Εμφάνιση 16-22 από 22
-
12-05-22, 00:25 Απάντηση: Νέο Xperia 1 IV, από την Sony #16There's no substitute for experience
CorollaClub
-
12-05-22, 10:59 Απάντηση: Νέο Xperia 1 IV, από την Sony #17
Γενικά έχει καταντησει αστείο το όλο θέμα. Θες τετραψήφιο ποσό για να πάρεις κάτι καλό και 600 ευρώ κάτι μέτριο. Αν και παραδοσιακά είμαι μεγάλος hater της Apple, με τη σαπιλα που κυκλοφορεί εκεί έξω σε τιμές iPhone έχω αρχίσει να αλλάζω άποψη.
Και το συγκεκριμένο πολύ ακριβό αν και γενικά η Sony μου αρέσει.
-
12-05-22, 12:17 Re: Απάντηση: Νέο Xperia 1 IV, από την Sony #18
-
12-05-22, 13:35 Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο Xperia 1 IV, από την Sony #19There's no substitute for experience
CorollaClub
-
12-05-22, 13:47 Απάντηση: Νέο Xperia 1 IV, από την Sony #20
Προσωπικά πιστεύω ότι οποιοδήποτε ποσό πάνω από 600-700 είναι απλά εξωφρενικό για κινητό.
Για παράδειγμα κοιτάω να αντικαταστήσω το S9 που έχω και βλέπω ότι το S21 FE 5G είναι μια χαρά... και βγαίνει κάτω από 600 (υπό προϋποθέσεις κάτω από 500..)
Και όχι γιατί έχει κάτι το S9, μια χαρά είναι και ακόμη σφαίρα πάει για τις ανάγκες μου, απλά σκεφτόμουν να το δώσω στο μεγάλο μου γιό από Σεπτέμβρη, οπότε ευκαιρία να πάρω κι εγώ νέο που το έχω 3μισι χρόνια..Από το 2014 VDSL περίμενα..
Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;
-
12-05-22, 13:52 Απάντηση: Νέο Xperia 1 IV, από την Sony #21
Η τιμή του sony είναι όσο εξωφρενική είναι του του S22U και του iphone max κτλ.
Επειδή τις συσκευές μου τις κρατάω καιρό (το op5 έβγαλε 4.5 χρόνια και πραγματικά στενοχωρέθηκα που το αποχωρίστηκα, είναι ακόμη λειτουργικό πέρα από κάποια glitch λόγω του ότι έμεινε στο Α10) πήγα στο S22 λόγω των 4 ετών android update και 5 ετών security update. Επίσης δεν κάθομαι να σκάω εάν θα είναι πιστοποιημένο από τους παρόχους για volte, vowifi και 5G. Δυστυχώς με το sony μπορεί να υπάρχει και αυτό το θέμα, παρά το λεφτά του.
Πάντως, συμφωνώ με @baskon, έφτασα στα πρόθυρα του iphone με τα καραγκιοζολίκια του οικοσυστήματος android σε συνδυασμό με τους ελληνικούς παρόχους. Εάν δεν είναι xiaomi, samsung ψάξε να βρεις την τύχη σου για volte, 5G.Mono No Aware
-
12-05-22, 23:40 Απάντηση: Νέο Xperia 1 IV, από την Sony #22
Εγώ λέω να περιμένουμε να το δούμε στο dxomark, γιατί έχω απογοητευτεί επανειλημμένως από τα σόνυ κινητά τα τελευταία χρόνια. Ο βασικός σένσορας είναι 1/1.7, θα περίμενα μεγαλύτερο με τέτοιους διθυράμβους
Bookmarks