Καλησπέρα παιδιά!
Μια ερώτηση έχω!δεν είμαι κ πολύ καλός με τα δίκτυα,έχω μόνο βασικές γνώσεις!
Έχω το h1600 κ ένα router asus rt ax92u.
Έβαλα το h1600 σε bridge mode με το οδηγό που βρήκα εδώ.
Έκανα pppoe σύνδεση στο asus κ κατάφερα να έχω ίντερνετ κ να κάνει το routing το asus!
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να δουλεύει η τηλεφωνία μέσω voip.
Δοκίμασα πρώτα τον οδηγό how to voip αλλά μόλις έφτιαξα σύνδεση VOIP_DCHP κ ξετικαρα το voip από την ethernet έχασα το internet....
Έβαλα κ καλώδιο από τη wan του h1600 σε μια lan του asus αλλά πάλι τίποτα...
Όταν ανοίγω το τηλέφωνο στο h1600 ανάβει το led με το τηλεφωνακι αλλά στο τηλέφωνο ακούγεται ένα συνεχόμενο μπιπ κ δε δουλεύει ούτε χτυπάει όταν το καλώ...
Κάνω κάτι λάθος η δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει το τηλέφωνο όταν το h1600 είναι σε bridge mode?
Διάβασα όλες τις σελίδες εδώ αλλά οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες κ απλά κάηκε το μυαλό μου!
Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει να φτιάξω κ να λειτουργεί το τηλέφωνο?
Απευθύνθηκα κ σε τεχνικό αλλά δεν ήξερε δυστυχώς.
Εννοείται αν υπάρχει κάποιος επί πληρωμή να μου το φτιάξει ευχαρίστως να τον πληρώσω! ευχαριστώ πολύ!
Εμφάνιση 886-900 από 1108
Θέμα: Παρουσίαση ZTE H1600
-
16-03-23, 21:45 Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #886
-
16-03-23, 21:50 Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #887
Aυτό.
Για να λειτουργήσει το τηλέφωνο,
https://www.adslgr.com/forum/threads...16#post7335216Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
16-03-23, 22:34 Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #888
Αυτό προσπαθώ να κάνω από χθες!
Να πω ότι με το username-password που μου έδωσαν από τον ΟΤΕ δεν συνδέεται όταν πάω να τα βάλω στη ppoe σύνδεση του asus.
Όταν έβαλα το γενικό otenet@otenet.gr δούλεψε κανονικά το ίντερνετ αλλά όχι το voip.
Ίσως φταίει αυτό κ θέλει τα δικά μου στοιχεία για να δουλέψει σωστά το τηλέφωνο?
Δε μπορώ να βρω τι έχω κάνει λάθος...
Αυτό έκανα:
1:Με PPPoE ρύθμιση, ώστε να κάνει το router δική του κλήση προς στον πάροχο και να υπάρχουν πλέον δύο ανεξάρτητες συνδέσεις.
Με αυτόν τον τρόπο σύνδεσης/ρύθμισης αποφεύγουμε το Double NAT που μπορεί σε κάποια εφαρμογή, πρόγραμμα ή συσκευή να δημιουργεί πρόβλημα και να χρειάζεται να κάνουμε και port-forwarding.
- - - Updated - - -
Βάζω κ φωτογραφίες από το h1600
-
16-03-23, 22:39 Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #889Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
16-03-23, 22:43 Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #890
Αν διαγράψω το bridge δεν θα έχω double nat μετά?η δεν καταλαβαίνω κάτι καλά!
-
16-03-23, 22:47 Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #891
Αυτό το πράγμα, να ταλαιπωριούνται άνθρωποι με το Bridge mode και τηλεφωνίες και όλο το έργο, αντί να κάνουν ένα απλό DoubleNat στο 2ο ρούτερ τους, με το τηλέφωνο να παραμένει στο ρούτερ του Provider, εμένα με ξεπερνάει ειλικρινά παιδιά.
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
16-03-23, 22:51 Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #892
Το Bridge το ξεχνάς γιατί λειτουργεί το modem-router αποκλειστικά σαν modem και δεν περνάει η τηλεφωνία.
Για μένα,
αποφάσισε πως θέλεις να δουλέψεις και πως σε αφήνει ο πάροχος από τις επιλογές που σου έχω στο Link.
Kάνε ένα hard reset στο router και κάνε τις ρυθμίσεις σωστά από την αρχή.
- - - Updated - - -
Υπάρχουν και αυτές οι απόψεις σχετικά με το DoubleNat,
https://www.adslgr.com/forum/threads...41#post7407841Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
16-03-23, 22:51 Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #893
Έγινε!
Το κατάλαβα!
Απλά για ένα περίεργο λόγο που ούτε εγώ δεν ξέρω δεν ήθελα double nat...
Ευχαριστώ πολύ για τη διατύπωση παιδιά γιατί είχα κάψει το μυαλό μου!
Θα πάω για double nat κ βλέπουμε!
-
16-03-23, 22:55 Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #894
Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει κάνει κάποιος ειλικρινά.
Για μένα τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά και λειτουργούν πάντα με το Dnat. Απλά βάζω το ρούτερ το έξτρα σε άλλο subbnet (ή το router του provider) και του κλείνω τα πάντα (wifi, firewall κλπ). Κάνω DMZ στο IP του δικού μου προσωπικού ρούτερ. Tέλος.
Χάνω 0.5-1ms ping και αυτό είναι όλο.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
16-03-23, 23:03 Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #895
O συμφορουμίτης αναφέρει μεγάλες διαφορές και αυτό μου κάνει εντύπωση.
Βέβαια δεν είναι ο μόνος που έχει αναφέρει σημαντικές διαφορές με το double NAT αλλά υπάρχουν και άλλοι που αναφέρουν πτώση με το PPPoE Pass-through.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
16-03-23, 23:16 Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #896
μα το ίδιο έχω στην vdsl μου.. κιχ δεν κάνει.
Αυτό που έχω δει είναι προβλήματα με κάποιους που πειράζουν το MTU στο ρούτερ τους.. προβλήματα δλδ στο ρούτερ το προσωπικό. Εγώ με mikrotik,DDwrt,Openwrt,Pfsense,Untangle,Vigor,AsusWrt,TP-Link Deco, Unifi δεν κάνει τίποτα κιχ.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
16-03-23, 23:20 Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #897
Θα καθίσω μια μέρα που θα έχω ευκαιρία να κάνω δοκιμές και με τις δύο συνδέσεις.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
17-03-23, 00:06 Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #898
Φιλαρακι επροκειτο να παρω το edge router x για να φτιαξει λιγο την γραμμη μου διοτι τον τελευταιο καιρο ειναι χαλια απο bufferbloat και jitter χωρις να κατεβαζω τιποτε φυσικα οταν παιζω on line.Eιμαι ο μονος χρηστης στο σπιτι και απορω πως ειναι τοσο χαλια η γραμμη.Με εσωσες με το guide ,τωρα μου μενει να βρω guide για το edge router x.
-
17-03-23, 20:34 Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #899
Παρότι δεν κάνω εκτεταμένη χρήση double NAT, έκανα δοκιμές σε μία γραμμή VDSL Vodafone που με τελικά με βόλεψε περισσότερο.
Μπροστά κράτησα ένα TP-Link 100v και πίσω ένα Mikrotik και ήταν πρακτικά ίδιο σε bufferbloat με το bridge mode. Και στις δύο περιπτώσεις βέβαια τη "βαριά" δουλειά κάνει το Mikrotik.
-
17-03-23, 22:21 Απάντηση: Παρουσίαση ZTE H1600 #900
Θα κάνω κι' εγώ μια δοκιμή έτσι από περιέργεια, πάντως ο συμφορουμίτης στις δικές του μετρήσεις λέει για μεγάλες διαφορές,
https://www.adslgr.com/forum/threads...63#post7407963Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
Bookmarks