Προφανώς για την ΠΕΙΡΑΙΩΣ το έκαναν που ζει ακόμα στο 1970 που ήταν ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ...
Εμφάνιση 931-945 από 1743
-
03-10-22, 16:16 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #931Resistance is futile
You will be accumulated by the Borg
Apple will prevail
-
03-10-22, 17:23 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #932
Ενώ η ΕΤΕ βάζει φωτιά στην άσφαλτο...
Mono No Aware
-
04-10-22, 07:44 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #933
Στην vodafone με ταλαιπώρησαν αφάνταστα για αλλαγή αριθμού ταυτότητας. Εκεί που τους ρώτησα για κάποιο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Μου δώσαν για διεύθυνση την διεύθυνση της δουλειάς μου εντελώς συμπωματικά γιατί κάποτε στο κτήριο υπήρχε Vodafone. Ρε πλάκα μου κάνετε τους λέω;
.
Τέσπα βρίσκω ένα άλλο και έπρεπε να περιμένω άλλα 100 άτομα για να εξυπηρετηθώ. Έχουν κλείσει στο μεταξύ σχεδόν όλα τα καταστήματα. Αν είναι για να σου πουλήσουν νούμερο καινούργιο σου στέλνουν courier. Δεν περιμένω κάτι καλύτερο από την Wind.
Πάντως ο υπάλληλος μου είπε ότι γίνεται χαμός με τα Πακιστανικά και για αυτό ζητούν την πρωτότυπη ταυτότητα.
-
04-10-22, 10:38 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #934
-
04-10-22, 11:02 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #935hnesne
-
04-10-22, 13:45 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #936
-
04-10-22, 14:10 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #937
Βρε άνθρωπε λυπήσου τον κόπο σου, άσε να παίρνει προμήθεια 3 ευρώ μην ταλαπωρήσε έτσι
Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε
-
04-10-22, 15:12 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #938
-
06-10-22, 10:14 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #939
Στις 19/9 έβγαλα νέα ταυτότητα και ακόμα δεν μπορώ να την προσθέσω στο wallet ή να ενημερώσω τράπεζες με το KyC.
Έστειλα ερώτημα στο support του KyC και μου απάντησαν το παρακάτω:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα στοιχεία ταυτότητας που εμφανίζονται στην εφαρμογή eGov-KYC αντλούνται από τη βάση δεδομένων του Φορολογικού Μητρώου της ΑΑΔΕ. Προκειμένου να καταχωριστούν τα στοιχεία της νέας σας ταυτότητας, θα χρειαστεί να ενημερώσετε το Τμήμα Μητρώου της αρμόδιας Φορολογικής Αρχής (ΔΟΥ) στην οποία ανήκετε ή να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ στο τηλέφωνο 213 162 1000 επιλογή 1 "Υπηρεσίες myAADE"
ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ TAXIS ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Α.1164/2019 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε.
Έχουν μπλέξει ό,τι έχουν μπλέξει και θα τρέχω εγώ να τα ξεμπλέξω...
- - - Updated - - -
Απάντηση απο το support του Wallet :
Προσχώρηστε σε απεγκατάσταση & εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής Gov.gr Wallet
- - - Updated - - -
Πρόσθεσα ξανά το άδεια οδήγησης και, ως εκ θαύματος, βλέπω την φωτογραφία που έδωσα για την νέα ταυτότητα.
Την ίδια την ταυτότητα βέβαια δεν με αφήνει να την προσθέσω...
-
06-10-22, 11:33 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #940
Σήμερα μου ήρθε mail και sms ότι ενημερώθηκε το ΑΦΜ μου γα το δίπλωμα οδήγησης.
Το έχω ενεργοποιήσει εδώ και ένα μήνα.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
06-10-22, 13:42 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #941
Τυχερός είσαι. Εγώ εδώ και 1,5 μήνα στο περίμενε.
-
01-11-22, 19:39 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #942
https://www.naftemporiki.gr/society/...es-tilefonias/
Άντε και καλή αρχή!
-
01-11-22, 20:10 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #943
Θα μας βγάζουν φωτοτυπία το κινητό τώρα οι κινητοί
You can tell who is skinny dipping when the tide goes away
Truth is like poetry - and most people hate fucking poetry
-
01-11-22, 21:37 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #944
Καλή αρχή, αλλά εγώ ακόμα δίπλωμα δεν είδα. 3 μήνες και ακόμα να γίνει κάτι με την αίτηση...
-
01-11-22, 21:45 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #945
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
Bookmarks