Εμφάνιση 1-1 από 1
  1. #1
    Εγγραφή
    22-09-2003
    Μηνύματα
    81.687
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δελτίο Τύπου:
    Συνημμένο Αρχείο 238374Αθήνα, 1 Ιουνίου - H Nova και η Wind, σε συνέχεια της πρόσφατης ενοποίησης τους σε μια κοινή διοικητική ομάδα, φέρνουν στους συνδρομητές τους την Premier League, το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, αποκλειστικά στο Novasports. Από τις 6 Αυγούστου 2022 και για τις επόμενες έξι σεζόν, έως και το 2028, η Nova και η Wind, εξασφάλισαν για τους συνδρομητές τους τη δυνατότητα να απολαύσουν και τις 380 συναρπαστικές αναμετρήσεις, ετησίως, της Premier League.

    H Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media δήλωσε: «Μέσα από τη συμφωνία που εξασφαλίσαμε, όλοι οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αποκλειστικά τις συναρπαστικές αναμετρήσεις της Premier League, αλλά και περισσότερους από 3.500 αγώνες για την επόμενη σεζόν. Παράλληλα, η γνώριμη φωνή του κορυφαίου σπίκερ Χρήστου Σωτηρακόπουλου, θα μας μεταφέρει με το μοναδικό της τρόπο στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης, περιγράφοντας τους σημαντικότερους αγώνες, μεταξύ των οποίων και της Premier League».

    Οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να απολαύσουν το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και να ζήσουν μια μοναδική αθλητική εμπειρία, με τους 3 πρώτους μήνες δωρεάν για νέους συνδρομητές! Και όλα αυτά μέσα από την κορυφαία πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης EON, με τον πιο σύγχρονο τρόπο θέασης, που προσφέρει premium αποκλειστικό αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο καθώς και όλα τα FTA (ελεύθερης λήψης) κανάλια με το πρόγραμμα ΕΟΝ που ξεκινά στα 10 ευρώ, και όλους τους αγώνες της Premier League, με το πρόγραμμα ΕΟΝ+ στα 23 ευρώ.

    Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer Nova και Wind, σημείωσε με τη σειρά του:
    «Από σήμερα, οι συνδρομητές μας στα κανάλια Novasports θα μπορούν να απολαύσουν, χωρίς επιπλέον κόστος, το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα στον κόσμο με 380 αγώνες, ανά έτος, μεταξύ κορυφαίων ομάδων. Για τους νέους μας πελάτες προσφέρουμε τους 3 πρώτους μήνες δωρεάν, ώστε να απολαμβάνουν το ίδιο, πλούσιο περιεχόμενο σε ανταγωνιστική τιμή. Σας καλούμε όλους στη νέα εποχή της τηλεόρασης!»

    Με την προσθήκη της Premier League, οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαύσουν το πιο πλούσιο αθλητικό premium περιεχόμενο στην Ελλάδα μέσα από 12 αθλητικά κανάλια με LIVE αγώνες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου - όπως η ισπανική La Liga, η γερμανική Bundesliga, η γαλλική Ligue 1 - από τις κορυφαίες διοργανώσεις, όπου πρωταγωνιστεί και διακρίνεται το ελληνικό στοιχείο - όπως η EuroLeague, οι διοργανώσεις της FIBA με την Εθνική μπάσκετ, τα μεγάλα Grand Slam στο τένις – όπως το Wimbledon, το Rolland Garros, το US Open, το Australian Open με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη να χαρίζουν μοναδικές στιγμές - από τις μεγάλες αναμετρήσεις και τα κορυφαία ντέρμπι με ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, από τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της UEFA στο Nations League και τα προκριματικά του Euro 2024, 2028 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, τις Εθνικές ομάδες μπάσκετ της FIBA με Παγκόσμιο Κύπελλο και Ευρωμπάσκετ, το EuroCup, το τένις WTA, το βόλεϊ και άλλα πολλά σπορ.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Nova_Logo (1) (6) (6) (1).jpg  


Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας