Τι είναι το device ID? Αν εννοείς MAC address, αυτή είναι spoofable πανεύκολα, πλέον τα κινητά σου δίνουν δυνατότητα να αλλάξεις MAC χωρίς καν να είναι root.
Και πως θα γίνεται ο "έλεγχος της συγκέντρωσης"; Με ΙΡ; Εδώ πλέον το μόνο που θες είναι ένα VPN απλά για να τα "συγκεντρώσεις"![]()
Εμφάνιση 106-113 από 113
-
01-02-23, 21:35 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #106
-
01-02-23, 21:37 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #107
-
01-02-23, 21:40 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #108
-
01-02-23, 22:00 Απάντηση: Re: Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές #109
Το ξέρω. Εγώ απλά λέω πως δεν πιστεύω πως θα εφαρμόσουμε διαφορετικό μοντέλο ή αλγόριθμο. Πιστεύω generic θα είναι
- - - Updated - - -
Πως μπορούν να βρουνε γεωγραφικά; Με βάση την IP; Εγώ ας πούμε βλέπω από την τηλεόραση μου. Την εφαρμογή στο iPad θα την ανοίξω εκτός σπιτιού και αρα εκτός Wi-Fi. Πως θα ξέρει λοιπόν ότι το iPad μου βρίσκεται μια φορά το μήνα στο σπίτι; Θα παίρνει δεδομένα η εφαρμογή από το κινητό χωρίς να επιτρέπεται; Και επίσης, πως ορίζεται το household; Απο εκεί που συνδέεται το πρώτο profile;
-
01-02-23, 22:09 Re: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #110
Καλή τύχη με το geolocation, βγάζει μερικές φορές την IP μου στο σταθερό να είναι κεντρική Ελλάδα αντί για Αθήνα.
Κινητό ακόμα πιο ό,τι να 'ναι κατάσταση.
-
01-02-23, 22:19 Απάντηση: Re: Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις " #111
Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Ίσως είναι το σημείο από όπου γίνεται η πληρωμή του λογαριασμού.
Το geolocation το παίρνουν από την ip αλλά και το wifi που συνδέεται η συσκευή. Το SSID μαζί με τα γειτονικά SSIDs λειτουργεί σαν μικρό GPS.
Το σίγουρο είναι οτι θα κρατάνε πολλά προσωπικά δεδομένα με πρόφαση να λειτουργήσει αυτό.
-
02-02-23, 11:09 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #112
Τελικά απ'ότι λένε τώρα θα πρέπει όλες οι συσκευές να συνδέονται στο home wifi μία φορά το μήνα τουλάχιστον.
https://www.standard.co.uk/tech/netf...-b1057290.htmlΥπογραφή
-
02-02-23, 11:21 Απάντηση: Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης του Netflix θα εφαρμοστεί παγκοσμίως στις "αρχές του 2023 #113
Όπως έγραψε ο φίλος παραπάνω από εδώ μπορούμε να δούμε επίσημα τι λένε
https://help.netflix.com/el/node/123277
Bookmarks