Σελ. 18 από 24 ΠρώτηΠρώτη ... 813161718192023 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 256-270 από 351
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Καλημέρα, θα μπορούσα να έχω και εγω τους κωδικούς για το Nokia G-2425G-A;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    950/105
    ISP
    NOVA
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Router
    EG8145V5-ASUS AX6000
    Καλησπέρα. Θα μπορούσε να μου στείλετε και σε εμένα το κωδικό για Nokia G-2425G-A;
    Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα παιδιά, μόλις παρέλαβα και εγώ το Nokia G-2425G-A για αναβάθμιση σε fiber. Θα μπορούσα να έχω τα root credentials; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλημέρα παιδιά,

με ποιο άλλο μηχανάκι της ελληνικής αγοράς μπορώ να αντικαταστήσω αυτό το Nokia, και να έχω data και τηλέφωνο κανονικά;

Ψάχνω για συσκευές GPON και ή δεν ψάχνω σωστά, ή δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Nova
    Router
    Nokia G-2425G-A
    Υπάρχει το Fritzbox 5590 αλλά εδώ μιλάμε για 300+ ευρώ αγορά. Είσαι σίγουρος ότι θες να πετάξεις το Νοκια το οποίο για τζάμπα είναι αξιοπρεπέστατο?

Για τόσα λεφτά η αλήθεια είναι πως όχι! Αλλά και το Νόκια θέλει συνέχεια restart, αλλιώς σέρνεται το DNS resolve μετά από λίγο, τουλάχιστον με custom servers...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Καλησπέρα υπάρχουν root credentials? Αν όχι πέρα απο το Fritzbox 5590 υπάρχει άλλο modem router να αντικαταστίσουμε το Nokia που είναι κλειδωμένα ολα?

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jaisonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει το Fritzbox 5590 αλλά εδώ μιλάμε για 300+ ευρώ αγορά. Είσαι σίγουρος ότι θες να πετάξεις το Νοκια το οποίο για τζάμπα είναι αξιοπρεπέστατο?
    Στο Φριτζ παίζει κανονικά η τηλεφωνία της Νόβα;
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x

-Τα καμώματα των άριστων.: https://bit.ly/38QhSpH & https://rb.gy/qmfi2
    -Πάει αυτό: https://bit.ly/2yTx2gj
    -Όχι που θα καθόταν & αυτό!: https://tinyurl.com/y2kr3dpm
    Απλά τραγικοί.. * & ο άλλος λέει για τα 800, Οκ..

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Καλησπέρα παιδιά. Μόλις εγκατέστησα τη 200άρα από τη NOVA και έφαγα τη κρυάδα με το κλειδωμένο firmware και το bridge mode. Είναι πραγματικά απαράδεκτο να σε δένουν έτσι χειροπόδαρα. Μπράβο σας που καταφέρατε και ξετρυπώσατε τους κωδικούς! Είναι εύκολο να μου τους στείλεται με pm μήπως δεν και εγώ φως? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    μεχρι 24
    ISP
    Cyta
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    DLINK DIR-615 300MBps
    SNR / Attn
    6.0(dB) / 21.8(dB)
    Την καλησπέρα μου σε όλη την κοινότητα. Προσπαθώ να αλλάξω το εύρος του dhcp και δεν αλλάζει με αυτό το @@@ ρούτερ. Υπάρχει μήπως περίπτωση κάποιος συμφορουμίτης να μου στείλει κωδικούς admin? Ευχαριστώ πολύ!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Καλησπέρα στην κοινότητα. Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε και προσφέρετε βοήθεια . Μήπως θα μπορούσε κάποιο μέλος να μου στείλει κι εμένα τα credentials του Nokia. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καλημέρα, ξέρει κανείς εάν μπορούμε να βάλουμε κανα usb lte dongle για failover?
    Ή λέτε να βάλω ενδιάμεσο router για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο;

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    tp-link TD-W9977
    Καλησπέρα σε όλους,

Έχω ένα tv box συνδεδεμένο στα 5ghz του Nokia με πολύ καλές ταχύτητες γενικά, κάποιες φορές όμως σαν να κολλάει και μένει η ταχύτητα στα 2-3Mbps μέχρι να ανοιγοκλέισω το wifi του box. Άτομο που ασχολείται χρόνια με μποξάκια μου είπε να το βγάλω το channel από το αuto και να δοκιμάσω ξανά.
    Το θέμα είναι ότι αρχικά έβλεπα στο auto το κανάλι να είναι στο 120 περίπου. Όταν πάω να το βάλω χειροκίνητα από 100 και πάνω δεν ενεργοποιείται, ενώ στο interface δείχνει να έχει πάρει την ρύθμιση. Ενεργοποιείται μόνο από 60 και κάτω.
    To ξαναέβαλα στο auto και πλέον πάει μόνο του στα χαμηλά κανάλια στα οποία γίνεται χαμός από traffic.
    Διαβάζω ότι τα ψηλά κανάλια είναι δεσμευμένα από υπηρεσίες γενικά, αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν διαθέσιμα στο interface, στο auto παλιότερα το router εξέπεμπε εκεί, και επίσης βλέπω άλλα SSID εκει από τη γειτονιά.
    Επίσης εμφανίζεται στο wifi analyzer ένα hidden ssid που πάντα έχει το ίδιο power και ίδιο channel με το δικό μου αλλά με μεγαλύτερο bandwidth.
    Έχει κανείς καμιά ιδέα για τα παραπάνω;

Edit: Τελικά ενεργοποιήθηκε μετά από 100 προσπαθειες στο 136 αλλά με εύρος 20Mhz ενώ η ρύθμιση είναι στο 40Mhz.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Altec Telecoms
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    USR 9108
    Καλησπέρα σε όλους! χρόνια συνδρομητής στην wind με 100άρα κ royter zyxel (τέλειο), κ την πάτησα αναβαθμίζοντας την γραμμή σε 200άρα κ ενώ με διαβεβαίωσαν ότι δεν χρειάζεται αλλαγή router, τελικά ήρθε η πατάτα το nokia κ άρχίσαν τα όργανα. Μιά βδομάδα δούλεψε οκ κ μετά άρχισαν τα κολλήματα, 2-3 φπρές τη μέρα κόβεται το ιντερνετ, σέρνονται τα του δικτύου οι συσκευές, γενικά ένα δράμα όλα

Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει αυτούς τους κωδικούς admin μπας κ καταφέρω ν'αλλάξω κάπως την κατάσταση;
    σας ευχαριστώ πολύυυ

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΣΣΟΣ
    Router
    Nokia G-2425G-A
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fra Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελικά ήρθε η πατάτα το nokia κ άρχίσαν τα όργανα. Μιά βδομάδα δούλεψε οκ κ μετά άρχισαν τα κολλήματα, 2-3 φπρές τη μέρα κόβεται το ιντερνετ, σέρνονται τα του δικτύου οι συσκευές, γενικά ένα δράμα όλα
    Σε εμενα ενα χρονο πλεον δεν εχει παρουσιαζει κανενα προβλημα το Nokia, σε ολα του ειναι αξιοπρεπεστατο απο τη στιγμη που βρεθηκαν οι κωδικοι τον @ssl666. Καποιο θεμα υπαρχει στην περιπτωση σου. Δες μηπως χανει το link στην οπτικη ινα (υπαρχει πιθανοτητα λογω κακης κολλησης καπου). Αν δεν εχεις λαβει τους κωδικους απο αλλο μελος στειλε pm

Σελ. 18 από 24 ΠρώτηΠρώτη ... 813161718192023 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία