Σελ. 55 από 80 ΠρώτηΠρώτη ... 3545505354555657606575 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 811-825 από 1186

Θέμα: Speedport Plus 2

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/150000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    GL-MT6000 (+openwrt)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επισης, ποσο μπορει να πιανει καποιος με 100αρα και το καφαο κυριολεκτικα εξω απο την πορτα του?
    Αν και δεν ξέρουμε την διαδρομή της καλωδίωσης του δικτύου συνδρομητής->καμπίνα,
    μάλλον θάναι λίγα m, τυπικά θα ανέμενε κάποιος να τερματίζει (attainable ~250 @35b).

Γιατι ειδα ενα χτες που επιανε ~75 και ο κατοχος του σκεφτεται να δηλωσει βλαβη.
    Αυτά είναι θέμα χαλκού.
    1. είτε η καλωδίωση στο σπίτι του είναι ρημάδι (ή έχει κανα plc), είτε
    2. έχει πρόβλημα η καλωδίωση του οτε.

Ελέγχει το 1. και αν είναι ok το δίνει βλάβη να ελέγξουν τι γίνεται πιο έξω.
    Disclaimer:
    Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Θα παω το απογευμα απο εκει να βγαλω screenshot τα στατιστικα απο το ρουτερ. Δεν ειναι με οπτικη ινα, δεν υπαρχει στην πολη καν οπτικη ινα.

- - - Updated - - -

Αυτα εινια τα στατιστικα της γραμμης.

- - - Updated - - -

Ασχετο με τα οσα λεμε, αλλα που μπορω να δω τι διαθεσιμοτητα vdsl σε μια περιοχη? Θυμαμαι ειχε μια σελιδα η cosmote που εβαζες το τηλεφωνο και ελεγε μεχρι ποιες ταχυτητες υποστηριζει. Βρηκα αυτη εδω, αλλα κατι δεν παει καλα, γιατι εβαλα πχ το δικο μου τηλεφωνο και λεει ως 24 οταν ο γειτονας εχει 50αρα. Για το τηλεφωνο του γειτονα λεει ως 100.
    https://www.cosmote.gr/eshop/jsp/dia...-cosmotetv.jsp
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Screenshot_20240820-185939.png  

ديميتريس

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112640/11255 D/U
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ
    Router
    pfsense & TG789vac rooted
    SNR / Attn
    15.4(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Θα παω το απογευμα απο εκει να βγαλω screenshot τα στατιστικα απο το ρουτερ. Δεν ειναι με οπτικη ινα, δεν υπαρχει στην πολη καν οπτικη ινα.

- - - Updated - - -

Αυτα εινια τα στατιστικα της γραμμης.

- - - Updated - - -

Ασχετο με τα οσα λεμε, αλλα που μπορω να δω τι διαθεσιμοτητα vdsl σε μια περιοχη? Θυμαμαι ειχε μια σελιδα η cosmote που εβαζες το τηλεφωνο και ελεγε μεχρι ποιες ταχυτητες υποστηριζει. Βρηκα αυτη εδω, αλλα κατι δεν παει καλα, γιατι εβαλα πχ το δικο μου τηλεφωνο και λεει ως 24 οταν ο γειτονας εχει 50αρα. Για το τηλεφωνο του γειτονα λεει ως 100.
    προβλημα με τη εσωτερικη καλωδιωση πονταρω .

δεδομενης της μεγαλης διαφορας SNR σε upstream και downstream . μπορει να κανει καποιες ανακλασεις στο σημα και να κοβει καποιες μπαντες

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Ευχαριστω. Θα του πω να το κοιταξει. Το κτηριο στο οποιο ειναι το μαγαζι ειναι σιγουρα 30+ χρονων.
    ديميتريس

Περιοχή
    ΙΛΙΟΝ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500 Mb/s
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΟΝ
    Router
    ZTE H1600
    Path Level
    Fastpath

δοκίμασε με την διεύθυνση καλύτερα

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112626/11255
    ISP
    cosmote
    Router
    speedport plus
    SNR / Attn
    12(dB) / 7.0(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από finos Εμφάνιση μηνυμάτων
    προβλημα με τη εσωτερικη καλωδιωση πονταρω .

δεδομενης της μεγαλης διαφορας SNR σε upstream και downstream . μπορει να κανει καποιες ανακλασεις στο σημα και να κοβει καποιες μπαντες
    εχω τις ιδιες διαφορες που λες εδω και 2 μηνες και μου ειπαν οτι ειναι μονοπολικη η γραμμη σε προβλημα του υπογειου καλωδιου του οτε,φυσικα και δεν το εχουν φτιαξει και δεν θα το φτιαξουν

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tol1s Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω τις ιδιες διαφορες που λες εδω και 2 μηνες και μου ειπαν οτι ειναι μονοπολικη η γραμμη σε προβλημα του υπογειου καλωδιου του οτε,φυσικα και δεν το εχουν φτιαξει και δεν θα το φτιαξουν
    Εάν δεν γίνει κάτι μέχρι τέλος του χρόνου, κάνε μία κρούση στις αρχές του 2025. Έχουν πιο πολλά λεφτά για επισκευές στην αρχή του χρόνου

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone - H300S
    Είχα πρόβλημα στην γραμμή, το δήλωσα βλάβη και σήμερα ήρθε τεχνικός έλεγξε την γραμμή αλλά δεν βρήκε σφάλματα και μου άλλαξε το ρουτερ με το Speedort Plus 2 Arc.

Στο κατάστημα έχω κάμερες με καταγραφικό hikvision και βλέπω απομακρυσμένα από το σπίτι μέσω ddns με το πρόγραμμα ivms 4200 και με app hikconnect χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο τεχνικός άνοιξε κανονικά τις πόρτες που το είπα και έβαλε το ddns, αυτά που είχα και πριν, όταν έφυγε μπήκα να τσεκάρω τις κάμερες από το κινητό με το hikconnect μέσω mb συνδέθηκα κανονικά, χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις, όταν ήρθα σπίτι συνδέθηκα με το wifi, άνοιξα την εφαρμογή και συνδέθηκε κανονικά με το καταγραφικό του καταστήματος.

Το πρόβλημα είναι ότι μέσω του pc από το σπίτι μου δεν μπορώ να συνδεθώ απομακρυσμένα, όπως και από το pc στο σπίτι των γονιών μου δεν μπορώ να συνδεθώ με το καταγραφικό οπότε δεν είναι θέμα του pc ή του ιντερνετ του σπιτιού.

Πήρα τηλ και έκανε κάποιους ελέγχους αλλά μου είπε δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, το μόνο που είπε ότι μπορεί το καταγραφικό να μην είναι συμβατό με το ρούτερ, και του λέω εγώ ότι αν δεν ήταν συμβατό δεν θα μπορούσα να συνδεθώ ούτε απο το κινητό, δεν θα το έβλεπε καθόλου το καταγραφικό, εκεί δεν μου απάντησε κάτι.

Αφού παιδεύτηκα 3 ώρες βρήκα το πρόβλημα.
    Για να βλέπω απομακρυσμένα τις κάμερες έχω αγοράσει domain από εδώ https://account.dyn.com/.
    Μπαίνω στον λογαριασμό μου στο dydns και βλέπω οτι εκτός από την ip address υπάρχει και η ipv6 που τόσο καιρό ήταν κενό.
    Έσβησα τη ipv6 και αμέσως συνδέθηκα στις κάμερες.
    Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό?Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  1.JPG 
Εμφανίσεις:  29 
Μέγεθος:  70,1 KB 
ID: 258029
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pavlos k : 24-08-24 στις 20:04.

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Έχεις απενεργοποιήσει και το IPv6 firewall στο router ή μόνο το IPv4; Μιας και στο IPv6 κάθε συσκευή είναι άμεσα εκτεθειμένη στο Internet, δεν προτείνεται να το απενεργοποιήσεις εντελώς, αλλά μπορείς να επιτρέψεις συγκεκριμένα το port του καταγραφικού. Αλλά κάνε μια δοκιμή για αρχή να το κλείσεις εντελώς και μετά το προσαρμόζεις αν δεις ότι παίζει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone - H300S
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από x_undefined Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις απενεργοποιήσει και το IPv6 firewall στο router ή μόνο το IPv4; Μιας και στο IPv6 κάθε συσκευή είναι άμεσα εκτεθειμένη στο Internet, δεν προτείνεται να το απενεργοποιήσεις εντελώς, αλλά μπορείς να επιτρέψεις συγκεκριμένα το port του καταγραφικού. Αλλά κάνε μια δοκιμή για αρχή να το κλείσεις εντελώς και μετά το προσαρμόζεις αν δεις ότι παίζει.
    Από την αρχή που συνδέσαμε το ρούτερ ήταν και τα δύο απενεργοποιημένα βασικά αν θυμάμαι καλά γράφει minimum. Πως μπορώ να ρυθμίσω το συγκεκριμένο port?
    Α είναι τόσο επικίνδυνο να είναι απενεργοποιημένο το ipv6? Αν βάλω στο φουλ την προστασία τι θα γίνει?

Στο καταγραφικό που έχω στο σπίτι αλλά με vodafone το ipv6 είναι κενό όπως ήταν και του καταστήματος τόσο καιρό.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Pavlos k Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είχα πρόβλημα στην γραμμή, το δήλωσα βλάβη και σήμερα ήρθε τεχνικός έλεγξε την γραμμή αλλά δεν βρήκε σφάλματα και μου άλλαξε το ρουτερ με το Speedort Plus 2 Arc.

Στο κατάστημα έχω κάμερες με καταγραφικό hikvision και βλέπω απομακρυσμένα από το σπίτι μέσω ddns με το πρόγραμμα ivms 4200 και με app hikconnect χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο τεχνικός άνοιξε κανονικά τις πόρτες που το είπα και έβαλε το ddns, αυτά που είχα και πριν, όταν έφυγε μπήκα να τσεκάρω τις κάμερες από το κινητό με το hikconnect μέσω mb συνδέθηκα κανονικά, χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις, όταν ήρθα σπίτι συνδέθηκα με το wifi, άνοιξα την εφαρμογή και συνδέθηκε κανονικά με το καταγραφικό του καταστήματος.

Το πρόβλημα είναι ότι μέσω του pc από το σπίτι μου δεν μπορώ να συνδεθώ απομακρυσμένα, όπως και από το pc στο σπίτι των γονιών μου δεν μπορώ να συνδεθώ με το καταγραφικό οπότε δεν είναι θέμα του pc ή του ιντερνετ του σπιτιού.

Πήρα τηλ και έκανε κάποιους ελέγχους αλλά μου είπε δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, το μόνο που είπε ότι μπορεί το καταγραφικό να μην είναι συμβατό με το ρούτερ, και του λέω εγώ ότι αν δεν ήταν συμβατό δεν θα μπορούσα να συνδεθώ ούτε απο το κινητό, δεν θα το έβλεπε καθόλου το καταγραφικό, εκεί δεν μου απάντησε κάτι.

Αφού παιδεύτηκα 3 ώρες βρήκα το πρόβλημα.
    Για να βλέπω απομακρυσμένα τις κάμερες έχω αγοράσει domain από εδώ https://account.dyn.com/.
    Μπαίνω στον λογαριασμό μου στο dydns και βλέπω οτι εκτός από την ip address υπάρχει και η ipv6 που τόσο καιρό ήταν κενό.
    Έσβησα τη ipv6 και αμέσως συνδέθηκα στις κάμερες.
    Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό?Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  1.JPG 
Εμφανίσεις:  29 
Μέγεθος:  70,1 KB 
ID: 258029
    κάποιος κάποια βοήθεια?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pavlos k : 24-08-24 στις 20:54.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    Πάρε ένα raspberry pi και βάλτο στο εσωτερικό σου δίκτυο για να εγκαταστήσεις εκεί το zerotier και μετά δεν χρειάζεσαι ανοιχτές πόρτες και ddns. Ψάξου λίγο προς αυτή την κατεύθυνση. Θα σου κοστίσει 100 ευρώ και μία δύο μέρες ψάξιμο αλλά θα εισαι πολύ πιο ασφαλής και δεν θα εξαρτάσαι από τον κάθε router και το port forwarding.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Καλημερα παιδια 2 ερωτησεις

-Μπορω μεσα απο το router να κανω Monitor συσκευων, τι τραβαει δηλαδη καθε συσκευη ανα πασα ωρα ωστε οτν κολλαει το ιντερνετ να δω πχ οτι η ταδε συσκευαζει κατεβαζει η streamarei κτλ.

-Για Streamrisma, υπαρχει καποιο συγκεκριμενο πακετο ρυθμισεων και συγκεκριμενα να μπορω οσο γινεται να ριξω το ping της γραμμης για να μην εχω κολληματα σε online gaming

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone - H300S
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mr_Robot_dev Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάρε ένα raspberry pi και βάλτο στο εσωτερικό σου δίκτυο για να εγκαταστήσεις εκεί το zerotier και μετά δεν χρειάζεσαι ανοιχτές πόρτες και ddns. Ψάξου λίγο προς αυτή την κατεύθυνση. Θα σου κοστίσει 100 ευρώ και μία δύο μέρες ψάξιμο αλλά θα εισαι πολύ πιο ασφαλής και δεν θα εξαρτάσαι από τον κάθε router και το port forwarding.
    Δεν θέλω να το μπλέξω τόσο και δεν έχω την γνώση να κάνω κάτι τέτοιο.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    OTE FTTH
    Router
    Speedport Plus 2
    Αυτό που έχω κάνει εγω με το raspi μου, ειναι να στήσω VPN με PiVPN (πανεύκολο) και έτσι έχω πρόσβαση στο τοπικό δύκτιο από παντού χωρίς να χρειαστεί να ανοίξω καμία πόρτα (εκτός αυτής του VPN).

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112640/11256
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΒΕΡΟΙΑ
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    15(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλησπέρα παιδιά, σύνδεσα ένα Speedport Plus 2 Cosmote πάνω στη γραμμή μου που είναι Vodafone, αλλά δεν πήρε τη τηλεφωνία, υπάρχει κάποιος οδηγός για να το σετάρω μόνος μου;
    LIAN LI A3 | CORSAIR RM750X | GIGABYTE B650M AORUS ELITE AX | AMD RYZEN 7 7800X3D | G.SKILL TRIDENT Z5 NEO 32GB DDR5 6000MT/s | EVGA GEFORCE RTX 3070 Ti SUPER FTW3 ULTRA | KINGSTON KC3000 NVMe M.2 1TB | SAMSUNG 970 EVO PLUS NVMe M.2 1ΤΒ | SAMSUNG 860 EVO 500GB | SANDISK ULTRA 3D 1TB | CORSAIR H150i ELITE

"Talk about a dream, try to make it real"

Σελ. 55 από 80 ΠρώτηΠρώτη ... 3545505354555657606575 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία