Σελ. 533 από 547 ΠρώτηΠρώτη ... 513523528531532533534535538543 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 7.981-7.995 από 8204

Θέμα: Nova FTTH

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από darkie Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο νοβα μου ειπαν οτι πρεπει να βαλουν και οι 4 νοβα στη πολυκατοικια μου για να με συνδεσουν με δικια τους οπτικη, εντωμεταξυ εχει περασει και η νοβα και η κοσμοτε οπτικες ινες απ'εξω εδω και 3-4 χρονια
    Δεν ειναι απαραιτητο να βαλουν ολοι, ακομι και ενας μπορει να βαλει....
    Ρωτησες αν εχει διαθεσιμοτητα στην περιοχη σου ;;;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lazaross Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα που μου είπε για δώρων τα πάγια δεν είμαι στο δίκτυο της nova πάντως. Κερδισμένη πως βγαίνει; Είναι η ρήτρα πάνω από 150 ευρώ;
    Αλλο δικτυο της Νοβα και αλλο περιοχη Νοβα...
    Βγαινει κερδισμενη διοτι η ρητρα αποχωρησης ειναι Παγιο * υπολοιπομενους μηνες /4 Δηλαδη : Παγιο = 26 Συμβολαιο 24 μηνες - 6 μηνες δωρεαν = 18 μηνες. αρα 18*26=468/4=117 ευρω ρητρα...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστά τα όσα λες αλλά το voip δεν είναι δικαιολογία.. Voip έχει και το vdsl/adsl...
    Just saying...

- - - Updated - - -

Αν ψάξεις στο φόρουμ νομίζω έχουν δημοσιευθεί...
    Αλλά το ερώτημα είναι άλλο...
    Τι firmware έχεις; Αν στο custom info λέει wind, τους ξεχνάς τους κωδικούς...
    Και φυσικά δεν μιλάμε για το 8245 έτσι;
    Δυστυχώς για το dn8245v-70 μιλάμε

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/50 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jacobgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    FTTH 500 από NOVA σε υποδομή NOVA (Open Fiber) από τον περασμένο Μάρτιο. Έως τώρα έχω καταλάβει δύο αποσυνδέσεις-διακοπες υπηρεσίας, στην μία είχε γενική βλάβη η περιοχή για ένα απόγευμα και μου δώσαν δεδομένα και χρόνο ομιλίας σε 2 κινητά NOVA, και στην άλλη προχθές με πήραν τηλέφωνο πρώτα για να με ρωτήσουν πότε βολεύει να διακόψουν για 1-2ώρες την υπηρεσία επειδή ο εργολάβος είχε κάνει λάθος και μου είχε δώσει το βρόχο του διπλανού διαμερίσματος και θέλανε να το διορθώσουν. Αυτά γενικώς πολύ ευχαριστημένος με ONT NOKIA, και ZYXEL με την τηλεφωνία πάνωτου και σε bridge mode το 835.
    Ευγενικοί οι άνθρωποι που ρώτησαν ποτέ να το φτιάξουν...
    Μονοκατοικία είσαι;
    Αν ήταν πολυκατοικία ποιον θα ρωτούσαν άραγε;

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από drbiosignals Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα στο forum.. Μόλις ενεργοποιήθηκε το Nova Fiber. Ως κάτοικος Γερμανίας δυστυχώς θεωρώ μεγάλη απογοήτευση το γεγονός ότι μας υποχρεώνουν να χρησιμοποιούμε τον ανεπαρκή εξοπλισμό των παρόχων.
    Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει με pm το admin account για το huawei hg8145v2 ώστε να ενεροποιήσω το bridge mode?
    Θα είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ πολύ
    8145v5 ξέρω εγώ... Για v2 δεν ξέρω....

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gladiatori Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο γινετε μονο σε περιοχη ΝΟΒΑ , δηλαδη σε περιοχες οπου ο κυριος παροχος ειναι η ΝΟΒΑ...
    Αν σπασει το συμβολαιο μετα απο 6 μηνες θα πληρωσει ρητρα , οποτε η εταιρεια κερδισμενη βγαινει.
    Εδώ σε εμένα δεν έχουν προσφέρει ακόμα δωρεάν μήνα.... Μόνο στην αρχή... Τώρα που πλησιάζει η ανανέωση ακόμα τίποτα...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από philippas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν, αρχικά ήρθε με το Nokia ρουτεράκι, και ενώ έπιανα ταχύτητες μια χαρά, όταν συνδέθηκαν οι smart συσκευές μου (από λάμπες μέχρι θερμοσίφονες και πρίζες) έτρωγε σκάλωμα κάποια στιγμή το δίκτυο και σερνόταν, από 1-2λεπτά για να ανοίξει Google ή να ανοίξει βίντεο στο youtube. Μιλάω με 13700, μου αντικαταστούν το ρούτερ με το huawei (εννοείται άλλαξαν σειριακό στην γραμμή μου με του νέου ρούτερ, μια δυο μέρες πριν παραλάβω το νέο ρούτερ και έμεινα χωρίς υπηρεσίες μέχρι να παραλάβω, μπράβο νόβα) και εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα.
    Έχω περίπου 20 συσκευές που συνδέονται στο δίκτυο σχεδόν ταυτόχρονα όλες, 1 extender και 1 power line. Φαντάζομαι είναι πολλές για να τις δουέψει το ρούτερ γιαυτό τρώω σκαλώματα; Έκανα troubleshoot αποσυνδέοντας powerline & extender και εμφανίζεται πάλι το πρόβλημα. Μόλις κλείσω το 2,4Ghz Wifi τότε είναι ΟΚ. Να φταίει ο αριθμός συσκευών; Να χρειάζομαι κανένα gateway? Όποια ιδέα θα εκτιμηθεί!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί δε βάζεις ένα ξεχωριστό access point και κάθεσαι και παιδευεσαι;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν αντέχουν τα ρουτερακια των provider γενικά πολύ μανουρα πλην των fritz νομίζω από αυτά που δίνουν αλλά έχεις κάνει smarthome στηριζόμενος στα router τους? Δεν ξέρω, δεν το έχω συναντήσει ξανά
    Μήπως να έπαιρνες ένα φτηνό σύστημα στυλ Deco να ηρεμήσεις?

- - - Updated - - -

Αν σκάει από firewall ή dhcp ή οτιδήποτε το ρημαδακι των 30€ (μπορεί να τους κοστίζει και λιγότερα), μην περιμένεις πολλά.
    Προσωπικά δεν έχω τέτοια θέματα με το ρούτερ του παρόχου, αλλά από την άλλη έχω και μπόλικα access point...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Σητεία , Κρήτης
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΣΗΤΕΙΑ
    Router
    TG585v7
    Path Level
    Fastpath
    Δεν φαίνεται να ζεσταίνεται, ελαφρώς χλιαρό το βλέπω.
    Έβαλα μια φλασιά ότι είχα αγοράσει καταλάθος το 2017 ένα Dlink Router αντί modem/router που ήθελα. Το σύνδεσα, έβαλα ίδιους κωδικούς για το δίκτυο 2,4Ghz που είχα στο Huawei.
    Απενεργοποίησα το 2,4 στο Huawei, το άνοιξα στο Dlink και έτσι δουλεύω 5Ghz από Huawei για κινητά και tvbox και όλες οι άλλες συσκευές από το 2,4 του Dlink.
    Φαίνεται να δουλεύει!! Επανέρχομαι σε κανά δίωρο παρακολούθησης!
    "Οι γνώμες είναι σαν τις κωλο**ίδες. Όλοι έχουν μια. Εξ 'άλλου, το ευκολότερο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι , πάνω στο οποίο δεν έχεις ιδέα και να είσαι θρασύς, επιμένοντας."

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.

- - - Updated - - -

Βγαινει κερδισμενη διοτι η ρητρα αποχωρησης ειναι Παγιο * υπολοιπομενους μηνες /4 Δηλαδη : Παγιο = 26 Συμβολαιο 24 μηνες - 6 μηνες δωρεαν = 18 μηνες. αρα 18*26=468/4=117 ευρω ρητρα...
    Τι διαφορά εννοείς με δίκτυο Νόβα και περιοχή Νόβα; Μήπως στη πρώτη περίπτωση μιλάμε για isp only και στη δεύτερη για ιδιόκτητο;
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/50
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    απο νοβα μου ειπαν οτι πρεπει να βαλουν και οι 4 νοβα στη πολυκατοικια μου για να με συνδεσουν με δικια τους οπτικη, εντωμεταξυ εχει περασει και η νοβα και η κοσμοτε οπτικες ινες απ'εξω εδω και 3-4 χρονια
    Επειδή με αυτά που ακούμε ότι λένε από τα call center θα μας πέσουν και τα μαλλιά στο τέλος.. μπες εδώ
    https://www.broadband-assist.gov.gr/
    Βρες τη διεύθυνση σου να δεις ποιος είναι ο πάροχος. Θα δεις μια κουκίδα στη διεύθυνση σου, αν έχεις οπτική.
    Πατάς πάνω στην κουκίδα, εμφανίζει μια καρτέλα.
    Γράψε εδώ τι λέει.
    Ακούς εκεί να βάλουν και οι 4.. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχει καν η νοβα υποδομή εκεί.
    Και αν δεν έχει, για να φτιάξουν δικιά τους, όχι 4, αλλά ούτε 44 να ήσασταν δεν θα το κάνει...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    Leox -> MikroTik hAP ac²
    Όσοι νέοι παίρνετε το ΝΟΚΙΑ, μην το στέλνετε πίσω αν θέλετε δικό σας εξοπλισμό, κρατήστε το γιατί προς το παρόν είναι ο πιο ευκολος τρόπος να πάρεις τους κωδικούς σου και να βάλεις ότι θες από πίσω. Άν σώνει και καλά θέλετε ξεχωριστό ΟΝΤ, υπάρχουν αρκετά φτηνές και ποιοτικές λύσεις που είναι τόσο εύκολο να ρυθμιστούν που είναι σχεδόν Plug and Play. Μην μπλέκετε άδικα με το support της ΝΟΒΑ.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Προσωπικά δεν έχω τέτοια θέματα με το ρούτερ του παρόχου, αλλά από την άλλη έχω και μπόλικα access point...
    Τα πολλά sessions είναι το πρόβλημα με όλα αυτά τα ρουτερακια.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Σητεία , Κρήτης
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΣΗΤΕΙΑ
    Router
    TG585v7
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jaisonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσοι νέοι παίρνετε το ΝΟΚΙΑ, μην το στέλνετε πίσω αν θέλετε δικό σας εξοπλισμό, κρατήστε το γιατί προς το παρόν είναι ο πιο ευκολος τρόπος να πάρεις τους κωδικούς σου και να βάλεις ότι θες από πίσω. Άν σώνει και καλά θέλετε ξεχωριστό ΟΝΤ, υπάρχουν αρκετά φτηνές και ποιοτικές λύσεις που είναι τόσο εύκολο να ρυθμιστούν που είναι σχεδόν Plug and Play. Μην μπλέκετε άδικα με το support της ΝΟΒΑ.
    Επειδή δεν το έχω στείλει ακόμα πίσω, τι θα μπορούσα να κάνω παίρνοντας τους κωδικούς μου που αναφέρεις;
    "Οι γνώμες είναι σαν τις κωλο**ίδες. Όλοι έχουν μια. Εξ 'άλλου, το ευκολότερο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι , πάνω στο οποίο δεν έχεις ιδέα και να είσαι θρασύς, επιμένοντας."

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Κάτι χάθηκε στη μετάφραση. Όπως σου είπαν, δες και τι λέει το broadband-assist (ΧΕΜΔ).
    Εάν πράγματι έχει υποδομή FTTH η Nova, πιθανόν εννοούν ότι πρέπει να γίνει κάθετη καλωδίωση στο κτίριο (δηλαδή BEP και floorboxes) πριν να μπορείς να συνδεθείς. Αρκεί αίτηση από έναν για να γίνει αυτό.

Περιοχή
    Zion
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΑΙΓΑΛΕΩ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    Χτες επιτελους ηρθε ο τεχνικος, εκανε τις κολλησεις σε εμενα και καμπινα και συνδεθηκα με το κορμο ... μου ειπε οτι το κεντρο ειναι 7.5χλμ μακρια και οτι εχω μηδενικες απωλειες ... οποτε λογικα τωρα πιστευω , πρεπει να μιλησω με τη νοβα να ερθουν να κανουν και την οριζοντια για να μου φερουν την οπτικη μεσα στο σπιτι και επιτελους να ενεργοποιηθω ! Ειμαι ηδη στο διμηνο απο τη μερα που εκανα αιτηση ...

Περιοχή
    Σητεία , Κρήτης
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΣΗΤΕΙΑ
    Router
    TG585v7
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από philippas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν φαίνεται να ζεσταίνεται, ελαφρώς χλιαρό το βλέπω.
    Έβαλα μια φλασιά ότι είχα αγοράσει καταλάθος το 2017 ένα Dlink Router αντί modem/router που ήθελα. Το σύνδεσα, έβαλα ίδιους κωδικούς για το δίκτυο 2,4Ghz που είχα στο Huawei.
    Απενεργοποίησα το 2,4 στο Huawei, το άνοιξα στο Dlink και έτσι δουλεύω 5Ghz από Huawei για κινητά και tvbox και όλες οι άλλες συσκευές από το 2,4 του Dlink.
    Φαίνεται να δουλεύει!! Επανέρχομαι σε κανά δίωρο παρακολούθησης!
    Update: επόμενη μέρα και δουλεύει κανονικά, το AP ήταν η λύση, ευχαριστώ όλους!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    8145v5 ξέρω εγώ... Για v2 δεν ξέρω....
    Συγγνώμη 8145v5 εννοούσα - δυστυχώς από το κινητό έγραψα το λάθος νούμερο.
    Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μου έστελνες το admin account

Ευχαριστώ πολύ

Περιοχή
    Αθηνα
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Forthnet - ΒΥΡΩΝΑΣ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jaisonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν λέτε να βάλετε τους δικούς σας κωδικούς, τι ακριβώς εννοείτε;; Εγώ θα μπορώ να το συνδέσω με το deco mesh που έχω;

- - - Updated - - -

117 ρήτρα, ενώ γλυτώνω 230 ευρώ με τα 6 δωρεάν πάγια;; Εγώ βγαίνω κερδισμένος έτσι.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από drbiosignals Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγγνώμη 8145v5 εννοούσα - δυστυχώς από το κινητό έγραψα το λάθος νούμερο.
    Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μου έστελνες το admin account

Ευχαριστώ πολύ
    Όπως έχω πει αν ψάξεις πίσω μπορεί να το βρεις... Αλλά πες μου κάτι άλλο...
    Στο μενού στο custom info τι γράφει;
    Wind H nova?
    Gre-goir-X23.

Σελ. 533 από 547 ΠρώτηΠρώτη ... 513523528531532533534535538543 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία