Σελ. 551 από 562 ΠρώτηΠρώτη ... 531541546549550551552553556561 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 8.251-8.265 από 8428

Θέμα: Nova FTTH

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10999/109998 kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΘΗΝΑ
    Router
    ZTE- H288A
    SNR / Attn
    31(dB) / 0.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλησπερα παιδια μια απορια
    Ολοκληρωθηκε η συνδεση της οπτικης στην πολυκατοικια εδω και περιπου 2 εβδομαδες
    Τωρα θα ηθελα να ρωτησω για να περαστει στο σπιτι πρεπει να ερθει τεχνικος της νοβα σωστα?
    Οταν ρωτησα ομως αν πρεπει να παρω εγω τηλεφωνο για να κλειστει το ραντεβου,απο τους τεχνικους που εκαναν την συνδεση μου ανεφεραν , οτι δεν χρειαζεται να προβω εγω σε καμια κινηση και οτι θα με καλεσουν οι ιδιοι απο την νοβα για αυτη την τελικη διαδικασια.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/50
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από matse Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα παιδια μια απορια
    Ολοκληρωθηκε η συνδεση της οπτικης στην πολυκατοικια εδω και περιπου 2 εβδομαδες
    Τωρα θα ηθελα να ρωτησω για να περαστει στο σπιτι πρεπει να ερθει τεχνικος της νοβα σωστα?
    Οταν ρωτησα ομως αν πρεπει να παρω εγω τηλεφωνο για να κλειστει το ραντεβου,απο τους τεχνικους που εκαναν την συνδεση μου ανεφεραν , οτι δεν χρειαζεται να προβω εγω σε καμια κινηση και οτι θα με καλεσουν οι ιδιοι απο την νοβα για αυτη την τελικη διαδικασια.
    Αν υποθέσουμε ότι είσαι από αυτούς που έχουν κάνει αίτηση, το ναι, θα μπεις στο πρόγραμμα για να σε καλέσουν για ραντεβού..
    Βέβαια έχουν τύχει και περιπτώσεις που καθυστερούσαν να καλεσουν και όταν πήρε ο πελάτης του είπαν "ναι δεν σας έχουμε ξεχάσει, είσαστε στο πρόγραμμα να σας πάρουμε από μέρα σε μέρα." (έγινε πρόσφατα σε ένα φίλο αυτό...)
    Και 2-3 μέρες μετά σκάει το τηλέφωνο για ραντεβού.. Τυχαίο; Μπορεί.. Εγώ δε νομίζω πάντως...
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102718 /11000
    ISP
    Cosmote
    Router
    speedport plus 2
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 12.4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Θέλω να ρωτήσω αν σε δίκτυο nova βάλω πχ 300 η 500 αν οι τιμές είναι αυτές που,βλέπω στο site η στο δίκτυο της nova μπορεί να δώσουν οι τιμές που είχες πριν αποκλειστικά για το δίκτυο τους

Καλημέρα σε όλους.

Προς το παρόν είμαι σε Nova 100άρα VDSL (Δε θα ήθελα να αλλάξω πάροχο, ποτέ εδώ στην περιοχή δεν είχα πρόβλημα και ούτως ή άλλως έχω κάνει αλλαγή προγράμματος πρόσφατα) και λογικά θα περάσω σε fiber πολύ σύντομα.

Το παρόν setup αποτελείται από το ZTE ZXHN H268N στο οποίο κουμπώνει η τηλεφωνία και είναι σε bridged mode με ρουτεράκι Mikrotik που αναλαμβάνει Routing/DHCP/Wifi/Firewall κλπ κλπ, ουσιαστικά τα πάντα πλην τηλεφωνίας. Η λογική του υφιστάμενου setup είναι να είναι υπεύθυνος ο πάροχος (Nova) για τυχόν προβληματάκια μέχρι τον εξοπλισμό του και από κει και πέρα το δίκτυο (πλην τηλεφωνίας) δικής μου ευθύνης.

Όταν έρθει η ώρα του Fiber, ιδανικά θα ήθελα να έχω το ίδιο σενάριο. Δηλαδή τηλεφωνία δική τους και εσωτερικό δίκτυο δικό μου με το ίδιο Mikrotik (ιδανικά χωρίς έξτρα ρυθμίσεις σε αυτό, αλλά προφανώς δεν με πειράζει να κάνω κανα-δυο αλλαγές).

Από τα όσα λίγα έχω διαβάσει εδώ, είτε δίνουν ξεχωριστά ONT και router, είτε το Huawei HG 8145 v5 (που είναι ΟΝΤ+ρούτερ σε ένα).

Για να έχω εφικτό το σενάριο "μετάβαση με όσο το δυνατόν λιγότερους πονοκεφάλους", ποιον εξοπλισμό να ζητήσω από Νόβα ή/και ποιον να μη δεχτώ με τίποτα;

• Δε με νοιάζει να έχω δύο συσκευές (μία νόβα και τη δική μου).
    • Δε με νοιάζει να έχω μόνο τη δική μου (ανέφικτο αλλά και αδιάφορο).
    • Ιδανικά θα ήθελα να αποφύγω 3 συσκευές (ONT+Router Nova+Mikrotik), εκτός αν δεν γίνεται αλλιώς.
    • Δε με νοιάζει αν το router του παρόχου είναι wifi 5/6/7/99 (θα το κάνω με το δικό μου), ή γενικά αν σαν ρούτερ είναι super-duper.
    • Με νοιάζει να έχω τηλεφωνία VoIP και έλεγχο εξοπλισμού από Nova (για να μη μου λένε "δε φταίμε εμείς" σε προβλήματα)
    • Mε νοιάζει να μη χρειάζομαι leaked admin passwords για να μπορώ να φτιάξω το bridge, εκτός αν δεν μπορώ να το αποφύγω, γιατί αυτά τα passwords σήμερα δουλεύουν, αύριο δε δουλεύουν.
    • Δε με νοιάζει να έχει πλήρη έλεγχο του ONT ή του Router ο πάροχος (δικά του είναι άλλωστε) με TR-069. Ας κάνει ό,τι θέλει, δε θέλω να το κλείσω.
    • Με νοιάζει να μην έχω double-NAT ώστε να μπορώ να έχω server στο δίκτυό μου προσβάσιμο από έξω. (Όποτε και αν με βάλουν σε CGNat θα το καταλάβω και θα τους πάρω τηλέφωνο να το βγάλουν).
    • Κάπου είδα ότι με κάποια setup, μπορείς να έχεις μία public IP για το ρούτερ του παρόχου και μία για το δικό σου ρούτερ (αυτό αν δεν κάνω λάθος, γίνεται αν έχεις pppoe passthrough VS bridge σεταρισμένο. Εγώ στην VDSL νομίζω έχω bridge). Προφανώς δε με νοιάζει αν θα έχω 1 ή 2 εξωτερικές IPs (τον ISP θα καίει το ότι δίνουν έξτρα IPv4), απλά να ξέρω το δίκτυο κι οι σέρβερ μου θα δουλεύουν χωρίς μεγάλες αλλαγές στις ρυθμίσεις του Mikrotik μου.

Αυτά εν ολίγοις. (σημείωση: έχω pppoe credentials ήδη στα πλαίσια της VDSL, έχω ακούσει πλέον δίνουν, έστω και με γκρίνια, VoIP credentials, αλλά όπως προ-είπα, δε θα ήθελα να πάω σε αυτό το rabbit hole).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/50
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Σίγουρα θα σου απαντήσουν και τα άλλα παιδιά (και ειδικά κάποιοι που έχουν Mikrotik), αλλά σε πρώτη φάση:

Απ' όσο ξέρω αρχικά πρέπει να πάρεις το ΑΙΟ και σε δεύτερη φάση κάνεις αίτηση για ξεχωριστό ΟΝΤ+ρούτερ
    Σε αυτή την περίπτωση θα μπορέσεις να κάνεις αυτό που θες, δηλαδή PPPoE σε δικό σου εξοπλισμό και το VoIP από το ρούτερ τους.
    Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να περάσεις κάποιο διάστημα με τον δικό τους εξοπλισμό.
    Εγώ προσωπικά ήμουν "τυχερός" γιατί μου έστειλαν το Νόκια ΑΙΟ, που μπόρεσα να το γυρίσω σε bridge (γιατί είναι δεύτερη η γραμμή αυτή που έκανα FTTH και δεν με καίει ιδιαίτερα το τηλέφωνο σε αυτή)
    Οπότε από την ώρα 0 δεν άλλαξα τίποτα στο δίκτυό μου. Δεν ξέρω αν εσύ θα είσαι τόσο "τυχερός" και δεν χρειαστεί να περάσεις "μεταβατική" περίοδο.
    Ο τελικός σκοπός μου είναι να τους πω ότι θέλω να βάλω το δικό μου εξοπλισμό, για να μου στείλουν ξεχωριστό ΟΝΤ και ρούτερ κι εμένα, αλλά για να είμαι ειλικρινής το τρενάρω μέχρι να βρω την ψυχολογική δύναμη να το κάνω..
    Όχι γιατί δεν το κανουν, πλέον ναι, το κάνουν, αλλά έχω ακούσει από άλλους να τους στελνουν ΟΝΤ και μετά να μη δουλεύει για μέρες ούτε το ΟΝΤ, ούτε ο παλιός εξοπλισμός, γιατί από το support δήλωσαν ότι νάναι..
    Και δεν έχω καμιά όρεξη να ακούω γκρίνιες για καμια βδομάδα από τους υπόλοιπους στο σπίτι..

Αυτά τα ολίγα από μένα για να προετοιμαστείς λίγο κι εσύ ψυχολογικά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10999/109998 kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΘΗΝΑ
    Router
    ZTE- H288A
    SNR / Attn
    31(dB) / 0.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν υποθέσουμε ότι είσαι από αυτούς που έχουν κάνει αίτηση, το ναι, θα μπεις στο πρόγραμμα για να σε καλέσουν για ραντεβού..
    Βέβαια έχουν τύχει και περιπτώσεις που καθυστερούσαν να καλεσουν και όταν πήρε ο πελάτης του είπαν "ναι δεν σας έχουμε ξεχάσει, είσαστε στο πρόγραμμα να σας πάρουμε από μέρα σε μέρα." (έγινε πρόσφατα σε ένα φίλο αυτό...)
    Και 2-3 μέρες μετά σκάει το τηλέφωνο για ραντεβού.. Τυχαίο; Μπορεί.. Εγώ δε νομίζω πάντως...
    Τελικα οντως με πηρανε τηλεφωνο και σημερα μου εγκαταστησανε την οπτικη μεσα στο σπιτι
    Απο ταχυτητα στην μετρηση που κανω στο speed test η γραμμη παντως δυσκολα τερματιζει ενω οταν ξεκιναει η μετρηση μου αναγραφει 292.π.χ στο τελος παντα μου βγαζει σαν μεσο ορο 285mbps
    Δεν ξερω αν ειναι απλα ακομα νωρις ακομα,αλλα υπαρχει μια διαφορα με την ονομαστικη ταχυτητα που δινουν
    Δεν ξερω ,υποτιθεται οτι με την οπτικη ινα δεν παιζουν απωλειες ταχυτητας ποια
    Και κατι ακομα στο interface του ρουτερ (huawei) τα στατιστικα της γραμμης που τα βλεπω?
    Και επιπλεον που μπορω να ψαξω περισσοτερες λεπτομερειες για το συγκεκριμενο ρουτερ?
    Θελω να δω αν ειναι dual band το συγκεκριμενο μοντελο,διοτι το προηγουμενο που ειχα ZTE ειχε αυτη την δυνατοτητα
    Ευχαριστω

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/50
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από matse Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα οντως με πηρανε τηλεφωνο και σημερα μου εγκαταστησανε την οπτικη μεσα στο σπιτι
    Απο ταχυτητα στην μετρηση που κανω στο speed test η γραμμη παντως δυσκολα τερματιζει ενω οταν ξεκιναει η μετρηση μου αναγραφει 292.π.χ στο τελος παντα μου βγαζει σαν μεσο ορο 285mbps
    Δεν ξερω αν ειναι απλα ακομα νωρις ακομα,αλλα υπαρχει μια διαφορα με την ονομαστικη ταχυτητα που δινουν
    Δεν ξερω ,υποτιθεται οτι με την οπτικη ινα δεν παιζουν απωλειες ταχυτητας ποια
    Και κατι ακομα στο interface του ρουτερ (huawei) τα στατιστικα της γραμμης που τα βλεπω?
    Και επιπλεον που μπορω να ψαξω περισσοτερες λεπτομερειες για το συγκεκριμενο ρουτερ?
    Θελω να δω αν ειναι dual band το συγκεκριμενο μοντελο,διοτι το προηγουμενο που ειχα ZTE ειχε αυτη την δυνατοτητα
    Ευχαριστω
    Ελπίζω πως κάνεις μετρήσεις με καλώδιο, έτσι;
    Και επιπλέον, αν κάνεις από το site του ookla, μην το κάνεις από κει, αλλά κατεβάζοντας την εφαρμογή για windows.
    Πληροφοριακά, πάντως, εμένα η 500άρα (πριν της βάλω QoS) χτύπαγε σταθερά 512+
    Αλλά σε κάθε περίπτωση 5-10 Mbit πάνω κάτω σε αυτές τις ταχύτητες λίγη σημασία έχουν..
    Στατιστικά γραμμής στην FTTH δεν υπάρχουν.
    Για το ρούτερ προσωπικά δεν γνωρίζω..γράψε ακριβώς ποιο μοντέλο είναι γιατί εχουν 2 διαφορετικά huawei νομίζω.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Καλησπέρα παιδιά, έχουμε το HG8145X6-10 της Huawei, αλλά σε αντίθεση με το παλιό που είχαμε και μπορούσαμε να μπούμε ως Admin, σε αυτό δε μπορούμε (μας δίνουν access μόνο ως "user" από τη Nova, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να μπούμε σε όλα τα μενού ή να δοκιμάσουμε διαφορετικούς DNS!!

Ξέρει κανείς μήπως πως λύνεται αυτό?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DxL : 14-11-24 στις 20:26.

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    220/22
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DxL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα παιδιά, έχουμε το EG8145V5 της Huawei, αλλά σε αντίθεση με το παλιό που είχαμε και μπορούσαμε να μπούμε ως Admin, σε αυτό δε μπορούμε (μας δίνουν access μόνο ως "user" από τη Nova, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να μπούμε σε όλα τα μενού ή να δοκιμάσουμε διαφορετικούς DNS!!

Βαζεις ενα ρουτερ της αρεσκειας σου πισω απο το EG8145V5 και εκειρυθμιζεις οτι θελεις και οπως το θελεις .
    The gr81 .

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/50 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Καλησπέρα παιδιά, έχουμε το EG8145V5 της Huawei, αλλά σε αντίθεση με το παλιό που είχαμε και μπορούσαμε να μπούμε ως Admin, σε αυτό δε μπορούμε (μας δίνουν access μόνο ως "user" από τη Nova, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να μπούμε σε όλα τα μενού ή να δοκιμάσουμε διαφορετικούς DNS!!

Αν ψάξεις πίσω για αλλαγή dns γίνεται με inspection στο κώδικα της σελίδας...https://www.adslgr.com/forum/threads...72#post7555772
    Δεν ξέρω βέβαια αν μιλάμε για το ίδιο ρούτερ, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10999/109998 kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΘΗΝΑ
    Router
    ZTE- H288A
    SNR / Attn
    31(dB) / 0.2(dB)
    Path Level
    Interleaved
    - - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελπίζω πως κάνεις μετρήσεις με καλώδιο, έτσι;
    Και επιπλέον, αν κάνεις από το site του ookla, μην το κάνεις από κει, αλλά κατεβάζοντας την εφαρμογή για windows.
    Πληροφοριακά, πάντως, εμένα η 500άρα (πριν της βάλω QoS) χτύπαγε σταθερά 512+
    Αλλά σε κάθε περίπτωση 5-10 Mbit πάνω κάτω σε αυτές τις ταχύτητες λίγη σημασία έχουν..
    Στατιστικά γραμμής στην FTTH δεν υπάρχουν.
    Για το ρούτερ προσωπικά δεν γνωρίζω..γράψε ακριβώς ποιο μοντέλο είναι γιατί εχουν 2 διαφορετικά huawei νομίζω.
    Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες
    Το ρουτερ ειναι αυτο https://www.senetic.gr/product/EG8M8145X6G10
    Το τεστ της γραμμης το κανω με ενσυρματη φυσικα συνδεση αλλα αυτη την στιγμη μπαινω απο browser με λειτουργικο linux ubuntu επανω
    Οπωτε δεν ξερω αν παιζει καποιο λογο αυτο

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς? Ρούτερ απλό ή Optical? Εγώ μόνο VDSL και ADSL ρούτερ έχω, όχι optical....

Υ.Γ: Τελικά το ρούτερ μου είναι το HG8145X6-10!!!!!

