Γεια σας
Είχα βρει μια υπηρεσία (δωρεάν ) που βάζοντας κάποιες λέξεις κλειδιά και κατηγορία σου δημιουργούσε βίντεο παρουσίασης με ομιλία.
Ομως δεν την σημείωσα και δεν την βρίσκω.
Οποιος γνωρίζει ας μας την γράψει.
Thanks
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
27-05-22, 23:00 οnline αυτόματη δημιουργεια βίντεο με ομιλία με λέξεις κλειδιά ? #1
-
28-05-22, 21:03 Απάντηση: οnline αυτόματη δημιουργεια βίντεο με ομιλία με λέξεις κλειδιά ? #2
Δεν κατάλαβα... Έβαζες λέξεις πχ NASA, Artemis, Moon, space exploration, και σου έφτιαχνε ομιλία ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ για το θέμα; Τελείως κουλό μου φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο, δωρεάν κιόλας!
-
29-05-22, 15:05 Απάντηση: οnline αυτόματη δημιουργεια βίντεο με ομιλία με λέξεις κλειδιά ? #3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios4711 : 29-05-22 στις 15:15.
-
29-05-22, 15:52 Απάντηση: οnline αυτόματη δημιουργεια βίντεο με ομιλία με λέξεις κλειδιά ? #4
-
29-05-22, 16:13 Απάντηση: οnline αυτόματη δημιουργεια βίντεο με ομιλία με λέξεις κλειδιά ? #5
-
29-05-22, 16:36 Απάντηση: οnline αυτόματη δημιουργεια βίντεο με ομιλία με λέξεις κλειδιά ? #6
Έχουν υπάρξει τέτοιες εφαρμογές σε machine learning. Δεν ξέρω κατά πόσο μοιάζει σωστό το τελικό κείμενο, σίγουρα θα θέλει και ανθρώπινη παρέμβαση. Για δωρεάν και να σου φτιάχνει και βίντεο στο τέλος, απίθανο μου φαίνεται πάντως.
-
29-05-22, 18:23 Απάντηση: οnline αυτόματη δημιουργεια βίντεο με ομιλία με λέξεις κλειδιά ? #7
Εβλεπα ενα βιντεο στο youtube για το Fivver .Σε κάποια φάση έλεγε πως να δημιουργησετε ενα βίντεο παρουσίασης βάζοντας ενα κέιμενο κλειδί και το εκανε μονο του. Ηταν online πλατφορμα που ειχε καποια στην αρχή δωρεαν και μετά με συνδρομή.
-
29-05-22, 18:31 Απάντηση: οnline αυτόματη δημιουργεια βίντεο με ομιλία με λέξεις κλειδιά ? #8
Στο Fiverr δουλεύουν free lancers που κάνουν, μεταξύ πολλών άλλων, και αυτό που ζητάς. Μήπως ήταν υπηρεσία που την παρείχε κάποιος, ενδεχομένως με ένα μικρό demo;
Bookmarks