Εμφάνιση 151-165 από 495
-
06-09-22, 20:27 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #151
<--Εξαιρετικό webcomic με κατεστραμμένο D&D χιούμορ!!!
XKCD: Wikipedia trivia: if you take any article, click on the first link in the article text not in parentheses or italics, and then repeat, you will eventually end up at Philosophy
-
06-09-22, 20:35 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #152
-
06-09-22, 20:36 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #153
-
06-09-22, 20:44 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #154
-
06-09-22, 20:52 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #155
-
06-09-22, 20:52 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #156
Δε διαφωνώ. Αλλά εάν το fritz μου κατεβάζει με 24 mb/sec και δοκιμασμένα το web δουλεύει, ή μπορεί να έχω streaming σε nf και yt ταυτοχρόνως, ενώ ένας τρίτος κάνει browsing, πάλι δοκιμασμένα, ε, δεν θα κάτσω να αναρωτηθώ τί θα γινόταν εάν έμπαιναν επάνω κι άλλες υπηρεσίες. Για τα σενάρια και τους ταυτοχρονισμούς που τρέχουν στο σπίτι μου είναι οκ. Αν σε ένα πχ. 10% των περιπτώσεων θα ζοριστεί, οκ, πάλι όλα καλά. Όλα είναι θέμα απόδοσης/ τιμής.
Mono No Aware
-
06-09-22, 21:07 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #157
-
06-09-22, 21:12 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #158
-
06-09-22, 21:13 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #159
-
06-09-22, 21:14 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #160
Εγώ στα 2 διαμερίσματα που δίνω πλέον ίντερνετ (από 3) απλά έχω τραβήξει ethernet από το μπαλκόνι στο καθένα και έχουν από ένα Netgear3700 o καθένας με DDWrt σαν AP που είχα και κάθονταν (σαν ένα vlan εμφανίζονται). Έτσι παίρνουν gigabit και έχουν πρόσβαση και στο Nas μου με plex και βλέπουν και ταινίες.
Από εκεί και πέρα θα έβαζα σε κάθε όροφο της πολυκατοικίας από ένα Unifi6 AP σε mesh μεταξύ τους και όποιο διαμέρισμα ήθελε και ethernet έξοδο θα συνέχιζε το mesh με άλλο ένα στο σπίτι του μέσα όπου την έξοδο την ethernet θα την έβαζε σε ένα switch. Έχω σκεφτεί και Powerline της Devolo οπότε θα έβαζα ένα στο κοινόχρηστο ρεύμα απέξω από το σπίτι μου οπότε όποιος ήθελε έπαιρνε με αντίστοιχο powerline και το έβαζε μέσα αλλά νομίζω με δοκιμές που έχω κάνει στη δουλειά που δεν έχω καν LR6 unifi, σε mesh mode πάνε πολύ καλά.
Όσο αναφορά το security κλπ, έχω πλήρη καταγραφή στο Untangle των πάντων και το ξέρουν, ας κάνουν ότι θέλουν.. τους έχω κάνει και χρήστες με full control κλπ σε όσους έχουν μικρά παιδιά και για αυτούς μόνο κόβω το σύμπαν από τσοντοπορνοξυλοσκοτομους που μπορεί να μπουν.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
06-09-22, 21:15 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #161
-
06-09-22, 21:18 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #162There's no substitute for experience
CorollaClub
-
06-09-22, 21:19 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #163
-
06-09-22, 21:24 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #164
-
06-09-22, 23:03 Απάντηση: COSMOTE: εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber (FTTH) #165
Γενικα θετικη ειδηση, πρακτικα αφορα πολυ μικρο μερος της επικράτειας και ακομα μικρότερο μέρος του πλυθησμου που να δυναται να πληρώσει πάνω απο τις ηδη βαριά παράλογες τιμές (ακομα και μετά την επιδότηση)
Τα πακέτα 100-200 θα πρεπει να καταργηθουν. Αυτά δεν ειναι ταχύτητες για οπτικές ίνες αλλα κακό ανέκδοτο και σε πολυ κακες τιμες. Την θεση τους θα πρεπει να παρουν το 300 και 500 (στις τιμές που έχουν με την επιδότηση). Επίσης θα περιμενα και ενα πακέτο σκέτο οπτικης ίνας χωρίς τηλέφωνα και αηδίες.
Bookmarks