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ψάξεις πίσω για αλλαγή dns γίνεται με inspection στο κώδικα της σελίδας...https://www.adslgr.com/forum/threads...72#post7555772
    Τελικά το ρούτερ είναι το HG8145X6-10!!!

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Prototype Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως να βάλεις DNS σε κλειδωμένες ρυθμίσεις...

Κάνεις inspect to box και από disabled το βάζουμε enabled και μετά save..
    Συνημμένο Αρχείο 254729
    Καλησπέρα φίλε Prototype,

μου δώσανε αυτό το κλειδωμένο ρουτερ HG8145X6-10, και προσπαθώ να κάνω αυτό που λες, επιλέγω enable, βάζω τους DNS κανονικά, αλλά όταν πατάω APPLY, μου κάνει logout, εσένα σου παίζει κανονικά, κάνω κάτι λάθος, ή απλά κάνανε κάποιο update και το κόψανε???

Κανένας άλλος τρόπος??

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το έκανα, βάζω τους DNS αλλά μόλις πατήσω APPLY, μου κάνει αυτόματα logout.... Μάλλον κάνανε update και το κλείσανε ή κάνω κάτι λάθος??

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/50 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς? Ρούτερ απλό ή Optical? Εγώ μόνο VDSL και ADSL ρούτερ έχω, όχι optical....

Υ.Γ: Τελικά το ρούτερ μου είναι το HG8145X6-10!!!!!

- - - Updated - - -

Τελικά το ρούτερ έιναι το HG8145X6-10!!!

Αυτό πως γίνεται, μέσω google chrome? Γιατί ανοίγω τον κώδικα αλλά δεν βρίσκω το disable που λέει, και επίσης δεν ξέρω που υπάρχει το save!!

- - - Updated - - -

Καλησπέρα φίλε Prototype,

μου δώσανε αυτό το κλειδωμένο ρουτερ HG8145X6-10, και προσπαθώ να κάνω αυτό που λες, επιλέγω enable, βάζω τους DNS κανονικά, αλλά όταν πατάω APPLY, μου κάνει logout, εσένα σου παίζει κανονικά, κάνω κάτι λάθος, ή απλά κάνανε κάποιο update και το κόψανε???

Κανένας άλλος τρόπος??

- - - Updated - - -

Το έκανα, βάζω τους DNS αλλά μόλις πατήσω APPLY, μου κάνει αυτόματα logout.... Μάλλον κάνανε update και το κλείσανε ή κάνω κάτι λάθος??
    Εγώ έχω το v5 ξεκλειδωτο με fw nova...
    Οπότε δεν έχει χρειαστεί να δοκιμάσω τον τρόπο αυτό..
    Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο φίλος prototype...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    cosmote
    Πάντως εγώ επειδή βαρέθηκα να περιμένω τον τεχνικό τους να έρθει τους είπα ότι μπορώ πολύ καλά να το συνδέσω μόνος μου(υπήρχε ήδη η οπτική μέχρι την πρίζα) και το σύνδεσα το ρούτερ μόνος μου και μου είπαν να το αφήσω να γεμίσει δύο ώρες και μετά να κάνω speed test.Όλα πήγαν καλά αλλά το κουφό είναι ότι έχω internet 200ρι εδώ και 5 μέρες ενώ το μήνυμα για την ενεργοποίηση της σύνδεσης με σημερινή ημερονηνία ήρθε σήμερα

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kantini Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως εγώ επειδή βαρέθηκα να περιμένω τον τεχνικό τους να έρθει τους είπα ότι μπορώ πολύ καλά να το συνδέσω μόνος μου(υπήρχε ήδη η οπτική μέχρι την πρίζα) και το σύνδεσα το ρούτερ μόνος μου και μου είπαν να το αφήσω να γεμίσει δύο ώρες και μετά να κάνω speed test.Όλα πήγαν καλά αλλά το κουφό είναι ότι έχω internet 200ρι εδώ και 5 μέρες ενώ το μήνυμα για την ενεργοποίηση της σύνδεσης με σημερινή ημερονηνία ήρθε σήμερα
    Εννοείς από τη πρίζα μέσα στο σπίτι μέχρι το ρουτερ, ή από το κουτί έξω στον όροφο μέχρι τη πρίζα?

Σελ. 551 από 562 ΠρώτηΠρώτη ... 531541546549550551552553556561 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία