Σελ. 48 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 28384346474849505358 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 706-720 από 873
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112640/11255 D/U
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ
    Router
    pfsense & TG789vac rooted
    SNR / Attn
    15.4(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από daddycool Εμφάνιση μηνυμάτων
    να ακυρώαω την αίτηση και να πάω cosmote (που θα βγαίνει ~9€ πιο ακριβή/μήνα);
    να ακυρωσεις την αίτηση και να πας cosmote (που θα βγαίνει ~9€ πιο ακριβή/μήνα)...

Με δομημενη καλωδιωση , τα αβγδ ως requirements ... δε καθεσαι με το nokia.

ONT μπορεις να ζητησεις και να σου δωσουν ... αλλα πιστεψε με μπορει να σε αφησουν μηνες χωρις υπηρεσια . Ειδικα αμα ο παροχος υποδομης ειναι διαφορετικος απο τον παροχο υπηρεσιας κλαφτα , θα πεσει πολυ σπασμενο τηλεφωνο.. Θυμαμαι περιπτωση διπλα στο thread του zyxel οπου καποιος που ειχε το Nokia ζητησε ont , του στειλαν zyxel και ont αλλα δε δηλωσαν ποτε το ont .. αρα δεν ειχε συνδεση .. μα επερνε ο ανθρωπος για βλαβη του λεγαν απλα να τα κανει reset . Κανονας 1 δε κανεις ποτε ρεσετ το ONT ... Βδομαδα στη βδομαδα καταλαβαινεις πως παει ...

η Nova ειναι πλεον μονο για οποιον θελει να εχει απλα συνδεση στο facebook...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    Leox -> MikroTik hAP ac²
    Καλησπέρα σε όλους/ες
    Έκανα απόψε αίτηση για σύνδεση στο FTTH 200 της Nova. H περιοχή μου καλύπεται από οπτική ίνα της cosmote οπότε η nova δεν δίνει μεγαλύτερη ταχύτητα. Στην πολυκατοικία υπάρχει ήδη οπτική ίνα σε κάθε όροφο. Στο σπίτι έχω δομημένη καλωδίωση, η οποία καταλήγει στην αποθήκη σε ένα patchpanel και ένα switch. Εκεί θα τερματίσει λογικά και η οπτική ίνα γιατί είναι το κοντινότερο σημείο στο hub του ορόφου.
    Με την υπογραφή της αίτησης, το κατάστημα μου έδωσε τον Nokia G-2425G-A (και μου είπε ότι σε 2-3 μέρες θα με καλέσει τεχνικός της Νοβα για ραντεβού). Μόλις επέστρεψα σπίτι, διάβασα το συγκεκριμένο thread και με έζωσαν τα φίδια. Γίνομαι πιο συγκεκριμένος.
    1. Ο Νοκια έχει ενσωματωμένο ONT, οπότε έχω την εξής απορία: Ο τεχνικός δεν θα εγκαταστήσει ξεχωριστό ΟΝΤ; Μπορώ να ζητήσω να το κάνει; Και σε ποιον το ζητάω, στον τεχνικό, στο κάταστημα ή στο 13700; (Ο λόγος που χρειάζομαι διακριτό ΟΝΤ είναι για να μπορώ να μεταφέρω τον router στο σαλόνι, για καλύτερο wifi σε όλο το απίτι, συνδεόντας το ONT με ethernet καλώδιο με την κατάλληλη θύρα στο patch. Παρόμοια συνδεσμολογία έχω και με το μόντεμ/ρούτερ της τωρινής VDSL σύνδεσης γιατι η τηλεφωνική γραμμή έρχεται επίσης στην αποθήκη).

2. Από ό,τι κατάλαβα, ο νόκια είναι κλειδωμένος και δεν αφήνει ουσιαστικά καμία σοβαρή ρύθμιση. Η βασικές μου ανάγκες είναι:
    α) να δίνω static IP στις πολλές συσκευές του εσωτερικού δικτύου (λαπτοπ, τηλέφωνα, σμαρτ συσκευές κλπ)
    β) να έχω 2 διαφορετικά wifi (2.4 και 5 Ghz) με διαφορετικά SSID & password και επίσης ένα guest wifi.
    γ) να μπορώ να κάνω backup το config
    δ) ίσως χρειαστεί αργότερα και ένα vpn
    Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κλειδωμένα; Ξεκλειδώνουν κάποια/όλα με τον root/admin password που δίνει το thread;

3) Για να μη στήσω ξανά όλο το δίκτυο από την αρχή θα με βόλευε να χρησιμοποιήσω τον Νοκια μόνο ως μόντεμ, και όλη τη διαχείριση του δικτύου να την κάνει ο Technicolor TG789vacV2 που έχω τώρα και τα έχει όλα έτοιμα μέσα. Αυτό γίνεται γενικά με bridge;

Δεν ξέρω τι να κάνω. Να ζητήσω από Νοβα ΟΝΤ & άλλο router ή να ακυρώαω την αίτηση και να πάω cosmote (που θα βγαίνει ~9€ πιο ακριβή/μήνα); ΄
    Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας...
    1) Στο πρώτο post του thread, υπάρχουν κωδικοί admin του ΝΟΚΙΑ για να το ξεκλειδώσεις
    2) Σε bridge mode το ΝΟΚΙΑ καταργεί το router function και γίνεται σκέτο ΟΝΤ οπότε μετά εσύ μπορείς να βάλεις από πίσω ότι ρουτερ θες για να στήσεις το δίκτυο σου εν γνώσει βέβαια ότι με το πως είναι στημένο το δίκτυο προς το παρών, θέλει αρκετές γνώσεις και ψάξιμο για να παίξει και η τηλεφωνία.

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    Nokia G-2425G-A
    Καλησπέρα σε όλους/ες
    Έκανα απόψε αίτηση για σύνδεση στο FTTH 200 της Nova. H περιοχή μου καλύπεται από οπτική ίνα της cosmote οπότε η nova δεν δίνει μεγαλύτερη ταχύτητα.
    Για την ιστορία αυτό άλλαξε από χθες σε περίπτωση που θα ήθελες μεγαλύτερη ταχύτητα, μπες στο σαιτ κι έχει τα νέα προγράμματα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chrispe Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για την ιστορία αυτό άλλαξε από χθες σε περίπτωση που θα ήθελες μεγαλύτερη ταχύτητα, μπες στο σαιτ κι έχει τα νέα προγράμματα
    Όντως άλλαξαν προγράμματα, ωστόσο δεν ξέρω αν και πάλι στο πρόγραμμα fiber 1Gbps θα δίνουν περισσότερο από 200. Εξάλλου κι εγώ to Fiber ultra υπέγραψα που ονομαστικά είνια 1Gbps, απλά θα πάει μέχρι 200.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500 mbs/50 mbps
    ISP
    Nova
    Router
    Nokia G-2425G-A

Οι νεες τιμες μου φαινονται εξωφρενικα μεγαλες σε σχεση με τις υπαρχουσες. Για παραδειγμα η 500αρα απο 29 πηγε 43 ευρώ. Βλεπω κατι λαθος;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chtsarts : 07-09-24 στις 10:39.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jaisonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    1) Στο πρώτο post του thread, υπάρχουν κωδικοί admin του ΝΟΚΙΑ για να το ξεκλειδώσεις
    2) Σε bridge mode το ΝΟΚΙΑ καταργεί το router function και γίνεται σκέτο ΟΝΤ οπότε μετά εσύ μπορείς να βάλεις από πίσω ότι ρουτερ θες για να στήσεις το δίκτυο σου εν γνώσει βέβαια ότι με το πως είναι στημένο το δίκτυο προς το παρών, θέλει αρκετές γνώσεις και ψάξιμο για να παίξει και η τηλεφωνία.
    ΟΚ, κάτι τέτοιο ίσως βόλευε αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο αυτή την περίοδο για τέτοιο ψάξιμο.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από finos Εμφάνιση μηνυμάτων
    να ακυρωσεις την αίτηση και να πας cosmote (που θα βγαίνει ~9€ πιο ακριβή/μήνα)...

Με δομημενη καλωδιωση , τα αβγδ ως requirements ... δε καθεσαι με το nokia.

ONT μπορεις να ζητησεις και να σου δωσουν ... αλλα πιστεψε με μπορει να σε αφησουν μηνες χωρις υπηρεσια . Ειδικα αμα ο παροχος υποδομης ειναι διαφορετικος απο τον παροχο υπηρεσιας κλαφτα , θα πεσει πολυ σπασμενο τηλεφωνο.. Θυμαμαι περιπτωση διπλα στο thread του zyxel οπου καποιος που ειχε το Nokia ζητησε ont , του στειλαν zyxel και ont αλλα δε δηλωσαν ποτε το ont .. αρα δεν ειχε συνδεση .. μα επερνε ο ανθρωπος για βλαβη του λεγαν απλα να τα κανει reset . Κανονας 1 δε κανεις ποτε ρεσετ το ONT ... Βδομαδα στη βδομαδα καταλαβαινεις πως παει ...

η Nova ειναι πλεον μονο για οποιον θελει να εχει απλα συνδεση στο facebook...
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα πάω ξανά στο κατάστημα σε λίγο για να δω αν γίνεται ακύρωση συμβολαίου αζήμια ή πόσο είναι το πέναλτι.
    Ερώτηση για την οπερίπτωση που δεν καταφέρω ανα ακυρώσω ή να βάλω ξεχωριστό ONT/modem: με τους κωδικούς ξεκλειδώνουν τα α,β,γ,δ?

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chtsarts Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι νεες τιμες μου φαινονται εξωφρενικα μεγαλες σε σχεση με τις υπαρχουσες. Για παραδειγμα η 500αρα απο 29 πηγε 43 ευρώ. Βλεπω κατι λαθος;
    Πράγματι, έχουν μεγάλη αύξηση σε σχέση με τις παλιές.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Nova
    Router
    Huawei HG8145X6-10
    1. Ο Νοκια έχει ενσωματωμένο ONT, οπότε έχω την εξής απορία: Ο τεχνικός δεν θα εγκαταστήσει ξεχωριστό ΟΝΤ; Μπορώ να ζητήσω να το κάνει; Και σε ποιον το ζητάω, στον τεχνικό, στο κάταστημα ή στο 13700; (Ο λόγος που χρειάζομαι διακριτό ΟΝΤ είναι για να μπορώ να μεταφέρω τον router στο σαλόνι, για καλύτερο wifi σε όλο το απίτι, συνδεόντας το ONT με ethernet καλώδιο με την κατάλληλη θύρα στο patch. Παρόμοια συνδεσμολογία έχω και με το μόντεμ/ρούτερ της τωρινής VDSL σύνδεσης γιατι η τηλεφωνική γραμμή έρχεται επίσης στην αποθήκη).

2. Από ό,τι κατάλαβα, ο νόκια είναι κλειδωμένος και δεν αφήνει ουσιαστικά καμία σοβαρή ρύθμιση. Η βασικές μου ανάγκες είναι:
    α) να δίνω static IP στις πολλές συσκευές του εσωτερικού δικτύου (λαπτοπ, τηλέφωνα, σμαρτ συσκευές κλπ)
    β) να έχω 2 διαφορετικά wifi (2.4 και 5 Ghz) με διαφορετικά SSID & password και επίσης ένα guest wifi.
    γ) να μπορώ να κάνω backup το config
    δ) ίσως χρειαστεί αργότερα και ένα vpn
    Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κλειδωμένα; Ξεκλειδώνουν κάποια/όλα με τον root/admin password που δίνει το thread;

3) Για να μη στήσω ξανά όλο το δίκτυο από την αρχή θα με βόλευε να χρησιμοποιήσω τον Νοκια μόνο ως μόντεμ, και όλη τη διαχείριση του δικτύου να την κάνει ο Technicolor TG789vacV2 που έχω τώρα και τα έχει όλα έτοιμα μέσα. Αυτό γίνεται γενικά με bridge;
    1. Προφανως και δεν θα εγκαταστησει ξεχωριστο ΟΝΤ , αφου αυτο ενσωματωνεται στο ΝΟΚΙΑ. Απο τον τεχνικο δεν γινεται να ζητησεις κατι. Ασε που ειναι εξωτερικος συνεργατης. Ο,τι συσκευη θα βρει αυτην θα συνδεσει. Αν θες ξεχωριστο ΟΝΤ και ρουτερ , θα πρεπει να το αιτηθεις στην nova.
    2. Kαποιες απο τις λειτουργιες που αναφερεις ειναι "κλειδωμενες" , καποιες οχι. Κυκλοφορει το admin password , και με αυτο θα κανεις την δουλεια σου.
    3. Δες καποια ποστς παραπανω περι bridge. Δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να υλοποιηθει πρακτικα , δεν το εχω δοκιμασει.

- - - Updated - - -

Σιγουρο αυτο ? Γιατι αν πας σε καποιο απο τα πακετα και κλικαρεις στις "πληροφοριες" λεει καπου "οπου ειναι τεχνικα εφικτο". Μηπως απλα αλλαξανε τιμολογηση στα πακετα , αλλα παραμενει το ιδιο , οτι δηλ σε αλλου παροχου τις οπτικες δινουν μονο εως 200 ?

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    Nokia G-2425G-A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mphxths Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγουρο αυτο ? Γιατι αν πας σε καποιο απο τα πακετα και κλικαρεις στις "πληροφοριες" λεει καπου "οπου ειναι τεχνικα εφικτο". Μηπως απλα αλλαξανε τιμολογηση στα πακετα , αλλα παραμενει το ιδιο , οτι δηλ σε αλλου παροχου τις οπτικες δινουν μονο εως 200 ?
    μέχρι εχθές έγραφε "Τα προγράμματα Fiber 300, Fiber 500, Fiber 1Giga παρέχουν ταχύτητες 300Mbps, 500Mbps, 1000Mbps αντίστοιχα, μέσω FTTH τεχνολογίας από το δίκτυο Nova Fiber ή μέσω FTTH τεχνολογίας, όπου είναι τεχνικά εφικτό." δηλαδή υπονοεί και σε υποδομές τρίτων.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mphxths Εμφάνιση μηνυμάτων
    1. Προφανως και δεν θα εγκαταστησει ξεχωριστο ΟΝΤ , αφου αυτο ενσωματωνεται στο ΝΟΚΙΑ. Απο τον τεχνικο δεν γινεται να ζητησεις κατι. Ασε που ειναι εξωτερικος συνεργατης. Ο,τι συσκευη θα βρει αυτην θα συνδεσει. Αν θες ξεχωριστο ΟΝΤ και ρουτερ , θα πρεπει να το αιτηθεις στην nova.
    Κι εγώ αυτό πιστέυω. Πέρασα το μεσημέρι από το κατάστημα και έκανα σχετικό αίτημα. Αναμένω να με καλέσουν από Δευτέρα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Καλησπέρα στην ομαδα,

ειμαι σε διασικασια να κανω αιτηση για Fiber 200 και εχω ενδιασμους. Αυτη την στιγμη εχω αρχαια VDSL 50 με static ip, με χαλκο τηλεφωνο με δικο μου router και ppoe σε pfsense!
    Στο fiber 200 με οτι εξοπλισμο δινει η Nova θα μπορεσω να κανω bypass τον router (bridge mode) για το ιντερνετ αλλα να κρατησει το voip για να βαλω τα τηλεφωνα εκει?? Εχω αναλογικα τηλεφωνα και θα ηθελα να συνδεσω την εξοδο του router στην εσωτρικη καλλωδιωση τηλεφωνια του σπιτιου και αρα να μην αλλαξω σχεδον τπτ στην εγαταστση τηελφωνιας.

ευχαριστώ

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Astergiou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα στην ομαδα,

ειμαι σε διασικασια να κανω αιτηση για Fiber 200 και εχω ενδιασμους. Αυτη την στιγμη εχω αρχαια VDSL 50 με static ip, με χαλκο τηλεφωνο με δικο μου router και ppoe σε pfsense!
    Στο fiber 200 με οτι εξοπλισμο δινει η Nova θα μπορεσω να κανω bypass τον router (bridge mode) για το ιντερνετ αλλα να κρατησει το voip για να βαλω τα τηλεφωνα εκει?? Εχω αναλογικα τηλεφωνα και θα ηθελα να συνδεσω την εξοδο του router στην εσωτρικη καλλωδιωση τηλεφωνια του σπιτιου και αρα να μην αλλαξω σχεδον τπτ στην εγαταστση τηελφωνιας.

ευχαριστώ
    Σε bridge mode ... οχι .

Θα αφησεις το ρουτερ οπως ειναι , θα κλεισεις DHCP , wifi κλπ κλπ και θα βαλεις μετα το δικο σου ρουτερ .

Μια χαρα παιζει εδω και πολλα χρονια το setup αυτο , χωρις να εχω κανενα προβλημα .
    The gr81 .

Περιοχή
    Αθήνα, Βούλα
    Downloads
    13
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΟΥΛΑ
    Router
    ZTE H288A & pfSense
    SNR / Attn
    12.1(dB) / 4,3(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από griniaris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε bridge mode ... οχι .

Θα αφησεις το ρουτερ οπως ειναι , θα κλεισεις DHCP , wifi κλπ κλπ και θα βαλεις μετα το δικο σου ρουτερ .

Μια χαρα παιζει εδω και πολλα χρονια το setup αυτο , χωρις να εχω κανενα προβλημα .
    Αυτό που έχεις κάνει δεν είναι bridge, αλλά παίζεις με double nat. Το κύριο router εξακολουθεί να είναι του παρόχου και να τρώει όλο τον φόρτο. Και παίρνεις μαζί σου ότι προβλήματα μπορεί να έχει.

Ο άνθρωπος μπορεί να ζητήσει ξεχωριστό ONT και router, κωδικούς τηλεφωνίας και να βάλει πάνω δικό του εξοπλισμό. Είναι μπελάς στην Nova από όσο διαβάζω, αλλά γίνεται.

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    NOVA
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimangelid Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που έχεις κάνει δεν είναι bridge, αλλά παίζεις με double nat. Το κύριο router εξακολουθεί να είναι του παρόχου και να τρώει όλο τον φόρτο. Και παίρνεις μαζί σου ότι προβλήματα μπορεί να έχει.

Ο άνθρωπος μπορεί να ζητήσει ξεχωριστό ONT και router, κωδικούς τηλεφωνίας και να βάλει πάνω δικό του εξοπλισμό. Είναι μπελάς στην Nova από όσο διαβάζω, αλλά γίνεται.
    μα δεν ειπα ποτέ οτι αυτο που περιγραφω ειναι bridge ..!!!!!!!

μαλλον διαβασες βιαστικά το ποστ .
    The gr81 .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με βλεπω να ζηταω ξεχωριστά ont και router. Σε αυτη την περίπτωση μπορει ο router της nova να εχει την τηλεφωνία και η static ip να παει με pppoe στο pfsense? Νομιζω ο ΟΤΕ το κανει.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Astergiou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με βλεπω να ζηταω ξεχωριστά ont και router. Σε αυτη την περίπτωση μπορει ο router της nova να εχει την τηλεφωνία και η static ip να παει με pppoe στο pfsense? Νομιζω ο ΟΤΕ το κανει.
    Πρώτα θα παίξει η γραμμή με το Νόκια και σε δεύτερη φάση μπορείς να αιτηθείς για ξεχωριστά. (Τουλάχιστον αυτό μου είπαν εμένα)
    Αν ψάξεις στο νήμα, θα δεις ότι σε κάποιους έπαιξε το Νόκια σε bridge και δούλευε και το τηλέφωνο συνδεμένο πάνω του, σε άλλους δεν έπαιζε το τηλέφωνο και με το bridge απλά μετατρεπόταν το Νόκια σε ένα ευμεγέθες ΟΝΤ.. Το πως και το γιατί δεν το ξέρω μιας και εμένα ακόμη προσπαθούν να βγάλουν άκρη και δεν με έχουν συνδέσει.
    Αν θυμάμαι καλά, όμως, κάποιοι που ΔΕΝ αιτήθηκαν για ξεχωριστό ΟΝΤ, ακόμη και αν δεν έπαιζε το τηλέφωνο με το Νόκια σε bridge, έχοντας πάρει τους κωδικούς από το config, κατάφεραν να παίξει κανονικά το τηλέφωνο. Κάποιοι που ζήτησαν κωδικούς ΔΕΝ κατάφεραν να το κάνουν να παίξει, γιατί σε αυτή την περίπτωση αλλάζουν το sip proxy και χρησιμοποιούν και client ID στο authentication και γενικώς τα έχουν κάνει ρόιδο... (εξαίρεση κάποια παιδιά με fritzbox που με κόλπο κατάφεραν και το πέρασαν στο config) Αυτά ίσχυαν τουλάχιστον την τελευταία φορά που το έψαξα πριν κανα 1μισι μήνα (που πίστευα ότι από μέρα σε μέρα θα με πάρουν για την οριζόντια ), οπότε καλό είναι να το ψάξεις εδώ λίγο ή/και να περιμένεις να δεις τι θα σου πουν τα παιδιά που το έχουν κάνει
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Σελ. 48 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 28384346474849505358 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία