Παιδια υπαρχει κανενας τροπος να δουμε call log ;
Εμφάνιση 901-915 από 1132
Θέμα: Speedport Plus 2
-
19-10-24, 14:32 Απάντηση: Speedport Plus 2 #901
-
19-10-24, 15:19 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Speedport Plus 2 #902
Αυτο ακουγεται ως ανεκδοτο παντως. Μακαρι αλλα παρε και κανενα wifi 5g router με απεριοριστα, ναχεις.
Ειναι γνωστο οτι ο συγχρονισμος παει αντιστροφως με το βάρος, μεχρι να περασουν τα bit απο τα βαρια κυκλωματα, υπαρχει καθυστερηση.
Τωρα σοβαρα, αφου λες οτι τα ξερεις, γιατι ασχολεισαι ακομα με cpe παροχου? Ετσι ειναι αυτα. ποτε ετσι ποτε γιουβετσι. Μοναχος σου χoρευε και οσο θελεις πηδα, pppoe edition.
Παρε μονος σου οτι credentials χρειαζονται και προχωρα. Up and running in seconds.
-
20-10-24, 22:05 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Speedport Plus 2 #903
Ναι τελικά αυτό έκανα - έσφιξα τα δόντια, πήρα δύο φορές, μίλησα πρώτα με έναν που δεν καταλάβαινε, του είπα "σας ευχαριστώ θερμά για την σύσταση να κάνω reset σε factory defaults",'εκλεισα το τηλέφωνο, την άλλη μέρα ξαναπήρα, βρήκα έναν καλό, έκανε το αίτημα, μου έδωσε 2ο σετ κωδικών και τώρα και τα δύο ρούτερ μου παίρνουν public IP, οπότε όλα πάνε ρολόι.
Και φυσικά μετά χρειάστηκε άλλο ένα αίτημα γιατί όταν μετακόμισα μου μπλόκαραν το ΟΤΕ ΤV, άλλα τελικά το διόρθωσαν και αυτό.
Οπότε εγώ είμαι ΟΚ με τον ΟΤΕ, άλλα η γυναίκα μου που φρίκαρε με την όλη διαδικασία απόφάσισε να πάρει μια 2η γραμμη ADSL με τη vodafone, για να έχουμε ένα backup σε περίπτωση που μας ξανα ταλαιπωρήσουν
-
21-10-24, 07:27 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Speedport Plus 2 #904
-
21-10-24, 09:01 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Speedport Plus 2 #905
-
21-10-24, 09:06 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Speedport Plus 2 #906
-
21-10-24, 13:29 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Speedport Plus 2 #907
-
24-10-24, 13:37 Απάντηση: Speedport Plus 2 #908
Καλησπέρα σας,
Έχω το speedport plus 2 arcadyan,
από την καρτάλα access control --> my connected devices, έκανα block μια συσκευή για πρόσβαση στο ιντερνετ.
Όταν προσπαθεί το κινητ'ο να μπει στο ιντερνετ βγάζει μήνυμα από το speedport επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας.
Δοκίμασα να τον επαναφέρω με unblock τον χρήστη αλλά δεν φαίνεται στα connected devices.
Γνωρίζετε πως μπορεί να γίνει επαναφορά του χρήστη;
Ευχαριστώ
-
25-10-24, 19:59 Απάντηση: Speedport Plus 2 #909
Είχα καιρό να μπω εδώ (ας πρόσεχα). Μαζί με την δωρεάν αναβάθμιση από τα 200 στα 300 οι cosmoteδες (για να με δέσουν 2 χρόνια ακόμα) μου έστειλαν κι ένα speedport plus 2. Μετά από επί τροχάδην ανάγνωση του νήματος και κάποιων δοκιμών/συγκρίσεων σε σχέση με το "παλιό" plus 1, έβαλα το 2 στο κουτί του προς επιστροφή. Έτσι κι αλλιώς το WLAN έχει ανατεθεί σε χωριστό router. Έλεος πια με τα κλειδώματα - κάθε πέρισυ και καλύτερα...
-
26-10-24, 14:32 Απάντηση: Speedport Plus 2 #910
-
26-10-24, 15:45 Απάντηση: Speedport Plus 2 #911
Σήμερα μου ήρθε "ενοχλητικό" SMS αναφέροντας να επιστρέψω το Speedport Plus 1 το οποίο και έχω ήδη κάνει. Αλλιώς θα χρεωθώ.
Επικοινώνησα με το 13888 και τους τα έχωσα λίγο. Ζήτησαν αριθμό παραστατικού και σε ποιο κατάστημα το επέστρεψα.
Τους είπα ότι με την επιστροφή και παράδοση του παλιού εξοπλισμού θα έπρεπε αυτομάτως να έρθετε μήνυμα ότι ο εξοπλισμός παραδόθηκε και όχι να στέλνουν SMS όποτε τους καπνίσει για ήδη εξοπλισμό που έχει επιστραφεί.
-
26-10-24, 16:15 Απάντηση: Speedport Plus 2 #912
Ηρθε και δω ενα τετοιο απειλητικο. Βλακειες.
-
27-10-24, 10:25 Απάντηση: Speedport Plus 2 #913
Σε 100αρα Fiber συνδέθηκε το Speedport Plus 2 το μόνο θέμα ότι δεν δείχνει στοιχεία της γραμμής στο DSL Status λέει down.
-
27-10-24, 10:56 Απάντηση: Speedport Plus 2 #914
Θέμα = ?
Άμα έβαλες fiber ("fiber" = ftth) τι περιμένεις να σου πει στο dsl δλδ?
Δεν είναι συνδεμένο κάπου το dsl modem μέρος.
Down είναι, down λέει.
Δεν υφίσταται συγχρονισμός στο ftth,
ούτε έχει νόημα να δεις τα στοιχεία της σύνδεσης
(και αν ήθελες κάτι τέτοιο ήθελες cpe με fiber interface),
το fiber ή δουλεύει ή όχι,
και τυπικά πιάνεις όσο λέει το πρόγραμμα σου.
'Αν σ'αρέσει να βλέπεις s/n ratio και attenuation/profile/κλπ
πρέπει να επιστρέψεις σε xdsl.Disclaimer:
Any views or opinions expressed represent the official view of the voices in my head.
-
30-10-24, 18:36 Απάντηση: Speedport Plus 2 #915
Μόλις έφτασα κι εγώ στον "μαγικό" κόσμο του ρούτερ αυτού, με VDSL200 (περίπου).
Έκανα τις πρώτες βασικές ρυθμίσεις, προς το παρόν θα το αφήσω χωρίς DHCP binding που είχα το novaZTE, να δω πώς συμπεριφέρεται και συνεργάζεται με τις διάφορες συσκευές μου.
Κάτι να προσέξω, κάτι να (μην) κάνω σε οποιαδήποτε περίπτωση?Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
Bookmarks