Το DuckDuckGo ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι η Προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι διαθέσιμη σε όλους. Αυτή η δωρεάν υπηρεσία προώθησης email θα μπλοκάρει τους κρυφούς ιχνηλάτες και θα βοηθήσει τους χρήστες να κρύψουν τις διευθύνσεις email τους.
Το κλειστό Email Protection Beta ξεκίνησε πέρυσι και διαπίστωσε ότι περίπου το 85% των emails των beta testers περιείχαν κρυμμένους trackers. Οι ιχνηλάτες επιτρέπουν στις εταιρείες να συλλέγουν ευαίσθητες πληροφορίες, όπως η τοποθεσία σας, η ώρα που ανοίχτηκε το email και η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται στη συνέχεια για πράγματα όπως στοχευμένες διαφημίσεις ή μοιράζονται με τρίτους.
Ως πρόσθετο επίπεδο προστασίας, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές ιδιωτικές διευθύνσεις κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, οι οποίες στη συνέχεια θα αποκρύψουν την προσωπική τους διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @duck.com. Οι ιδιωτικές διευθύνσεις είναι απεριόριστες, οπότε μπορούν εύκολα να απενεργοποιηθούν και να αντικατασταθούν με νέες, οι οποίες δημιουργούνται τυχαία- αυτό παρέχει στον χρήστη υψηλό επίπεδο ανωνυμίας.
Όταν η επέκταση DuckDuckGo ανιχνεύει ένα πεδίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, θα δώσει στους χρήστες την επιλογή να χρησιμοποιήσουν είτε την προσωπική είτε την ιδιωτική τους διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @duck.com. Έτσι, η προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προορίζεται για κοινοποίηση σε έμπιστα μέρη, όπως σε φίλους και συναδέλφους, ενώ η ιδιωτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν οι χρήστες υποψιάζονται ότι η διεύθυνσή τους μπορεί να παραβιαστεί, όπως για παράδειγμα κατά την εγγραφή σε ένα δωρεάν ενημερωτικό δελτίο.
Οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών μπορούν να δοκιμάσουν την beta προσθέτοντας την επέκταση DuckDuckGo Privacy Essentials στο πρόγραμμα περιήγησής τους και μεταβαίνοντας στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προς το παρόν υποστηρίζονται οι Chrome, Firefox, Edge και Brave. Οι χρήστες Mac θα πρέπει να αποκτήσουν το DuckDuckGo for Mac (προς το παρόν σε beta). Οι χρήστες iOS και Android μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση της εφαρμογής DuckDuckGo για κινητά και επιλέγοντας "Προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" στις Ρυθμίσεις.
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Πηγή : Techspot
Εμφάνιση 1-15 από 16
-
29-08-22, 10:54 Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικότητας είναι τώρα ανοιχτή σε όλους #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
29-08-22, 11:01 Απάντηση: Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικότητας είναι τώρα ανοιχτή σε όλους #2
ποιος το χρησιμοποιεί αυτό;;
-
29-08-22, 11:15 Απάντηση: Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικότητας είναι τώρα ανοιχτή σε όλους #3
To craigslist στις ΗΠΑ χρησιμοποιεί κάτι παρόμοιο εδώ και ούτε ξέρω πόσο καιρό για να διατηρήσει τους χρήστες που συναλλάσσονται ανώνυμους.
-
29-08-22, 11:35 Re: Απάντηση: Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικότητας είναι τώρα ανοιχτή σε όλους #4
-
29-08-22, 13:05 Απάντηση: Re: Απάντηση: Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικότητας είναι τώρα ανοιχτ #5
-
29-08-22, 15:54 Απάντηση: Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικότητας είναι τώρα ανοιχτή σε όλους #6
Ευχαριστώ αλλά δεν ασχολούμαι πλέον με πάπιες.
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
30-08-22, 02:17 Απάντηση: Re: Απάντηση: Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικότητας είναι τώρα ανοιχτ #7
-
30-08-22, 09:45 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικότητας είναι τώρα αν #8
9/10 αναζητήσεις μου βγάζουν πάντα αποτελέσματα που θέλω.
Αν δεν μου έβγαζε, προφανώς δεν θα το χρησιμοποιούσα.
Τώρα, αν ψάχνεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα, οκ, μπορεί να μη σε καλύπτει.
Θέλει να του δώσεις χρόνο για να συνηθίσεις πάντως. Αν κάνεις 1-2 αναζητήσεις και μετά καπάκι πας google, λογικό να σου φαίνεται καλύτερο της google.
Παίρνεις πακέτο και όλο το tracking βέβαια. Όλα έχουν κι ένα τίμημα.
-
30-08-22, 11:58 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικότητας είν #9
-
30-08-22, 12:03 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικότητας #10
Τι σε μπερδεύει;
Έστω ότι θέλω να ψάξω για τη liverpool. Στο duckduckgo θα μου δώσει τα αποτελέσματα που ψάχνω.
Αν θέλω να ψάξω το κουτούκι του κυρ Ανέστη που άνοιξε πριν 1 εβδομάδα, δεν θα το βρω στο duckduckgo.
Οι 9/10 αναζητήσεις μου αφορούν πράγματα που θα μου τα εμφανίσει το duckduckgo.
Το 1/10 που δεν θα βρω, τότε και μόνο τότε θα ψάξω σε άλλο search engine.
Γιατί το θεωρείς αποτυχία;
Αν ας πούμε βάλεις ad blocker και σου κόβει το 90% των ads, θα πεις ότι είναι αποτυχία, οπότε και θα κάτσεις να βλέπεις ΌΛΕΣ τις διαφημίσεις;
-
30-08-22, 12:52 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην προστασία της ιδιω #11
Λανθασμένος παραλληλισμός με τις διαφημίσεις. Επίσης μία μηχανή αναζήτησης φαίνεται στα δύσκολα, όχι στα εύκολα. Τι να την κάνω την επιτυχία των 9/10 όταν μπορώ να μαντέψω μόνος μου με αρκετή επιτυχία αυτό που ψάχνω; (liverpool.com). Ειδικά στο 1/10, το να πάω σε μία μηχανή αναζήτησης, να ψάξω τα αποτελέσματα, και αν δεν με ικανοποιήσουν να πάω σε άλλη, το θεωρώ χάσιμο χρόνου, και δεν έχω χρόνο για χάσιμο.
-
30-08-22, 12:58 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην προστασία της #12
-
30-08-22, 13:01 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην προσ #13
-
30-08-22, 13:07 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην #14
-
30-08-22, 14:46 Απάντηση: Η υπηρεσία email της DuckDuckGo που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικότητας είναι τώρα ανοιχτή σε όλους #15
Πολύ βολικό
Το χρησιμοποιώ.Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
30 Hours per Week
Bookmarks