Σελ. 27 από 127 ΠρώτηΠρώτη ... 717222526272829323747 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 391-405 από 1900
    Περιοχή
    127.0.0.1
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10gbit/10gbit
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD 2
    SNR / Attn
    0.1(dB) / 0.1(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Σε LTE έχουν από μια B1,B3,B7 και σε κάθε μία το ίδιο bandwidth, 2x20mhz. Απέφυγε κλασσικά τις b20,b8,b28 που έχουν λιγότερο bandwidth, μεγάλη εμβέλεια/παρεμβολές και μικρότερο mimo.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ntalton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε LTE έχουν από μια B1,B3,B7 και σε κάθε μία το ίδιο bandwidth, 2x20mhz. Απέφυγε κλασσικά τις b20,b8,b28 που έχουν λιγότερο bandwidth, μεγάλη εμβέλεια/παρεμβολές και μικρότερο mimo.
    Οκ άφησα b1,b3,b7 και πήγε 450/60 multi και 380/42 single... μια χαρά είναι
    Παίζει με αυτές
    UL: 1735,1 MHhz (band b3)
    DL: 1830,1 MHhz (band b48)
    UL 5G: 3650,0 MHhz (band n48)
    DL 5G: 3650,0 MHhz (band n48)

Αν του βάλω μόνο b1,b7 ή μόνο b7 παίρνει την B7 primary αλλά έχει μικρότερη ταχύτητα λίγο. Διαφορετική φιλοσοφία από την Cosmote, η καλή πρέπει να είναι η B3 στη Vodafone, στην κεραία μου τουλάχιστον.
    Είναι και σε λάθος σημείο το huawei. Στην άλλη γωνία της ταράτσας προς την κεραία της vodafone θα πάει σίγουρα ποιο πολύ αλλά δεν με νοιάζει.

- - - Updated - - -

Παιδιά υπάρχει ένας να μου πει πως κάνει Bridge? έχω ενεργό το passthrough αλλά δεν ξέρω τι να κάνω μετά στο μέσα router, pppoe? αν ναι, με τι credentials?
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Ναξος
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Router
    DIY 5G Router / LHGG18
    dhcp client παιρνεις Ip Κατευθειαν απο τον παροχο. ετσι δουλευει το passthrough σαυτα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Καλησπερα παιδια λεω να παω κι εγω στο FWA710 και να δωσω το mu 5001 αν υπαρχει κανεις ενδιαφερομενος ας μου στειλει μηνυμα,επισης για το fwa710 μηπως υπαρχει κανα κουπονι?λετε να ξαναριξει την τιμη?προτεινεται κατι αλλο?θελω εξωτερικο΄.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Καταρχήν για το θέμα του άλλου να δείχνει του πως βάζεις vlan στο manual και τελικά να βρίσκεται αλλού που χάρη στις οδηγίες του malakoudi το βρήκα, απάντησαν και στο community forum της zyxel στην ερώτηση που είχα κάνει και επιβεβαιώνουν το θέμα.
    https://community.zyxel.com/en/discu...#Comment_59343

Αύριο έχω και ραντεβού με το support τους για το θέμα.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lampisdan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα παιδια λεω να παω κι εγω στο FWA710 και να δωσω το mu 5001 αν υπαρχει κανεις ενδιαφερομενος ας μου στειλει μηνυμα,επισης για το fwa710 μηπως υπαρχει κανα κουπονι?λετε να ξαναριξει την τιμη?προτεινεται κατι αλλο?θελω εξωτερικο΄.
    Είναι πολύ καλό και εγώ δεν το λέω εύκολα αυτό μετά το καταπληκτικό Huawei (εννοώ σε λήψη γιατί νομίζω η κορυφή των ρυθμίσεων είναι στα mikrotik).
    Εγώ θα περίμενα, βιάζεσαι για κάποιο λόγο? Κάτσε μην βρεθεί κάνα κουπόνι όπως λες ή βγάλουν καμία χριστουγεννιάτικη προσφορά.

Άσχετο αλλά παίζει να μπορεί να πάρει και Openwrt επανω γιατί το NR7101 παίρνει
    https://openwrt.org/toh/zyxel/nr7101

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Borg74 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ που έχω 2 κάρτες μια εταιρική και μια απλή, η εταιρική με public IP παίζει με internet.vodafone.gr, ενώ η άλλη με cgnat με σκέτο internet.
    Σήμερα βρήκα και Ν78, οπότε παίζω με Β3,Β7,Β20,Β28 και Ν78.
    Δοκίμασε να κατεβάσεις στο κινητό το cellmapper να δεις σε ποια κεραία κάνεις connect και τι bands παίζουν.
    Οι prepaid δεν παίζουν με internet.vodafone.gr; Πως θυμάμαι ότι είναι έτσι;
    Δεν μιλάω για public ip, για το apn λέω μόνο...
    To onthespot πχ ξέρω γω παίζει με σκέτο internet apn...
    Αλλά σαν να θυμάμαι σε ένα mifi που έχω αλλά και σε κινητό, ότι στις prepaid παίζει το μακρύ apn...

- - - Updated - - -

Κάτι άλλο που θυμήθηκα....
    Όταν ένα ρούτερ 4g λέει ότι μπορεί να πιάσει max 150 Η 300 αν είναι 4g+, μπορεί δηλαδή να τα πιάσει όλα αυτά Η έχουμε και τίποτα overhead;
    Σημειωτέον ότι μιλάω για το 4g και όχι για wifi....
    Σε τηλέφωνο σκέτο 4g cat4 δεν έχω δει νομίζω πάνω από 130...

Επίσης κάτι ακόμα μη σχετικό....
    Στη 2,4 του wifi ποιο είναι το μεγαλύτερο νούμερο που έχετε δει;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 06-12-23 στις 03:03.
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Thess
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτι άλλο που θυμήθηκα....
    Όταν ένα ρούτερ 4g λέει ότι μπορεί να πιάσει max 150 Η 300 αν είναι 4g+, μπορεί δηλαδή να τα πιάσει όλα αυτά Η έχουμε και τίποτα overhead;
    δει;
    Αυτο ειναι το θεωρητικο μέγιστο σε εργαστηριακες συνθήκες. Πρακτικα ποτε δεν τα πιανει. Και το 130 για cat4 μου φαίνεται εξαιρετικό, σχεδον απίθανο. Ποσο μαλλον να περιμενεις να το ξεπεράσει.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από asteroulis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο ειναι το θεωρητικο μέγιστο σε εργαστηριακες συνθήκες. Πρακτικα ποτε δεν τα πιανει. Και το 130 για cat4 μου φαίνεται εξαιρετικό, σχεδον απίθανο. Ποσο μαλλον να περιμενεις να το ξεπεράσει.
    Μιλούσα για 4g κινητό cat4 σε μέρος με πολύ καλή λήψη δικτύου...
    Στο ίδιο μέρος με 4g router πάλι cat4 μέσω 5αρας μπάντας εξωτερικού a.p γιατί το ρούτερ έχει μόνο 2.4, τερματίζει τη 100αρα lan στα 95 περίπου...
    Στη 2,4 έχω δει περίπου την ίδια ταχύτητα με 2χ2 stream και 40αρι εύρος ζώνης αν και συνήθως η 2.4 είναι πιο κάτω...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Thess
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλούσα για 4g κινητό cat4 σε μέρος με πολύ καλή λήψη δικτύου...
    Στο ίδιο μέρος με 4g router πάλι cat4 μέσω 5αρας μπάντας εξωτερικού a.p γιατί το ρούτερ έχει μόνο 2.4, τερματίζει τη 100αρα lan στα 95 περίπου...
    Στη 2,4 έχω δει περίπου την ίδια ταχύτητα με 2χ2 stream και 40αρι εύρος ζώνης αν και συνήθως η 2.4 είναι πιο κάτω...
    Το κατάλαβα. Το φαντάστηκα οτι πετυχες ιδανικο σημείο. Πως ομως επιασες με το εξωτερικό AP μεγαλύτερη ταχύτητα απο την 100αρα που σου δίνει η lan του 4G router?
    Εκτος αν 100αρα θυρα ειναι πχ το λαπτοπ σου και δεν μπορεις να εκμεταλλευτείς 1000αρα του ρουτερ.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Για το FWA710 φτιάχνουν νέο firmware από ότι φαίνεται να διορθώσουν το πρόβλημα από ότι μου απάντησαν στο community forum και πλέον μου λέει ο Salim στο ticket που είχα ανοίξει το παρακάτω.

Dear Chris,

Yes that is the same topic.

I think they will work on the new firmware of FWA710. After releasing the new firmware this issue will be solved.

I think right now its the best we need to wait their response first.
    Kind Regards,
    Salim
    CorollaClub

Περιοχή
    Νέα Μάκρη
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Router
    DrayTek 2926
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για το FWA710 φτιάχνουν νέο firmware από ότι φαίνεται να διορθώσουν το πρόβλημα από ότι μου απάντησαν στο community forum και πλέον μου λέει ο Salim στο ticket που είχα ανοίξει το παρακάτω.
    Εμένα μου απάντησαν το παρακάτω
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Screenshot_2023-12-06-18-13-53-07_45e686c594768066ad9911d54d96f72b.jpg  

And He Who Forgets, Will Be Destined To Remember.....

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Borg74 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα μου απάντησαν το παρακάτω
    Mα 4 μας φτάνουν... 2 APN έχουμε όλα και όλα... το θέμα είναι να μπορείς να κάνεις edit τα υπάρχοντα και εκεί είναι το bug.
    CorollaClub

Περιοχή
    Νέα Μάκρη
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Router
    DrayTek 2926
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mα 4 μας φτάνουν... 2 APN έχουμε όλα και όλα... το θέμα είναι να μπορείς να κάνεις edit τα υπάρχοντα και εκεί είναι το bug.
    Ισχύει αλλά γιατί να μην έχεις όλες τις επιλογές διαθέσιμες. Όπως και με την e-sim. Εντάξει δεν μας επηρεάζει αλλά είναι nice to have.
    And He Who Forgets, Will Be Destined To Remember.....

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από asteroulis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κατάλαβα. Το φαντάστηκα οτι πετυχες ιδανικο σημείο. Πως ομως επιασες με το εξωτερικό AP μεγαλύτερη ταχύτητα απο την 100αρα που σου δίνει η lan του 4G router?
    Εκτος αν 100αρα θυρα ειναι πχ το λαπτοπ σου και δεν μπορεις να εκμεταλλευτείς 1000αρα του ρουτερ.
    Το ρούτερ έχει 100αρα θύρα και μόνο 2.4 wifi και το εξωτερικό a.p 100αρα θύρα και 5αρα μπάντα...
    Γι'αυτό έβαλα εξωτερικό a.p για να εκμεταλλευτώ καλύτερα τη ταχύτητα γιατί η 2.4 ήταν περίεργη υπόθεση, στο κινητό δεν μου έδινε πολύ, αλλά στον υπολογιστή έδινε...
    Και έβαλα τη 5αρα μπάντα για να δίνει στο κινητό το κάτι παραπάνω...
    Είτε συνδέσω τη θύρα του ρούτερ στον υπολογιστή που μεν έχει 1000θυρα αλλά το ρούτερ και το a.p 100αρα, τερματίζει τη θύρα μέσω του lan η της 5αρας μπάντας στα 95....
    Το ρούτερ πιθανώς να μπορούσε να πάει λίγο παραπάνω, αν λάβω υπόψη τη ταχύτητα του κινητού (ίδιο cat4) στα 120-130...
    Αλλά η 100αρα θύρα έρχεται στα όρια της και σταματάει στα 95...
    Επομένως αυτό σταματάει και τη 5αρα μπάντα...
    Η 2.4 τώρα κάνει link στα 300 αλλά μόνο στον υπολογιστή...
    Το κινητό έχει κόφτη στα 72 στη 2.4... Δεν υποστηρίζει 40 εύρος ζώνης και έχει μόνο μια κεραία..
    Οπότε αν υποθέσουμε ότι θα μπορούσα να ξεπεράσω τα 95 και να πάω στα 120-130 αυτό θα μπορούσε να γίνει αποκλειστικά και μόνο μέσω της 2.4 και μόνο στον υπολογιστή η σε συσκευή που υποστηρίζει 40αρι εύρος ζώνης και 2x2 mimo.... Που δεν το βλέπω να συμβεί γιατί πάνω από 95 δεν μου έχει δώσει ούτε η 2.4....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 06-12-23 στις 23:59.
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Άλλη μία θεϊκή εταιρεία μαγεύει με τις απαντήσεις της που λέγεται Zyxel.
    Αφού ανέφερα εδώ το θέμα του να μην εμφανίζονται όλα στη Wan σύνδεση και να μην μπορείς να αλλάξεις τις μισές επιλογές, οι θεά Judi μου απάντησε σήμερα ζητώντας συγνώμη για τις οδηγίες στο manual (σελ.109-110) και μου είπε πως στις 1η και 2η σελίδα αναφέρουν πως μπορεί να υπάρχουν διαφορές μεταξύ των μοντέλων (όντως το λένε) αλλά η θεά μου είπε να το αλλάξω με εσωτερικό router

Της απάντησα και εγώ ανάλογα... τουλάχιστον ας φτιάξουν το να μπορείς να κλείσεις το ipv6 και να μπορείς να πειράξεις το mtu....

Μπορεί κάποιος να απαντήσει άλλος που να λέει γιατί αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ internel και external routers? δηλαδή αν έχεις εξωτερικό router απαγορεύεται να έχεις iptv σε 2ο vlan από τον provider αλλά στα εσωτερικά επιτρέπεται? η λύση του malakoudi μου έπαιξε και όντως έφερα το 2ο vlan με vpn-internet στο router μου αλλά δεν μπορώ να κάνω bridge με τίποτα μιλάμε παρόλο που ενεργοποιώ τα ip passthrough κλπ οπότε είμαι με double nat. Στο double nat τώρα κάνω ότι κάνω σε όλα μου τα modem/router και με dmz στέλνω τα πάντα στο κεντρικό μου router έλα μου ντε που δεν παίζει. Ανοίγω πόρτες στο pc και δοκιμάζω και δεν είναι ανοιχτές.
    Το firewall του zyxel δοκίμασα και disabled και πάλι δεν παίζει το port forward.

Γενικά νομίζω πως το software του έχει πολλά θέματα ακόμα ασχέτως γενικά αν παίζει σωστά.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ntalton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει κάποιος vodafone και να συνδέεται σε n78, να μου πει τι earfcn του βγάζει;
    Σε ξέχασα, έχω datasim της Vodafone πάνω στο Huawei αλλά δεν μου δίνει πολλές πληροφορίες αλλά συνδέεται στην n48 και όχι στην n78.. τουλάχιστον αυτό μου λέει το LTE-H Monitor στο pc. Στο Huawei δεν έχω επιλογές για το 5G καθόλου.

- - - Updated - - -

Άκυρο... το port forward δουλεύει τελικά με 2πλο apn και vpn-internet στο FWA710. Όλα καλά. Το λάθος μου ήταν πως είχα ξεχάσει το dyndns μου για το 5g ενεργό στο Huawei που έχει τη vodafone και ο χαζός δεν είχα δοκιμάσει με ip καρφωτή να δω τι κάνει.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlueChris : 08-12-23 στις 12:10.
    CorollaClub

Σελ. 27 από 127 ΠρώτηΠρώτη ... 717222526272829323747 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία