σε 2 χρονια θα ισχυουν μονο οι νεες ταυτοτητες οποτε και οσοι τρεχουν τωρα θα πρεπει να ξαναπανε
οσοι δεν πανε απλα θα εχουν ληγμενες ταυτοτητες οπως γινεται και τωρα
(αν πεσουν σε μπατσο θα μπορει να τους μαζεψει για εξακρίβωση ταυτοποιηση αναλογα τα κεφια )
(δεν θα εχει διαβατηριο )
κτλ
θα πανε ομως στο παραδεισο
γενικα θα γινεται οτι και τωρα με οσους εχουν αρχαια ταυτοτητα
Εμφάνιση 1.711-1.725 από 1743
-
31-08-23, 14:13 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1711
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dim80 : 31-08-23 στις 14:58.
-
31-08-23, 14:15 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1712
-
31-08-23, 14:24 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1713
-
31-08-23, 15:10 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1714There's no substitute for experience
CorollaClub
-
31-08-23, 16:24 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1715
-
31-08-23, 16:30 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1716
για πιο αμφιβαλεις ?
(δεν τα λεω εγω. Εγω αππλα μεταφερω τι λενε αυτοι που αποφασιζουν.)
υγ
για το (αν πεσουν σε μπατσο θα μπορει να τους μαζεψει για εξακρίβωση ταυτοποιηση αναλογα τα κεφια ) μου το εχουν πει απο περσι στο τμημα στην εκδοση ταυτοτητω ο αστυνομικος Ειχα παει γιατι εχει χαλασει η πλαστικοποίηση να βγαλω αλλη. Επισης ειπε οτι αν κανω πλαστηκοποιση μονος μου απο πανω ειναι παρανομο για παραποιηση κτλ Γενικα μου ειπε το νομο και απο εκει και περα ειναι σε ποιον θα πεσεις ... Δεν εβγαλα περσι για βγαλω φετος την νεα Μεχρι τοτε δειχνω απ το κινητοΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Dim80 : 31-08-23 στις 16:38.
-
31-08-23, 16:38 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1717There's no substitute for experience
CorollaClub
-
31-08-23, 16:42 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1718
δε θα πιεσουν κανεναν
Τοσα χρονια που εχει τοσος κοσμος ταυτοτητα αρχαια με φωτο απο παιδι σε πιεζει κανεις ??? Ακομα και η αστυνομια το δεχεται και κανει οτι δε βλεπει οταν σε ελεγχει Λες να μην ξερει το νομο ....
Το οτι δε θα ισχυει ειναι νομος (στη Ελλαδα εφαρμοζονται αν τυχη οι νόμοι και κατα περιπτωση, γνωστο)
Οπως ειπα θα ειναι οπως τωρα που οι περισσοτεροι εχουν ληγμενες. Αν πανε στο εξωτερικο τοτε προβλημα, για διαβατηριο προβλημα
-
31-08-23, 16:43 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1719There's no substitute for experience
CorollaClub
-
31-08-23, 16:45 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1720
-
31-08-23, 16:55 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1721
Aφου το πε στον ΣΚΑΪ ισχυει απο επίσημο αρμόδιο οργανο οτι αυτη τη φορα θα εναι σοβαροι στην εναρμονιση - θα τους εκσυγχρονισουν με το ζορι - και το ευρωπαικο μαστιγιο γιατι εχουν γεμισει λαθρο με χαρτια ελλαδισταν . Οχι ο υπουργος το καναλι εχω γραψει για τον οικονομου
-
31-08-23, 17:02 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1722
εσυ ασχολείσαι με πολιτικα,
Εγω δε βλεπω ΣΚΑΙ. Μονο ΕΡΤ που παλεψαμε να μην πεσει μαυρο .... εκτος αν δεν θες ουτε αυτο και θες να πεσει μαυρο
εγω μιλαω για το εγγραφο Αυτο με απασχολει
Δεν εχει σημασια που θα πει κατι ενας αρμοδιος υπουργος. Ο καθενα κρίνεται και αξιολογείται για οσα λεει
Επισης ειναι βάση τον ευρωπαϊκου κανονισμου
Εκτος απ το νομο εγω ειπα και τι θα γινει στη πραξη .... οτι γινεται και τωρα δλδ
-
31-08-23, 17:54 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1723
Παλιό. Πολύ παλιό.
Το πρωτοάκουσα γύρω στο 2000 από γνωστό μου, παλαιοημερολογήτη (από την γυναίκα του, συγκεκριμένα) πως "στα αεροδρόμια χαράζουν το 666 στο μέτωπο με laser".
Γι'αυτό είπα στον Gentoo πιο πριν να κάνει μια βόλτα σε αεροδρόμιο. Θα έχει και χάραγμα και σφράγισμα.
Δύο σ'ενα, νοικοκυρεμένα!
-
31-08-23, 17:55 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1724
Όταν κάποιος (σαν εμένα καλή ώρα) έχει ληγμένη ταυτότητα σήμερα, τη βγάζει καθαρή στις περισσότερες περιπτώσεις γιατί δεν έχει αλλάξει και πολύ εδώ και δεκαετίες. Όταν όμως η νέα ταυτότητα θα είναι τελείως διαφορετική, θα κάνει μπαμ ότι η παλιά έχει λήξει. Πιστεύω θα αντιμετωπιστεί πολύ διαφορετικά απ' ότι γίνεται σήμερα.
-
31-08-23, 18:28 Απάντηση: Gov.gr Wallet, ψηφιακά η ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης στο κινητό #1725
γιατι θα αντιμετωπιστει πολυ διαφορετικα ?
αφου δε θα αλλαξει αυτος που την ελέγχει ....
οταν στο τμημα δεν σου λενε κατι η σε ελεγχο ....
μονο αν σε σταματησουν για ελεγχο κοντα σε καμια πορεια σε κανενα γηπεδο κτλ και θελουν να κανουν προσαγωγες θα "βλεπουν" οτι εχει ληξη η ταυτοτηα και θα εφαρμοζεται ο νομος για προσαγωγή και εξακρίβωση στοιχειων .... αυτο δλδ που μου ειπαν στο τμημα "αναλογα σε ποιον θα πεσεις"
καπως ετσι νομιζω θα γινει
ο μονος που μπορει και θελει να πιεσει ισως να ειναι οι τραπεζες (το κρατος μπορει αλλα πιστευω δε θελει)
Bookmarks