση...
    Τουλάχιστον να είσαι σε κάποια δέσμευση που να μπορείς να φύγεις αν αυξήσουν...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 11-02-25 στις 00:23.
    Gre-goir-X23.

Σελ. 598 από 654 ΠρώτηΠρώτη ... 578588593596597598599600603608618 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία