Η δεη σκαβει εντονα, σε περιοχες ΟΤΕ με πληρες fttc και ftth. Αλλα δεν βιαζεται να τελειωσει, οπότε μονο σκονη
Εμφάνιση 1.951-1.958 από 1958
-
06-07-23, 19:17 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber #1951
-
06-07-23, 20:00 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber #1952There's no substitute for experience
CorollaClub
-
06-07-23, 20:22 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber #1953
Τα παιδια της vf σκαβουν για τη ΔΕΗ?
Παντως βλεποντας πιο "τελειωμενα" εργα δεη, ολο γινεται στο σκαφτο, απλα απο οπου βαζουν καμπινες, αφηνουν 2 χοντρες σπιραλ σωληνες που καταληγουν στη κοντινοτερη κολωνα, 15-20 ποντους απο το εδαφος. Κατι θα κανουν απο κολωνα σε κολωνα, σιγουρα.
-
06-07-23, 20:31 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber #1954
Ναι δεν το διατύπωσα σωστά, εξωτερικοί συνεργάτες ήταν οπότε κάνουν δουλειές για όλους.
Ασε το γέλιο ... Μου έσκασαν και μου λένε ήρθαμε να δούμε από που θα περάσουμε την οπτική. Ποια οπτική θα περάσετε ρε παιδιά? Έχω 3 χρόνια οπτική στο μαγαζί...αααααα μου λένε.
Τελικά από τα 12 τριχακια οπτικης όπου η τωρινή γραμμή 200/200 τρώει τα πρώτα 4, γεφυρωσαν το 5-8 και θα βάλουν εκεί την 500/500. Τώρα γιατί το κάνουν αυτό αντί να αναβαθμίσουν την υπάρχουσα δεν ξέρω.
Στον πατέρα μου που είδα σήμερα, εσκαψαν στους 30+ πόντους οι της Cosmote, αλλά έβαλαν πανω και κάτω στο τέλος τσιμέντο, δεν ήξερα πως βάζουν και τσιμέντο και επίσης έχουν κόψει κάθετα και προς τις πολυκατοικίες, ούτε αυτό το ήξερα.
Γενικά καλή δουλειά μου φάνηκε.
-
06-07-23, 22:08 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber #1955
-
06-07-23, 23:03 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber #1956
Εχουν να το σκαψουν ειπαν, οχι οτι το τελειωσαν.
Οσο για τις ινες, προφανως δεν υπαρχει αρκετό bandwidth στο backbone, οποτε πρεπει να σε περασουν σε καποιο σημειο απο αλλου.
Και επειδη προφανως δεν θες να αλλαξεις ip, κατασκευαζουν νεο, και οταν ειναι ετοιμο, θα γυρισουν την δρομολογηση.
Αλλιως θα επρεπε να ξεκουμπωνουν συγχρονισμενα ινες σε διαφορα σημεια. κατι το οποιο οδηγει σε ανεξελεγκτο down time.
-
06-07-23, 23:05 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber #1957
-
07-07-23, 00:47 Απάντηση: COSMOTE: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων ως 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber #1958
Αυτό που ακόμα δεν έχω καταλάβει είναι εφόσον με τον ISP μας υπογράφουμε για Bandwidth (Συνολικό Φορτίο Συμπεριλαμβανομένου και του Overhead και όλες τις άλλες ****) και όχι για Ρυθμό Διεκεραίωσης Δεδομένων (Ωφέλιμο Φορτίο) γιατί ψαχνόμαστε για τις θύρες του router μας;
Αν το πρόγραμμα είναι έως 1000 και το overhead είναι 10% θα περάσουν 909 ωφέλιμο φορτίο και 91 overhead. Μας φτάνει μια θύρα με 1000. Από μια σωλήνα περνάνε 10 λίτρα ανά λεπτό τώρα αν είναι 10 λίτρα καθαρό νερό ή το μισό είναι χλώριο τον υδραυλικό δεν τον νοιάζει ούτε και την εταιρεία που κατασκευάζει βρίσες. Αν το στόμιο στο τέλος είναι μεγαλύτερο δεν βοηθάει. πάλι 10 λίτρα το πολύ να περάσουν. Bottleneck το σημαντικότερο είναι που είναι στενότερο το δίκτυο. Και είναι στενότερο σε σημείο πολύ πριν την θύρα. Μάλλον δίνουν καλά router (αυτό τους είναι φτηνό σχετικά με το να αναβαθμίσουν το δίκτθό τους εμένα οπτική μου βάλαν και τους είδα πόσο "καλή δουλειά" κάναν χρόνος απόκρισης στον θεό δεν μπορώ να κάνω ούτε 1 κλήση με καμία εφαρμογή ούτε skype, ούτε microsoft teams, ούτε google meet, ούτε viber, ούτε τίποτα χωρίς τεράστιο πρόβλημα stuttering καθυστέρηση/τρεμόπαιγμα δεν μιλάμε για ms αλλά για ολόκληρα κανονικά δευτερόλεπτα). Και δεν βλέπω να φτιάχνει με "καλύτερο" πακέτο "μεγαλύτερη" ταχύτητα.
Έχετε λεφτά για πέταμα ή δουλεύετε όλοι σε servers για να έχετε στο τοπικό σας δίκτυο τόση μεταφορά δεδομένων. Γιατί μια μεγαλύτερη θύρα μόνο στο τοπικό δίκτυο φαίνεται να βοηθάει. Π.χ να στείλεις από τον υπολογιστή σου στον υπολογιστή συνεργάτη στις ίδιες εγκαταστάσεις κάτι γρήγορα. Αν είσαι σπίτι σου τι να κάνεις μια μεγαλύτερη θύρα από το πρόγραμμα που πληρώνεις;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Picanha : 07-07-23 στις 05:01. Αιτία: χλώριο αντί για άμμος
Bookmarks