Εμφάνιση 31-45 από 1587
-
05-09-07, 19:07 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #31
http://forum.ubuntu-gr.org/ , http://www.ubuntu-gr.org/
Πρόβλημα ΟΝ: Σχεδόν Μηδενική Ταχύτητα (χωρίς να χάνει συγχρονισμό!) 1 φορά την ημέρα από Αυγ'07, διορθώνεται με restart router ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ από Μαΐο'08 (μετά από 10 μήνες!)
-
05-09-07, 19:27 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #32
Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά έχω μάθει να ζω με αυτό...
Το παρατήρησα από τις πρώτες μέρες και αφού δοκίμασα τα πάντα βρήκα το κόλπο με το διακοπτάκι.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kymata : 05-09-07 στις 19:39.
-
06-09-07, 14:44 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #33
κι εδώ παραμένει το ίδιο πρόβλημα.
Έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει το φίλτρο που δίνει ΟΝ με κάτι άλλο?
-
06-09-07, 14:50 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #34
από όταν άλλαξα φίλτρο και spliter είδα μεγάλη διαφορά
(φίλτρο βάζεις σε κάθε συσκευή τηλεφώνου)
και να μην είναι κοντά τα καλώδια του ρεύματος με του τηλεφώνου και του router
-
06-09-07, 22:15 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #35
Φτου και εκει που είπα όλα καλά και εγώ το ίδιο πρόβλημα!!!!
πράγματι με το reboot του router διωρθώνει αλλά μέσα σε μισή ώρα ξανά τα ίδια!!!
-
07-09-07, 09:25 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #36
εγω ρε παιδια ποτε δεν εχω παθει προβλημα με το router ωστε να του κανω restart!
-
07-09-07, 09:39 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #37
Είχες το πρόβλημα που συζητάμε ή όχι και απλά είδες βελτίωση στα snr κτλ..?
Μια ερώτηση ακόμα ... αυτό που δίνει η ΟΝ δεν το χρησιμοποίησες καθόλου? Αγόρασες δλδ ένα άλλο φίλτρο κ ένα άλλο splitter? Αν ναι (και επίσης δεν έχεις το πρόβλημα που συζητάμε) για πες τι φίλτρο έβαλες, να το δοκιμάσω μήπως δω διαφορά!
-
07-09-07, 09:47 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #38
-
07-09-07, 09:51 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #39
-
07-09-07, 10:42 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #40
-
07-09-07, 17:59 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #41
Με ρίξανε από 9000/1070 σε 8200/770 και το Noise Margin βελτιώθηκε από 11 σε 14.
Δηλαδή τώρα έχω
Down: 8200 / Up: 770
Noise Margin Down: 14 / Up: 14
Attentuation Down 34 / Up: 18
σε speednet και forthnet μέτρησα 5800/600 (κλειστό videobox) και 2000/600 (ανοιχτό videobox).
Αποδώσανε το πρόβλημα στην ποιότητα της γραμμής. Μου είπανε ότι πιθανόν να έφταιγε το υψηλό upload που είχα. Θα δείξει τώρα που το μειώσανε. Θα το παρακολουθήσω τις επόμενες ημέρες να δω αν διορθώθηκε.
Αν λυθεί, σε καμμιά εβδομάδα θα σας ενημερώσω, για όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα.
ΥΓ: Το πρόβλημα αναφέρεται στην αρχή του νήματος. Παρακαλώ να μένουμε εντός θέματος και να γράφουμε μόνο όταν έχουμε κάτι χρήσιμο να πούμε --ευχαριστώ!http://forum.ubuntu-gr.org/ , http://www.ubuntu-gr.org/
Πρόβλημα ΟΝ: Σχεδόν Μηδενική Ταχύτητα (χωρίς να χάνει συγχρονισμό!) 1 φορά την ημέρα από Αυγ'07, διορθώνεται με restart router ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ από Μαΐο'08 (μετά από 10 μήνες!)
-
08-09-07, 20:50 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #42
Φίλε μου κάτι άσχημο πρέπει να συμβαίνει με το Pirelli. Όπως έχω πει και πιο πάνω έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με σένα, μόνο που ενώ το είχα και με το LinkSys και με το Pirelli, τώρα μετά την αναβάθμιση στο firmware του LinkSys έχω πολύ καλή σύνδεση έστω και με τόσο χάλια στατιστικά γραμμής.
DSL Status: Connected
DSL Modulation Mode: ADSL2+
DSL Path Mode: Interleaved
Downstream Rate: 9020 kbps
Upstream Rate: 1009 kbps
Downstream Margin: 5 db
Upstream Margin: 5 db
Downstream Line Attenuation: 45 db
Upstream Line Attenuation: 13.5 db
Downstream Transmit Power: 12 db
Upstream Transmit Power: 20 db
Να πω μόνο πως κάποιες φορές το Downstream Margin έχει πέσει ακόμη και στο 3 κι όμως δεν έχω ούτε μείωση της ταχύτητάς μου, ούτε αποσύνδεση. Όλα αυτά όμως μόνο με το LinkSys, γιατί με το Pirelli........
Και να φανταστεί κανείς ότι πριν από 2 μήνες περίπου τα πράγματα ήταν ακριβώς αντίθετα. Δηλαδή δούλευε άψογα το Pirelli και χάλια το LinkSys.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
-
09-09-07, 17:13 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #43
Καλησπέρα. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα για περισσότερο από 2 μήνες, χωρίς μέχρι τώρα κάποιος τεχνικός της On να μπορέσει να με βοηθήσει. Συγκεκριμένα, ενώ το Pirelli συγχρονίζει κανονικά η ταχύτητα σταδιακά πέφτει και τελικα φτάνει το 0, το λαμπάκι του Online δεν αναβοσβήνει και γενικά είναι σαν να μην υπάρχει καμία επικοινωνία. Οταν κάνω restart το Pirelli η ταχύτητα συγχρονισμού είναι γύρω στα 7500-8500. Βρήκα ένα άλλο κόλπο και δεν αναβοσβήνω το Pirelli, αλλα βγάζω την πρίζα του τηλεφώνου από αυτό. Έτσι η συγχρονισμού είναι γύρω στα 9100 όταν την ξαναβάλω και συγχρονίσει και το πρόβλημα αργεί να εμφανιστεί. Έχω μιλήσει με την On πάνω από 50 φορές, αλλά πάλι γιατί γίνεται αυτό δεν μπορούν να απαντήσουν. Μου είπαν μάλιστα να αλλάξω spliter το οποίο και έγινε, αλλά δυστυχώς δεν διορθώθηκε η κατάσταση. Μιλάμε ότι μπορεί να έχω 1-2 μηδενισμούς την ώρα, μέχρι και 1 κάθε 5 λεπτά. Έχω παρατηρήσει, ότι το πόσο γρήγορα θα γίνει το disconnect εξαρτάται από την κίνηση, δηλαδή πολύ βραδυνές ώρες μετά τις 02:00 το πρωι δουλεύει άψογα, και γύρω στο πρωί που αρχίζει η κίνηση, τα ίδια. Η ταχύτητα μικραίνει ως ότου μηδενίσει. Έχετε καμια ιδέα, γιατί έχω απογοητευτεί πλήρως, και συνεχίζω και πληρώνω για υπηρεσίες που δεν λαμβάνω.
-
09-09-07, 18:09 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #44
Γεια σας παιδιά. Είμαι συνδρομητής στην ον εδώ και μερικές μέρες. Στην αρχή όλα καλά. Από σήμερα βλέπω να παγώνει η εικόνα ακούγονται θόρυβοι μέσα στην Τηλεόραση η εικόνα σπάει σε κομάτια (φαίνονται τα πίξελ), κι από ταχύτητα δεν βλέπω και τίποτα το ιδιαίτερο. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;
-
12-09-07, 11:43 Απάντηση: ΧΑΜΗΛΗ ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ χωρίς να χάνει συγχρονισμό(!) -διορθώνεται με restart #45
Αυτό να σου πω δεν είναι κι απίθανο αφού σ' εμένα τουλάχιστον όποτε εμφανίζεται το πρόβλημα πρώτα απ'όλα παγώνει το download ενώ το upload συνεχίζει για να παγώσει κι αυτό αρκετά αργότερα.
Περιμένουμε λοιπόν ενημέρωση να δούμε μήπως κι εντοπιστεί ποτέ το σπαστικό αυτό πρόβλημα.
Παρόμοια Θέματα
-
huawei E170 χάνει το συγχρονισμό με το laptop
Από jambasoft στο φόρουμ Κινητή ΕυρυζωνικότηταΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 25-12-08, 10:10 -
Χάνει τη σύνδεση χωρίς να χάνει το συγχρονισμό
Από voithostyrempora2 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 01-08-08, 14:04 -
Ερώτηση για συγχρονισμό στα 7Mbps με SNR 6 και χαμηλή ταχύτητα download
Από Billmatch στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 26-03-08, 11:23 -
χαμηλή ταχύτητα και ρυθμίσεις router
Από prokoz στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-07, 09:41 -
Πρόβλημα ADSL (χανει το συγχρονισμο συχνα)
Από m3chan1c στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 24-01-06, 22:51
Bookmarks