Σκέφτομαι πως η μόνη λογική εξήγηση για αυτή την κίνηση είναι πως έτσι θέλουν να αποφύγουν τα παράπονα των πελατών, τύπου "Γιατί αφού με την οπτική ίνα έχω εγγυημένη ταχύτητα 300, βλέπω κάτω από 200" (με σύνδεση στα 2,4).
Αλλά αν το κάνουν μία φορά για κάθε σύνδεση, και μπορείς να το επαναφέρεις μόνος σου, μικρό το κακό.
Το να σε υποχρεώσουν να έχεις πολύπλοκο (για αυτούς) password για το ασύρματο, θα ήταν πολύ χειρότερο.Το έχω πάθει σε νέο Vodafone+ Cosmote router,και δεν μπορούσα να βάλω αυτά του παλιού. Για το καλό μας πάντα....
Εμφάνιση 8.401-8.415 από 9573
Θέμα: Nova FTTH
-
05-12-24, 12:35 Απάντηση: Nova FTTH #8401
-
05-12-24, 15:31 Απάντηση: Nova FTTH #8402
-
05-12-24, 20:33 Απάντηση: Nova FTTH #8403
Το εκαναν, εννοω αλλαξαν τα ονοματα απο τα ssid και τα εκαναν ιδια. Φαντασου οτι δεν εμπαινε καμια απο τις συσκευες στο καταστημα γιατι ειχε αλλαχτει το ονομα (ειχαν βγαλει τα 2.4 και 5 αντιστοιχα). Επειδη ειχα πιο προχειρους τους admin κωδικους, μπηκα και ειδα οτι μπορω να το αλλαξω. Γιατι στο τηλεφωνο δεν εδιναν αυτη την εντυπωση (Ή μπορει να μην ηξεραν). Πιθανον να αλλαζε και με τους κλασικους κωδικους. Οπως ειπα ομως δεν το δοκιμασα.
-
06-12-24, 02:09 Απάντηση: Nova FTTH #8404
Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να αποκτήσω το wifi 6 ρούτερ της νόβα; Έχω αυτή τη στιγμή νόβα ftth 500. Ανανέωσα πριν λίγες μέρες το συμβόλαιο ίδιο με αυτό που είχα δηλαδή ftth 500. Το γράφω μήπως έχει κάποια σημασία.
-
06-12-24, 04:28 Απάντηση: Nova FTTH #8405
Καλησπέρα, βάζω τις παρακάτω ρυθμίσεις αλλά δεν πραγματοποιείται το reboot, μου λέει ότι το μηχάνημα είναι on για 4days, κ.λπ.
Running Days: 1
Traffic Keep Time: 1 (m)
Traffic Limit: 1 (Kb/s)
Reboot Start Time: 04:58
Reboot End Time: 05:10
Γνωρίζετε τι είναι το Traffic Keep Time και το Reboot End Time;
-
06-12-24, 08:32 Απάντηση: Nova FTTH #8406
Χαιρετώ,
Μετα από 4 χρονια βραχωδους λειτουργείας no internet. Εγραψα στην τεχνικη ειπαν το κοιτανε με πηραν απο τεχνικη την επομενη αλλα δεν μιλησα γιατι ημουν σε δουλεια και τιποτα δεν εχει γινει. Τα λαμπακια στο ONT ειναι μια χαρα αναμενα αλλα δικτυο γιοκ. Στην πολυκατοικια οι αλλοι εχουν κανονικα. Αοριστου η συμβαση θα τους εγκαταλειψω μου φαινεται. ΤΙ αλλο μπορω να κανω?
-
06-12-24, 10:33 Απάντηση: Nova FTTH #8407
Έγινε σε κανέναν η αναβάθμιση στο upload ;
-
06-12-24, 10:58 Απάντηση: Nova FTTH #8408
Έκανα αναβάθμιση από 200 σε 300 και μου έστειλαν το Huawei προς αντικατάσταση του Nokia. Μου ήρθε και μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση, πρώτο speedtest δίνει γύρω στα 260/30 (από 200/20) οπότε επιβεβαιώνεται ότι έγινε η αναβάθμιση.
Το Huawei να το κουμπώσω πάνω ή να τους περιμένω να κάνουν κάτι?
Από 8/12 αν δεν κάνω λάθος έχουν ανακοινώσειΤελευταία επεξεργασία από το μέλος vagpap : 06-12-24 στις 11:12.
-
06-12-24, 11:09 Απάντηση: Nova FTTH #8409
Το ρουτερ αυτό είναι της inalan δεν είναι της nova
Κακώς έγραψα στο θέμα της nova βέβαια αλλά είδα χρήστη που έχει ίδιο πρόβλημα με μένα γιαυτό απάντησα.
Αν μπορεί ένας mod να να κάνει split αυτά τα μηνύματα καθώς δεν αφορούν την nova και σε ένα δικό τους νήμα το δουν περισσότεροι χρήστες, μήπως βρούμε καμιά λύση
-
06-12-24, 11:48 Απάντηση: Nova FTTH #8410
Σε εμένα ούτε μνμ ήρθε ούτε άλλαξε κάτι...
Η δεν με έχουν περιλάβει ακόμα Η είναι επειδή τους έχω κλειδώσει απέξω...
- - - Updated - - -
Το αυτό...
- - - Updated - - -
Το θέμα είναι μη ξανά τραβήξει αυτόματα καμιά ρύθμιση και ψαχνεσαι....
- - - Updated - - -
Σε μένα όχι..
- - - Updated - - -
Ευχαριστούμε για τη διευκρίνιση...-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
06-12-24, 12:22 Απάντηση: Nova FTTH #8411
Εγώ έχω κλειστό το ασύρματο και δεν με ενόχλησαν καθόλου (ούτε ενεργοποιήθηκε προφανώς).
Πάντως έχουμε ξαναπεί ότι το μενού του WiFi είναι εν γένει ξεκλείδωτο, ο χρήστης έχει δυνατότητα να αλλάξει ό,τι θέλει.
-
06-12-24, 13:53 Απάντηση: Nova FTTH #8412
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Όποιος ξέρει από διαδικασίες στη Nova ας διαβάσει αυτό και να μου δώσει τη γνώμη του παρακαλώ.
Ψεύτικο συμβόλαιο και ψεύτικη υπογραφή σε συμβόλαιο της Nova
Ή αν παρακολουθεί κανένας υπάλληλος της Nova ας μου στείλει κανένα πμ να το λύσουμε το θέμα άμεσα χωρίς να κάνουμε καταγγελία.
-
06-12-24, 16:59 Απάντηση: Nova FTTH #8413
Χμμμμ, περίεργο...
Το Traffic Keep Time δεν είμαι σίγουρος τί είναι.
Θα σου έλεγα να ρωτήσεις το support αλλά μιλάμε για Νόβα οπότε θα σου πω να ΜΗΝ μιλήσεις με το support :P
Edit 2:
Από: https://www.adslgr.com/forum/threads...89#post7597089
1. Traffic Keep Time is a condition of the automatic restart policy when the duration for which the traffic is lower than the traffic limit threshold meets the keep time.
Μερικές προτάσεις (αν και εφόσον η χρήση σου το επιτρέπει):
- Βεβαιώσου ότι το "Enabled" είναι checked. (just in case...)
- Το traffic limit 1Kbps μου ακούγεται αρκετά χαμηλό, ίσως κάτι να τραβάει από pings/phone-home οτιδήποτε και να μπλοκάρει το reboot. Εγώ το έχω στα 1000 Kbps.
- Αν θες επέκτεινε το Start-End Time να έχει ένα μισαωράκι περιθώριο. Πχ 04:30 - 05:00
- Βεβαιώσου ότι έχεις πατήσει το "Apply" (just in case...)
Τα δικά μου settings με τα οποία δουλεύει ρολόι είναι ως εξής:
Edit: Βλέποντας και τα logs μου (Advanced > Maintenance > User Logs > Log Type: Alarm-Log) έχω αρκετά variable reboot timestamps, από 4:02 μέχρι και 5:15 μερικά, οπότε αν θες αύξησε παραπάνω το χρονικό παράθυρο που επιτρέπεις το reboot.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jokio : 06-12-24 στις 17:16.
-
06-12-24, 18:24 Απάντηση: Nova FTTH #8414
Άσχετο όσοι έχουν 500αρα έχουν παρατηρήσει μια ελαφριά πτώση στο upload. Συγχρονιζα στα 52+ και τώρα έπεσε στα 47 .
-
06-12-24, 19:19 Απάντηση: Nova FTTH #8415
Δεν υφίσταται συγχρονισμός, η γραμμή σου είναι 2.5Gbs/1.25Gbps με "κόφτη" 500Mbps/50Mbps.
Το τι ταχύτητα πιάνεις σε κάποια συγκεκριμένη διεργασία δεν έχει να κάνει με την γραμμή καθεαυτή, αλλά την κίνηση του δικτύου.
@daslionej το 1kbps traffic limit είναι πολύ χαμηλό, εάν θέλεις να κάνει restart, ανέβασέ το - και αύξησε και τον χρόνο όπως είπε ήδη ο @jokio.
Bookmarks