Εμφάνιση 91-105 από 113
-
01-02-23, 13:02 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #91
-
01-02-23, 14:09 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #92
-
01-02-23, 15:22 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #93
https://help.netflix.com/en/node/123277
Το Netflix έχει βγάλει guidelines τα οποία παρουσιάστηκαν και εδώ σε ένα ελληνικό άρθρο.
Γενικά τα'χει κάνει, σόρυ και όλας, σκατά. Μου μιλάει για Netflix Household και πως:
"How Netflix detects devices within a household"
We use information such as IP addresses, device IDs, and account activity from devices signed into the Netflix account.
Έλα και πες μου τι έχει να γίνει στην Ελλάδα με τις συνδέσεις adsl όπου αλλάζουν οι IPs με το τσουβάλι, και για το τι έχει να γίνει με τις shared IPs όταν θα βρίσκεται πίσω από CGNAT.
Κατά τα άλλα, αν χρειάζεται περιοδικά ένας κωδικός μέσω email, μικρό το κακό. Επίσης, όπως είχα αναφέρει και παλαιότερα, τι με σταματάει με το να ανοίξω την εφαρμογή στην τηλεόραση μου εγώ που είμαι το κύριο άτομο, και να συνδεθώ με τον λογαριασμό του 2ου ή του 3ου και να βάλω να παρακολουθήσω κάτι;
Γενικά η όλη κατάσταση μου κάνει περισσότερο στο ότι περιορίζουμε σχεδόν στο 100% τους λογαριασμούς τύπου ali ή απ'όπου αλλού αγοράζονται, παρά ότι περιορίζουμε όλο το πρόβλημα παγκοσμίως.
Τέλος, ακόμα και πρήξιμο να υπάρξει με τον κωδικό μέσω email, ανοίγεις ένα ακόμη email μόνο για αυτή τη δουλειά και αλλάζεις το προσωπικό email της εγγραφής..
-
01-02-23, 15:24 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #94
Τέλος η κοινή χρήση κωδικών – Μάθαμε με ποιον τρόπο θα εφαρμόζεται
Διαβάζουμε:
Το Netflix θα ζητά από τις διάφορες συσκευές των χρηστών να συνδέονται τακτικά στο τοπικό Wi-Fi του σπιτιού του χρήστη που πληρώνει τη συνδρομή.
Τουλάχιστον μία φορά ανά 31 ημέρες να συνδέεται στο Wi-Fi δίκτυο την κεντρικής τοποθεσίας του λογαριασμού.
Συγκεκριμένα, για να συνεχίσει να βλέπει κάποιος από μια συσκευή θα χρειάζεται τουλάχιστον μια φορά ανά 31 ημέρες να συνδέεται στο Wi-Fi δίκτυο την κεντρικής τοποθεσίας του λογαριασμού. Παράλληλα, θα χρησιμοποιούνται και στοιχεία όπως τα αναγνωριστικά IDs των συσκευών και οι IP διευθύνσεις για να διαπιστώνεται αν όντως μια συσκευή είναι συνδεδεμένη στο σωστό Wi-Fi.
-
01-02-23, 15:53 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #95
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1000/400
- ISP
- Elisa
- Router
- pfsense
Και αν δεν έχεις WiFi αλλά μόνο ethernet;
-
01-02-23, 16:07 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #96
Router MAC spoofing + VPN + Wi-Fi name = LFE Netflix
-
01-02-23, 16:07 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #97
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως είτε από την πλευρά του Netflix, είτε λόγω της τρίχας που γίνεται τριχιά, το έχουν ξεχειλώσει παγκοσμίως τα "ειδησεογραφικά" και υπάρχει ένας τρελός πανικός με σκοπό είτε να ανοίξουν όσοι δεν γνωρίζουν αρκετά με την τεχνολογία καινούρια accounts για να προλάβουν να μην "μείνουν" χωρίς Netflix, είτε να ανοίξουν νέους λογαριασμούς απευθείας μόλις δουν ότι κλειδώνεται η πρόσβαση και ζητάει κωδικό. Μπάζει από αρκετά σημεία.
-
01-02-23, 16:09 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #98
-
01-02-23, 16:29 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #99
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1000/400
- ISP
- Elisa
- Router
- pfsense
-
01-02-23, 17:20 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #100
Κοίτα λογικά θα υπάρχει ένας αλγόριθμος από πίσω που θα παίρνει τα στοιχεία (ΙΡ, MAC addresses κλπ.) και θα βγάζει αν ανιχνεύεται διαμοιρασμός κωδικού ή όχι.
Αυτός ο αλγόριθμος θα είναι (λογικά) παραμετροποιήσιμος ως προς την ευαισθησία/"επιθετικότητά" του.
Θεωρώ ότι το netflix θα γνωρίζει ότι στην Ελλάδα οι ΙΡ αλλάζουν με το τσουβάλι και δε θα παραμετροποιήσει τον αλγόριθμο "επιθετικά", αλλά θα "φωνάζει" μόνο όταν π.χ. οι ΙΡ είναι από διαφορετικές χώρες ή ίσως και από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές, και υπάρχει ταυτόχρονα και αλλαγή στη MAC.
Στις ΗΠΑ πιστεύω ότι θα είναι πιο ευαίσθητος αφού οι ΙΡ είναι σταθερές κατά κανόνα.
-
01-02-23, 19:43 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #101
Κοντός ψαλμός... Εγώ προσωπικά άσε με να αμφιβάλλω πως θα έχουν υπολογίσει πως στην Ελλάδα έχουν dynamic IPs, όπως επίσης πως οι μισές είναι δηλωμένες στην Αθήνα και εγώ ας πούμε μπορεί να είμαι στην Ξάνθη. Δε νομίζω πως θα λανσάρουν διαφορετικούς αλγόριθμους για την κάθε χώρα.
-
01-02-23, 19:58 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #102
-
01-02-23, 20:59 Re: Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #103
-
01-02-23, 21:06 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #104
Μην κολλάτε στις ΙΡ. Είναι πολύ εύκολο να ξέρουν ότι άλλαξε η ΙΡ σας, παρακολουθώντας τα δεδομένα που περνάνε (πχ το ότι βλέπεις ακόμα την ίδια ταινία στο ίδιο δευτερόλεπτο) σε συνδυασμό με την αλλαγή της IP από τον ίδιο provider και πάλι κοιτώντας την ώρα της αλλαγής. Πραγματικά εύκολο.
-
01-02-23, 21:28 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #105
Με το device id θα γίνεται ο έλεγχος.Θα περιμένουν να συγκεντρώνονται όλα τα devices στο ίδιο σημείο γεωγραφικά μια φορά το μήνα τουλάχιστον αλλιώς θα γίνεται φραγή.
Δηλ αν δώσεις τον κωδικό κάπου θα πρέπει να φέρνει τη συσκευή στο σπίτι σου κάθε 30 μέρες ή να πηγαίνεις εσύ στο δικό του.
Bookmarks