Σελ. 47 από 91 ΠρώτηΠρώτη ... 2737424546474849525767 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 691-705 από 1358

Θέμα: Vodafone ZTE H268Q

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot_1.png 
Εμφανίσεις:  34 
Μέγεθος:  14,4 KB 
ID: 250824

Το δικό μου δεν το έχει αλλά το έλυσα με openwts τελικά.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99.999/9.999
    ISP
    Forthnet
    Router
    ZXHN H168N
    SNR / Attn
    (dB) / 6.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από steven_creta2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευκολα
    Κανεις decrypt το config ,το ανοιγεις με το notepad , βρισκεις εκεί που λέει securenet , το απενεργοποιεις, το ξανακάνεις encrypt και το κανεις restore στο router.
    και τωρα απο το interface του router αλλάζεις DNS
    θέλει reboot το router και το pc
    Η απεγγραφή από το Secure Net γίνεται και μέσω της ομώνυμης εφαρμογής από το κινητό.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gogeta01 : 19-09-23 στις 00:54.

Περιοχή
    Ρεθυμνο
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200M/20M
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΡΕΘΥΜΝΟ
    Router
    Vodafone SHG3060
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gogeta01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η απεγγραφή από το Secure Net γίνεται και μέσω της ομώνυμης εφαρμογής από το κινητό.
    ναι το ειχα κανει απο το myvodafone, αλλά στο router δεν απενεργοποιθηκε ποτε και δεν με αφηνε να αλλαξω DNS.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99.999/9.999
    ISP
    Forthnet
    Router
    ZXHN H168N
    SNR / Attn
    (dB) / 6.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από steven_creta2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι το ειχα κανει απο το myvodafone, αλλά στο router δεν απενεργοποιθηκε ποτε και δεν με αφηνε να αλλαξω DNS.
    Με την απεγγραφή, όχι απενεργοποίηση εμένα έκανε επανεκκίνηση το ρούτερ μόνο του και μετά άλλαξα κανονικά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Γνωριζει καποιος πως απενεργοποιώ το ipv6;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    DSLAM
    Vodafone - ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ
    Το DDNS (Dynamic DNS) σας ανανεώνει την public IP στην noip.com, πχ?

Έδωσα στο router username και password της noip.com αλλά δεν ανανεώνει αυτόματα όταν αλλάζει η public IP.
    Κάλεσα Voda οπου αρχικά εξηγούσα τι είναι το DDNS και μετά απο μία ημέρα με καλέσανε να μου πούνε οτι το προωθούνε παραπάνω ή κάτι.
    Μία εωδομάδα μετά, ακόμα περιμένω...

Το έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το DDNS?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΚΙΔΑ
    Το έβαλα και εγώ σήμερα. Schedule για wi-fi που ορίζω ? Δεν βρήκα κάτι όσο το έψαξα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 - 14/1
    ISP
    HCN - Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    8(dB) / 25(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aspetos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το DDNS (Dynamic DNS) σας ανανεώνει την public IP στην noip.com, πχ?

Έδωσα στο router username και password της noip.com αλλά δεν ανανεώνει αυτόματα όταν αλλάζει η public IP.
    Κάλεσα Voda οπου αρχικά εξηγούσα τι είναι το DDNS και μετά απο μία ημέρα με καλέσανε να μου πούνε οτι το προωθούνε παραπάνω ή κάτι.
    Μία εωδομάδα μετά, ακόμα περιμένω...

Το έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το DDNS?
    Εγώ παίζω με freedns και λειτουργεί άψογα. Η ip ανανεώνεται άμεσα μετά από restart. Το μόνο παράπονο που έχω από το router είναι ότι δε μπορώ να κάνω το wake on lan μέσω internet να δουλέψει.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    καλησπερα παιδες. υπαρχει κάποιος τρόπος/ρυθμιση στο QoS να δώσουμε προτεραιοτητα στις streaming υπηρεσιες;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    εχω το zte 267 σε συνδεση vodafone, το οποιο εχω βαλει σε bridge mode, ακολουθωντας τις οδηγιες που υπαρχουν εδω

πανω στο 267 υπαρχει router της asus

το προβλημα μου ειναι οτι τουλαχιστον μια φορα τη μερα, χανεται προσωρινα η συνδεση για 20-30 δευτερολεπτα...δεν σβηνουν τα λαμπακια, το 267 παραμενει συγχρονισμενο αλλα δεν ανοιγει καμια σελιδα...παλιοτερα με συνδεση νοβα και το zte 288, χρησιμοποιωντας τον οδηγο που υπαρχει στη σελιδα για το συγκεκριμενο ρουτερ, ολα δουλευαν αψογα

καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;

επισης, και στο 267 και στο 288, η ρυθμιση για το dmz δεν κανει τιποτα...βαζω την ip ή τη mac address και το δευτερο ρουτερ συνεχιζει να μην ειναι προσβασιμο...δεν ξερω τι κανω λαθος

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Έχω 100αρα σύνδεση στη Vodafone. Προχθές με τις αστραπές που έριξε μου κάηκε το ρούτερ( ZTE H268Q). Σε επικοινωνία με τις βλάβες της Vodafone συμφωνήσαμε να μου στείλουν το ίδιο ως αντικατάσταση του καμένου. Εννοείτε ότι έστειλαν άλλο. H-300s version 3. Να επιμείνω στο H268q ή η 3η έκδοση του H300s που μου έστειλαν έχει βελτιωθεί και αξίζει να χρησιμοποιηθεί;

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Leased
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Vodafone / Cosmote
    Ζητα ΖΤΕ, συνεχιζει να ειναι σαπιο λογω Firmware…

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Καλησπέρα. Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος θέλω την βοήθεια σας. Επειδή έχω κουραστεί με την κατάσταση των router των παρόχων θα ήθελα να μου πείτε εάν αξίζει ή όχι να επενδύσω σε ένα router Fritz!box.
    Τα δεδομένα έχουν ως εξής. Είμαι σε 100άρα γραμμή στην Vodafone. Μετά από αρκετή ταλαιπωρία και διάβασμα εδώ στο forum, ησύχασα αφού μετά από πιέσεις μου έστειλαν το H268q. Δεν ήταν τέλειο αλλά πολύ καλύτερο και σταθερό απο ότιδήποτε άλλο μου είχαν στείλει.Έλα που μου κάηκε και τώρα μου έτειλαν πάλι το H300s. Στέλνουν ότι υπάρχει διαθέσιμο λένε. Anyway, βρίσκομαι σε καινούρια οικοδομή και άριστη καλωδίωση. Δεν αντέχω άλλο να παίρνω τηλέφωνο στις βλάβες και να ακούω τα ίδια και τα ίδια , ξανά και ξανά και να πρέπει να παρακαλάω για τα αυτονόητα. Οπότε μιας και με το H268q η γραμμή είχε καλή συμπεριφορά , αναρωτιέμαι εάν με το fritz!bow θα έχω τουλάχιστον τα ίδια ή και καλύτερα αποτελέσματα. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το σεντόνι.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panoszavra : 29-09-23 στις 16:22.

Περιοχή
    αθηνα μετρο κατεχακη- υπογειο :)
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    απειλησε τους ηρεμα με αναγκαζετε να παω σε αλλη εταιρια η πες τους να το πληρωσω
    καλημερα πως παει ? :)

Περιοχή
    Χαϊδάρι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220088/21998
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΙΓΑΛΕΩ
    Router
    Vodafone ZTE ZXHN H268Q
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 3.7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από panoszavra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα. Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος θέλω την βοήθεια σας. Επειδή έχω κουραστεί με την κατάσταση των router των παρόχων θα ήθελα να μου πείτε εάν αξίζει ή όχι να επενδύσω σε ένα router Fritz!box.
    Τα δεδομένα έχουν ως εξής. Είμαι σε 100άρα γραμμή στην Vodafone. Μετά από αρκετή ταλαιπωρία και διάβασμα εδώ στο forum, ησύχασα αφού μετά από πιέσεις μου έστειλαν το H268q. Δεν ήταν τέλειο αλλά πολύ καλύτερο και σταθερό απο ότιδήποτε άλλο μου είχαν στείλει.Έλα που μου κάηκε και τώρα μου έτειλαν πάλι το H300s. Στέλνουν ότι υπάρχει διαθέσιμο λένε. Anyway, βρίσκομαι σε καινούρια οικοδομή και άριστη καλωδίωση. Δεν αντέχω άλλο να παίρνω τηλέφωνο στις βλάβες και να ακούω τα ίδια και τα ίδια , ξανά και ξανά και να πρέπει να παρακαλάω για τα αυτονόητα. Οπότε μιας και με το H268q η γραμμή είχε καλή συμπεριφορά , αναρωτιέμαι εάν με τι fritz!bow θα έχω τουλάχιστον τα ίδια ή και καλύτερα αποτελέσματα. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το σεντόνι.
    Χρησιμοποιείς το επιχείρημα το e-bill που καταργείται και μπορεις να φύγεις χωρίς να πληρώσεις extra..
    Λες ότι δεν σκεφτόμουν να φύγω αλλά εφόσον δεν μπορώ να έχω το router που είχα πριν που έκανε τελεια την δουλειά του, σκέφτομαι φύγω και ένας extra λόγος για να το κάνω είναι και το e-bill που μπορώ να φύγω αζημίως.

Σελ. 47 από 91 ΠρώτηΠρώτη ... 2737424546474849525767 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία