Κατά την εγκατάσταση της καινούργιας έκδοσης των windows 11 (Version 22H2) μου βγάζει σφάλμα που φαίνεται στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει και στη συνέχεια ακυρώνετε η εγκατάσταση. Κάποιες φορές μετα την ακύρωση της εγκατάστασης μου εμφανίζει μπλε οθόνη και κάνει restart το pc.
Έχω κάνει τις εξής κινήσεις:
• Έχω δημιουργήσει 4 διαφορετικά bootable usb
• Έχω αφαιρέσει όλες τις συσκευές από το pc
Και το πρόβλημα παραμένει….. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει
Ευχαριστώ!
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
16-10-22, 09:40 Πρόβλημα με καθαρή εγκατάσταση Windows 11 #1
-
16-10-22, 09:53 Απάντηση: Πρόβλημα με καθαρή εγκατάσταση Windows 11 #2
Στον δίσκο έχεις κάνει έλεγχο??
Επίσης, καλό είναι σε κάθε καινούργια καθαρή εγκατάσταση να κάνουμε ένα clean all στον δίσκο αν είναι μηχανικός ή ένα secure erase αν είναι SSD.
Κάνε και ένα MemTest στις μνήμες.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
16-10-22, 16:44 Απάντηση: Πρόβλημα με καθαρή εγκατάσταση Windows 11 #3
-
16-10-22, 16:57 Απάντηση: Πρόβλημα με καθαρή εγκατάσταση Windows 11 #4
Αν υπήρχε κάποιο θέμα με το BIOS δεν θα έφτανε καν μέχρι αυτό το σημείο η εγκατάσταση.
To ISO το κατέβασες από την MS?? αν ναι, δοκίμασες να το κατεβάσεις ξανά??
Δοκίμασε να φτιάξεις USB με το RUFUS & να επιλέξεις MBR μήπως γίνεται κάτι με το GPT.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
16-10-22, 17:01 Απάντηση: Πρόβλημα με καθαρή εγκατάσταση Windows 11 #5
-
17-10-22, 17:20 Απάντηση: Πρόβλημα με καθαρή εγκατάσταση Windows 11 #6
Έκανα έτσι από περιέργεια μια δοκιμή καθαρής εγκατάστασης με την 22Η2 σε MBR & GPT, έγινε η εγκατάσταση κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
22-10-22, 10:49 Απάντηση: Πρόβλημα με καθαρή εγκατάσταση Windows 11 #7
Καλημέρα
Συγγνώμη για την αργοπορία αλλά είχα τρεξίματα με τη δουλειά….. δεν πρόσεξα παραπάνω που μου είπες να τρέξω το mem test. Το έτρεξα λοιπόν και τα αποτελέσματα ήταν 10001 errorsκαι δεν τέλειωσε το τεστ από τα σφάλματα, οπότε θα πρέπει να αλλάξω Ram, ελπίζω να μην μου βγάλει άλλο θέμα μετά την αλλαγή της μνήμης.
- - - Updated - - -
Καλημέρα
Συγγνώμη για την αργοπορία αλλά είχα τρεξίματα με τη δουλειά….. δεν πρόσεξα παραπάνω που μου είπες να τρέξω το mem test. Το έτρεξα λοιπόν και τα αποτελέσματα ήταν 10001 errorsκαι δεν τέλειωσε το τεστ από τα σφάλματα, οπότε θα πρέπει να αλλάξω Ram, ελπίζω να μην μου βγάλει άλλο θέμα μετά την αλλαγή της μνήμης.
Bookmarks