Για σας παιδια εγω εχω το εξης προβλημα
Εχω Wii οπου συνδεεται στο router με WPA μεθοδο ενω θελω να συνδεσω και το DS Lite αλλα το DS Lite υποστηριζει μονο WEP πως θα γινει να τα συνδεσω και τα δυο αλλα χωρις να αλλαξω μεθοδο ;
Εμφάνιση 1-7 από 7
Θέμα: WEP & WPA
-
18-08-07, 11:39 WEP & WPA #1Magus!!!
-
18-08-07, 14:09 Απάντηση: WEP & WPA #2
Εκτός κι αν βρεις ένα router που να υποστηρίζει WEP και WAP ταυτόχρονα, δεν γίνεται.
Μήπως υπάρχει κάποιο update στο Wii για WPA; Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν έχει αρκετή CPU για να το υποστηρίζει..."... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
----
Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!
-
19-08-07, 11:07 Απάντηση: WEP & WPA #3
Δεν ξέρω αν o ASUS WL-500W υποστηρίζει και τα δύο. Και το DS υποστηρίζει μόνο WEP, το Wii υποστηρίζει και WPA
Magus!!!
-
19-08-07, 12:08 Απάντηση: WEP & WPA #4
και τα 2 μαζί δεν παίζει, ή θα προχωρήσεις σε επιπλέον δρομολόγηση [να βάλεις ένα επιπλέον access point ή repeater που κατα την γνώμη μου δεν παίζει σαν εφικτή λύση] ή θα πρέπει να αλλάξεις το επίπεδο ασφαλείας σε WEP για να πιάνει και τις 2 συσκευές, και με περιορισμό στις mac και χωρίς αποστολή ονόματος για να αποτρέψεις εισβολείς!
-
19-08-07, 12:26 Απάντηση: WEP & WPA #5"... στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί." - Θ.Β.
----
Είναι να απορείς πώς ο λαός που γνώρισε καλύτερα από τον καθένα την θηριωδία του ισχυρού, ώντας στην θέση αυτού πράττει τα ίδια!!!
It's a marvel to me that the people who have an intimate knowledge of the brutality brought by the mighty, being in their place act the same!!!
-
19-08-07, 12:39 Απάντηση: WEP & WPA #6
-
19-08-07, 12:55 Απάντηση: WEP & WPA #7
Παρόμοια Θέματα
-
Timeouts σε WPA
Από pelasgian στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 22-08-08, 21:59 -
WEP WPA τι απο τα δυο και γιατι?
Από giannhs1984 στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-08, 20:16 -
SpeedTouch 565 & Πρόβλημα με WPA-PSK Encryption
Από yfantiki στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 02-05-07, 21:23
Bookmarks